kusin & jag!


meeeeeee


snäckor


you are cute and i love cupcaces

YOU ARE

AND I



heart


wather


perfume


u are the only one that I want


tomato



tagit bilder

Hejsan!
Jag vet att jag inte har bloggat på jätte länge (eller jag bloggade ju idag men det var bara ett snabbt inlägg), men det är för att jag är sjuk men jag håller på att bli bättre. Eller det var ju inte jätte länge sen jag bloggade men det känns så i alla fall. :s Jag har mest bara sovit och inte gjort någonting och jag har bara varit på datorn på kvällarna. Kanske en liten stund på morgonen också men inte alls länge eftersom att det känns som att jag ska svimma när jag stället mig upp och då är det ju inte så bra att vara på datorn heller. :)
Jag tog nyss lite bilder också men jag laddar upp dom i skilda inlägg så att inte alls blir i ett. Det blir ju lite tråkigt då. Jag har tagit på massa olika saker och har hållit på i kanske en timme nu. Men sen när jag märkte att det inte fanns mer att ta bild på så laddade jag upp dom på datorn eller hur man säger och ja. :D
Har sett på solsidan idag och man blir ju verkligen aldrig av med Ove! Haha! :D Han är så himla jobbig!
Men i alla fall så nu ska jag ladda upp bilderna och sen ska jag göra lite saker. Ska lära mig rita i paint har jag bestämt mig för för det har jag alltid varit sjukt dålig på så det ska jag sysselsätta mig med resten av kvällen! ;) Imorgon blir det ingen skola för mig men jag hoppas verkligen verkligen verkligen att jag får gå dit på tisdag! Jag vill hinna träffa min klass och Nicco och Tina och Jennan och Wilma och alla innan jag sticker, och jag måste hinna träffa Linnéa, Sami och alla dom där innan jag sticker också! ANNARS FAAAN! Ni fattar inte hur arg jag blir annars. Ska snacka med dom sen. Men nu --> ladda upp bilderna! Vi hörs! :)


gangstarna runez

VI ÄR GANGSTARNA RUNEZ VI ÄR COOLAST I STAN,
VI HAR INGA ÄPPLEN, VI HAR MARSIPAN.



bilder

Hej har inte kunnat blogga för har varit hos mamma, och lämnade datorn hos pappa, men nu ska jag inte skriva för jag har inte gjort något speciellt, bara typ? Sovit, och tagit bilder, kolla bilderna varsegod:

Du är blind för killarna som dör för dig. Du faller för killen som kastar dig.

Jag har egentligen ingenting att skriva om, men jag har inget annat att göra än att blogga. Ikväll blir det bara att vara hemma och imorgon också för den delen eftersom att jag inte får gå ut. Den här helgen kommer ju bli awesome! Äh, man får sova i alla fall, och vänta på att man blir frisk. Och det är ju bättre att vara sjuk före Thailand och inte när man är där liksom.
Just nu lyssnar jag på musik. Inget annat. Intressant fakta det där. Vet fan inte vad jag ska skriva om. Inger att skriva.
Sjukt jävla helvetes gammal bild

det är en vecka kvar nu!

Exakt en vecka kvar tills jag och Reneé ska till Thailand! Kommer sakna alla så jävla mycket! Men det kommer ju bli roligt i Thailand också och så kommer det bli skönt att slippa den här jävla snön.
Idag har jag inte vart i skolan. Haft feber och är helt snurrig, kan knappt stå upp. Inte kul. Kan inte gå på ytternäs disco heller. Jag har bara sovit och kollat på film idag. Nu lyssnar jag på musik och är inne på bdb och facebook. Och bloggar då. Har suttit och skickat massa bilder på mig och Reneé till Reneé. Mer har jag inte gjort idag. Hoppas jag är frisk imorgon. Vill inte vara sjuk på en helg.
Men nu orkar jag inte skriva mer. Hörs.

There are 3 kinds of people: Ones who watch things happen, ones who make things happen, and ones who wonder what the hell happened.

Inte bloggat på länge men har inte orkat bara.
Igår va jag med Linnéa. :) Frågade henne om hon ville komma med på hockeyträning för Sami hade frågat om jag kunde komma. Vi kom dit klockan sex för Sami sa att den började då men dom sprang bara runt och jag och Linnéa satt i typ en timme och väntade på att träningen skulle börja, haha. Sen började den och så satt vi typ i en timme och kollade sen blev de för kallt så vi gick ut. Vi skulle hem till Linnéa och jag klagade hela tiden att det var kallt. Varje minut sa jag "ååh fyfan vad kallt det ääär". :s Men seriöst det var skitkallt :o.När vi kom hem till Linnéa åt vi kakor, de va goott :D Sen snackade vi med Sami på skype. De va roligt. :) Sen skulle jag hem. Fick vänta utanför Linnéa på att pappa skulle komma och det var kallt. Sen idag va mamma i skolan istället för mig och jag har bara druckit te och sett på teve. Imorgon ska jag till skolan och sen klockan sju är de disco i ytternäs. Sen sover Tina och Nicco här. Jag hälsar till Nicolina.
Nu har jag inget mer att skriva.

söt flicka

Zho!
Inte bloggat idag på dagen heller, har inte kunnat röra på mig, haft kallt och varit svettig, Inte gjort nåt annat än att försöka sova och tv. Inatt sov jag iallafall bra, men när man stiger upp och ska dricka vatten, så kommer såklart hostan tillbaks. Ska inte till skolan på hela veckan enligt pappa, och jag har fortfarande inte övat på biologin, lite på matten bara men ja ja. Är ensam hemma till 8, när pappa kommer ska vi se solsidan(a) Såg sista skivan, alltså har jag sett hela säsongsboxen, 2?3? Gånger.
Tidigare idag, var jag "barnvakt" en liten stund. Satt och såg på CartonNetwork, ritade. Hon härjade med katten. Men nu kommer lite bilder, bloggar imorgon igen! Och NEJ jag ångrar allting jag sagt om ny kamera, för min är bra, så istället tänker jag köpa ett MacroObjektiv. Eller Photoshop cs3. Pusshejs!

tina lalic ♥


nicolina det är så vi gör't!



filmer

Laddar ner massa filmer just nu. Har fortfarande inget liv och ingen är social. Ingen har tydligen ett liv så jag behöver inte känna mig ensam i alla fall. Massa personer ringer mig men jag orkar inte svara. Har typ ingen röst och jag vet inte varför.
Måste snart duscha sen ska jag kolla på film. Laddade ner typ hundra stycken igår. Nej nu överdrev jag men. Ganska många. Bara för att jag inte hade något liv då. Inte nu heller. Samma sak varenda dag. No life.
Orkar inte skriva mer  :p
sex dar kvar på fredag, börjar bli nervös

hostar upp tarmarna


bilder

Tog lite bilder när jag var hos mamma men orkade aldrig ladda upp dom men gör det nu eftersom att jag har sjukt tråkigt!

tre stycken bokrecensioner .. sooooooooooooo inte svstylehhhh

Skrev nyss tre stycken bokrecensioner. Det var skönt att ha det gjort med det var jobbigt att skriva allt.
Jag har egentligen ingenting att skriva om. Min kamera håller på att  ladda så jag kan inte ta bilder heller. Är inne på facebook, bilddagboken, blogg och msn. Inget liv nej jag vet.
på fredag är det disco, ska dit med Tina och Nicco och ska vara där med dom och Reneé. Sen på kvällen ska Tina och Nicco sova hos mig. Ska blir roligt :) Det var ju ett tag sen, det var roligt då också, fast inte dagen efter det och nej vi ska inte gå in på detaljer nu för det var då! Nu är nu och vi lever i nuet inte i dået! Okej.. Det där lät patetiskt.
Mer ikväll händer väl inte. Ska se till att få kameran och mobilen laddad så att jag kan ta bilder. Mitt saldo is back också så det är bra. Hörd! :D ♥
Random bild på ett spel.

bara för att jag älskar er två


två apelsiner och en banan, sen så har vi ett könsorgan

Hey!
Fetaste rubrik jag vet jag vet. Skolan var chill. Första timmen hade vi religion. Hento var vikarie för Britt vilket var ytterst skönt eftersom att jag aldrig hör vad Britt säger när hon ska berätta något. Först gick vi igenom läxan som vi hade.. Eller han förhörde oss. Sen fick vi köra hänga gubbe. Jag tog världens finaste ord (förutom angardo, alá schtekars, arizstå katz osvosv).. Nämligen FESJÄRTBORTTAGNINGSMEDEL! Fint va? Aa jag tänkte väl de. Men i alla fall så efter det var det rast. Så satt jag och Vanne först vid skorna och hörde på när alla pratade. Sen kom Tina och Nicco så satt vi och pratade med dom en stund. Sen ringde det "in" och vi gick till lektionen. Vi hade dubbeltimmar med våra grupper. Vanne & Jennan hade dubbeltimme gymnastik, Tina hade dubbeltimme musik och jag och Nicco hade dubbeltimme bildkonst. På första bildkonst timmen började jag och Nicco med något instrument. Det var konstigt. Men chill för att vi lyssnade mest bara på musik och pratade med Tobbe och Linus. Vi pratade om lite saker som jag inte minns vad det var och sen såg jag och Nicco på en fruktskål och då var det två apelsiner och en banan. Gamla tider. :) Men så satt Shajan och sjöng någonting. Sen var det rast och då satt ajg och Tobbe och snackade lite medan Linus jagade Nicco. Hon skrek efter mig men jag pratade allvar med Tobbe. Om en person. Vill inte skriva ut h*n här för det blir bara massa problem då  :s Men i alla fall så efter rasten gjorde jag och Nicco klart våra instrument och sen började vi på något annat. Man skulle limma ihop två A3 och sen skulle man typ måla på det eller vad det var? :s Helt sjukt asså :o Pratade med Shajan, Linus och Tobbe igen och sen var det rast. Men då skulle det vara någon pingisturnering. Haha! Random. Stenius var sjukt klädd och Toffe och Wille och Arvid också. Dog inombords. Kunde inte skratta, hade något fel.
Det tog kanske en timme vilket gjorde att när det var slut så var det bara tio minuter kvar av mattetimmen. Sjukt bra asså. Men i alla fall så Satt jag och Nicco inne i grupprummet och filmade lite med min mobil. Räknade inte alls. Skönt.
Sen var det rast, vilket innebär att elevcafét var öppet men ingen var där så alla stack. Hade slagsmål med Linus, han hade damp hela dagen och fy fan vad jag stör mig på honom ibland. Sjukt störig.
När rasten var slut hade vi historia, datasal. Chill. Fixade lite på lite saker och ja. De va inte så kul för LINUS dampade. Såååååklart.
Efter det slutade vi och jag och pappa åkte till mamma och hämtade lite kläder och min dator och så. Sen åkte vi hem och jag städade lite i rummet och nu sitter jag här och bloggar. Ska ladda upp lite bilder längre ner i inlägget och ska försöka ladda upp videon som jag och Nicco spelade in. Inte så mycket att se. Vi räknade lite och jag filmade vad vi skrev, haha! Men nu.. BILDER!

TVÅ APELSINER PLUS EN BANAN, SEN SÅ HAR VI ETT KÖNSORGAN.
Maria äter tydligen ruttna bananer, ojojoj...
Laddar upp filmen senare, går inte just nu.

bäst i solsidan?

Jag kanske tycker.. Fredde, för han har alltid så konstiga idéer, och är beroende av att grilla. Eller kanske Alex för han är så bra, "vafaaaan Alex" :D Hahaha. Men Ove Sundberg slår ju absolut allting, fast han hör ju inte till huvudrollerna men ja.

STÖRRE PROFILBILD

Gå först in i kodmallen, hitta koderna </div> och <div class="nav"> mellan dom två lägger du in denna text: <img src="adressen till din bild här">
Sen klickar du på spara, och går till "skapa bild" Välj nån bild du vill ha i menyn.
Kom ihåg att ladda upp i 200px annars blir den antingen för stor eller för liten! Efter det kommer det se ut såhär:
Klicka på bilden, och sen kommer du komma till en sån här sida:
Då kommer det finnas en kod uppe i sökfältet, kopiera den (Ctrl C) Och gå tillbaka till kodmallen.
Så du har alltså bort "adressen till din bild här" TA inte bort citattecknena (")
Så nu kommer det se ut så här:
Klicka sen på spara, och så kommer den antagligen vara där:) Om inte så skriv en kommentar!

karkki

Heej!
Inte bloggat idag, har inte orkat. Har knappt orkat stiga upp, har ont i ryggen, och så vidare. Vaknade klockan 9 av att Pappa står och GLOR i rummet, jag vågade inte visa att jag var vaken för då skulle han väl sagt att jag skulle måsta gå till skolan!:D Nej det tänkte han inte säga, för jag ska vara hemma imorgon också. Missade matteprovet idag, var inte alls skönt nejnej. Sen biologiprov på Fredag, inte övat alls. Knappt på matten heller, men jag ska väl. Måste gå ut med hunden idag, hade typ 10 tröjor och utebyxor, plus massa annat. Sen har jag bara legat i soffan och sett på Solsidan som mamma var så snäll och kom med:)! Och sen ätit Pätkis,chips och Banan Haha. Nu började dvn få problem så jag kan inte se mera på Solsidan, men har ju sett det tusen gånger förrut så att:)!. Men nu ska jag väl fortsätta se på Tv som vanligt, när jag är sjuk då. Vi hörs!♥

diablo


vatten


Nemo


lukta på banan

Hejsan! Inte bloggat på hela dagen men jag inte gjort så mycket. Men Vanessa är här och jag ska berätta lite om dagen.
Vaknade där vid sju och fixade mig lite och så. Sen tog jag bussen till skolan. Började nio så det var good. Väntade i skolan på alla människor och sen kom Vanne och då härjade vi lite. Sen hade vi Biologi / Geografi. Gick mest igenom allt och Maria verkade på dåligt humör eftersom att om man sa något så blev hon direkt arg. På rasten kom Tina och Nicco. Jag trodde att Nicco var sur på mig för en grej men det var inte så så det var bra! :D Linus kom och höll på med Nicco och Tina och det var jobbigt så vi sa att han skulle dra så gjorde han det. Men kom tillbaks ibland. Jobbigt. Sen efter det hade vi matte. Jag var ganska snabb då. Fast först gick vi igenom massa saker och ingen kunde någonting förutom Edvin för han är smart! :) Sen efter att jag och Nicco hade räknat klart så skulle vi göra tilläggningsuppgifterna men det blev ju såklart inte så.. Som vanligt.. ;) Vi satt och kollade i böcker som alltid. Den här gången var det inte snoppboken utan en bok om människan! Så fort jag tog upp en sida kom en väldigt udda bild fram. Den tyckte Nicco om. Och så kollade vi lite mer i böckerna och sen var det rast! Då var det uterast. Det var INTE roligt. Det var kallt. Men tha gang crew höll ihop i alla fall ;) Nicco, jag och Vanne gick runt och chillade medans Tina och Jennfier höll på att gå runt och skrika massa saker som jag kanske inte borde skriva här, haha! Men jag och Vanne och Nicco garvade i alla fall, haha! Men sen efter att Tina och Jennan hade gjort sitt så gick vi alla fem runt till massa olika folk, dvs Hetem, Dennis, Shajan, Linus och massa andra och pratade med dom. Men dom var inte roliga. Sen ringde det in.
Nu hade vi matte igen och samma sak här. Eller har redan berättat om mattetimmen(arna) för jag glömde att berätta om båda mattetimmarna. Men efter den ANDRA mattetimme så var det rast och då gick jag och Jennan till en toalett. Mitt i allt skrek Jennan att det var en snopp i taket. Jag trodde först att det var ett riktigt könsorgan men det var det ju inte. Men där var vi en stund sen gick vi ut till dom andra.. dvs hetem, linus, anton, emil, sporre och dom där. Försökte ta bilder men det gick inte för Zache var ingen bra fotograf och Linus kom alltid i vägen.. :s
Och just det! Måste bara berätta om maten! Satt vid mitt bord. Emma, jag och Vanne pratade om vad man skulle helst leva på. Usch vad äckligt. Men när vi skulle gå från borden hade jag tagit en banan och skulle slänga bananskalet i komposten. Men istället slängde jag det dit där man ska sätta besticken. Det var pinsamt men jag tror inte att någon såg men jag sprang iväg ändå. Jag hade luktat på bananen innan.
Men i alla fall. Sista timmen hade vi svenska och då hände inte så mycket. Satt mest och.. Ja jag minns inte men det var inte roligt.
Sen skulle jag hem men då frågade Vanne om hon kunde komma men och det kunde hon! :) På bussen på väg hit så höll jag på att somna men sen äntligen var vi framme. Då gick vi till affären och köpte lite saker. Då kom någon och skrämde mig. Trodde det var Kim men det var min mamma haha. Men sen gick vi hem och satt på datorn och satt och va på den ganska länge. Sen åt vi lite och sen datorn igen. Inget liv. Sen var jag tvungen att gå och duscha så det gjorde jag. Sen när jag var klar gick Vanne och duschade. Efter det satt vi oss på datorn. Vi har verkligen inget liv.. :s Men i alla fall. Snart ska vi äta, har väntat såå länge. Men ikväll ska vi kolla film och imorgon är det skola. Inte gjort läxorna så det är bästa att göra dom snart då. Men nu ska jag ladda upp lite bilder från idag! Ha det bra, bloggar KANSKE mer senare. Men bara kanske.
Den bilden gillade Nicco! :) ♥
Jennan: AAAAAAH DET ÄR EN SNOPP I TAKET!!!!!!!!!!!!!!
Jag: VA? EN RIKTIGT?
snopptak @ strandnäs högstadie skola

DRA PÅ TRISSOR!

Moi!
Jätteseriös rubrik också! Inatt sov jag näsan igenting, hostade för mycket. Jag for till skolan iallafall, men blev hemskickad för mina ögon hade något fel och blinkade för mycket, hostade och det är ju bara onödigt att vara med på Gymnastiken och anstränga sig! Så jag for hem, övade lite på matten som jag inte förstår alls typ. Visade sig att vi har prov imorgon, när jag trott att vi har det på Fredag. Så jag for hem, -> sov & övade på provet. Ikväll ska jag bara se på teve, spela The Sims 3 ;) Och äta glass! Imorgon far jag inte till skolan heller, för nu har jag feber och så vidare.. Så jag får öva på provet imorgon, hoppas seriöst inte att jag får 4 igen. Iallafall, har inget mera att skriva! Ska göra lite inlägg nu, HÖRS!

konstig film

Världens konstigaste film jag såg nyss. Fattade ingenting och hela innehållet vad sjukt konstigt. Tyckte inte alls den var bra. Se inte den. Den var verkligen inte bra. :s
Snart ska jag sova men jag hade bara lust att blogga ett litet inlägg innan jag går och lägger mig. :D Jag borde egentligen inte vara upp såhär "sent" när jag ska till skolan imorgon men jag var inte trött tidigare och jag trodde filmen skulle vara bra. Men nu är jag i alla fall ganska trött och jag bestämde mig för att sova på soffan inatt. Jag vet verkligen inte varför men det bara blev så. :o Orkar inte sova i rummet. Haha, tycker det är ganska läskigt där.
Nu ska jag bara hämta något att dricka och sen ska jag sova, godnatt! :)

laddat ner mozilla firefox.

Fråga inte varför. Jag och Reneé kollade runt lite på hur man fixar lite saker på bloggen och så stod det någonstans att vissa saker inte funkar med google chrome. Så jag laddade ner mozilla. Har velat ha det länge och nu äntligen laddade jag ner det. Nicco har det och det funkar skitbra! :) Fast google chrome är fortfarande min "favorit" om man kan säga så (?) :D Men jag kommer nog använda mozilla firefox när jag bloggar och så.
Jag kom nyss ut ur bastun. Riktigt skönt var det att kunna slappna av lite och så. Och sen så duschade jag länge också. Snart kommer det solsidan, det som jag har längtat efter hela veckan! Sen efter det ska jag kolla filmen som jag sa att jag laddade ner förut! :) Hoppas den är bra!
Fortsätt att kommentera att ni är med i tävlingen och så vidare! Hoppas ni alla ser fram emot att få veta vem som vinner!
Det var nog bara det jag ville säga!

not another teen movie

Ska kolla den filmen efter solsidan. Någon som sett den? Verkar ganska bra :) Gick snabbt att ladda ner också!

morgondagens planer:

Orkar fortfarande inte ladda upp bilderna. Men jag gör't imorgon. Och om jag inte gör det då gör jag det dagen efter det, och om jag inte gör det dagen efter det gör jag det dagen efter det. Tror ni börjar fatta poängen nu.
Snart ska jag bada bastu. Känner mig som en finne men skitsamma. Asså.. Inte en finne som man har i ansiktet utan asså .. En finsk medborgare (?) Äh skitsamma.
Just nu kollar jag på någon tatuering program när dom tatuerar. Inte så intressant men nu inget mer att skriva. Skriver mer imorgon på kvällen tror jag. Hejdå!

engelska

Har pluggat engelska ord nu. Märkte att jag lär mig ganska snabbt faktiskt? Kunde allt på trettio sekunder. Geni.
Men by the way så ska vi äta min favoritmat idag! Wok! Skitgott ju! Och efter det ska jag väl öva lite mer eftersom att jag inte kunde mer än hälften på förra ordförhöret. Och på Torsdag är det chill för då ska mamma vara i skolan istället för mig eftersom att det är något "öppet hus" eller vad fan det hette? Men då ska jag i alla fall få sova hela dagen! :D
Hm, vad ska jag skriva om nu då? Har inget att skriva om men vill ändå skriva. Så är det alltid när jag vill skriva om någonting så går det inte för jag har ingenting att skriva om.
Men jag var i alla fall ute och tog bilder idag. Men jag orkar inte ladda upp dom men det gör jag imorgon. Skola imorgon just det. Glömde det. Fast jag har skrivit om skolan just. Nej nu vet jag inte hur jag skriver. Men skitsamma.
Ska snart äta. Hoppas det i alla fall för jag är skithungrig. Och det är bara tolv dagar kvar till Thailand. I don't really get it .. Jag och Reneé satt uppe ganska länge igår och snackade om Thailand.. Hur det skulle bli osv. :) Ska bli skitroligt. Men jag kommer såklart sakna alla på åland. Min klass osv. Fast vissa kommer jag inte sakna. TYp dom som snackar skit och så. Skönt att slippa dom i alla fall ;).
Men asså nu har jag ingenting mer att skriva så nu ska jag väl sluta med det. Hörs senare. :D
Har undrat ganska länge varför Alfred finns på vår engelskabok.. Någon som vet? Känns lite konstigt att varje engelskatimme se Alfred på boken men.. :s

sündeg

Fråga inte om rubriken, hehe. Sitter right now i mitt kök och lyssnar på musik och väntar på att mamma ska komma med min kameraladdare. =bilder? Idag vaknade jag och Alexandra halv tolv, av att pappa kommer in och skriker att om jag ska bo här ska man leva som på arméläger. Random. Vi fortsätte på låten och laddade ner ett awesome mixerprogram! Sen efter det så for hon hem efter att ha gameat papijump, vi klarar aldrig nivån sjukt störande -.- Men i allafall, sen åt jag och nu sitter jag here. Ikväll ska jag duscha,lägga mig tidigt och så vidare. Stiga upp tjugo över sju, det är najs. Sen -> skola med min hosta som pappa tror att jag fejkar. (Studietimmar imorn♥♥) Eller inte, men ska öva på Matematikprovet, eller nej Biologi, för Gunilla förstår ändå ingenting:)! Efter skolan, antagligen hem och sova som alltid. På kvällN ska jag väl öva på matematikprovet, som förövrigt kommer gå skit, och biologin med! Och fysikprovet gick ju .. Hm, bra. När jag övat på det svåraste i typ 3 timmar, så kommer allt annat förrutom det. SÅKLART! Det gick skit, men jag tror jag klarade första sidan(A). Har inget mera att skriva nu, så vi hörs väl senare eller imorgon!(DÅ BÖRJAR NYA SCHEMAT!!!!!!)
SEEYA.
våran nya rssikon ;)

Lördag till söndag

På lördagen gjorde jag inte så mycket. Dör vid fyra tiden åkte jag till Reneé och vi åt på draken och garvade och ja.. Som vi alltid brukar göra. vi var bara mest hemma och gjorde ingenting så jag har egentligen inget att skriva om eftersom att den här helgen har jag inte gjort någonting alls. Vi fixade lite till bloggen och fixade en tävling som ni kan se lite längre ner. På fredag tror jag vi utser vinnaren. Så ni har fortfarande tid att anmäla er. Men nu har jag faktiskt ingenting mer att skriva om så .. Men jag skriver mera sen senare i så fall.
Angardo btw.

NY LÅT !!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=agxVU3G6rTo
http://www.youtube.com/watch?v=agxVU3G6rTo
http://www.youtube.com/watch?v=agxVU3G6rTo
http://www.youtube.com/watch?v=agxVU3G6rTo
http://www.youtube.com/watch?v=agxVU3G6rTo
http://www.youtube.com/watch?v=agxVU3G6rTo

1 år gammal låt!

av oss :)
båda:
käleken vi haft, i många många år, du har gjort vad vi kunde och tagit vad vi får, när vi stod där på stranden och höll varann i handen, kände jag hur tårarna slutade och rinna, men inte nu, nu vill jag försvinna (försvinna)
http://www.youtube.com/watch?v=yrbOZr3Xkxs

KOMMENTERA ADRESS OCH NAMN

.. så är ni med.

inte så mycket att svara på egentligen

Svar: Tack så mycket :) Haha det gör ingenting, är man en Kenneth Bogha Lotha får man vara lite suddig ibland, ellerhur? ;) <3

drömhus!

Det här är mitt drömhus, såhär vill jag bo! Fan vad fint! Synd att det ligger så långt borta bara .. :(
utsidan.
utsikt
utsikt
Hur ser ert drömhus ut? :D

stadiuum


musiik♥

Shoo!
Inte bloggat idag för datorn eller internet har ceppat och så har jag sovit hehe. I skolan idag hände väl ingenting, Hanna var tillbaka! Satt och gamea Iphone varje rast, hade prov och så vidare. Tror det gick ganska bra faktiskt, sen får man fyra :pPp. Nu är jag hos pappa, for dit just. Ensam hemma typ till 10, så håller på att ladda ner musik till mobilen och någon random mp4/ipod. Imorgon börjar jag nio, jobbigt att gå till skolan men jobbigare att börja åtta och vara där kvart över 7 med .. *****. Har ingenting mera att skriva, ska lägga upp lite bilder.
haha random skolans vilorum.♥

vill ha!

Som ni ser älskar jag ljusa färger och jag ääääälskar kläderna! GE MIG!

skola imorgon

Har nyss gjort klart alla läxor. Det var inte så mycket så jag gjorde allt på en gång. Ska till skolan imorgon. Men nu tappade jag lusten eftersom att jag fick ont i huvudet nyss. Men jag ska dit i alla fall eftersom att jag bara har lite ont i huvudet och ont i halsen. Kommer inte kunna prata normalt heller men men..
Jag ska snart äta eftersom att jag inte har ätit något på hela dagen. Usch vad jag är hungrig. Men före jag ska äta tänker jag blogga.
Sitter och lyssnar på världens bästa / skönaste låt! I just had sex - Lonely island featurning Akon. Den är bara så bäst! Eller hur Jennifer? ;) Har suttit och lyssnat på den i flera dagar i streck och inte lyssnat på något annat nästan, fan vad bra den är! Nog för att jag har tröttnat lite på den redan men jag verkligen ÄLSKAR den!
Imorgon då så ska jag ju som sagt ta bussen till pappa efter skolan och jag tänker ta någon med mig. Men jag vet inte vem. Ska fråga Wilma! :) Så att jag inte ska vara ensam och jag har inte träffat Wilma på ett tag och jag saknar Lotha! :( Så att. Men sen på kvällen där vid fem så sticker jag väl till mamma igen då. Eller så får vi se om jag sover hos pappa och åker till mamma på morgonen istället? Äh, får se de.
Men nu har jag inget mer att skriva och nu håller jag på att dör för att jag är så hungrig, hörs! Hejdå!

hoppas jag blir frisk tills på fredag åtminstone..

Duschade nyss. Jätteskönt! Just nu sitter jag bara och gör ingenting. Jag har jättetråkigt men det är väl inte meningen att man ska ha roligt när man är sjuk heller? Eller? I alla fall så hoppas jag verkligen att jag blir friskt tills på fredag! Vem vill vara sjuk på en helg? Och så ska jag kanske med Tina på hockeymatch också, och det vill jag inte missa! Brukar gå på dom flesta hemma matcherna om man säger det så, jag vet inte. Men jag vill verkligen inte missa det.
Senare idag ska jag inte heller göra någonting. Jag måste försöka få min laddare på något vis. Jag får väl försöka åka in till stan imorgon då om jag orkar. För jag måste verkligen ha min mobil så att jag kan få tag på någon alls? Så ska försöka med det också om inte mamma börjar dampa förstås.
Förresten.. Vem här tycker att Kissie behöver banta? Det tycker verkligen inte jag! Hon är inte alls fet och det fet och det vet hon själv, ändå bantar hon? Ganska sjukt tycker jag.
Men nu ska jag inte skriva mera! Orkar inte det heller. Så ha det bra! Ska se till att Reneé bloggar också lite senare om hon loggar in på msn! :)
egoboost

i just had sex - lonely island feat. akon ♥



min bästa sommarminnen år 2010!

Ett av dom bästa minnena var den här dagen när jag och Reneé gick ner till hamnen och tog bilder! ♥
Ett av dom andra bästa sommarminnena var när jag och Vanne var i Nagu. ♥
När jag och Reneé var på Vindskär är också ett av mina bästa sommarminnen! ♥
Ett till av mina bästa sommarminnen var när jag och Reneé tog bilder utanför mig. ♥
Saknar skorna .. :( ↑
Ett till av mina bästa sommarminnen var stafettkarnevalen, usch vad jag saknar det! ♥
Rockoff är också ett av mina bästa sommarminnen! ♥
När jag och Wilma var ute och skateade! ♥
Hahah! Kolla min min!
Det var typ alla, men såklart finns det mycket mycket mer som jag bara inte har tagit bild på. Men tur att jag fick med ganska mycket på bild i alla fall. Sommaren 2010 är en av dom bästa somrarna någonsin! Hoppas 2011 sommar blir lika bra! Fast kanske lite mindre bråk och så, då blir det helt perfekt! Jag ska inte sitta inne en enda dag på sommarlovet! Vara ute hela tiden. Inte ens om det regnar eller åskar eller något sånt så ska jag inte vara inne! Jag var inne allt för mycket sommaren 2010 fast ändå blev den sommaren bäst.. Konstigt.
Ha det bra! Och längta inte för mycket till sommaren, det tar kål på er ;)

hold my hand - sean paul


' jag kommer få 4a på alla prov '

.. och vilken klass går du i? : 7b. sant
men bara en random rolig sak som hände för Emma.
Det finns en kille som heter ***** som går i våran skola, men han är från irak så vi kallar honom för Mahmoudi, iallafall jag och Hanna.
Emma springer in i "mahmoudi" och Emma tror ju att han heter Mohammed påriktigt.
Hon springer in i han, och ropar.
"FÖRLÅT MOHAMMED"
hahahahahahaha, dålig humor men det var seriöst kul!

hallå blåbärskiosk

Hallå.
Var trött som fan imorse, fick gå till skolhälsovårdaren och vila en timme. Fast det var mest för att slippa fysiken men endå:) Övade jättemycket på Engelskaprovet hos Gunilla/studietimmarnas lärare. Så jag tror det går helt okej. På fredag har vi fysikprov, som kommer gå skit. Förresten bara för att en viss person som kanske läser bloggen ska se, jag hatar när du säger att dina prov kommer gå skit och bli underkända när du har 10a på allting -.-
Jaja du är störd som fan så vem bryr sig. Efter skolan for jag med läxor till Hanna, typ 6 stycken var sjuka minst. Och sen går man där själv med bland annat Annie:) Sen efter jag fört läxorna, sov jag. Vaknade nu, snackade med syster som jag inte sett på längre. Jag ska bli moster, det är najs låter gammalt. Men jag är iallafall inte farbror till en 50 åring? HAHAHA, fråga inte. Nu ska jag snart öva lite till på Engelskan sen dator, och sen teve. Ska verkligen lägga mig tidigt, som jag sa igår klockan 8 för jag var jättetrött, men sen somnar jag 12 såatt ja. Vi skrev någon berättelse på svenskan, skrev av skräckfilmen Scar ungefär, kommer få en 10 ;)! Nejmen nu ska jag sluta skriva. PuC.

tagit bort alla inlägg från facebook :o

Jag har funderat länge på att ta bort alla inlägg från facebook men jag har aldrig orkat. Men det har jag gjort nu. Och jag kan säga att jag skäms väldigt mycket. Det fanns massa konstiga grejer som min mamma skrivit för jättelänge sen, min mormor hade också skrivit massa :o Och min morfars syster och massa skit. Allt från 2009. Och jag hade skrivit massa udda inlägg, tex "hallåhallå! :D:D:D:D:D:D:D:D:D <333333" så stod det typ på vissa inlägg och ingen kommentar och hahah. Har tagit bort massa konstiga bilder också. Skönt. Men jag fattar inte hur jag orkade. och direkt när jag sa till Jennifer att jag hade gjort det spammade hon såklart sönder min facebook men lyckades ta bort allt i alla fall! :D
Nu snart ska jag äta. Får se om jag KAN äta? Men aja. Sen ska jag skriva tre stycken bokrecensioner. Känns ju sådär halvt socialt fast nä. Hejdå
shena tuffing

feber

Hejsan. Jag skrev ingenting igår i alla fall. Jag var skittrött och mådde jätte illa. Det gör jag fortfarande fast inte på samma sätt. Nu har jag feber och är jättetrött så bloggningen kommer kanske inte vara så värst bra från min sida idag. Jag och Reneé får nog börja med vart nya bloggschema kanske nästa vecka om jag är frisk då. Förhoppningsvis.
Just nu sitter jag och pratar med Jennifer på msn. Hon är också sjuk, ont i huvudet osv tror jag? Men vi gör i alla fall varandra på bättre humör. Vi sitter och snackar om hur man böjer orange tex. Och om massa andra konstiga saker. Jag vet inte riktigt vad vi håller på med men.. Jag saknar alla i skolan. Alla där är gangstrar.. Saknar min gangsterklass. Dom är verkligen naturala gangstrar. Men nu ska jag inte vara så oseriös. Det orkar jag inte med.
Imorgon hoppas jag att jag ska känna mig bättre. Jag ska vara hemma imorgon också så att jag hinner bli frisk. Jag trodde verkligen inte att jag skulle bli frisk såhär fort. Jennan tror att jag har svininfluensa. Eller jag vet inte om hon tror det längre men det trodde hon för ett tag sen. Asså inte ett tag som ett år? Utan ett tag sen som.. en kvart sen..? Ja men jag tror inte att hon tror det längre. Hoppas inte hon tror de i alla fall för jag har inte de. Ehehe. Asså jag vet inte vad jag ska skriva om och jag har inte någon bild att ladda upp. Och jag .. Ja jag vet inte..
Ganska nice också att jag glömde mobilladdaren hos pappa och inte vill jag åka in med någon  jävla buss fram och tillbaks till stan för en laddare heller när jag är sjuk? Och mobilen är dessutom urladdad och det är ju därför jag vill ha laddaren. Logiskt. Och jag har spärr men jag kanske inte har det längre. Det kan jag ju inte heller kolla eftersom att MIN MOBILLADDARE ÄR HON PAPPA. Men ååh vad jag blir arg. Jag vill att min mobil ska vara FULLLADDAD.
Nåja. Vet ni vad jag drömde inatt? Ganska konstigt. Men jag var med min mormor och morfar på Birka eftersom pappa jobbar där. Men jag visste inte att det var birka. Jag trodde att det var typ Cindirella. Och de fanns en strand på sidan av båten och vi åkte typ utanför Afrikas kust tror jag det var? Och så fanns det massa bubbelpoolar och skit? Och hela min klass var där och båten var lika stor som ett helt hotell? Helt sjukt.
Vad ska jag skriva om nu då? Har egentligen skrivit om allt. Och egentligen orkar jag inte skriva mer men jag vill skriva mer. Jag saknar redan min pappa, haha. Han åkte på jobb igår och kommer hem om åtta dagar. Men jag har ju vart med han typ .. Tre fyra månader om man räknar ihop allt sen han blev sjukledig. Men nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Och jag har ingen bild att ladda upp, får bli en egopic men jag lovar att jag ska ta flera bilder. Och just ja. Ska spara ihop till en systemkamera ;) Hörs!

sista inlägget för trött..!

Hejhej!
Har varit på staden med Elina idag, var jävligt kul. Vi hittade väl lite saker och köpte dom bland annat ny foundation som jag inte tog på presentkortet smart som jag är. Penna+askungen sudd! HIHI! Mat och icetea. Sen for vi hem efter att har ätit och missat hundratals bussar. Satt här hemma hos mig och chillade,rätt kul. Bytheway så var det värsta random tanten på Mathis Hallen som trodde att vi skulle snatta hon storglodde på mig i flera minuter, jag bara hejhej, och sen bara titta på du då kärringjäveeel. I skolan trodde jag jag skulle dö på gymnastiken,orka basket och cirkelredskapsgrej? Nej, och vi hade vikarie som bara kunde dra. Han skulle ringa rektorn och så vidare. Orkar inte blogga mera inlägg är jättejätte trött! Har gjort läxorna, ovanligt eftersom det är dom 3e läxorna jag gjort i högstadiet mhm. Nu -> tvätta håret,lite tv och sova.

fan också

Hejsan. Om ni undrar varför det står "fan också" så är det för att jag blev sjuk. Eller jag har vart det sen inatt. Det var då det började. Jag vaknade ungefär klockan fyra och hade jätteont i magen och kunde inte somna om och hade ont i halsen och varje gång jag svalde gjorde det jätteont i halsen. Sen efter kanske en halv timme somnade jag om. Jag vaknade klockan åtta och då började jag må illa och jag hade fortfarande ont i magen. Men jag åkte till skolan ändå. Jag och Nicco och Tina stog och skrattade och skrek och höll på. Nicco ramlade i snön för att Linus jagade henne. Då kände jag mig lite bättre. Men när jag hade vart på lektion igen kände jag att jag måste gå på toaletten och då spydde jag. Usch. Efter det gick jag in igen. Jag sa först ingenting men sen mådde jag jätteilla och sa till min lärare att jag hade spytt. Så ringde hon till min pappa först och sen till min mamma och så kom Julias pappa och hämtade mig. Så nu är jag här och jag tror inte att jag går till skolan imogon heller. För som jag känner mig nu känns det inte som världens bästa idé heller. Så jag tror jag skippar det. Och jag har ont i huvudet, mår fortfarande illa, ont i halsen osvosv. Men jag hoppas det blir bättre för att jag orkar verkligen inte må illa och sånt skit. Men det kan ha vart min syster eller Reneé som har smittat mig eftersom att jag var hos Reneé när hon hade magsjuka och det kanske inte heller va världens bästa idé.. Men när jag var hemma hos mamma i förrgår så blev min syster sjuk och hade feber och det kan ju vara så att det var hon som smittade mig också? Det är det jag inte vet men jag mår skitilla i alla fall. Men det var bara det jag tänkte säga. Idag börjar ju mitt och Reneés bloggschema och det kan jag kju inte skippa bara för att jag är sjuk så jag lägger upp flera inlägg idag sen. Och det här var inlägg ett! Så ha de bra så länge!

hahah ser vindögd ut

dagens outfit

Hejhej!
Inte världens bästa bild men den får duga!:). Snart ska jag gå upp till bussen och sen skolan, ska träffa någon Elizabet Naucler (stavning!?) Så kommer lågstadieeleverna från Ytternäs och Övernäs dit. Jaja, efter skolan ska jag träffa Elina. Vi hörs!
Adidas tröja och mjukisbyxor från BikBok, inte Adidaströjan då den är från Mega?

vad är det för fel på dessie?

Jag förstår faktiskt inte vad alla tycker är så fel på Dessie. Tänk om hon inte alls är en sån som ni tror? Tänk om hon är världens snällaste person? Eller dömer ni bara efter vad ni ser på hennes blogg? Det verkar ju lite som att man kommenterar elaka saker på hennes blogg för att få henne uppretad? Såklart hon blir bitchig då? Och det gör ju bara så att ni får någonting att skriva om? Att döma efter. Tänk lite? Ni som kommenterar att hon är botchig, diva, hora och så vidare, känner ni henne över huvud taget? Och fast hon har ganska mycket smink behöver det inte betyda att hon är bitch? Lär känna personen innan ni dömer henne / honom. Tänk om den personen är världens snällaste men beter sig som en skit bara för att man vågar skriva taskiga saker och så vidare? Ibland fattar jag inte riktigt hur bloggläsare resonerar.

thailand-hotell!

Är inte helt säker på att bilden↑ är vårat hotell men jag tror det iallafall, fint va?:D

solsidan

Idag kommer Solsidan klockan nio på teve4. Ska kolla de för solsidan är fan bäst! Såg alla avsnitt med Reneé förut men jag minns inte när det var. Äh, men skitsamma för det är bäst ändå! Så jag tror jag ska följa de! Eller det ska jag! Måste hänga med vad som händer ju! Älskar det!
Vet inte vad mer jag ska skriva. Jag längtar till sommaren. Men jag själv tycker inte det är så länge dit. Mest ser jag väl fram emot att få åka gummi båt med Reneé från gröna udden till Lilla Holmen och tillbaks. Och simma på hundra meters djupt vatten och när det kommer fram båtar till oss och frågar om vi behöver hjälp och Reneé säger "nej det är lugnt" när hon ser att jag håller på att drunkna. Och så ser jag fram emot att få åka ring med bror och Reneé och höra Reneé skrika att hennes lår har fastnat. Det var skitkul och det ska vi fan i mig göra!  Synd att vi inte tog några bilder på de. Eller Reneés mamma tog väl med sin mobil kamera antagligen. Men det vet jag inte men jag tror det. Det var i alla fall skitroligt Längtar!
Men nu ska jag se på Solsidan, hoppas ni gillar det lika mycket som jag och Reneé gillar det!

överlycklig

Har suttit på balkongen och diskuterat lite saker, mamma ringde till pappa och nu på Onsdag så ska jag flytta dit tills vi ska till Thailand. Har velat det länge men det segar ju otroligt. Men då måste jag göra läxorna efter skolan och städa rummet ganska ofta men jaja:) När man tänker efter är det inte ens länge till Thailand. 2,3 veckor ungefär! Suger att jag missar 3 eller 2 prov och måste göra dom samma dag men ajo. Nu ska jag snart se på solsidan och Alexandra med, ska blir riktigt kul! Vi hörs!

in tha stad!

Men SHEEEYNA! Shena hyena de kom jag på nu. Men asså nu är jag i stan. Skulle ju ha kommit hit redan på eftermiddagen men nu blev de inte så nej. Men nu är jag här i alla fall och jag kan inte skriva på dom här tangenterna så de här inlägget blir inte så långt. Imorgon är det skola och det innebär att man ska stiga upp tidigt vilket innebär att jag måste sova tidigt annars orkar jag inte upp vilket innebär att om jag inte orkar upp kommer jag för sent vilket innebär att om jag kommer för sent så blir det pinsamt att komma för sent vilket innebär att jag kommer vara helt borta i skolan. nu kom jag inte på mera "vilket innebär" vilket innebär att jag inte kom på mer. men nu inget mer å skriva vilket innebär att jag måste sluta skriva nu vilket innebär att det här inlägget inte blir längre än såhär vilket innebär att jag säger hejdå nu, hejdå!
sommar innebär tandemcykel vilket innebär köra in i ett staket vilket innebär att pappa är ute och går vilket innebär att renees arm vrider sig vilket innebär att hon får ont.

hoppsan

nejmen oj vad hände med bloggen ? >:
äsch bara tillfälligt!

bloggshema c:


Svar på tal!

Ajo det räcker med 1 gång c: hehe! Men i allafall. Menar du våran bakgrund (den rosa med tegel)? Eller menar du var man hittar bakgrunder över huvud taget?
Isåfall så bakgrunder hittar vi genom att googla på (det man vill ha + wallpaper/s) Så om vi vill ha en rosa bakgrund söker vi på pink wallpaper/wallpapers. Men våran rosa har länk :
http://zanozar.com/wp-content/uploads/2009/05/hot-pink-bricks-background.jpg
Hoppas svaret dög (:

vad håller vi på med? ;)


söndag

Hejhej!
Bloggade inte igår för vi var upptagna med att flytta tvn och så vidare :) Hade middag, åt typ någonting som man sätter på en platta som att steka fast ja, svårt att förklara typ. Sen marängswiss till efterätt! Vid åtta tiden kom Elina för hon måste berätta lite saker som gjorde mig ganska besviken men jaja man får leva med sånt :) Vi flyttade på teven och en byrå, knuffade sängen. Sen städade vi upp lite saker, bäddade och så vidare. Somnade vid 6 tiden, vi tog bara bilder och var lite på datorn inte så mycket. Spelade in parodier av busschaufförerna haha så kul, garvade som fan den natten iallafall! Somnade 7 imorse for till Hesburger 12 idag, gick dit utmattande, fick skjuts av pappa hem sen, nåja ska ladda upp bilder nu! Pussen!
man sätter på saker på den där plattan så fungerar den som en stekpanna ungefär.
Ser ju inte så gott ut där då men det är det jag lovar!:)
Marängswiss som Jag,Elin och William gjorde. Vääldigt gott faktiskt.
Hej Jonte läser du vår blogg så får du se en ko-bild ovanför :)

natt

Kan väl göra ett inlägg för Niccos skull för hon ville det. Men jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag sitter och kollar Happy Feet. Ganska bra faktiskt. Sett den kanske två gånger innan. Efter att den är slut ska jag sova och imorgon typ klockan ett, två ska jag till pappa och vara med han lite före han sticker på jobb på måndag. Han jobbar ju på birka och jag vet inte hur länge han blir på jobb. Kanske 10 dagar eller nåt? Jag vet inte men jag vill vara med han lite före han sticker. Nog för att jag har vart hos han mer än en månad nu.. Men liksom inte vart med han på det sättet. Därför ska jag vara med han imorgon och sen på kvällen sticker jag till mamma och sen på måndag är det skola. Vet inte vad jag ska göra sen senare på måndagen men kanske bara blir hemma. Vet inte än. Och jag känner ju inte någon ute i Lemland så kan inte träffa någon heller. Men kanske stannar kvar i stan efter skolan. Men jag vet fortfarande inte. Men nu orkar jag inte skriva mer.

happy feet

Nu ska jag, min syrra och min lillebror kolla på happy feet för att såkalrt ska min syrra kolla på den. Tidigare idag kollade ju jag på fångarna på fortet. Ganska bra. Det var ett tag sen jag såg det sist. Känner mig lagom risig och kommer känna mig ännu mera risig imorgon. Det är vad jag känner på mig i alla fall. Och jag har inte spelat Wii idag... Inte badat heller. Bara suttit och tuggat tuggummi, pratat med Reneé, Nikålina och Elina på msn och haft tråkigt. Inget mer. Men imorgon ska jag göra mer, jag lovar! Nu ska jag kolla happy feet, hejdå!
Har ni sett risigare?

fångarna på fortet

Nu ska jag se på fångarna på fortet. Nyss åt vi kött & potatisgratäng och det var jättegott! Och efter fångarna på fortet så ska jag väl bara vara på datorn och vänta tills någon blir lite mer social.
FALSKA HORUNGAR SPRIDER SIG SOM CANCER.

dagens låt!

Karl Wolf - Africa ♥
Den får mig lugn om jag är stressad eller tänker på något speciellt eller känner mig dålig eller om jag är ledsen eller något så lyssnar jag på den så mår jag direkt bättre! Det är värd att lyssna på!

humor för retards


renee du är konstig

Svar: Reneé för det första så är du konstig för du kommenterar på vår egna blogg xd.. För det andra så tack! <3

Just nu har jag spelat klart med min lillebror och min lillasyster. Jag vann för jag är bäst. Men före det så satt jag bara på datorn och kollade lite bloggar. Snart ska vi äta och det bli kött och potatisgratäng! Gott! Sen efter det vill jag spela wii... Minns ni förra gången jag var här hade jag knappt tid att blogga eftersom att jag spelade det så mycket.. Haha! Men annars om jag inte gör de vill jag bada. Nog för att jag gjorde det igår men jag skulle tycka det var skönt att slappna av lite. Eller annars kan jag bara ta en varm dusch. Det skulle också vara skönt. Men nu ska jag.. Ja jag vet inte. Göra något, bloggar säkert med ikväll!
Rishög kan man väl kalla sig själv idag.. Aldrig känns mig så osocial.. Men imorgon blir det att åka till pappa över dagen. Nog för att jag inte kommer att komma ut med någon men i alla fall. Sen på måndag är det ju skola och då kommer man känna sig lite bättre i alla fall. Men jag vet inte.. Tänk om jag blir sjuk? Har känt mig ganska sjuk idag.. Men jag tror inte jag är sjuk. Det vill jag verkligen inte vara i alla fall. Så om jag är sjuk får jag väl låtsas som att jag inte är det.. ;)

åsikt

Ska snart börja platta håret och så vidare för klockan är typ halv fem nu och vi ska väl antagligen äta snart eller om en halvtimme/timme. Men först en fråga.
Tycker du/ni att Lindsay Lohan har förändrats?
2005-2011


Tycker att hon var mycket sötare då utan operationer (tror jag) Och inte anorexia som hon hade
för något år sen, vad tycker ni?

lurad

Haha, mamma lurade mig.  Vi skulle inte skotta snö men vi stack till affären och köpte lite saker. Sen tog jag lite bilder som jag lägger upp nu.
Såhär fint kan det faktiskt vara i Lemland! :)

Också tidigt

Vaknade också tidigt men inte konstigt när man bor här? Hos pappa är det ingen som väcker mig fören klockan 3 ;) Idag vet jag inte vad jag ska göra vi får typ gäster hit klockan 5 som jag inte träffat sen jag var liten, och då var jag med dom varje dag bodde grannar och så vidare, ska bli rätt så kul. Igår kändes det som att jag hade lite feber så jag blev trött redan vid klockan 12. Imorse åt jag glass till frukost tjockt:D Men jag har inte ätit på två dagar på grund av magsjukan så att. Senare ska jag väl bara se på tv eller nånting. Dom där som kommer kanske sover här så man kommer antagligen inte få sova imorgon bitti! Nu sitter jag och äter kakor, haha så jävla nyttigt. Menmen. Imorgon är det söndag helgen går jävligt snabbt när man har kul höhö. Känns som det var igår jag och Alecandra cyklade runt med Jopo när nån gubbe skrek i skogen och att det var en miljon år sen vi cyklade in i ett staket så jag fick åka bil hem och Alexandra fick cykla haha! Tur var så kom PatteLatte precis när vi föll, han är alltid där man tror att han inte är?;) Eller hur Alexandra? Som när han jagar oss hemma hos dig, hahahaha. Nejmen nu ska jag fortsätta städa mitt rum som jag började igår natt. Vi hööörs.

skotta snö ...

Snart ska jag ut med mamma, mammas kille, min syster och min halvlillebror och skotta snö eftersom att det är jättemycket snö på bår gård. Det ska bli skönt att komma ut lite och vara lite med familjen och så! :) Vi åt nyss frukost och satt och skrattade och pratade och det var jättetrevligt! Hoppas att det kan bli så flera gånger! För det var verkligen jättemysigt! Men som sagt så ska jag snart ut och skotta snö! Sen efter det ska jag väl duscha tror jag. Och så ska jag försöka få tag på Jennifer eftersom att jag tror att hon skulle komma hit idag och jag måste veta säkert eftersom att min lillasyster skulle ju kanske få hit en kompis men jag vet inte om det blir av. Men nu ska jag klä på mig lite mera kläder och sen ska jag ut, tar säkert lite bilder där ute också! :)

vaknade ovanligt tidigt

Godmorgon! Klockan är snart 12 och jag vaknade för kanske 20-25 minuter sen och kunde inte somna om. Jag ska snart äta frukost. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Ska kanske ringa till pappa och fråga om jag kan komma och hämta mina saker som jag hade glömt där igår. Men sen vet jag inte. Skriver mera sen! Ville bara visa att jag levde!

EN av hundra saker jag vill ha från stadium!


blåbär eller jordgubbar ? (:

Jag kanske helt ärligt tycker blåbär, vad tycker ni? :)

hörsnäckor eller hörlurar?

Vad är bra med hörsnäckor? Dom är enkla att ha med sig och man hör bra i dom. Enkla att ha i skolan om man vill lyssna på musik ?
Vad är dåligt med hörsnäckor? Mindre bas än hörlurar och man kan få skavsår av dom. Lätt att tappa bort.
Var är bra med hörlurar? Mycket bas och det hörs bra i dom. Älskar hörlurar!
Vad är dåligt med hörlurar? Svåra att ta med, klumpiga om dom är stora och jobbiga att ta med sig om man ska någonstans.



Vad skulle ni välja?

i am in lemland

Yes, ni ser på rubriken! Just nu är jag i Lemland. Åkte hit direkt efter att jag hade vart hos Reneé. Hos henne gjorde vi inte så mycket. Pratade och låg på golvet och så vidare. :D Sen stack jag till Lemland hem till mamma direkt. Först satt jag och åt lite med henne sen gick jag in på rummet och satt på datorn. Har inget att göra men ska snart bada bubbel ;) Haha, de där lät lite random men skitsamma. Har snackat ganska mycket med Sami om lite olika saker, och ja. Ikväll ska jag väl bara ta det lugnt. Sen imorgon ska jag väl inte göra så mycket, inte vad jag vet. Men jag kanske sticker ner till den där affären och ska fråga om någon kan komma hit, alltså bara över dagen eftersom att min lillasyster (Julia.. Som Shajan säger att liknar skitmycket på mig fastän hon inte gör de..) ska få hit en kompis. Men ska kanske fråga Jennifer eftersom Reneé inte kunde. Hon skulle få gäster eller något. Jag vet inte riktigt. Men aja. Nu ska jag .. Ja jag vet inte. Får se. Jonte (SM3T) har skrivit, ska väl skriva lite med honom då.. Hejdå! :)
öööverredigerad

chokladglass

JAJAJAJA! jag har fått en dator eller, hittat en.. min gamla :) Som inte är SÅ bra men iallafall! Har nästan inga bilder eftersom att min telefons kamera sucks sometimes och jag vet inte var överföringsgrejen är till kameran så att. Nu sitter jag och äter chokladglass, jag var i skolan idag ångrar det hade typ feber på gymnastiken när vi hade bosuboll, var helt okey skulle varit roligt om jag inte varit så sjuk/förskyld/magsjuka/jaaa. Efter det hade vi bildkonst, slirade totalt för mig och Hanna och .. Sorbe som bara blir kaxigare/stördare/idiotiskare och så vidare för varje dag fast att ja. Efter skolan for jag till Pappa med bussen för han skulle komma då så skulle han skjutsa mig till Mamma, så nu är jag här vi har INTE bråkat ännu wihu!:D Snart ska jag ringa till Alexandra och säga att hon ska komma så vi hörs!
exopixarn

fredag - sista dagen i skolan den här veckan!

Den här veckan har gått jättefort.. Det känns som att det är Tisdag eller något. :o Det känns jätte konstigt men samtidigt skönt. Imorgon ska jag sova länge! Jag kommer ju att sticka till Lemland ikväll så att. Men jag bloggar ändå! Och Reneé kanske skulle komma dit också. Så det ska också bli kul. :) Om hon kommer alltså. Men det får vi ju hoppas att hon gör. Annars blir jag ledsen och sticker till henne istället. Det var (enligt mig ;)) länge sen jag sov hos henne. Så jag vill sova över med henne imorgon kanske! Och sen nästa vecka sticker pappa på jobb som han inte har vart på på flera månader. Så på Tisdag kommer jag antagligen hit på dagen men sticker sen på kvällen igen. Mer vet jag inte vad jag ska göra nästa vecka. Men snart ska jag i alla fall till Reneé troligtvis. :)

dagens outfit

Man ser inte jeansen så bra men det är för att dom är mörka och min sänd är också ganska mörk på det där tyget eller vad man nu ska säga.
Tröja, Gina | Linne, zic zac/k? butiken | jeans, Gina |

varför bloggar vi? :o

Jag har ingenting att skriva om, så jag tänker skriva.. ifall ni vill veta varför jag och Reneé egentligen bloggar? Ibland bloggar vi inte om något intressant alls. Skriver bara vad vi har gjort och så vidare. Men nu tänker jag berätta varför vi egentligen bloggar.
jag och renee tänkte inte alls på att börja blogga första gången vi träffades. men när vi hade vart med varandra ett tag tänkte renee på om vi skulle skapa en gemensam blogg. jag sa direkt ja och vi hade mycket besökare direkt. vi bloggade skitmycket då! vi älskade bloggen. vi har alla våra bra och dåliga minnen här. och vi berättar om allt här. eller kanske inte dom högst privata sakerna men ni fattar. och vi försöker verkligen att folk ska tycka om det vi skriver om. men såklart skriver vi inte bara för våra läsares skull. vi skriver för att vi senare ska kunna gå tillbaks och titta på saker vi upplevt tillsammans. jag minns för inte så länge sen, så satt jag och renee och lyssnade på forever young och tittade på våra första inlägg som vi bloggade. och vi saknade det så mycket att vi blev skitledsna och kramade varandra och så. jag och renee tar bilder, både på oss själva och på båda två. först ville vi inte alls visa oss på bilder som vi blev fula på, men nu har vi insett att varför kan man inte visa bilder som man inte blev så fin på? det spelar ju ingen roll. man kan ju inte rå för hur man ser ut? men jag och renee tycker det är skitroligt att blogga. men ibland har man bara ingen lust. men när man får lusten tillbaks så då vill man bara blogga hela tiden. men ibland har man inget att blogga om. men man behöver ju inte skriva i varje inlägg, utan man kan ju till exempel bara lägga upp bilder man har tagit? det funkar ju lika bra!
jag och renee gjorde ju förut en blogg som hette stoltheterna, vi tröttnade på sotavarelser. och vi bloggade på stoltheterna i kanske.. några månader. sen tröttnade vi och kom tillbaks till sotavarelser. och det är jag glad för. för här finns allt! allt som jag och renee har gått igenom, och jag är glad för att  lämnade stoltheterna eftersom att vi skrev inte om någonting intressant. och jag insåg efter att vi hade börjat blogga på sotavarelser igen hur mycket vi gick miste om när vi lämnade den här bloggen. men det är bra att vi tröttnade på stolthetena i alla fall. jag tycker inte om den alls. men däremot älskar jag sotavarelser. här finns allt! och jag älskar den här bloggen sjukt mycket! hoppas ni också gillar den. ♥


det ramlar mycket människor denna underbara dag

I skolan var det ganska roligt. I alla fall på musik rasten. Men första timmen hade jag finska. Nicco var i tid. Vi hade ordförhör och jag kunde allting. Det kunde Nicco också. Stolt över henne. Och så var resten av finskan tråkig. Vad jag kommer ihåg i alla fall. Sen så hade min grupp (alltså grupp tre) gymnastik två timmar. Vi skulle stå på händer, på huvudet, göra kullerbyttor och så vidare och så vidare. Men Nicco och Wilma tyckte att jag kunde mycket, som att stå på händer och så.. Men jag tyckte inte det. Tyckte bara att det var.. Ja. Tråkigt och roligt. Vet inte riktigt vad. Men i alla fall. Så sen åt vi. Satt med Tina och Nicco och snackade om helt random saker. Haha, höll på att dö. Men sen efter maten så var det rast. Jag och Jennan gick in på vår håltoalett! Den toaletten har hål i taket! Om ni fattar vad jag menar ;) Men sen skulle jag på musik. Det gick ju inte så bra att gå i snön över grusplan. Men det funkade så jag och Nicco kämpade oss över planen. Sen hann vi precis tills Maggan kom. Jag hade glömt mitt häfte så nu ska Maggan berätta det till Maria -.- Hon är ju sjuk den där Maggan. Men i alla fall så första musik timmen hände typ ingenting. Dansade någon dans ? Afrikansk. Helt sjuk asså. Men det gick bra. Sen så var det rast. Jag, Nicco och Wilma filmade när Shajan, Tobbe, Edvin och alla dom där spelade fotboll. Haha! Och sen så sjöng jag en rapsång som Nicco filmade in men hon får inte lägga ut den någonstans för att den var väldigt pinsam! Men en del av den stå i rubriken så ;) Mer får ni inte veta! Haha, men vi skrattade i alla fall, hahah! Men sen på den musik timmen spelade vi typ gitarr och sjöng massa konstiga sånger. Skitsamma. Sen jag över till södra med Tina, Nicco och Linus och före vi gick dit så hade Linus och Shajan kastat mig på marken så jag var helt blöt. Sköööönt. Eller inte. Men i alla fall så jag blev ännu mera blöt när Linus knuffade mig så jag nästan ramlade. Men i alla fall så när vi kom till klassen var det svenska och vi hade Andreas som vikarie för Maria skulle till Finland. Men Linus var cp och jag höll på att slå till han. Jag sa till han att han var en älg också men jag tror inte han hörde det. Men aja. Sen åkte jag hem och nu gör jag ingenting, lyssnar på musik och ska vänta tills klockan blir tre så att jag kan ringa Reneé. Vill vara med henne idag. Hoppas jag kan det. Men nu inget mer att skriva. Är på skitdåligt humör och idag VET JAG VARFÖR. Men det är inget som jag tar upp här. Bloggar mera sen senare idag. Hejdå!

nicco har inte pluggat

Nicolina ville att jag skulle skriva att hon inte har pluggat men att hon ska göra det. För jag hjälper henne inte om hon inte har pluggat. & som Kajsa säger "nu är det ett nytt år och du måste bli en ny människa och inte glömma dina böcker i skolan och läsa på din läxor". Nicco skärp dig! PLUGGA NU SÅ ATT DU INTE SOMNAR!

nicolina rosing

Jadu.. Vad ska jag skriva om dig? Det finns massor.
Vi började vår "vänskap" som ovänner. Vi hatade verkligen varandra från ettan till fyran. Sen började du umgås med Vanessa och då blev vi vänner. Det var i femman vi blev bästa vänner. Vi hade inte vart med varann någon gång då. Vi var bara med varandra i skolan och chattade på msn och på bdb. Men så kom jag in i fjortistiden med baki. Ja, ni vet vem. Eller.. Vissa vet vem. Så du, Vanne, Dinah, Tina, Wilma och Jennifer lämnade mig. Men jag brydde mig inte om er. Hatade er för ni hatade mig. Bitch jag var. Sen lämnade jag henne och försökte komma tillbaks till er. Men Vanne sa att jag inte fick. Hon sa "Vi ska tänka över saken" så gick ni iväg. Jag var HELT ensam eftersom att jag inte kände Reneé så bra då. Det var ju  från Oktober till November år 2009. Men sen blev vi alla vänner igen. Vi bråkade inte alls, vi hade inte vart med varandra, inte någon gång. Ändå kallade vi varandra för "bästa vänner" :) Men sen var vi med varandra, jag minns exakt första gången! Det var efter en skoldag, en torsdag ;) Jag hade fått en väska efter att jag hade vart med Kristina i Sverige. Jag älskade den. Men den dagen hade simon dragit sönder den. Så när vi skulle gå in gick den sönder. Shit vad jag blev ledsen. Men jag skrattade? Vi var först på datorn en stund och sen gick vi till Mathis och köpte lite saker åt oss ;) Och efter att vi hade köpt det tappade vi det hela tiden och så skrek vi hela tiden "JÄVLA UTOMJORDING" Och sen fick jag låna dina uggs och jag minns att jag ramlade hela tiden och du skrattade åt mig.. Det var inte snällt Nicco. :( Och den dagen var en av dom bästa! Det var skitkul! Och sen var det som vanligt ett tag. Vi var med varandra i skolan och sådär. Och sen år tvåtusentio sov du hos mig för första gången! Jag minns att vi tog massa bilder då och du mixtrade med min webcam så att det inte gick att ta bilder utan att ha en lampa upp i facet.... Det var inte heller snällt. :( Men jag minns att vi sov med kläderna den dagen och med smink och allt. Vi satt typ uppe till fem, sex för du ville vara på datorn.. XD Men på morgonen så var du helt röd i ansiktet.
Nicco: ÅÅH, VI SOV MED KLÄDERNA PÅ. USCH JAG ÄR HELT SVETTIG.
Jag: Jag också, men ska ändå duscha idag :)
Nicco: Aa, jag också tror jag. :)
Så var den dagen över. Eller dag och dag. Men sen umgicks vi mer och mer och sen kom bråken. Vi började bråka mer och jag minns inte vårt första bråk, men jag minns att jag blev jävligt ledsen den gången. Bara för att jag visste att jag hade gjort dig något. Minns inte vad men.. Ångrar alla gånger jag bråkat med dig i alla fall! Vill verkligen inte bråka med dig nicco! Men men.. Sen sov vi över mer och jag minns när vi sov över med Tina och vi var hos ...... joel. PUNKT. ORKAR INTE SKRIVA OM DEEEET. Aja. HAHAH. och sen var vi hos mig. Jag och Tina gick och lade oss och du satt på min dator och tog bilder. Sen sov vi över hos dig en gång, det var sist jag var med din tror jag.. Eller nej .. Eller jag vet inte. Men då sov vi över med vanne. Och det var en av dom roligaste dagrna i mitt hela jävla liv! Aldrig skrattat så mycket på en kväll som jag gjorde då! och det var verkligen VERKLIGEN sjuk roligt. Måste göras om snart, lova? Och jag har egentligen massa minnen nu. Men när man inte kommer ihåg allt behöver man komma ihåg det och när man inte behöver komma ihåg det går man runt och babblar om det hela tiden, haha! Men vi har ju massa minnen ihop! Och jag älskar all of them ;) Som alla finska timmar. Älskar dom! Fast när du är trött är det inget kul. Eller hur man skriver? Men alla lektioner i skolan som vi har tillsammans är ju verkligen smartast ;) Och ja nu skriver jag att dom är smarta för vi är smarta, ellerhur? knullaprona, det är fint det! Och alla gånger som Kajsa har sagt roliga saker..
Kajsa: Här är en mus. *PANG* och nu är den platt.
Du och jag: HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH.
Kajsa: Här är Minnas säng, *POFF* och nu slängde jag ut den genom fönstret. Nu är den borta.
Jag och du: AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH!
Allt det där är ju lätt bäst ju. Älskar allt med dig. Speciellt din humor. Man kan lita på dig och allt det där. Det ver du redan. Och du ska veta att det var inte bara du som tyckte illa om mig från ettan till fyran.. ;) Jag hatade dig också. Men jag ville ändå bli vän med dig på något sätt? Vet inte varför.. Jag hatade ju dig?
Och Nicolina Rosing, den tjejen har en sjukt kul humor och hon är hur perfekt som helst.  Hon är så jävla bäst så det finns ju fan inte! Nicolina Rosing, humorn är detsamma som min och det älskar jag! Och jag älskar allt med dig, ditt hår, din klädstil, ditt utseende, din personlighet, din humor, ja allt som finns! Och din pappa är min idol som du redan vet! Haha! Simpsons alltså ;) Som det står på din dörrklocka! Bäst. Och vi måste träffas snart igen Nicco, eller vi gör ju det imorgon. Finska då. Du måste ha övat på förhöret för jag visar dig inte svaren som alla andra gånger .. ;) Elelr jo det är klart jag gör ;) Men haha. Men vi måste sova över någon dag igen. Innan jag sticker till Thailand måste vi sova över MINST en gång! lova?
Jag älskar dig Nicolina Rosing, du med bästa / sämsta humorn NÅGONSIN!
It is barkmän for life, all of nothing ;)
Aitchi & Nitchi, tillsammans är vi oslagbara.


blev inte mycket.

Hörnini att det blev inte mycket till bilder det där som jag tog. Så jag tog massa random med min mobilkamera. Har sjukt tråkigt och ska till Reneé efter mina gymnastikbyxor snart. Ska gå dit. Men skitsamma. Orkar inte skriva något. Helt slut i händerna. Ha't bra!
Jag, Wilma, Nicco & Jennifer igår när vi höll på att ta bilder i skolan och försökte göra en stjärna med våra fötter.. xd
Jag och Jennan igår i skolan, vet inte om hon kommer döda mig för att jag la upp bilden men de skiter vi i. Ser fet ut i den där tröjan .. :s
Syslöjden igår
HAHAHAHAH jag dör seriöst. Zache hade min jacka och gick ner på knä & såg ut som en dvärg. HAHAHA Jag dör.
Random bild jag tog.. I klassen. Vet inte varför men bilden är trög på något sätt. Jag är trög.
Dissa att det ligger massa grejer på mitt golv :s Det är ju uppstädat nu (a)
Haha! Egopics på mig i slutet.. Men aja skitsamma. Ville lägga upp lite bilder bara. Inget mer. Men som ni ser här under så har Reneé bloggat. Men vi hörs sen. Ska sova tidigt idag. Sen imorgon är det fredag, skönt! Ska till mamma efter skolan tror jag. Tar med datorn så jag kan blogga. Sen på lördag sticker jag väl till stan säkert, vill vara med Reneé. Inte sett henne på skitlänge. Eller.. Skitlänge & skitlänge vet jag väl inte.. Men har inte sett henne på ett tag. Hörs!

memorieeees


typ dålig bild ? D:

JAA! har typ pappas tröja och mjukisbyxor från BikBok på bilden för jag orkar inte ha på något annat om man bara ligger och sover hela dagen liksom? (:

random



DET ÄR PÅ ATT VARA MAGSJUK !!!!! DD:

www.joeltheblogger.blogg.se

BECUZ HE'S AWESOME !

livet är ett saftkalas

Heeej!
Ja som ni ser har jag inte bloggat på väldigt länge, kanske för att min dator hihu råkade gå sönder och nu är den på lagning hoppas den kommer snart, håller på att avlida eller någonting. Igår for jag hem från skolan klockan 9 för att jag fick magsjuka, kom hem.. När jag skulle gå till vardagsrummet bara sprutar det ut spyor ur både näsan och munnen, mysigt för er som kanske äter när ni läser dethär men jaja. Sen spydde jag 4 gånger rakt över soffan, och pappa råkade spilla blåbärssoppa över soffan också (ny vit soffa) gillar't. Mot kvällen fick jag massa feber, låg och såg på skräckfilm hela kvällen typ najs. Spydde inget mera, typ 6 gånger efter varandra på dagen bara. Imorse for jag inte till skolan heller, har bara legat och degat hela dagen, drogat iphone och så vidare. Nu fick jag vara på datorn för Hanna skulle skicka läxorna till mej via msn. Senare blir det till mamma och hämta andra läxor för ska till skolan imorgon, är nog bäst så för annars blir det hemma hela helgen, fast det blir det väl endå för att ja. Joel ska btw färga mitt hår, för det är höhöhöhö grått right now, och sen är hårförlängningarna hm gula/blonda :)? Inte så najs näe. Nu ska jag inte skriva mera ska gå och äta, hoppas jag inte spyr upp det. G'bay.


nu!

Nu ska jag fixa fram lite bilder så att det inte blir så tråkigt här! Har ju sagt det fler gånger, men nu ska jag verkligen göra det! Så vänta er inte annat ;)

skolan

Ja jag skulle ju berätta om lite vad som har hänt idag. Fram tills nu alltså.
Vaknade klockan sju. Trött som fan. Steg upp och klädde på mig och sen fixade jag mig och åt. Sen stack jag till skolan. Alina, Elias och Axel var redan i skolan men ingen är rolig av dom och hade inte lusta att snacka med någon. Vet inte varför. Men hade inte det bara. Sen kom typ alla andra i min klass. Sen kom Tina och Nicco och jag stod och snackade med dom lite. Sen rang det in. Eller, vi var ju redan inne men aa.. Så kom min lärare och vi hade engelska första lektionen. Ordförhör och jag kunde allt, fan vad duktig jag är, jag vet. Sen var det rast. Jag, Tina och Nicco skrattade som vanligt och sa att Andreas och Lisbeth skull bli tillsammans och skaffa ett barn med två huvuden. Så satt vi och skrattade åt det. Sen när det ringde in (vi var fortfarande inne) så var det svenska två timmar. Tråkigt. Vi skulle redovisa (inte redovisa redovisa utan bara redovisa) våra debatter eller vad det var som vi skulel ha tagit ut ur en tidning, och jag är duktig som kom ihåg men det gjorde inte Zache. Eller jo, men han hade glömt den hemma. Så i rummet där vi skulle redovisa ramlade Affe av stolen och Maria blev damp. Stackars affe. Han bara satt där på golvet. Sen skrattade vi åt honom Stackare. Men jaja. Sen var det rast igen. Var med Tina och Nicco. Pratade om Andreas och Lisbeth. Nicco skrattade också fast inte lika mycket som jag och Tina. Nicco tyckte vi var konstiga. Sen när det ringde in igen så hade vi svenska igen. Skulle svara på någon insändare eller vad det var. Såklart får jag ont i handen och kan inte skriva men jag gör det ändå. Linus kommer till mig..
Han säger: WOOOOW VAD DU HAR SKRIVIT MYCKET!!!!!!
Jag: Nej, bara ett Afyra ju?
Och sen gjorde vi inte så mycket mer. Och Linus, ett afyra är inte mycket, haha. Men sen var det rast, då var jag med Jennifer, Tina och Nicco. Vi gjorde inte så mycket. Jag och Tina skrattade som vanligt. Inte så ovanligt. Men haha.. Ojdå, märkte att jag hade skrivit lite fel. Efter finskan hade vi Matte och det var tråkigt. Men gick bra ändå, SEN hade vi svenska, haha. Men skitsamma nu. Efter rasten med Jennan, Tina & Nicco hade vi Fysik & Kemi två timmar. Före det hade Axel och Hetem bråkat, så det blev lite utredningar om det och blablabla massa onödigt som inte alla behöver veta. Men på fysiken snackade vi om Ljud och gjorde massa saker. Tråkigt.
En sak till var att vi fick äcklig mat i skolan, någon kött sak. Jag och Emma sa att det var äckligt. Sen var jag mest tyst under hela maten. Eller.. Asså jag var inte under maten men alltså medan vi åt. Sen åkte jag hem och pluggade på finskaorden som vi ska ha till förhör imorgon. Övade lite igår också. Men inte lika mycket som idag. Nu kan jag allt och hoppas att jag får allt rätt, hehehe ;) Så idag vill jag bara vara hemma. Men jag måste ha mina byxor från Reneé idag så ska säkert hämta dom för vi har gymnastik imorgon. Och vill inte ha skitgamla kappahl byxor på mig HAHAHAH! Dör åt dom. Men att nu ska jag äta för är skithungrig. Hörs!

dagens outfit

Ska nog börja med dagens oufit osv. Annars berätta jag mer i ett annats inlägg hur det var i skolan.
| Tröja, Gina | Linne, Gina | Byxor, Gina |

svar på tal

Svar: Jadu.. Vi blev väl vänner genom facebook, bilddagboken och msn antar jag. Först blev vi vänner på bilddagboken och började kommentera varandras bilder osv. Sen började vi chatta genom facebook och vi började planera att vara med varann någon gång. Sen snackade vi på msn ganska mycket och vi vet egentligen ganska mycket om varann. Sen var vi med varann första gången med Wilma och sen dess har vi väl haft ganska mycket kontakt antar jag? :)
Svar: Jag vet inte var vi fick den här bakgrunden som vi har nu ifrån, det är oftast Reneé som fixar det. Annars har vi bara en enskild färg. Men den som vi har nu är det som sagt Reneé som har fixat. Så fråga henne i stället så kanske hon svarar i ett inlägg som hon antagligen ska skriva idag tror jag? :)
Svar: Först använde vi ju photoshop elements 8, men sen var det en som laddade ner det från samma skiva som jag och Reneé och hon tog inte bort det så .. Men nu har hon gjort det och jag och Reneé ska snart fixa photoshop igen. Så då kommer det antagligen bli fler designer & headers :) Men använd photoshop så ska du se att det blir en fin header! Jag lovar du vänjer dig fort vid photoshop! :)
Svar: Tack! :) Din är också fin, men bra att det vi gör är bra då1 :) ♥♥
Svar: Det lovar jag att vi ska fixa! :D

fråga på!

Nu hade jag tänkt att ni skulle få kommentera vad ni vill att jag och Reneé ska bli bättre på i bloggen! :)
Det kan vara något som du vill att vi ska börja med. Till exempel fler "dagen outfit", flera tips, mera hiss och diss?
Det kan vara något som ni vill att vi ska bli bättre på. Till exempel att uppdatera, lägga in flera bilder, uppdatera designen oftare? Det kan vara exakt vad som helst! Kommentera på! Vi svarar på allas kommentarer antingen i ett inlägg eller var och en för sig. Det spelar ingen roll Men antagligen blir det var och en för sig eftersom att det inte är någon vits med att lägga in alla kommentarer i ett inlägg. Men.. KOMMENTERA PÅ!

mandarin


~ ♥ ~


lejona

Oredigerade bilder, ville lägga upp standardbilderna. Men dom andra som jag kommer lägga upp tänker jag redigera. Eftersom att ja.. Jag vet inte haha. Snackade med Reneé också. Fast på msn. Men nu ska jag ladda upp bidlerna!
Åt nyss lite, var hungrig så det gick ganska fort. :) Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart sova tror jag. Är ändå trött och jag vill inte vara trött imorgon. Var ändå ganska trött i morse så. Men nu ska jag.. Ja.. Ni får se. Ni hinner inte med alls. Jag vet det ;)

ganska konstigt faktiskt...

Ganska konstigt det här.. När det är lov eller helg eller bara en allmänt tråkig dag längtar man efter skolan sjukt mycket. Man förväntar sig att det ska hända något roligt eller spännande, det är det man ser fram emot, och såklart att träffa alla. Men man ser ju fram emot det där som skulle bli såå spännande just bara för att man vet att det inte kommer hända. Det är ju så. Så jävla logiskt när man tänker efter. Man hoppas varje morgon att det här kommer bli super kul, jag är så jävla taggad och så vidare, och man tänker så bara för att man hoppas att det ska hända. Men det ser man fram emot bara för att man vet att det som man hade hoppats på aldrig händer. Om man tänker efter är det hur jävla logiskt som helst. Jag har längtat efter skolan länge, och det gör jag varje kväll, längtar efter att det ska hända något spännande, men det händer aldrig. Självklart. När man vill något... Händer det aldrig.

svar på tal

Tråkigt men jag måste ju svara :p
Svar: Yeees, kolla bilderna  ;)

like brothers ♥

Fan vad sköna killar, man tröttnar aldrig. 

i loveu ...

... & I missu
Wilma stack nyss. Har inget att göra, nilofah som jag och Nicco & Tina sa idag i skolan. Ingen är inne på msn. Kan bara lyssna på spotify just nu. Men ska väl snart ringa någon. Reneé. Måste ändå snacka med henne. Tog ju lite bilder idag också. Inte så många men.. Några i alla fall. Är inte alls på bra humör men har inget annat att göra än att blogga. Ska väl ta lite mera bilder sen. Ingen är ju ändå social. Och det här inlägget är skit tråkigt jag vet. Men jag har verkligen ingenting att göra. Ska snart äta och sen ringa Reneé. Skriver kanske mer sen om jag är på bättre humör. Orkar inte nu

107e plats.. ;$

Ehehehehhehe ;$

Wilma & Alexandra

Hejsan! Idag i skolan hände det inte så mycket. Shajan tvingade mig att pussa väggen igen men jag slapp undan, haha ;) Sen så skrattade jag, Nicco, Tina, Wilma & Jennan åt massa saker, minns inte vad men vi gjorde stjärnor med våra fötter och skrattade åt det i alla fall, haha! Det var allmänt tråkigt i skolan. Men en sak är ny, de är att min grupp har börjat med syslöjd. Vi ska sy kläder men vi fick mest information om hur vi ska göra och sånt dom här två timmarna som vi hade. Sen hände inte så mycket mer. Sen åkte Wilma och jag hem till mig eftersom att jag ska vara med Wilma, eller.. Jag är med Wilma. :) Först kom vi hem och åt lite och sen åkte vi till Cityläkarna, skulel ta den andra sprutan före Thailand, usch vad det tog ont. Det tog mer ont än den förra. Och just det, i skolan på slöjden så garvade jag åt Zache och Hetem hela tiden, fan va dom höll på.. HAHA! Dog ju..
Jag: Jag har symaskinskörkort. :)
Zache: Men du har ju ingen symaskin ;)
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Så de va typ de.. Haha!.. Men nu  återgår jag till det jag höll på att skriva om. ja vi var ju på cityläkarna och tog min spruta. Som jag redan sa. Och sen åkte vi hem och jag och Wilma tänkte typ
"TÄNK OM VI TAPPAR EN ARM.. aTT DEN FASTNAR I DÖRREN OCH SEN ÅKER BILEN IVÄG.. OCH TÄNK OM MAN TAPPAR ETT BEN OCH TÄNK OM MAN TAPPAR HUVVET.. DÅ HAR MAN INGET KVAR, DÅ FÖRLORAR ALLT MAN HAR..."
Haha, random. Men när jag och Wilma kom hem till mig gjorde vi läxorna och Wilma håller på fortfarande. Usch hatar läxor. Men jag ska ändå bli bättre i skolan. Känns bättre då. Så.. Sen vet jag inte vad vi ska göra men något får det bli, skriver mer sen!
RisbildN

skolan är verkligen inte rolig...

Hinner blogga ett inlägg innan jag sticker till skolan. Är inte så jätte trött men det kommer jag bli eftersom att vi har finska idag och om Nicco är tråkig och om Kajsa är tråkig och om Zache är tråkig så kommer dte här bli mitt sista inlägg... Kommer seriöst att dö efter den här finska timmen... Men jaja. Idag går vi 6 timmar i skolan. Vet inte vad vi har för lektioner, de är typ.. Först har vi Historia / Samhällskunskap, sen har vi Finska, sen två timmar slöjd :s ich till sist har vi två timmar biologi / geografi.. Tråkigt schema jag vet. Men men.. Får stå ut ändå. Idag hade jag tänk vara med någon men det orkar jag inte. Vill bara hem idag och ska packa också som jag skriver väldigt ofta men nu menar jag det på riktigt. Ska skriva den där listan också. Sen ska jag sova. Gud vad skönt. Men det var väl det jag hade att skriva. Skriver mera när jag kommer hem från skolan. Hörs!
usch vad drogad bild.. Men som sagt så har jag inga bilder. Ska fixa det snart, jag lovar!

Linnéa & Alexandra ;)

Yeah, tuffingarna;) Vart med Linnéa idag som jag skrev tidigare att jag skulle vara.
Först träffades vi utanför Linnéa. Sen gick vi till staden. Först gick vi bara runt. Sen när vi var vid polisen sa vi att vi skulle gå till Select, köpte en klubba åt Linnéa och någon chokladsak till mig.. Minns inte vad det heter.. :$ Sen gick vi därifrån, gick till vårt älskade garage ♥ Där va vi typ i kanske fem minuter sen gick vi ut därifrån. Vi skulle gå till ett café där jag, hon och Wilma hade vart när vi träffade Linnéa första gången, men det var stängt. :( Så vi gick till Sitkoffs. Satt på en bänk där folk hade skrivit massa saker. När jag & Linnéa gick där ifrån bestämde vi oss för att hata den bänken för all framtid! Det gnisslade så mycket.. :( Vi gick därifrån och sen visste vi inte vart vi skulle gå. Så vi gick hem till Linnéa. :) Men när vi kom dit och satt oss i hennes mysiga rum blev det den där pinsamma tystnaden och ingen av oss visste vad vi skulle säga eller göra så vi var på datorn en stund :) Tog lite bilder först och skrev till lite folk och kollade lite bloggar :) Gav henne tips om massa roliga bloggare! Eller ja.. :D Sen åt vi lite och kollade på filmer på henne och S.S, haha! :D Roliga videor, hahah! Sen så skulle jag gå hem och då följde Linnéa mig en bit. Sen gick jag halva vägen själv och trodde att det var massa folk som jag kände bakom mig men det var det tydligen inte. Mysko jag är.. Sen när jag kom hem satt jag mig vid datorn, såklart. Ska snart sova. Imorgon är det skola och jag börjar åtta. Tråkigt. Vet inte vad jag ska göra efter. Får se.. Måste fråga någon. Jennifer undrade om jag kunde vara med henne idag men jag skulle ju vara med Linnéa så.. Kanske kan fråga henne då? :) Äh, hon kommer väl ändå se det här.. Men skit samma. Ska fråga henne på msn. Och på Fredag ska jag till mamma. Vet inte om jag tar med datorn.. NEJ JAG SKOJADE.. Måste ju för fan kunna blogga :) Men ska inte vara på datorn hela tiden. Ska väl vara med mamma och min syster lite. Har ju inte alls vart med dom ensam ju. Men jag kanske vill att typ Reneé kommer dit eller någon annan eftersom att jag vill inte vara där ensam.. Läskigt ju. Haha! Nej men nu ska jag sluta skriva, det här är det jag och Linnéa gjorde! Ha det bra så hörs vi imorgon, hejdå! ♥
Bilderna blev små eftersom jag tog dom från Linnéas facebook ;)

ut nu

Ska bara fixa lite kläder och så, inte så varmt ute you know.. Sen ska jag ut med Linnéa, uppdaterar när jag kommer hem! CYA!

kall oboy / varm oboy?

Kall är mycket godare tycker jag vad tycker ni :) ?


dagens mening + bra film

SAFTKALAS MED ... FISK?

Jättebra film, handlar om ett gäng som ska ut med en fiskebåt, som sen kommer sjunka sen ska dom försöka simma över till en holme förrutom han ena killen han stannar kvar på båten som bara finns lite ovanför vattnet. Så han ska se om han kan överleva där utan att det sjunker helt. Och dom ska försöka simma flera kilometer utan att det kommer en haj, som troligtvis kommer komma, och sen får ni se hur det går:)! Iallafall jättebra tycker jag.





random

Hejhej!

Jag vet att jag bloggat jättedåligt jag har bara glömt bort det, Nu har skolan börjat, är väl helt okej väldigt trött på dagarna iallafall! Igår hände något med min dator så den är sönder så ja jag vet inte hur arg mamma kommer bli eftersom att den förra just gick sönder. Idag i skolan hände väl inte så speciellt mycket, fysik,tyska,studietimmar dubbeltimme svenska som jag trodde jag skulle dö på, men nejnej jag klarade det vi skrev någon historia, jag skrev om justin bieber att han var en bäver som gillade potatis, och att han rånade en bank, och sen om en fiskmås som pratade med en chaufför som ville ha potatis och så vidare.. Och nån gubbe som åt marsipanhönor i rymden, hade cphumör idag!!!! Nu sitter jag och chattar med Alexandra kom hem halv 4 typ, åt och drack oboy som Emma önskade sej i julklapp haha! Jag ska önska mej en årsförbrukning av oboy till ? .. midsommarpresent säger vi! Ikväll blir det att öva på matte med pappa -.- annars får jag inte bo här och måste till mamma och det orkar jag inte meeeeeeed, men snart ska jag till mamma för att hälsa på bara för att. Och nej inte bara för att vara på datorn haha! Nu har jag inget mera att skriva vi hörs! HAR INGEN BILD PÅ PAPS DATOR SÅ.

 

 


"pussa väggen"

Hejsan! Vart ganska tråkigt idag och hände inte så mycket i skolan. Men Shajan sa i alla fall att jag skulle pussa väggen, annars skulle han slå mig med en historia bok! Men jag vägrade så jag blev slagen.. TACK SHAJAN, LINUS OCH ENRICO! Hm.. Nej men.. I morse var jag lite mer trött än vad jag var igår morse. Men skit samma. Var inte lika trött när jag kom hem i alla fall. Men jag snackar på msn nu men Aivis, Linnéa och någon random som addade mig för ett tag sen, vet inte vem han är. Haha! Ska vara med Linnéa ikväll, vet inte när eller var, men det ska ju fixa sig så.. :D Men att före jag ska vara med henne ska jag väl göra någon hemma eller något? :p Får se.. Men jag kanske bara är på datorn och är osicial, haha. och just det, efter skolan stack jag och pappa till Elgiganten och köpte ett minneskort till tyill min kamera som jag ska använda först när jag åker till Thailand. Och just det.. Måste packa också lite. Eller.. börja packa. Så att jag inte behöver stressa en vecka före. Måste också skriva en lista vad jag ska ha med mig, haha! så att jag inte glömmer något. Det är väl vad jag ska göra idag. Skriver mera sen, slut på ord just nu.
Verkligen bild brist.

trött

Hinner med ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Hatar verkligen tisdagar. Jag vet inte varför, men det är den värsta dagen på hela veckan enligt mig. Massor med saker att göra och tråkiga timmar och skit. Läste nyss Linnéas blogg de var därför jag ville blogga haha. Men asså de är massa konstiga ljud utanför mitt fönster.. Fan om de är någon där utanför alltså.. Skit läskigt.. Måste kolla ut sen. Hoppas de slutar före jag ska sova för jag kommer ligga och vara vaken om det fortsätter. Fast om ingen är där ute är de ju lugnt, men aja. Nu babblar jag på om massa ointressanta saker igen. Vill ha en frågestund. Men statistiken har sjunkit. Måste länka den överallt haha! Men alltså.. Jag vet inte alls vad jag ska skriva. Måste kolla mitt schema.. Usch. Först religion, sen bildkonst dubbeltimme, sen matte och till sist historia/samhällskunskap... Usch vad tråkigt jag tror jag dör. Men en sak fattar jag inte med matten. Vi skulle ha nya platser och Nicco sitter ALLTID bredvid mig eller bakom mig eller snett bakom mig.. Wilma får alltid sitta typ längst bak eller något.. Fattar inte riktigt det. Och jag fattar inte varför min lärare ska välja platserna som vi har i matte. Kan man inte få välja själv? Sorry.. Ointressant igen.. Men jag kan inte rå för de.. När jag har tråkigt och inget att skriva om så skriver jag ändå. Sjukt alltså. Måste få ut någon imorgon. Att någon på den här jävla ön ska vara social eller nåt. Ingen är ju social? Så ska försöka komma ut imorgon. Och jag vill seriöst sluta vara på datorn så jävla mycket, inte undra på varför jag är trött på morgonen när jag ska till skolan.. Sitter ju på datorn ända fram tills jag ska gå och lägga mig ju? Måste verkligen sluta med det. Oj.. Märkte inte att inlägget hade blivit så långt.. Har bara skrivit i 10 minuter typ och sa att jag skulle skriva lite .. Men nu blev det ju inte så nej.. längre än det första till och med. Men nu ska jag inte skriva mera. Skriver mer imorgon. Lovar att jag ska ta nya bilder imorgon. Ska ladda kameran över natten så. Men vi hörs. och jag vet att Reneé inte har bloggat men ska säga åt henne. Vi hörs! Hej då!

draken

Efter att jag hade skrivit inlägger som jag skrev idag tidigare så kollade jag på film, sen stack jag och pappa till mamma för att hämta min dator och lite kläder som pappa hade köpt & som jag hade glömt där. Skithalt så jag halkade. Snyggt. Sen stack jag till Reneé. Först gjorde vi ingenting och sen stack vi till draken, som igår. Satt där och snackade om lite saker och saker och lite till. Allt mellan himmel och jord kan man säga! :D Haha! Nej men alltså.. Vi pratade om lite saker, minns inte men. Sen när vi skulle gå hittade Reneé någonting under bordet så ville inte röra henne. Haha, ni vill verkligen inte veta vad det var. :s Blev i alla fall skit rädd för Reneé & sprang hem till henne fort som fan. Sen när vi var inne hos henne gjorde vi ingenting nästan, jag låg under hennes säng och låtsades att jag inte var hemma hos henne och hon tig bilder på mig. Sjukt störigt. Sen snackade vi lite och höll på att somna. Jag ska snart sova eftersom jag inte sov någonting inatt. Kanske en timme. Fy fan vad jobbigt. Men imorgon ska jag inte vara trött. Hatar att vara trött. Så jobbigt. Men imorgon vet jag inte vad jag ska göra.. Om jag skulle vara med Reneé minns jag inte men kommer säkert ihåg imorgon. Men först är det ju ... skola. Fattar inte hur folk kan längta dit? Usch. Finns fan inget värre. Men nu ska jag äta så vi hörs imorgon. Hej då!

Hollywood polisen

Hann inte skriva om allt jag gjorde igår så jag skriver om både idag och igår nu.
Igår sov jag ju hos pappa eftersom att jag var i stan och inte orkade åka tillbaks till mamma. eller jag minns inte riktigt hur det var men skitsamma. Så på dagen var jag lite med han, åkte till sparhallen och köpte ljus och tre filmer. Pappa köpte lite mer men det brydde jag mig inte om, var mest mat och sånt. Jag fick ljus och köpte tre stycken filmer. Hollywood polisen. Såg två stycken av dom igår. Den ena hade jag redan sett men det visste jag inte om. Den andra hade jag inte sett, kanske bara slutet, tror jag i alla fall. Men det visste jag inte heller om. Den tredje ska jag se idag. På kvällen igår var jag med Reneé. vi gick till draken, åkte runt i Strandnäs, och massa annat. Var lite random och ja.. Haha! Sen på kvällen kollade jag filmerna och messade lite med folk. Sen kunde jag inte sova på hela natten så höll typ på att somna i skolan. Första dagen i skolan idag. Kändes lite konstigt. Men de funkade. Var astrött men det gick, haha! Nu är jag hemma och ska snart kolla på den tredje filmen. Sen ska jag vänta tills Reneé loggar in på msn eller att hon ringer eller tills klockan är typ fyra eller nåt. Hon kommer säkert sova när jag ringer henne -.- Eller just ja.. Har spärr. Snackade med Reneé i en halv timme för någon dag sen. och så har jag messat ganska mycket med Linnéa på senaste tiden, haha! Bra att någon är social i alla fall ;) Men sen ska jag väl vara med Reneé och sen när jag kommer hem (till pappa, ska till mamma på fredag istället) så ska jag väl .. Ja jag vet inte, jag får se vad jag gör. Kanske .. Ja.. jag vet inte. Skitsamma. Inget mer att skriva nu. Skriver mer ikväll sen & berättar vad jag och Reneé gjorde. Hejdå!
Skitgammal bild.. :o Men jag lovar att det ska komma fler bilder.. Men jag är ju inte på min dator nu och här finns det bara massa gamla bilder, så jag lovar att det ska komma fler bilder! LOVARLOVARLOVAR!

funny day

Hejsan! Vart med Reneé idag. Det var roligt! :D Vi var & åt på draken, städade hennes rum, åkte runt lite, var i Strandnäs en stund, och ja.. Lite mer! :) Reneé får berätta lite om vad vi pratade om på draken och så, haha! Imorgon skulle jag egentligen vara med Reneé men jag ska till Lemland men hon ska kanske komma dit. Måste ta lite fler bilder och så. Men aja, får se de sen. Inget emr att skriva, hejs!

awesome

Vart i godby igår :) Var riktigt nice faktiskt, först satt vi hemma hos Frida med en viss Habbib och ja, gjorde va vi nu gjorde och såg på film som allmänt failade. På kvällen när Habbib stack typ 10. Så stack vi ut, låg död på marken och bar på någon snöboll hoppade i snö och så vidare, träffade bgk och jonte den andra. Sen somnade vi vid 4 fast det kändes som 2 typ, random. Men att i allafall, sen vaknade vi vid 2 tiden och stack och köpte cocacola åt lite, sen stack jag hem. Har bara sett på film med pappa, skitbra var den i allafall, handlade om ett gäng som deras båt sjönk så dom måste simma iväg till en holme, kom typ skitmånga hajar och ja det slutade som det slutade. Ikväll har jag smsat med Jonte som bara den, och med Alexandra, snackat i evigheter hehe. Nu ska jag sova för pappa dampar sönder, fast jag ska ju inte sova men att :) Sista jullovsdagen imorgon ,ogillas! Man tycker aa men de blir väl lite kul med skola och träffa alla, men nä det blir det inte, prov,läxor 10 FUCKING PROV den här perioden, FYRA är fan tillräckligt mycket, hehe. Snart Thailand också gillas! Nu ska jag dra, pussen.
gammal bild från thailand. söt jag var då:)

linnea imorgon

Det  här blir inte ett så långt inlägg, men jag orkar inte skriva och har inget att skriva om. Jag var på kalas hos Enrico idag. Höll på från fyra till sju. Det var inte så många där men det var roligt ändå. Fyrverkerier och allt! :D Såg på en film som han hade fått också. Den hette "I'm a legend". Men vi såg inte på hela eftersom att det var några som inte ville se den. Har ni sett den? Sen sköt vi fyrverkerierna! :) Zache skulle såklart bränna sig. Men.. Han tål ju allt så.. -.- Sen stack jag & Wilma till Vanne men det hände lite saker där som jag inte behöver ta upp här. Men jag stack till pappa sen i alla fall. Imorgon ska jag vara med Linnéa. :) Sen på kvällen ska jag till mamam och på måndag är det skola. Kul. Inget mer att skriva, hejdå!
bild från när jag va med renee i bruke första gången <3

dagens outfit!

Man ser inte byxorna eller linnet på bilden men det är för att det är så mörkt. Men gjorde mitt bästa.
Tröja Gina Tricot | Linne Gina tricot | Byxor Gina tricot |

cr :s

Jag och Vanne har suttit och gjort massor, det vill säga ingenting. Mest suttit på datorn. Jag minns inte vad vi har ätit idag, måste fråga Vanne. Nu vet jag :D Men skit i vad vi åt. Har redan berättat att vi var med Jennifer och allt det där. Just nu är ingen social på msn, men försöker få alla att skriva. Linnéa va social men inte längre.. :( Hon logga ut så.. Men aja, någon annan får väl vara social. Jaja, inte nåt mer ointressant skitsnack nu. Har fan inget att skriva men jag måste skriva. Jag vet inte vad jag ska göra imorgon. Eller jo, ska till Enrico. Ska ge han tio euro. Tur att han inte läser bloggen, då skulle jag ha vart avslöjad. Tror jag ska få han att läsa bloggen. Ska hota han att om han inte gör de så ska jag kolla på alla svar när vi har prov, mohahah! Nej men.. Han måste läsa den! Alla i min underbara klass ska läsa. Utom emma för hon äter memma. Men nu till det.. Ja.. Vad jag nu ska skriva. Jag och Vanne och några till ska i alla fall till Enrico. Venne vad vi ska göra där men nåt blir de väl i alla fall. Sen på kvällen vet jag väl inte vad jag ska göra. Men på Söndag ska jag i alla fall vara med Linnéa. :) På måndag är det skola. Det här jullovet har gått jävligt fort. Vill att det ska vara längre. Just nu vill jag bara slippa skolan, det känns inte alls bra att gå till skolan eftersom att jag har gått och lagt mig skitsent dom senaste veckorna och jag kommer vara dödstrött sen när jag ska upp till skolan. Det kommer säkert vara så att jag inte vaknar alls och då tror alla att jag är död. NEEJ så får det inte bli. Måste gå och lägga mig i tid imorgon. Typ tio eller nio eller nåt. Bara jag orkar upp och inte är trött. För då fan.
Usch, jag har inget att göra och ingen bild att lägga upp. Min kamera är hos pappa jag glömde den smart som jag är. När jag kommer till han ska jag ta massa massa bilder som jag kan lägga upp och så att det inte tar slut så fort, för då blir jag arg. Jag och Reneé tog ju massa bilder och vi har ju lagt upp alla tror jag. Orkar inte bläddra ner i bloggen för att kolla.  Och vet ni varför jag skriver ett såhär jävla långt inlägg? Jo det är bara för Nicolina & Jennifer. För att dom alltid vill att jag ska uppdatera. Så jag måste väl sitta och uppdatera.
Hade skrivit skitlångt före det här inlägget men de gick inte att publicera. Fittans gay. Orkar inte skriva om allt för jag minns inte ens allt. Men jag kan skriva att igår natt så ringde nicco och sa massa saker.
"HEJ ALEXANDRA VET DU VI RINGDE TILL ALLE MEN HA LA PÅ OCH TINA TRODDE ATT HENNES LADDARE VAR EN ORM. HAHHAHHAHAHAHHA TINA VAR SKRATTADE VI MER ÅT?" halvsov så hörde inte så mycket. Sen frågade hon om jag ville sova och jag sa ja så sen somnade jag om. Jag & Vanne hade sett en film innan Nicco ringde och innan vi hade somnat där vår älskling var med! Så jävla het han är asså! MEN HAN ÄR BARA VÅR. INGEN ANNANS. BARA MIN OCH VANESSAS. FATTAR NI? Bra ni fattar. Asså måste kopiera inlägget sen när jag har skrivit klart så att jag inte går miste om allt igen. Fy fan vad jobbigt. Jag vill skriva om allt men jag minns ju inte vad jag har skrivit om. Vanne är skit skum. Förut för någon minut sen sa hon att jag skulle massera henne ögonbryn men jag stod över det. Tur för mig. Tänk er att sitta och pilla i någon ögonbry liksom hur normalt är det på en skala? Och nu frågade hon "blöder jag?" och så satt hon sin haka på något konstigt sätt. Haha! Hon gör inte det där konstiga längre. Fan nu har jag inget att skriva om. Just det. Razze fyller år idag så jag är skyldig han ett grattis! Grattis Razze! Tretton år nu. Minns fortfarande när vi gick i ettan. Har kvar alla bilder! Synd att du flyttade... :(
Vanne spelar något skit konstigt spel på facebook och det kommer nåt konstigt program på teve tre. Såg på let's dance ikväll också. Anders Bagge va med, fan va skön han är alltså! Alla dansade faktiskt ganska bra. Men det var många där som jag inte kände till, typ författare och såna. Men jag kommer säkert hänga med i Let's dance eftersom jag älskar såna program. Typ Robinson, Idol, Let's dance... Ja ni fattar. :) Älskar att följa dom programmen! Typ tävlingsprogram.
Nu vet jag var jag ska göra sen. Om jag inte har skrivit det redan så ska jag ladda ner filmer. Nicolina är tydligen Vannes största fan. Hon säger de i alla fall. Alltså Vanne.. Men jag tror inte de. Nicco avgudar ju mig så att.. Men Vanne jag är bättre än dig. Bara så att du vet. Usch jag orkar inte skriva men jag måste skriva om allt.
Imorgon ska jag gottgöra vanne eftersom att hon fick vara med min syrra helt ensam i morse medans jag låg och sov. Jag ska stiga upp tidigare än henne ( lycka till loser ) och lada frukost till henne och ge henne frukost på sängen. Eller.. Jag och Vanne måste sova i en jättekonstig soffa. Men men.. Man får ju stå ut så. Men nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag väl ta lite cambilder. Sen ska jag väl sitta på cr. Orkar inte blogga lika mycket som jag gjorde förut. Före det här inlägget alltså. Det är inte säkert att det går att publicera det är inlägget heller. Men skitsamma. Får väl dela upp det till två inlägg då eller något. Men nu ska jag fixa lite stavfel.
Och just ja. Om jag inte har skrivit det än ( -.- ) så ska jag till... Äh skitsamma orkar inte babbla om det nu. Hej då!
risigt.

spelat :o

Sorry att jag inte har bloggat men jag har faktiskt haft jävligt roligt utan datan! Jag ska berätta vad jag och Vanessa har gjort!
Första dan har jag redan berättat om, roligt var det i alla fall :D. Andra dagen, alltså igår, spelade vi Wii, roooligt! Och såg på filmer med VÄRLDENS HETASTE KILLE. Mer säger jag inte ;) Ska ladda ner mer filmer av han eftersom att jag och Vanne är besatt av honom :o. Helt jävla sjukt... Igår på natten skrattade vi som fan och det var helt sjuka saker vi skrattade åt. Sen somnade vi där vid fem och skulle upp nio idag. Gick inte så bra. I morse när Vanne väckte mig steg jag såklart inte upp. Hon va med min syrra... (dåligt samvete...) :s  Sen sa dom att dom skulle gå ut och gå och då åt jag frukost sen kom Jennifer utan att jag visste något, haha! :D Vi spelade Wii (:)) och sen gick vi till affären och köpte kakor och läskt och skrattade åt konstiga saker och spelade mer Wii :D Haha! Fan vad man känner sig social av de! :D Haha, och sen stack Jennan hem och jag och vanne spelade lite mer Wii.

Jag & Vanne <3 vår älskling <33333333333333333



old pic :D

ετα hεsт ρå fεsт ε вεттяε εи lεsk

Haha random rubrik ↑
Iallafall gick och la mig klockan 1, stolt eller nånting. Vaknade klockan 3 och fick för mej att det var morgon, steg upp gick runt, märkte att det inte var morgon, sen tog det en himla tid för mig att somna om. Vaknade också tidigt klockan halv 10, var ju meningen att jag skulle till Frida klockan 12 nånting, men jag mådde jätte illa blödde näsblod och så vidare... Nu har det gått över så pappa skjutsar dit mej nångång efter jobb, vi ska väl bara se på film & så, träffa Habbib eftersom att han tydligen pratar om det hela tiden, jaja, blir väl att ta de lugnt mest. Stannar väl där rätt så länge imorgon för nothing händer ändå hemma! Igårkväll hm, gjorde jag inte så mycket hade näsblod och Elina kom underfull med varför, det är för att jag sovit och ätit för lite, ofcourse... Men nu ska jag gå i duschen mitt hår e fätty, och sen typ packa ner lite saker, platta håret osv och fara och hämta lite kläder + skolväska från mamma, skola på måndag! Pepp! .. Gillar att vi har 10 prov den här provperioden mjä. Vi hörs, och nä jag tror inte jag tar med datan till Frida!

trött

WABADABADO
Haha har ingenting att skriva men skriver ändå. Konstig natt någon ringde runt till massa och låtsades vara Vanessa och Alexandra. Sen hade någon hackat min facebook skrev massa saker till folk på chatten. Konstigt, aja bytte lösenord i allafall. Stängde av datorn vid 5 tiden, gick gick till soffan och sov men inte fan gick det, gick och la mig, somnade halv sju satt och smsade och laddade ner massa spel och så vidare till iphonen. Jag vill såå sova nu men det kan man ju inte för det första får jag inte sova förrens ikväll enligt dad och han borrar nåt skit i väggarna så man knappt kan lyssna på musik, skulle va bara och va hos mamma lite nu menmen. Elina ska väl va me mej nästa helg, längesen jag såg henne. Och nu vet jag inte vad jag ska skriva, Hejdå!♥
Tumblr_leljxtbtfu1qeak2po1_500_large

wii sports

Heysan! Har inte bloggat idag men jag har faktiskt nästan inte vart på datorn alls. :D Men kan berätta lite vad jag och Vanessa har gjort idag.
Först vaknade vi klockan 12. Ovanligt tidigt. Och vi vaknade av oss själva också.. :o Så vi steg upp och fixade oss lite, sen stack vi till stan. Där väntade vi på Shajan och Sami. Dom kom efter ett tag. Vi sprang typ bara runt och slog varann och sånt, haha. Sen var jag och Vanne tvungna att sticka. Skulle med bussen klockan fyra. Så vi gick först hem till Vanessa efter våra saker och sen gick vi till Nabben och väntade en timme på bussen. Sen när den kom körde den förbi oss. Så vi GICK till stan med blöta skor och frös som fan. Det kändes som att jag var en naken hund som bodde i Atlanten. Seriöst, har nästan aldrig haft så kallt. Eller jo, när jag var med Kristina och Shajan kastade mig i snö.. Så kallt har jag aldrig i mitt liv haft, men som Kristina är tar hon hand om mig, haha :) Men i alla fall. När vi hade kommit till stan väntade vi på bussen inne i en annan buss. Sen kom bussen och då åkte vi hem. Höll på att somna. Men sen när jag och Vanne kom hit (till lemland) så åt vi, sen va vi lite på datan och sen spelade vi Wii Sports med hela familjen resten av kvällen och drack glögg. :) Riktigt mysigt faktiskt :)
Nu sitter vi här och båda är på datorn. Har inget annat att göra men snart ska vi och spela Wii. :D Haha, sjukt kul :D
Imorgon vet jag inte vad jag och Vanne ska göra men tror hon ska hem ganska tidigt. Sen kommer Jennifer hit. Jag ska fixa blogg åt henne. :)
Nu har jag inget mer att skriva, hejdå :)
Älska tröjan som jag fick ju Julklapp av min morbror <3
Ska visa resten sen :)

1a puffvärldskriget


why so serious, so raise your ...

Heeeeeeeeeeej .
Har glömt att blogga men iallafall. Just nu sitter jag och snackar med Jonte och Jennifer, Samiboy stack just. Idag har jag varit med Jennifer @ Staden, vi var väl lite med Shajan och Sami nån konstig gubbe som tände eld på sin mobil eller nåt, åkt buss runt hela strandnäs, bussen stannade i typ en kvart för att nåt mongohuvud hade parkerat cepe.
Jaja, Alexandra är i Lemland right now, hoppas hon får kul iallafall. Ska till godby over the helg, vara med Frida Nordin och ja .. Alexandra skriv inte resten okej?;) Nu har jag inte så mycket mera att skriva vi hörs!

2010

Det här året har gått jättefort. Men samtidigt har man hunnit göra så himla mycket. Nyss var det sommaren 2010 och nu mitt i allt kommer snart sommaren 2011? Det känns helt sjukt och jag fattar ingenting. Det känns som att det var nyss som jag och Reneé satt på hennes farmors och farfars stuga ute på Vindskär och åt nudlar och skrattade åt "mamma jag tror jag blev uppraggad av..." och när det kom en orm bredvid Reneé och hon sprang runt hela holmen och skrek "FARFAR DET ÄR EN ORM, FARFAR FARFAR!!!" och när han skulle skjuta ormen började jag skratta och då blev han arg och sa att jag skulle gå in.. :( Det känns som att jag och Reneé kom hem därifrån för en vecka sen. Det känns inte alls som att det är 2011. Det känns inte alls som att det har vart nyår. Det känns helt vanligt. Och snart ska jag och Reneé til Thailand också. Jag kan bara inte fatta det här. Snart ligger man väl på ålderdomshemmet i en gungstol och stickar och tänker tillbaks på allt man gjorde när man var ung och frisk och allt det där. Tänk egentligen.. livet är inte så långt som det kanske verkar, tiden går otroligt fort och man hinner inte alls med. Till exempel för någon vecka sen, eller kanske till och med en månad sen när jag var i skolan. Man hann inte ens stiga upp ur sängen före man skulle hem från skolan igen. Det är helt sjukt och man fattar ingenting. I alla fall inte jag.

oaktiv

Har inte bloggat alls idag och jag vet inte varför. Men det har i alla fall inte hänt något viktigt idag så det kändes inte så viktigt att blogga så. Men nu när man tänker efter har det ändå hänt en del.
Först vaknade jag och Vanessa klockan 12, men dum som jag är stänger jag av klockan och somnar om. Sen vaknade jag klockan två igen. Först satt vi och pratade, sen satt Vanessa på sin dator men inte jag. Jag försökte såklart somna om. Sen efter ungefär tjugo minuter tänkte jag att det var lönlöst så jag pratade lite mer med Vanessa och sen satt jag också på datorn. Blev så sugen när jag såg att Vanne höll på med den, haha! Så vi satt på datorn till ungefär klockan tre, halv fyra och sen tänkte vi äta frukost. Men först ringde vi Shajan och frågade om han kom till stan eftersom vi hade bestämt med han igår. Men han hade inte fått tag i Sami så han skulle komma ut senare. Sen skulle vi äta frukost men det fanns inte någon mat hemma så vi bestämde oss för att åka till stan. Vi gick till hesburger och åt där istället. Såg lite folk som jag trodde var lite annats folk och ja. Sen gick vi bara runt och sen åkte vi hem. Satt på datan där till kvällen och tog massa bilder men ingen blev bra, haha! Och nu sitter vi här hos vanne och har inget att göra, hejs!
man ska ju faktiskt bjuda på sig själv.

tadadada

Hejhej!
Idag vaknade jag klockan 9 för att jag hade tandverk ofc,orkade inte somna om när ändå skulle bli väckt klockan 10, då haha for vi till sparhallen och pantade, 40 euro, eller 37,40€då men hehe! Så det gjorde nästan ingenting att jag köpte hårförlängningarna för nu har jag typ allting tillbaka haha! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, är fortfarande sjuk, kan inte äta, har inte ätit ordentligt på 2 dagar bara yoghurt och nån macka typ. Sovit enda från 12 till 4 kanske, och nu har jag städat hela rummet tagit ut vissa saker osv.. Blev inte så stor skillnad men ja. Har tagit lite bilder också men kan inte ladda upp på mammas dator nu för hon är inte hemma och hon har massa konstiga program uppe, och jo min mellanslagknapp segar. Nu har jag inget mera att skriva! Heeys.

hiss och diss - just for jennifer!

Cola! Finns det något bättre än att hitta colaflaskan i kylskåpet när man är som mest sugen? Nej jag tror inte de! Godaste läsken som finns!
Step up är en av de bästa filmer jag sett. Har sett alla och alla är lika bra! Älskar dom! Perfekt till en fredag kväll om man inte har något annat för sig!
Bruno Mars är bäst! Allvarligt, han sjunger så jävla bra och hans låtar är bäst! Älskar hela han, hans utseende, hans röst, hans låtar, allt! ♥
Musik är det bästa som finns! Äääälskar det. När man är ensam hemma och har hur tråkigt som helst ska man lyssna på musik på högsta volym. Så lovar jag att man inte får tråkigt längre ;). Och när man ska städa är musik PERFEKT!
Mobilen är inte bara bra att ta bild med och lätt att ta fram när man behöver den, den är allmänt bäst! Och lätt att få tag på någon när man har bråttom ;).
Finns det något mysigare än ljus? När man ska se på film eller bara vara, läsa en tidning eller något så är ljus absolut det ända som fattas! Sen har man det hur mysigt som helst!
Jennifer Bergman är en av de finaste människor som finns! Finns alltid och man kan lita på henne till hundra procent! ♥
Msn, hur kul som helst att sitta och snacka med sina vänner ;) (tönt jag är....)
Usch för dålig andedräkt! Borsta tänderna istället för att lukta som en ospolad toalett i munnen!
Äckliga wannabe fjortisar som tror att dom är något och kaxar mot alla och kräver sjukt mycket uppmärksamhet! Diss på det!


Hata hata hata reklam!


Hata regn. Sjukt tråkigt och man vill inte gå ut och träffa någon heller. Hur tråkigt som helst. DISSDISSDISS!
Dissa den arga gubben som skrek åt Jennifer att han skulle polisanmäla henne om hon inte slutade skjuta raketer!

drogad låt

Har nästan tröttnat så mycket jag har lyssnat på den.. NEJ JAG SKOJADE, KOMMER ALDRIG TRÖTTNA. ÄLSKAR DIG ÄLSKLING!!!

jackan ♥

Älska jackan ♥

nya löshår

... köpte för 88 euro. Ångrar't för dom är skittunna och dyra. Nåja gjort är gjort.

dagens nattlåt !

Hehe bara för att jag och .. Joel? Brukar droga den här på nätterna.

01:30

Hejhej!
Har inte gjort så mycket ikväll , bara sett på 2½ men och försökt äta, går inte så bra. Sovit två timmar tidigare idag på dagen, hade värsta minnesförlusten när jag vaknade, minndes ingenting alls! Har fortfarande ont i huvudet halsen snuvig och så vidare, kanske lite feber, vet inte har ingen metare:(. Resten av jullovet ska jag vara hos Pappa för ja, orkar inte ta upp allt nu men ja. Har inte sett han på länge och så vidare. Men där finns ju internet, och mera saker att fotta, plus att överföringsaken är hon han, så jag inte behöver byta dator hela tiden haha, plus att mammas segar! Nu sitter jag och chattar med Elina,Jennifer och Alexandra/Vanessa!:D Ska snart gå och sova eftersom att ja haha, måste upp och panta flaskor, för jag behöver pengar nu. För ska ju köpa kamera och sen så måste jag köpa saker i Thailand, plus att jag fått pengar av mamma så kanske hon inte ger så mycket mera till Thailand, nåja det är väl lugnt ska 'försöka' att inte slösa så mycket, för det är ju billigt i Thailand, Edhardy för 3 euro kanske?:)
Nåja vi hörs imorgon PUSSEN!
Åland typ 80€ ... Thailand typ 3-8 euro :)
Thailand typ mellan 3-9 beroende på, Åland/Finland/Sverige allt över 40 åtminstone.
Åland, vissa affärer kanske 15-20€ .. Thailand 75cent-1euro.

tavla-sen julklapp av Vanessa! :)

Fick en tavla av Vanessa som sen julklapp. :) Jättefin! Kommer upp bilder senare i inlägget! Däremot känner jag ångest över att jag inte har gett henne varken födelsedagspresent eller julklapp.. :( Men jag ska köpa något åt henne i Thailand som jag kan ge som julkapp och födelsedagspresent! :) Så behöver jag inte känna ångest! :) Men i alla fall.. Jag blir jävligt arg på att alltid när jag laddar upp bilder från kameran eller från mobil till datorn så kommer det ungefär hundra kopior som jag är tvungen att ta bort! Man blir helt stressad! Och när man nästan har tagit bort alla kopior så kommer det nya och nya. Jättejobbigt... Men jag ska försöka fixa det snart! Så att det inte komma kopior. Men nu ska ni få bild på tavlan! Observera att det blev ganska dåliga bilder eftersom att jag  tog med mobilen. Jag tog med mobilen för att det skulle gå fort att ladda upp om ni undrar, haha!
Har även satt in bild på mig själv och Reneé. Vanessa hade redan satt in en bild på henne från när hon var liten! (Bilden längst ner.) Ego som hon är ;) Haha!
Ha det bra! Bloggar antagligen mer inatt ;).

campics ;)

Nu är Vanessa här. Vi har typ inte gjort så mycket mer än att dricka cola och dansa till massa random låtar som eclipse of the heart och vanne har beatboxat för mig också. Sött. Har tagit lite cambilder. Försökte ta med Vanne men hon sa ju att hon bara blev dålig på alla.. (host.. 2 stycken) Men jag laddar upp egopics på mig istället ;) Just det. Vi sprang runt lite i Ytternäs också och messade med lite folk. Jag hoppade i en snöhög och så.. Blev ju lite blöt men.. Det fixar sig ju alltid! :) Och så hände det en annan sak också som jag inte tar upp här. Tycker det inte är värt att skriva ut på bloggen. Men annars va de ju bra. Det som hände var ju annars inte farligt. Bara pinsamt. Men nu ska jag inte skriva om det mer. Imorgon vet vi inte än vad vi ska göra. Det va meningen att jag skulle till mamma men hon sa att det var okej att jag kom på Onsdag istället nu när Vanessa ska sova här och ja.. Så jag sticket antagligen dit på Onsdag istället. Men jag tar med datorn så att jag kan blogga också! Ska ta lite bilder i Lemland också så att ni får se hur det ser ut där! :) Tror jag ska fråga om Vanne kan komma med också för jag och Vanne har planerat sen jag flyttade dit att hon skulle komma så .. Men vi får se. Annars får jag väl hitta på något annat att göra. I och för sig finns det ju inte så mycket att göra där men .. Man hittar ju alltid på något. Men såklart skulle det vara roligt om någon kunde komma med. Just nu sitter jag och snackar med Nicolina. :D Hon har tråkigt. Stackare.. Funderar på om hon har någon dator? Tror inte de.. Frågade henne nyss. Väntar bara på svar. ---------------- NU SVARADE HON. JA hon har dator men hon sa att det var tråkigt på den... Synd om stackaren. Kan man verkligen säga så? :o Äh, skit i det. Jag ska underhålla henne bara för att hon inte ska känna sig ensam... :( Stackare.. Men nu.. CAMBILDER!
Bjuder på vissa. :D
Ha det bra! :D

kissemiss

Högst upp: Sotis & Kurre , Sotis är Alexandras katt och Kurre är min katt.
Nere: Roxy & Gizmo , Roxy är min katt och Gizmo är Alexandras katt!

love

Var ute och fotade lite. Det blir mer imorgon. Eftersom att det var för mörkt ute nu så gick det inet att fota mer än en enda bild ute. Men jag tog lite bilder inomhus. Imorgon ska jag ut på dagen och fota. Och då behöver man inte oroa sig längre med att batteriet inte håller eftersom att jag laddade det! :) Så mer bilder får ni imorgon! Men här kommer dagens tre bilder.
Där va alla bilder. God jag vill ha en systemkamera. Min kamera tycker jag inte alls är bra. Inte om man vill ta närbilder och så vidare. Shit vad jag önskar mig en i födelsedagspresent... Men jag vet inte.. Kanske jag måste betala den själv, spara ihop lite uknow. ;) Men i så fall fixar jag det, som jag alltid gör. ;) För ni vet .. Är man bäst så är man... ;)

städat lådorna

Heysan. Städade nyss ur nästan alla skåp och lådor.. Tråkigt. (överdrev lite, städade nästan inte alls. Bara tog ut allt och satt tillbaks det jag behövde och satt resten i plastpåsar.) Efter det åt jag och nu sitter jag och skriver. Jag kommer antagligen att ta bort det här inlägget senare eftersom att det kommer bara bildfritt. Om det kommer upp en bild i slutet av inlägget så tar jag inte bort inlägger, HIHI. ;) Idag har jag i alla fall vart på en PROMENAD. Och snart ska jag ut och fota. Jag vet jag vet.. Har sagt det hela dagen men nu menar jag det- Det är i och för dig ganska mörkt redan men jag ska ut ändå. Kameran är på laddning men jag hoppas den är klar snart. Den har laddat i flera timmar nu. Så jag tror att den är klar snart. Sen blir det att gå ut.. Sen ska jag bara ladda upp bilderna och redigera dom lite. Sen lägga upp dom på bloggen! Men nu.. --> vänta på att kameran har laddat klart! Syns sen!
Väldigt gamla bilder som jag tog med min gamla mobil. Ganska bra mobilkamera va? ;)

om vi får över 20 kommentarer så ska vi...

rulla oss i snön i tshirt och shorts och med bildbevis!

blickar tillbaka

Hejhej!
Blev väckt tolv -.- Skulle till tandläkaren, och jag var uppe till 6 låg och smsade med Joel haha! Sämst "ser du ett Q ? OOOOOOOQOOOOO?" Haha så där höll vi på, han var hungrig jag med ingen vågade gå till köket haha. Men hos tandläkaren var det som vanligt, men Greger säger inte till när det tar ont det gör JARI, sjukt störit haha oseriöst ju.
Jaja ikväll ska jag lägga mig klockan 9, ska panta flaskor imorgon klockan 10 annars får jag inte pengarna såatt. Blir asmycket pengar iallafall. Nu -> bilder! Puss! Btw så hittade jag mitt minnes kort, don't ask where.

dagens låt

Mohombi-Miss me
DROOOOOOOOG

fotografera

Hejsan! Vaknade klockan tio över ett idag. Ovanligt tidigt. Såklart ligger väl Reneé också sover som hon alltid gör. Men.. Idag skulle jag ju vara med Jennifer. Det verkar inte ha blivit några ändringar på det! Före det ska jag väl bara vara hemma och chilla! Jag ska gå ut och fotografera lite också hade jag tänkt. Eftersom att det är lite i slutet av vintern nu så är det väl på tiden. :) Eller.. Är det i slutet av vintern? Eller är det i mitten? Jaja skitsamma. Vi säger att det islutetimitten! :) Igår gick jag och lade mig vid tre. Snackade med Joel, Reneé och Linnéa fram till dess och satt på facebook och skrev massa random med Reneé som ni ser om ni går lite längre ner i bloggen. Men.. Natthumor. :D
Nu ska jag väl börja dra mig ut för att fota lite eller så ska jag se en film tror jag. Får se vilken det blir. Sen ska jag väl gå ut till andra datorn och ladda ner lite låtar till iTunes och sen ladda ner till min Ipod. Sen får vi se vad jag hittar på. Vi hörs!
Bjuder på världens mest random bild, hahaha!

Btw så är jag nyvaken.

har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt!

Länge sen jag bloggade. Haha! Men i alla fall.. Eftersom att jag har gått och lagt mig jättekonstiga tider nu för tiden har jag bestämt mig för att gå och sova tidigt idag! Klockan tre :D Tidigt för mig.. Men att imorgon på kvällen ska jag vara med Jennifer. De va meningen att Reneé skulle sova här men så blev det inte. Så vi får se vad jag gör på kvällen. Idag har jag bara vart hemma exakt hela dagen! Inte gjort någonting. Bara satt och lyssnat på musik och försökt vara social. Har inte fått träffa någon heller... Tråkigt värre. Men jaja, musik är alltid bra! Och jag måste påpeka att du som är så jävla wannabe min och Reneés blogg bara kan sluta läsa den över huvud taget och sluta göra samma sak som vi och så vidare. Du är så sjukt störig människa! Men .. Tillbaks till eh.. ja.. Där vi var. Imorgon på dagen ska jag försöka gå ut och ta lite bilder. Länge sen sist! Så det är på tiden. Och det är bra att jag får komma ut lite eftersom att när jag sov hos Reneé så var vi mest inne. Och jag har bara vart inne idag också. Så jag ska försöka komma ut lite. Men nu har jag inget mer att skriva. Hejs!

najthumor


two and a half men

Hejhejhejhej!
Sitter just nu i pyjamas framför datorn och håller på och ladda ner alla avsnitt av Two And a half men. Senare blir det väl att titta på dom och kanske ta lite risiga bilder för att bloggen inte ska vara så tom, och just det. Så mycket besökare igår, ni är bäst jag lovar!:) Inte så mycket kommentarer men det räcker väl med besökare,right? Aja igår satt jag väl uppe till jag vet inte och snackade med Joel, min msn var helt körd det gick bara att ha på offline status, och så hände nånting med den att jag bara kunde chatta med Joel och inte flera, helt sjukt. Installerade om den idag och sen funkade det, bra! Nu ska jag fortsätta ladda ner filmer så jag kan ha nån underhållning ikväll. Ska lägga mig tidigt (höhöhöh) Ska ju till tandläkaren imorgon halv 1 jättekul, tandställningen har gått sönder varje gång jag haft Greeeger. Jaja, vi hörs senare Pusseen!♥

look a like

Shit vad Mohombi och Bruno Mars liknar!
Bruno Mars <3
¨Mohombi <3

blod

Mysigt! Kunde inte fara till dom där vi skulle till för att jag spydde upp blod asså vad har jag för fel egentligen? Jaja, vaknade först halv ett när dom skulle fara, sen var jag inne på iphonen till kanske halv 2, sen sov jag igen till klockan 4, steg upp åt, men kan inte äta för jag börjar bara må illa :( ... Pratade också med pappa i telefonen. Vi kanske skulle till Sverige/Finland någon helg eller dag innan jullovet är slut, hoppas det! Ikväll blir det väl bara att se på film och springa till toan 24/7 naajs lr så inte. Vi hörs senare, har ju tappat bort minneskortet så ni får leva på cambilder! Haha. Puuuuuuss.


bruno mars ♥

<3
<3
<3
<3
<3
<3

Vaknade tre

Alltså jag har börjat sova riktigt konstiga tider.. Idag vaknade jag klockan tre. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra idag. Jag har ingen att fråga eller nåt. Men det får vi fixa sen. Och jag bloggar senare. Hejdå!

chill :D

Just nu sitter jag på mitt golv och är social med Linnéa på msn! :D Natten har ju vart ganska chill egentligen.. Druckit cola, tagit bilder, musik, snackat med Jennan och Linnéa! :) Jag och Linnéa bestämde att vi skulle sova över någon dag också! Kul de ska bli! :) ♥ Imorgon vet jag inte vad jag ska göra som sagt. Men det fixar vi sen. Nu har jag inget mer att skriva. Ville bara informera er om att jag levde! Btw.. 101 besökare 1/1 :) ni är fucking bäst!♥

fröken trötter

Hejhejjohej!
Blogg.se segar lite tog jättelänge innan jag kom in. Gick och la mig vid 9 tiden för jag somnade, sen vaknade jag nu och kan inte somna om sitter och äter och lyssnar på musik. Känns helt knäppt att vara ensam när Alexandra sovit här så många dagar. Och just nu tror jag att jag är för risig för cambilder haha jag vet inte. Borde nog sova snart eftersom jag ska bort typ godby eller längre. Men jag är fortfarande sjuk och kanske inte följer med.
HÄRRÅ.

Bra låtar!

Just a dream - Nelly
Bumpy Ride - Mohombi
Fuck you - Cee lo green
The time(dirty bit) - black eyed peas
Cooler than me - Mike Posner
Hey baby - Pitbull
Magic - B.O.B
Längesen - Petter
Commander - Kelly Rowland, David Guetta
Alors on dance - Stromae
Stay the night - James Blunt
Need you now - Lady Antebellum
Letting go - Sean kingston
Gettin' over you - David Guetta
Logiskt - Petter
Soulja boy - Soulja girl
Soulja boy - Kiss me thru the phone
Soulja boy - Turn my swag on
Soulja boy - Crank that
Soulja boy - First day of school
Soulja boy - Blowing me kisses
Soulja boy - Pretty boy swag
Vissa av dom gamla men jag gillar dom ändå. Eller typ alla är gamla men jag lyssnar på dom i alla fall. Alla är sjukt bra. Just nu sitter jag och gör ingenting. Tänkte fixa lite tips och så men det orkar jag inte. Det är inte roligt att blogga när man är ensam. Men jag är ju tvungen ;). Men jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag ska antagligen göra något snart. Men jag vet inte vad. Ingen är social på msn eller på facebook. Det ända jag gör är att lyssna på musik och vänta på att bli trött så att jag kan gå och sova. Haha! :D Nej men .. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Har sjukt tråkigt. Ska kanske kolla på film eller nåt. Men det får vi se. Har ingen bra bild att lägga upp heller.. Men ska försöka ta  några.
Tog några snabba bilder bara men dom får duga! Kanske bloggar mer sen om jag orkar. Imorgon ska jag väl kanske till Reneé om hon är frisk, annars får jag väl fråga någon annan helt enkelt, haha! :) Vill ju inte sitta hemma och tråka bara och det var länge sen jag var med någon annan än Reneé. Kanske kan fråga Linnéa ? :) Om hon inte ska vara med någon annan förstås! Annars får jag väl hitta på något annat! Men nu har jag inget mer att skriva. Vi hörs! :D

har städat mitt rum, före & efter bilder!

Som jag sa skulle jag städa mitt rum när jag kom hem och det gjorde jag. Och helt otroligt att jag kom ihåg att ta bilderna. ;) Brukar ju glömma sånt och så.. Men nu kom jag ihåg det som tur var. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och snackar med Reneé på msn. Snart ska jag väl duscha tror jag. Sen får vi väl se vad jag gör. Jag tror inte jag orkar åka till Reneé idag igen, och hon har feber och jag börjar också känna mig sjuk. Perfekt.. Nu på jullovet och allt. Men jag hoppas att jag inte är sjuk i alla fall. Men här ska ni få före och efter bilderna! Ha det bra så länge så bloggar jag mer sen!

Före:




Efter:




Där har ni bilderna! :) Vissa blev lite suddiga, men det får duga. Det tog inte alls så länge för mig att städa. Ganska snabbt faktiskt! Men det går bättre för mig att städa när jag lyssnar på musik, så det är säkert därför det gick fort, haha! :)
Brukar ni lyssna på musik när ni städar?
Nu har jag inget mer att skriva. Skriver mer sen! Ha det bra!

WE♥U


CAMBILDER

Hinner inte blogga så mycket för ska snart äta! Alexandra har stuckigt hem och jag sitter här. Har blivit sjuk igen så jävla typiskt va? :) Imorgon ska vi hälsa på nån jag inte träffat på evigheter. Hoppas jag inte är så sjuk så jag inte kan fara. Nu cambilder! Puss!

vaknade klockan fyra .. ?!

Hejsan! Anledningen till att vi inte har bloggat är att vi vaknade klockan halv fyra idag. Jag vet jag vet.. Det är jättesent och så vidare men vi va ju faktiskt uppe till klockan åtta i morse också. Men skit i det. Nu ska vi blogga.
Efter att vi hade bloggat det sista inlägget i morse satt vi mest bara uppe och pratade. Men sen blev vi trötta och lade oss i sängen. Då snackade vi lite och sen blev vi så trötta att vi ville sova. Så somnade vi. Före vi somnade satt Reneé sin mobil på ringning klockan 2 idag på dagen. Men den ringde inte ( eller så hörde  vi inte :o ) och då sov vi till klockan fyra. Sen gick vi åt frukost och efter det fick vi panik för att vi inte hade bloggat. Så nu håller säkert Reneé också på att blogga ett inlägg men jag vet inte, det verkar inte så men jag ska säga till henne. Men hon har inget att skriva om säger hon. Men hon får skriva lite i alla fall. :D Men att idag så måste jag hem. Jag har ju sovit över hos Reneé i kanske fyra dagar nu och nu vill pappa att jag ska komma hem. Haha! :) Men jag får se om jag sticker till Reneé en stund efter att jag har ätit, finns chans för de. ;) Men när jag kommer hem ska jag väl städa lite mitt rum, då komemr ni få före och efter-bilder. :D Bara för att det ska bli lite roligare! Och sen ska jag väl äta och blogga ett inlägg och sen kanske jag sticker till Reneé. Vi kommer säkert att ta bilder, som vanligt nu för tiden va? ;) Haha, men sen ska vi väl blogga lite mer ( ;) ) och sen vet jag inte vad vi gör. Kanske vi kan fixa en ny header.. Vi kan ju trots allt väldigt många bilder och det skulle vara roligt att ha en ny header. För den som vi har nu passar kanske inte riktigt in eftersom att det är nytt år och julen är över och ja.. Nästan allt på vår header som vi har nu har ju jultema så det skulle vara kul att byta. Vi har ju haft den här headern ganska länge så.. Men vad tycker ni? Ska vi byta header eller ska vi ha kvar den här? Det är upp till er läsare! :) Men nu ska jag inte skriva mer. Jag skriver sen när jag har kommit hem och har städat och det där! Ha det bra så länge! ♥
Texten på bilden syns inte så bra men det får duga eftersom att det inte går att använda photoshop så måste vi använda paint.... -.-

om en månad och fyra dagar


sista inlägget för inatt!

Det här kommer bli det sista inlägget för inatt. Då har vi bloggat exakt så mycket som vi sa att vi skulle blogga. Alltså 7 inlägg var plus ett som vi båda skriver tillsammans och det blir det här då. :) Vi åt nyss vår sista måltid för inatt också. Gurka. Sjukt gott. Nu är klockan halv sju på morgonen men vi ska ju sova åtta precis som förra året! :) Så vi KANSKE om vi orkar.. Blogga ett sista inlägg. Men det får vi ju se. Och vi vill tacka alla som har besökt bloggen inatt redan. Kanske över trettio stycken. Bara inatt liksom.. Men nu ska vi väl hitta på nåt. Ha de så bra så hörs vi senare idag eller ja.. :D
RISIG BILD, HEJSAN.

åland suger

Så fort man nämner "Åland" till någon blir dom dryga och ingen vet vart det ligger, fan vad pinsamt. Fast inte när någon random person addar en på msn men .. Han är ganska konstig.... :s
kolla, fan va dryg..

tuffing

Asså håll lätt med om att jag är bäst! tuffast

we love u

Vi älskar alla som besöker bloggen och tycker om det vi skriver om. Vi har många på msn till exempel som skriver till oss att vår blogg är bra och så vidare. Samma sak på facebook. Och ni ska veta att we love you♥. Men i alla fall så vet jag inte vad jag ska blogga om men jag och Reneé tog lite bilder nyss bara för att vi är bäst och jag tror att vi snart ska gå och äta igen, haha! Som alltid ;). Och en sak måste jag säga. Att efter att jullovet började har jag vart som besatt av att ta bilder, lägga upp bilder på bloggen och såklart besatt av att blogga. Och det är mycket roligare nu när man har bilder att lägga upp bilder. För jag hatar verkligen bloggar utan bilder. Så sjukt tråkigt och det är ju inte speciellt roligt att läsa en blogg med bara text heller. Så det är bättre nu är förut, eller hur? :D Men att vad ska jag skriva om mer då? Jag har inte så mycket att skriva om. Men just det, Kurre, alltså Reneés katt trodde vi att var borta efter raketerna, haha. Men sen kom han hem som tur va. Blev ju jätte orolig.. Höhö.. :o Men nu ska jag och Reneé gå och äta. Bloggar mer sen ;)










Som sagt, bilder ♥

det visste du inte om oss

Reneé kan inte öppna bananer utan kniv eller sax.
Alexandra får konstiga fel förrän vi ska sova, hoppar på mig och smeker mig?;)
Vi sover alltid trångt, två stycken på en madrass fast det finns en stor säng.
Vi har blivit beroende av att lägga upp bilder på bloggen, men det är bättre så right?
Vi snackar väldigt mycket om folk inte alltid posetiva saker heller ingen fattar.
Några av våra påhittade ord är Angardo, Ariståkattz, Àlaschtekars och så vidare.
Vi kommer oftast på saker när vi ska sova eller äter.
Vi äter varje natt på jullovet och mycket.
Förrut åt vi nudlar hela tiden men nu äter vi det mera sällan.
Reneé sover alltid på dagarna efter skolan flera timmar.
Vi kan inte ha väckning, det slutar bara med att vi somnar om och vaknar vid 2 tiden.
När vi startade den här bloggen var det för att vi ville bli kända typ:)
Vi läser mest vardagsbloggar(våra kompisars) och Fotobloggar.
Vi tycker att Fotograbben är grym!

brändra makaroner!

Jag tror att jag och Reneé har blivit beroende av min webcam, vi tar bilder hela tiden, kan inte sluta. Men det har väl blivit nåt med att vi måste blogga hela tiden. Och en blogg utan bilder är ju inte en rolig blogg, visst jag har rätt? ;) Just nu sitter jag och Reneé i alla fall och lyssnar på musik och snackar med folk på msn.  Men en sak måste jag berätta som jag och Reneé garvar jättemycket åt. Förra året garvade vi ju till åt att Reneés någon granne undrade om man mjölkade katter, men i år kommer det en ny sak som vi garvar åt. Och det är inte ens roligt. Kolla..
Alexandra: 2011 fyller du fjorton, då blir du fjortis... :(
Reneé: Men du fyller väl också fjorton 2011? :s Eller nej ...
Alexandra: Nej det gör jag inte.
Reneé: Men jag får moppe före dig, nanananana!!
Alexandra: Jaha, men du går också i pension före mig! NANANANANA!!!!!!
Reneé: Neeej, inte om jag blir som Karin och jobbar extra på Gullåsen!
Alexandra: Vadå så du vill torka massa människor i rumpan efter att dom har bajsat? :s
Reneé: Nej man torkar inte bara folk i rumpan på Gullåsen?
Alexandra: Nehe, vad gör man mer då? :o
Reneé: Man ska du ju blooooodprooov och droPPPPPP.
Alexandra: HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA DROPP, HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHA
DET VA DET ROLIGASTE IDAG. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Reneé: HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA. Varför då?
Alexandra: HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA DROPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!
Det fanns inte ens något roligt i det där, men jag skrattade skitmycket när hon sa att man skulle ta dropp. Men hon uttalade "dropp" på ett helt speciellt sätt, haha. Typ .. "droPPPPPPPPP" eller nåt. :D Det var i alla fall något som fick mig att skratta, haha! Men nu kommer lite cambilder som jag och Reneé har tagit!







dom två sista är egopics på mig. :)

FAKTA

Renee: Aaj jag tror jag har ont i pissblåsan *hoppar runt*
Alexandra: Vet du ens var den ligger någonstans?
Renee: Ja, typ vid rövhålet?
Alexandra: Men nej här *pekar någonstans*
Nu är då frågan var ligger pissblåsan? Första som svarar rätt får en länkning.

tipsi dipsi

Tänkte tipsa om några dåliga produkter och några bra bara för att ha nåt att skriva om. Kolla!
Jättedåligt schampo och balsam, hårets känns smutsigt och det verkar ha silikon i sig. (N)
Använde den här i somras, tyckte verkligen att den var jättebra och täckte bra, den var lite fel färg men ja. (Y)
Jag tycker verkligen inte om nagellack, tycker bara det är kladdigt och irriterande så det blir ett(N).
Jag tycker verkligen inte om Loreals hårfärger dom blir alltid helt failade på mig såatt(N)
Dust it♥ Om man inte orkar tupera så sjukt bra!

såna här nätter älskar jag och Reneé!

• Våra egna smörgåsar som vi lagar på ett speciellt sätt, dom ser helt normala ut, men dom är alldeles speciella ;)
• Att ta bilder på allt vi ser, till exempel ett gem som jag har format som ett hjärta, och såklart är det bäst att ta bild på Roxie :D.
• Snöslask utanför och här inne sitter vi och myser och bloggar! Finns det någonting bättre? :)
• Ta ännu mer bilder som vi ska göra snart! :D
• Sitta på Bilddagboken och Facebook + chatta med Joel om bloggar och massa massa annat!
• Lyssna på våra låtar, Watcha say, down, paper gangsta, forever young. Och massa mer! ♥
Såna kvällar älskar jag och Reneé! Det finns inget bättre!
Bloggar mera sen när jag och Reneé har tagit bilder! ;)

2 för 80 massa för 60

...Jag ska köpa hårförlängningar igen. Men jag vet inte om jag ska köpa 2 stycken för 80 eller ett helt paket med massor för 60? Jag ska ju bara använda två stycken som det är nu. Så jag vet inte. Funderar på att köpa ett helt paket från Happyhair även fast det är massor, men då kanske färgen blir fel och massa. Vad tycker ni?

gamla bilder


lite mobilbilder från båten när jag skulle till sverige och hem och från idag!:)

Bara för att alla bilder som jag har tagit med mobilen den senaste tiden har vart till bloggen så laddar jag upp dom nu! :)
'
Jag och Vanessa i provrummet när jag skulle prova mina julfestkläder!
i Lisco parfym va de någon med sjukt konstig frisyr om ni ser.. :S
julfestoutfit!
nån gång när jag e ute, minns inte med vem. och jag bjuder på den här. :D
WE ARE! :D
på väg till sverige.
bjuder
bjuder
bjuder
bjuder igen
usch, bjuder som fan!
på båten på väg till sverige
hade inget att göra så gick in på toaletten och tog egopics
usch vad jag bjuder
bjuder
bjuder
bjuder
HAHAHHAHA JAG DÖR ÅT MIN PAPPA!
stockholm ♥
joel och renee idag :D
jag :D
joel och renee idag :D
Mer bilder har jag inte. Måste säga att jag och Reneé har blivit bra på att bjuda på oss själva och ladda upp bilder! Yeah, vi är bäst! :D

nyårs raketer!

Mariehamn fyller ju 150 år idag! Så jag trodde att det skulle vara något helt speciellt, men det var tydligen helt samma sak som alla andra år. Men visst var det fint! :) Jag lyckades inte få med alla bilder med kameran eftersom att Reneé har tagit massa egopics med min kamera, så jag tog med min mobil och filmade lite. Inte så bra kvalité med mobilkameran men det funkade ju! Men nu ska jag ladda upp bilderna och sluta skriva! Gott nytt år igen btw!
HAHAH, jag dör. Laddade upp jättemånga bilder ju! Och just det, bara för att det är ett nytt år och allt idag så ska jag och Reneé ta massa bilder och lägga upp på bloggen och samtidigt blogga 15 inlägg minst idag! Så håll utkik! :D Bloggar mer sen!

årets bästa header♥


våra låtar


RSS 2.0