hos ella, stan ikväll.

Random Midsommar.

Ella och jag var i stan enda tills 1 på natten.

Först var det massa tanter som ba "här har ni några paket öl"

Haha, vi bara "okej?" Sen satt vi på vårat ställe, och gjorde lite saker.

Sen cyklade vi ttill min pappa, och åt pizza. Och gissa vem som var där?

Haha Shajan och Alle hade kommit dit före oss, så dom satt där och åt pizza.

Sen for vi till stan, stod utanför arken i en timme och glodde på en lila bög. Haha. Som viftade med tårna till oss. Sen försökte Alle,Shajan jag och Ella smita in på Arken, men att ja. Sen for Ella och jag till vårat ställe, fast ettt annat ställe, och gjorde lite saker. Pratade med Alle på select. Sen när vi skulle hem vid klockan 1. Så kom två gubbar på en tandemcykel och han ena hade fallit, och han ba "ajajaja jag håller på och döö,,ajajaj" Och han där framme satt och asgarva och ba "haha han blööeder." Och sen fick vi följa dom hem till Adlon, ifall man måste ringa ambulans." Ja, kvällen slutade som den slutade, hehe. Nu är jag i Eckerö, massa bilder har tagits, vi far kanske till stan idag, eller så blir jag kvar i eckerö. A, ha det bäst.

kramkalas.


Jag uppdaterar när jag kommer hem, om jag inte hittar internet före.

-

G L A D M I D S O M M A R ! !

Glad midsommar allihopa! .. Vad ska ni göra i midsommar? Jag ska strax möta upp Elizabeth på busshållsplan, efter det vet jag inte vad vi ska göra, hon ska sova här, och fira midsommaren med mig. Nice. Vi kanske far till min pappa en stund också, men det suger lite att vi måste vara hemma, öhm. 10. Haha. JAaa,men ville bara meddela att jag lever och så vidare. Igår var jag med Jennifer och Wilma, vi sov vid terminalen,pratade ochsåvidare. Och på kvällen träffade vi, och var med Nicolina. Haha, det var några "kärringar" som börja kaxa som fan vid strandpromenaden. Men vi hörs senare, kameran är med över allt, I promise.!!
PUSSOCHKRAMKALAS.

1276454747536_f_large


Tumblr_l2h4grbloy1qb3taco1_500_large

Stockholm 21/6.

Nu ska jag sy fast dom sista clipsen... Och några i mitt hem var just och simmade.
Vafan, jag tänker doppa mig först i Juli, när jag far till Finland, svinkalt här juh. Men i allafall.
Shoppade mera, bland annat, mjukisbyxor, och en rosa kofta, (Bikbok&GinaTricot)

jasåjaså.

Hudfärgen,armarna,midjan,käkbenet, och så vidare, kolla in nogrannt.

Soulja boy- Crank that.

KOLLA, BÄST ASSÅ!

anton och affe bara glöm alla problemen.



jag har varit på tivolit, och jag är på måsvägen.

..................... mmmmmmm, vilka kan komma till staden nu?


godmorgon!

Godmorgon alla fina bloggare och bloggläsare!
Jag steg nyss upp, och satte mig direkt vid datorn. Dagens planer är att åka på tivoli med min mamma och min lillasyster?! Jag förstår faktiskt inte varför. Sen måste jag gå med min lillasyster i en hel timme på stan?? det gillas INTE! Jag fattar inte varför, varför måste jag gå på stan med min lillasyster? Hälst skulle jag bara villa vara ute och träffa Vanessa. Jag har inte träffat henne på jättelänge, och jag saknar henne verkligen!! Jag har heller inte träffat Tina, Nicco, Jennan eller Wilma på jättelänge, och jag saknar dom också!! Hoppas jag får träffa alla dom efter att jag och Vanessa har vart i Finland, som jag har tjatat om i varje senaste inlägg. Men jag är ju så spänd! Och jag vet inte varför. Det ska ju blir så roligt. Men nu ska jag sluta babbla om det. Jag borde egentligen kolla in lite på facebook nu. Och kanske lyssna på lite musik. Så hejdå bloggen!


Nattbloggar. -

Hejsan. För tillfället sitter jag med min lillasyster och har det... tråkigt... vi har gjort precis ingenting förutom att sitta framför datorn hela kvällen. Det känns ju nästan otroligt att hon har orkat vara vaken tills nu, hon som brukar bli trött klockan halv 10?! hon är ju bara 7 år?

Iallafall, imorgon blir det väl inte så mycket gjort, Vanessa ska sova hos mig somsagt. Vi ska ju upp ganska tidigt på onsdag.. Eller Idag, rättaresagt..  Jag måste verkligen få ta med min dator, och hitta internet dit som vi ska. När jag och Reneé var där hittade vi som tur var internet på ett ställe. Ska försöka få internet igen, så att jag kan blogga och sånnt, man kn ju inte låta Reneé göra hela jobbet själv liksom!!

Men nu ska jag och min lillasyster titta vidare, och se om vi hittar på något fun..
Så hejdå alla kära bloggare och bloggläsare!



Btw så älskar jag klockan på bilden!!!


Flipper -

Hejsan alla bloggläsare! Ikväll såg jag och min syster på en film som heter Flipper. Den var riktigt bra, och i vissa scener börjarman nästan gråta. Den var inte så spännande, men den var jättebra! Den rekomenderas!

<------TITTA!


Vem tycker ni..?


Amc?
Eller..



...Sofijah?
Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker, jag vet inte om jag har tröttnat på Sofijah..
Men hennes låtar får lixom fram känslor eller vad man ska säga..? Amcs låtar, dom är så.. Jag vet inte, lixom, jag tycker som är bättre på nåt sätt. Men Sofijahs låtar är ju fortfarande bra. Men Amcs låtar tycker jag nog är lite bättre.
Vad tycker ni? Amc eller Sofijah?

varför?

... ska alla prata om bröllopet, seriöst. Till och med en tomte på bussen 70+ satt och pratade om det. Men vad är det som är så speciellt. "vi har väntat sen september" Men herregud, tycker du att det är intressant?

vart tror ni att vi kanske ska åka?


ny design!

Ny design på bloggen!! vad tycker ni? Jag och Reneé tycker att den blev jättefin och lyckad! hoppas ni tycker det också, vi har suttit i minst trekvart och bråkat om hur vi ska ha den!

Idag jag har och Reneé cyklat runt i stan och haft vattenkrig med Ejvår. Det va fettkul!! Just nu sitter vi och inte gör så mycket, ska väl lyssna på David Guetta-Memories, eller något. Nu ska Reneé skriva ett inlägg, ha det bra!

all the crazy shit I did tonight.

.. those will be the best memories.



rubriken.

nu ska vi se va vi har gjort.
vi har cyklat runt hela jävla holmen med en tandemcykel, överallt. vi har cyklat runt hela jävla holmen med en liten rostig bäbiscykel. Ja. Vi har umgåts med någon vi verkligen tycker är biatch. Och vi har träffat andra också.
lite kort, nu ska vi äta, korvelone,korv och ponny, eh, eller korv med bröd.
PÖWSKALAS MÄNNIHSKORH ;*

helt sjukt har kanske sovit 5 timmar på hela sommarlovet.

och jag tror jag är förälskad i anton och affes låtar.
/R.

Filosof-Håll min hand -

Lyssna på denhär låten. Den är jättebra, har drogat på den hela morgonen, och kommer fortsätta göra det!! LYSSNA!




Det kan vara något så otroligt.

Hejsan!

Det som jag funderar på var den pigga Alexandra har tagit vägen. Nu för tiden börjar bli trött klockan halv ett på natten. Förut blev jag först trött klockan fem eller senare. Jag förstår inte, det är sommar, då vill jag inte slösa bort min tid på att vara trött. Jag hoppas verkligen att det blir ändring på dethär sen. För jag vill verkligen inte vara trött nu. Det är ju sommarlov! Så ska man inte vara trött, på vintern spelar det ingen större roll, det ändå så grått och trist ute då. Men på sommaren fattar jag inte varför man ska slösa bort sin tid på att sova?!

Igår såg jag på skräckfilm. Den heter Scream 3. Den var riktigt bra, men ganska läskig. Jag har sett läskigare, men denhär vad nog också ganska läskig. Jag hoppas att det kommer en fortsättning. Då ska jag se hela den, för jag såg nämligen inte Screm 3 från början. Men det var ändå bra. Jag rekomenderar den för alla som gillar lite småläskiga filmer!!
Vad gjorde ni igår kväll då? Såg ni också Scream 3?
Men nu ska jag sticka, snart ska jag till Reneé, vi ska kanske åka till stan, om Reneé får. Men hejdå!

renee skriver z00mg.

snackar med alexandra..på skype, och vill att , ja . ska logga in. men men.  nu ska jag droga musik.

Har tältat..

Hejhej bloggen.
Inatt tältade jag och Reneé. Det var kul. Före det var vi med Sami&Shajan. Vi gjorde inte så mycket, vi cyklade hem till Sami och tittade på TV? Haha, fråga inte varför, för jag vet faktiskt inte. Men enligt dom så var jag och Reneé skittråkiga tydligen. Jaja. Mer idag ska jag väl inte göra än att dråga på datan eller nåt. Imorgon blir det att åka till mamma och ha tråkigt, men vem vet, det behöver inte bli det. Intressant inlägg, men jag är jättetrött, har inte sovit på en hel vecka, jag svär, inte på en hel vecka.

Men nu ska jag sticka och göra något, Reneé får fan också blogga sen. Hejdå.

Länkning -

Hejsan.

Jag vill bara säga att en som heter Caisa ville att jags kulle länka hennes blogg, hon tar jättefina bilder, och är snäll. Hon älskar att rida och har mycket blider på hästar från Åland. Så alla Svennar, kolla hennes blogg om ni vill sen mycket ålndska hästar!!

www.caisus.blogg.se/caisa


kolla och kommentera.
Justja, jag har fixat lite av hennes design och hennes header, så kolla!!!

det bara är så. -

Finaste låten, älska den!!



Fin kväll -




En låt. Lyssna!

Death on football -

R.I.P Miklos Feher.

Dålig uppdaterning.

HEJSAN!
Jag vet att uppdateringen från min sida har vart den sämsta, jag vet inte varför jag inte har skrivit.. Men ialafall.
Nu är jag med Nicco, vi har det skojj(!!) Vi har tagit lite egopix, och suttit vid datan hela kvällen. Just nu gör vi inte så mycket, kollar bdb och sånnt.
Nu är det jag, Nicco, som gästbloggar lite mitt i inlägget. (a)
Alexandra pratar i telefon med Reneé som ska fara till Finland snart.
Jag gör inte så mycket, vi chattar på msn med olika personer.
Ska skriva lite på min blogg snart igen, ladda upp bilderna som vi tog
och sånt. :)
Dom kan ni se på http://niiiicolina.blogg.se Vi har varit ute idag, jag & Alexandra då.
Puss nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. :o

heartbroken.

satt mig ner för att blogga, alexandra for på kalas, och jag sitter ensam hemma och äter bullar. Idag har vi vilat, och varit på datorn hela dagen. Jag var uppe till sju imorse och hon sov, fan jag satt och tänkte på massa och hade tråkigt, idag sover jag hos henne. och vi kommer kanske lägga upp bilder.puss.

angels on the moon.


alexandra vilar, väckning halv.


blondin eller brunett?


jag sover hos alexandra,


just to know i'm alive.

tisdags:for till aino efter skolavslutningen, och alla for till stranden, satt där och chilla nåra timmar. På kvällen for nåra till Aino, för vi skulle sova på hennes studsmatta, med typ pressening och massa täcken och kuddar, haha. Vi satt och snackade tills typ 2, då somnade jag och nåra till. Emma och Ina var i parken, och sprang runt hela hästskon, nice.
onsdag:På morgonen väckte nån mig klockan 7, och ba "nu ha vi sovit 3 timmar, och dt räcker" Haha, men Emma och jag dog typ så vi somnade om, och städade inte med alla andra. Aa,men senare på dan for Ina och jag till mej och åt, sen for vi till stan, där Alicia och Emma.R var, så for vi till svartakatten och lite sånt, vi hade Thor med, så dt blev lite roligt alltså. Och vi köpte lite godis och så vidare,tacopaj med mera. Ja, och sen for ina och jag till hoppborgen, som vi inte säger vart är, haha.(a) Och på kvällen tältade vi med Emma och Alicia, körde ner alla grejer och saker med fyrhjulingen, och den hamnade ju liksom i diket nåra gånger, haha. Vi hade ansiktsmak och pratade typ skitlänge och hade skitkul, tills alla slutade prata och då somnade alla.

torsdag:Haha ja, ingen väckte mig idag trotsallt, vaknade halv tio:o Vet,tidigt. Men iallafall, vi steg upp packade bort allting med fyrhjulingen såklart. Ina och jag har varit på stranden med Alicia typ halva dagen, och nu är jag hemma. Vaknade just på studsmattan, helt yrvaken. Och snart ska jag till grönaudden och ta en cykel. Haha men den är faktiskt snygg ju. Aokay, men senare far jag till pappa, och bilderna kommer upp ikväll eller imorgon, jag lovar dudes. Aa, men vi hörs senare, pusskalas.







alicia,emma,ina och reneé.

hinner inte blogga mera idag. men en sak, så jävla roligt hos Aino igår. Berättar mera imorgon, nu ska jag och Ina till hoppborgen, haha lol. och senare->>tälta med Alicia och Emma. Bye.
/Reneé.


@ ainos place.

-> hämta emmaflickan, åka till aino, sova på hennes studsmatta, fett fint. Digitalkameran är med så bilder kommer:o
Pusskalas / Reneé.

den här sommaren blir min.


Can't even hang out with friends
Wit out ya blowin up my phone
Why you all in my ear
Like where am I and when am I coming home
Why you listening to your friends? They dont wanna see us be.

Boy You better take it slow
Or i'll be history
You've got to give me my space
So quick to calling my name
Boy you better recognize
My love is one of a kind
You drive me up to the ceiling
Boy there's no need for the screaming you know that you are my world
But im sick and tired of the


sommarlov.<3

ni vet inte hur jävla glad jag är, sommar lov för fan. Skolavslutningen var great, tråkigt att lämna ytternäs, men nu är det sommarlov, och jag ska göra det bäst. Vart på stranden med Aino,Ina,Ida och Emma Hansen. Det var skojigt med behållaren och allt. Ikväll blir det antagligen att sova hos Aino på hennes studsmatta, och jag tar fyrhjulingen dit med Emma. Och jag ska köpa bättre kamera.<3
Puss.

you can put the blame on me.

- it's okey, i know the feeling.

I just wanna show you how deep my love is


imorgon är det sommarlov.

hallå där, kotlett och rönnbär. Som jag har sagt hela dagen idag. Ungefär. Idag i skolan så var det mest övning, eller bara övning, det gick ganska bra! Efter skolan for jag till tandläkaren, nu har jag jätteont i munnen, så har jag sovit och varit med Ina, som hulahulade på mig, aoutch. Men i allaafall, snart kommer pappa med Harley Davidsonen, och vi ska fara hem till honom. Imorgon -->> sommarlov.
Pussen.

måste bara påpeka.

sveriges största bloggerska, lär dig redigera. Ser ni golvlisten, gick den inte liksom lite högre upp i mitten?
Jag menar, kolla på vägglisten,haha. Och benen. Nu kommer ni kommentera att hon provocerar och en massa. Men endå, hur vågar man lägga upp något sånt, haha jag dog lite.

VILKEN BLOGGARE ÄR BÄST?


det gillas.

gillar att jag inte haft internet på många veckor, pågrund av att internet koden varit borta. Nu hittar jag den under en miljon kuvert, tidningar och annat skräp, gillas exstremt mycket.

nu ska jag och pappa se på avatar!


"Kissie, behåll dina lår kvar istället"

skulle själv aldrig, lägga upp så dålig redigerad bild, inte nu för att jag skulle redigera bättre, men lilla kissie, det där ser ärligt taligt hemskt ut,och jag håller med allas kommentarer på din blogg. Det ser sjukt ut. Varför kan du inte bara vara dig själv, och inte hmm, redigera bort halva benen som det sa's i Bella and Tyra show. Du ser bättre ut in real life, jag lovar dig kissie. Tro mig. Och alla andra.


RENEÉ ÄR LITE BRUN.

tjo. varit en ganska skojig dag i alla fall idag. Jag känner mig nyttig i allafall, jag vaknade tidigt, elva:o Sen har jag faktiskt gått från min pappa till min mamma med hunden, haha duktig jag är. Och så tror jag seriöst att jag har blivit lite brun, haha. Justdet, jag behöver inte köpa hårförlängningar till skolavslutningen, jag hittade typ några som "duger" så att ja. Förresten, så träffade jag Elina på Grönaudden, jag blev skitglad då! Aja, nu ska jag ut och sola, vad annars? Haha hejdå. :)
<3

zomg, fråga vad du vill.

"jag har problem med mina syskon, vad ska jag göra, hur har ni så fint smink, hur ska jag ta mig till med det här.."
Take it easy, fråga vad ni vill, vi har svar på allt, vi gör så gott vi försöker. Annars, har ni privata frågor, maila:
[email protected].


worldwideweb-blogg-se.

kvällen vart bra hos aino, nu är jag deppig orkar inte med någonting, ingen skola imorgon, för det är fan helg, och det kommer bli bäst, or not. Nu blir det att sova snart. Förresten nej jag har inte fejk converse, dem skall inte ens föreställa converse, det är threesixty, inte converse, (kanske inte visade det så tydligt i bloggen,men att ja"
pussochkramkalaspåer.
<3


I hear the pain in her voice.

Ni fattar inte hur jävla nära sommarlov jag är, jag kan inte sluta tänka på det. Idag var det modevisningsövning,det gick väl helt okej. Senare åt vi glass med klassen, gottgott! Och juste, jag köpte en skolavslutningsklänning igår, den är skitfin, och jag bytte mina treesixty skor till en mindre, I love them!♥ Men i allafall. Min granne, han snodde min cykelkorg. Så jag fick cykla med hela pulpeten på axeln så att säga. Ikväll blir det kul hos Aino med Åsa som sticker till cypern, saknar henne säkert då:( Annars blir det party, blir hos pappa i princip hela helgen,nice. Aa, Men vi hörs senare, vet att ni älskar mig, pussochkramkalas.



bra sagt av filippa!

/ renee.


fullt upp.

hinner inte med någonting just nu, hinner verkligen inte blogga just nu, vi får ta det i helgen, nu -> film.
iallafall, imorgon köper vi glass med skolan på stan, eller i stan. Idag har Aino och jag stekt, ha det bäst.


Har nyss vart ute-

Hallådär!!
Nyss var jag ute med min syster, eftersom att hon tjatade så mycket. Vi gungade och lekte lite lekar! Sedan kom mamma och min morbrors flickvän Evelina ut. Då gick vi och köpte galss. När vi hade gjort det kom vi tillbaks och jag och min syster fortsatte att leka lekar. När vi hade gjort det en stund gungade vi igen, men då.. Började Robin Nylund och Dennis vissla från Dennis balkong. Fan va pinsamt det var! Då sprang vi in, och nu sitter jag här! Och har roligt. :)
Vi hörs, hejdå!!


Hos Morbror.

Hejsan bloggen!!
Just nusitter jag framför min morbrors dator. Han är inte hemma, men hans flickvän är hemma. Vi hatr nyss ätit cocacolakyckling!! Visst låter det gott?;) Iallafall. Idag var jag i skolan, Vanessa var inte där, och det gjorde dagen tråkigare. Men jag var lite med Tina&Nicco, Jennan&Wilma, men inte hela dagen. Vi hade övning till skolavslutningen, som vi har den åttånde. Det ska bli så skönt att sluta skolan, jag längtar verkligen efter att vakna på morgonen och känna att sommaren är här! Att bara få vara med kompisar, vara på stranden och massa, jag längtar så otroligt mycket(!!) Nåja, nog om det! I skolan gjorde vi inte så mycket mer, plockade ihop lite böcker som fyrorna skulle få när dom börjar femman. Tänk att jag börjar sexan!? Kan man inte tro som min humor är?!;) Jaja. Somsagt, nu sitter jag hemma hos morbror. Och har varit här mestadels av dagen. Före vi åt var jag ute med min syster och gungade. Och fy vad hett det vad?! Man kan ju tro att man är i Thailand eller något sånnt!! Nu börjar man på riktigt känna att sommaren är här! Och alla han längtat så! Jag tror nog att Tina måste vara riktigt nöjd och glad, eftersom att hon har nog längtat mest av alla jag känner! Det är iallafall skönt att det inte finns någon snö kvar överhuvudtaget!
Nåja, nu ska jag ut med min syster, och efter det ska jag nog vara lite med min kusin. Kommer nog inte kunna blogga på ett tag, eftersom att mammas dator inte är av bästa kvallité!! Men vi hörs kanske imorgon, då jag ska vara med Nicolina! Kommer säkert inlägg från det med! Men vi hörs!
Hejdåå!

and i am walking on sunshine.

tjauu. Här uppdaterar man bra också, Alexandra är bara pro på det men ja. Har inte haft en fungerande dator, och nu tar jag pappas. Idag har jag bara legat och solat, fan vad skönt alltså. Och nu sitter jag inne och chattar med Vanessa och Alexandra, snart säkert. Ikväll blir det att cykla ner till skolan, det är gårdsfest,nice. Jag vågar i allafall inte åka skylift, jag dog typ sist, haha. Men det blir väl säkert skojigt och kul.Ikväll lägger jag mig tidigt, man märker hur dagarna går lättare, när man inte, host somnar på musiklektionerna och så vidare. Just det ja, vi hade knytkalas idag, mums, först åt jag typ skitmycket, och vi såg på Avatar, den rekomenderas verkligen,hehe! Men nu mår jag illa som fan, för jag åt för mycket!:S Usch, men nåväl nåja, nu ska jag vila tills klockan halv sex, då måste jag göra mig i ordning och så vidare. Här kommer lite bilder, gamla som nya, jag vet att ni älskar mig hejdå. Kramiskalas.


Har nyss duschat!

Hejhej bloggen!
Jag kom nyss ut ur duschen och tänkte skriva ett kort inlägg. Jag vet inte vad jag ska skriva om, men något blir det! Har ni hört att Foki är i New York?! Jag är så avundsjuk! Jag har läst kanske 20 inlägg från hennes blogg idag! Jag vill också vara i New York! Det verkar så härligt. Och allt hon berättade var så beroendeframkallande! Man ville bara läsa av hela hennes blogg! Det hon skriver blir lixom till något helt annat! Jag älskar hur hon skriver sina inlägg! Hon får dom lixom att bli så.. Ja, jag vet inte, så härliga på något sätt. Jag önskar att jag kunde få mina inlägg så bra som hennes. Jag rekomenderar att dom som inte läser hennes blogg  ytterst som inte läser hennes blogg?) läser den nu! Så får ni se hur bra hon skriver sina inlägg! Nåja, nu ska jag skuta babbla om Foki!

Nå, hur var det? SKA jag färga mitt hor lite brunare? Jag tror inte att jag gör det på sommaren isåfall. Jag vill ha lite ljusare hår nu. Men vad tycker ni? Jag vill veta! Och kanske pannlugg. Ni får se sen om jag klipper det så! Så får ni se hur det ser ut.

Nåja, hejdå alla bloggare och alla fina och underbara bloggläsare!

Kastelholm-Chipsen.

Hejsan bloggen!
Idag var jag inte i skolan, eller jo, men nej, inte i skolan. Jag och hela årskurs fem har varit på Chipsen och till Kastelholms slott. Det har varit riktigt roligt. Vi var i två olika grupper. Jag var i Jennifers grupp. Vi åkte först till Chipsen, där fick vi veta lite om chipsfabriken och lite annat. Vi fick också gå dit där man tillverkar chipsen. DEt luktade verkligen inte fräscht där. Nåja, sen fick vi smaka på nytillverkade chips, det smakade gott! När vi hade gjort det skulle vi åka iväg till Kastelholm. Där gick vi runt och tittade, och det var ganska kul eftersom att självaste Gustav Vasa hade varit där. Så det var roligt. När vi hade gått runt klart skulle vi äta, vi fick någon sårts friterad fisk?! Usch, det smakade inte gott! Sen fick vi åka hem, klockan 12? Nåja, lite lyx måste det ju få vara, ellerhur? ;)
Jag gick till Nabben med Kristina. Där fanns det någon Randomgunga eller vafan?! Där typ satt hon och skrek. Och det var jättekul!
Och nu sitter jag här. Vid datorn och skriver. Det kan inte komma några bilder från dagen eftersom att man inte fick ta med kameran. Nåja, vi hörs, kanske kommer ett till inlägg idag.
Hejdå!

RSS 2.0