BACK ON TRACK❤

Fredag:
Vi kom fram på morgonen men det var fortfarande ljust, vi gick in och åt lite frukost och packade upp. Vi gick också upp till Alexandras mormor och lånade datorn och pratade.
Senare gick vi hem och filmade filmer och skrev lite låtar. Sen åkte vi iväg till Alexandras stuga och fiskade, vi tog upp nät, och Alexandra och jag trodde att betet till draget var fisken! Sedan gjorde vi inte så mycket mer,vi var rätt så trötta.

Lördag:
På lördagen vaknade vi ganska tidigt, vi hade sovit i Randomstyle!
Vi testade om internet skulle funka, och konstigt nog gjorde det det! Reneé blev så glad att hon släppte en riktigt stor mök. Haha!
Senare på dagen for vi till stugan och grillade. Vi grillade korv och bröd och hade det riktigt mysigt! När vi sedan åkte hem snurrade vi på en gunga som finns på gården, det var jättekul, video syns nedanför. På kvällen chillade vi mest och var på datorn.

Söndag:
Vi vaknade rätt så sent om man jämför med alla andra dagar. Vi chillade mest på datorn och åt frukost,nice.!. Senare for vi till Alexandras farmors syster där hände lite pinsamma saker!
Jag trampade blandannat i en stor lerpöl, trevligt, mums! På kvällen packade vi ihop och var på datorn. Vi skulle dygna men Alexandras pappa ville inte att vi skulle prata så mycket så vi sov istället. Väckarklockan ringde varendaste sekund och pep på. Jobbigt värre..Men i alla fall.

Måndag:
Vi blev väckta väldigt tidigt, vi åt frukost och sedan måste vi fara iväg.
det tog ca. 2 timmar att åka från Nagu till båten. Men till slut var vi äntligen framme.
Vi gick till hytten först och sov några timmar, sedan TAXFREEN och lite annat flumm.
På TAXFREEN när vi skulle testa mascara visade det sig att det inte var tester,
sen kom det någon kärring och tvingade oss att köpa den jäveln..
Nu är vi hemma iallafall, och eftersom att vi inte har kunnat skriva inlägg till er tänkte vi att det skulle bli ett extra långt inlägg denhär gången, och vi är särskilt schysta och ska länka er ikväll.
Kramisar era idoler;)


Kommentarer
Postat av: therese

Heej! Ni har blivit en av finalisterna i min veckans blogg tävling. Nu får ni göra hur ni vill för att samla flest röster. :) Lycka Till!

2010-04-05 @ 20:44:32
URL: http://smilelikeyoumeanitt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0