bakat kladdkaka!

Hej igen! Jag bakade nyss en kladdkaka med med pappa, hoppas den blev god jag har inte hunnit smaka, men det ska jag göra nu!
Ni får ingen tydlig bild eftersom att jag inte har min kamera. Så det fick bli med camen med det får ni stå ut med!

wishlist








7K

fifärao, jag har feber och jag kan egentligen inte vara borta från skolan för ni anar inte hur jävla mycket jag varit borta på hela sjuan. Idag var skolan tråkig. Först hade vi Tyska som var jättetråkigt! Sen hade vi samhälla som man nästan avlider på eftersom att Doris är tillbaka! Sen dubbeltimme fysik som var roligt faktiskt, gjorde något projekt med Per om att få ett gem att flyta? Skitsvårt vi klarade det aldrig, sen skulle man få ett rakblad att flyta med ritstift på, det klarade vi (nog för att jag först inte fick ritstiftet att flyta, skills hhhe) Nejmen sen hade vi dubbeltimme svenska <33 eller inte. Men jag skulle till tandläkaren, och JA jag skulle till tandläkaren den här gången nog för att jag kanske inte skulle alla andra 128736 gånger. Men hos tandläkaren hade dom inte tid idag(?) Så mamma och jag for och tog passfoto eftersom att mitt (nu/dåvarande) pass är 12/13 år gammalt, sött. Det här fotografiet blev sämre faktiskt, hehehe vad dåligt var 2 år på det förra thihi. Sen stack vi till polisen, om ni är smarta så förstår ni varför också. Sen stack jag hem och sov. Vaknade och åt lussebullar! Nu ska jag strax gå och lägga mig fast det kanske inte går så bra. Imorgon är Alexandra också sjuk sn4js. Vi hörs!

med och tävlar!

Jag är med och tävlar om dagens blogg på Cecilias blogg. Hennes blogg är jättebra och intressat! Kolla gärna hennes blogg! Jag lovar.. Ni kommer inte ångra er!
"bloggbloggblogg" ;)

fint väder!

Det har vart jättefint väder idag, synd att jag bara måste vara hemma, men men.. får stå ut!

~ the karate kid

Jag såg nyss klart på the karate kid. Alltså fan va bra den var rent ut sagt. Det var jättebra och jag tipsar er alla om den! Både från början till slutet var den jättebra! Jag hoppas att alla tar dig tid att titta på den här filmen, för den var verkligen bra! :) Jag fick tipset på filmen från Filippa, tack! ♥ Bara för de länkar jag hennes blogg, bara för att hon gav mig filmtipset och för att hennes blogg är BÄST! <3
Alla ska titta!

ska man börja packa snart eller .. ?

Hejsan!
Det blev ingen skola idag eftersom att jag vaknade av att jag hade jätteont i huvudet och jag hade jätteont i halsen så jag kunde knappt prata. Hoppas det blir bättre snart! Men att när jag hade vaknat tillräckligt mycket för att jag skulle kunna göra någonting så satte jag mig och pärlade som jag sa igår att jag skulle göra;). Så det gjorde jag. Det tog ganska länge eftersom att jag var tvungen att göra om det från början en gång. Men den blev ju klar i alla fall! :D Men en sak som jag funderar på att när ska jag börja packa inför Thailand resan? Kanske redan idag .. ? Eller nej.. Alltså jag vet inte. Det är ju 2 månader dit och jag vet inte vad jag ska ha med mig. Men jag måste nog börja planera det  så småningom, jag vill ju inte stressa med att jag börjar packa dagen före vi ska dit. Men det får vi se hur det blir med det. Ska kolla på film idag också. Har laddat ner lite får se hur många jag hinner se. Ska pärla lite mer också. Bra tidsfördriv det där när man inte har något annat att göra. Så det är väl dagens planer. Men nu har jag inget mer att skriva, vi hörs senare!

chilldä

HHHHHEJ BLOGGEN!
Sorry har inte bloggat alls nåt bra men det skiter vi i ... säger vi :) Idag var det en rolig dag , rasterna med Åsa & Joel är så roliga! Vi hade skrinning, Åsa jag = inte alls föresenade och ramlar på planet som alltid, nono! Efter skolan stack jag hem gjorde inget Alexandra kom -> chillade, hon stack hem, kom tillbaka, chillin on tha pulka. Imorgon ska jag loda hela dagen med Joel och Åsa like usually, och Hanna. Och mina älskade klasskamrater <3 fast inte.. Nu har jag inte så mycket att skriva ska ladda upp någon bild men vet inte vilken hihi.


har ni sett solsidan?


alexandra tycker verkligen inte om sprutor, uschuschusch!

Usch, har inte alls bloggat bra, varken jag eller Reneé, och det gör ju att vi får mindre läsare. Jag tänkte faktiskt blogga idag, men jag orkar verkligen inte. Och jag hade inget att skriva om, men nu ska jag skriva som fan!
Idag i skolan hände det vanliga, bråk med Linus, utreds med Mikael kanske imorgon :o. Åh, jag blir så jävla trött på den där ungen. Att han orkar komma och slå alla och kalla alla för massa saker. Men som tur är finns det mognare. Skulle alla vara som honom skulle fan inte en människa leva nu :S. Jag lovar. Sen efter skolan så skulle jag och pappa in till City läkarna. Skulle ta en spruta eftersom att jag ska till Thailand och då måste jag ta någon spruta för att inte få massa sjukdomar eller vad det var ;). Så det gjorde jag, det sved lite i armen, men det gick över fort. Sen stack jag och pappa hem. Då gjorde jag ingenting. Bara var på datorn. Vanessa skulle komma hit men hon kom aldrig så jag stack till Reneé. Sen skulle Vanessa komma i alla fall. Så jag stack hem igen. Sen skulle inte Vanessa komma i alla fall :S, så jag stack till Reneé igen. Först gjorde vi inget, sen åkte vi pulka, det gick ju lite som det gick ;). Sen satt vi bara hemma hos henne. Sen skulle jag hem så jag stack hem och duschade. Sen åt jag lite och sen satt mig vid datorn. Och jag har pärlat lite idag också, det var längesen! Så jag passade på idag. Hoppas att jag får nya pärlor till Jul eftersom att mina håller på att ta slut. Så att jag kan pärla mycket mycket! :) Men jag kan visa bilder på dom, blev ganska nöjd! :)
Skriver mer imorgon kommer pärla då med tror jag, men får se om jag går till skolan, känner mig ganska dålig. Mår illa och så. Men det ser vi imorgon. Och om jag är sjuk så tar jag igen allt det som jag och Reneé inte har bloggat! Så håll ögonen öppna! :D
inte så tydliga bilder, men jag hoppas att ni har fattar varför ;)

grå svart vit

Hej!
Såg förra inlägget som Alexandra skrev. Igår kväll gjorde jag ingenting alls, skitslö lillajul iallafall. Gick och la mig vid ett tiden, var bara på datorn och sov hela kvällen ungefär. Idag vaknade jag vid tolv halv tolv. Så har jag städat hela mitt rum tagit bort min säng, onormalt iknow men. Sover på en madrass eftersom att min säng tar så mycket utrymme. Nu har jag inget mera att skriva så laddar upp några bilder bara!

söndag -> lam dag

Godmorgon!
Jag vaknade nyss, sov hos Vanessa inatt. Igår kväll gjorde vi ingenting alls, vi såg på film, var lite på datorn, gick ut med hennes hund. Men det var ganska mysigt att vara lite osocial.. ;) Före jag kom hem till Vanessa satt jag hemma och tittade på TV och var osocial där med.. Men idag är det världens.. Sämsta dag.. Nämligen söndag. Jag hatar söndagar eftersom att man vet att det är skolan nästa dag och man ska upp tidigt och får inte sova och bla bla bla.. Men det får man stå ut med. Idag ska jag kanske först med Vanessa till Gnisten med Shajan och Sami. Men jag vet inte om Vanessa vill komma med. Men man får hoppas. Hon vill ju duscha och va det va. Men annars om Vanessa inte kommer med så kommer inte jag heller med. Då åker jag hem istället för jag har lovat att vara med pappa idag. Eftersom att jag nästan aldrig är med honom. Men att nu har jag inget mer att skriva, kanske hörs senare och jag ska påminna Reneé om att blogga också :D. Så ha det bra så länge!
fick bli en liten egopic på mig nu eftersom att jag inte hunnit ta bilder, men det gör jag idag när jag har fixat mitt rum och städat det och så!

fredag <3

Hejsan hejsan!
Igårkväll sov jag hemma hos Reneé. Vi gick och lade oss ganska så ovanligt tidigt. Ungeför vid elva tiden. Fast vi låg ju och pratade och så. Sen i skolan hände det inte så mycket. Hängde mest med Wilma och sporre. Nicco va inte i skolan, vilket gjorde dagen ytterst tråkig. Sen när jag kom hem hände inte så mycket. Ikväll ska jag sova hos Reneé. Uppdaterar mer sen. Hejs.


gammal bild från i vintras när jag och renee va i finland.

♥ koulussa !

Hej!
Kom just hem från skolan vittu vad jag hatar vissa personer nämner inte namn bara för att :) Iaf så hatar jag alla böglärare eftersom att jag inte får vara med på lektionerna ibland, ska ha specialhjälp i musik, lol? Bara för att jag har noll tålamod fråga Alexandra. Men i allafall idag ska jag ... gissa vad? ska äta pizza med min far kult! Efter det ska jag till Alexandra vi hittar väl på nåege tror jag! Jag ska ta bilder ikväll vare sej Alexandra vill eller inte. Har inte så mycket att skriva just nu heys!

skolan

Inte skrivit bra, men det fixar vi nu.
Idag i skolan hände typ ingenting, Vanne va borta så jag va mest med Tina och Nicco och Jennifer. Fast såklart va jag med Affe också. YOU MADE MY DAY! Jag och Affe busar hela tiden. Kul vi är. Men nu till det seriösa. Första timmen hade vi.. Ja vad hade vi..? JUSTDET! Vi hade Engelsk, vi hade något förhör att man skulle berätta om Halloween. Kunde typ ingenting, hade glömt böckerna i skolan smart som man är. Sen hade vi svenska två timmar. Lam man blir efter två svenska timmar när man ligger i grupprummet och sover medan Enrico sitter och kollar på en. Men sen efter de hade vi bara Fysik och Kemi. Data timme. Fan va tråkigt. Sen kom jag hem. Snart kommer väl Reneé. Hon slutar tre så. Men att nu ska jag inte göra nåt mer än att bara lyssna på musik och vänta på Reneé. Snackar med Jennan på msn. Inger mer. Men nu ska jag dra, har inga bilder så det här få bli ett bildfritt inlägg, sorry :(

thailand 2010 <--

Shaaa!
Idag fick jag veta att jag ska med Reneé till Thailand! Vi åker dem femte och kommer hem den nittonde. Kommer bli linispappanäsviskulletillmårtenshästarsååkul!! ;) Jag ska såklart ladda kameran och ta bort lite bilder så att jag kan ta massa massa bilder när vi är där. Vi kommer att förstå åka till Helsingfors och sen åker vi därifrån till Thailand. På flyget kommer vi sitta bredvid bror. Haha! Både bror och hans bror kommer med och brors pappa och Bettis kommer med! Det jag menar är att Emil kommer med och hans bror som också är vår bror som heter Kevin kommer med. Så kommer Emil och Kevins pappa med som heter Stephan och så kommer Reneés mamma med! Så det ser jag fram emot. Men det som är det dåliga är att vi får vänta i tre månader. Usch. Det låter ganska lite, men det är egenligen väldigt mycket när man ser fram emot en sån här grej! Men det är ju kul att kunna se fram emot någonting också! :D
Idag va jag i skolan, hände inte så mycket där. Snackade mest med Nicco, Vanne och Affe. Satt på affes plats på historian också. Samma sak blir det imorgon också. Håkan berättade om sin döda katt Charlie. Sorgligt värre. ;) Jag och affe fick ju också reda på att när Vanne hade en fågel förut så när den dog kastade hon den i soprona. Jag och affe dog ju men att .. :) Affe fick min klubba så imorgon ska han köpa nåt till mig i elev cafét! Yeah, känner mig som en kung ;) . Haha, nej men. Imorgon ska jag väl vara med Reneé, hon kommer hit. Nice. Ska väl ta bilder och sånt. Kanske går ut. Men nu har jag inget mer att skriva. Hörs!
<---- THAILAND :D

hemma från skolan

Hej!
For inte till skolan idag jag for hem igår från den för att jag är helt yr kan inte stå upp? Och förskyld. Låg i soffan hela dagen igår och såg på Solsidan, fan vad rolig den är! :o Har just fixat på designen eftersom att jag hade nåt konstigt i ansiktet på den förra, och det är ju typ Lillajul den här helgen så därför satt jag dit en tomte!:) Nu är det så att jag och min familj ska till Thailand mellan 5e - 19e februari, och Alexandra tror jag att kommer med om hon får så! Vi blir bara där ungefär 2 veckor vilket är synd men i allafall. Nu ska jag gå och sova tror jag ingen är inne på msn eller facebook så det finns ingenting att göra. Får se om jag går till skolan imorgon eller inte.. Skriver senare!

du..

Har inte bloggat bra alls.. Men nu ska det bli ändring på det!
Idag i skolan hände ingenting alls, det gick jävligt fort. Ska sova snart, fan va skönt! Idag ska jag bara vara hemma, men på kvällen kanske Reneé kommer hit, men jag tror inte de. Men om hon gör de kommer vi säkert att ta massa bilder eftersom att det var ganska länge sen som vi tog seriösa bilder, haha ;). Men att sen ska jag väl bara vara på datorn. Kanske går ut ensam sen, haha :P. Men att nu har jag inget mer att skriva. Hörs idag mer sen! :)
.. Reneé jag tror vi ska till Thailand ..

haha!


sunday

Hej!
Igår så var det fest hemma hos mig och alla for till Arken och så vidare så vi somnade vid 3 tiden när dom äntligen stängt musiken och inte kommit in i rummet hela tiden och säga "jag har ett köksfönster i fingret" Sen vaknade vi vid halv ett kanske jag minns inte. Nu har vi bara varit ute med hunden och ja inte gjort så mycket. Ikväll ska vi köra bil iallafall någonstans i Jomala tror jag. Men vi hörs senare.

ska baka snart!

Hejsan!
Vi har inte bloggat igår eller idag, men vi har bara glömt!
Men igår i skolan så var min grupp och skrinnade, jag hade inga sockor så jag hade vantar på händerna. Sen på musiken hände inte så mycket. Vi bytte platser. Såklart sitter jag bredvid Axel :S.  Sen stack jag till Reneé och vi brottades och åkte i trappan. Sen på kvällen gjordes inte så mycket. Vi va mest ute och vi la oss ganska tidigt. Sen idag har jag och Reneé vart på Islandia och tittat på hockeymatch. IFK förlorade, sen hände det lite saker som vi inte tar upp här. Och snart ska vi baka. Men nu har jag inget mer att skriva! Hejdå!

brottningsmatch

Hej!
Förlåt för att vi inte har bloggat men vi har faktiskt varit sociala+ för vet ni? Vi har haft brottningsmatch halva dagen, och åkt madrass i trappan andra halvan och varit och hälsat på Alexandras släktingar! Ikväll sover Alexandra här och imorgon får vi skjuts till skolan <3<3 Imorgon ska vi vakna klockan 6 så vi ska snart ta en sista brottningsmatch och sen sova :)

18 november

Godmorgon!
Det är jättemycket snö ute nu och nu ska jag gå till skolan, vi hörs senare :)

dålig bloggning idag..

Hejsan!
Idag har jag varit väldigt dålig på att blogga. Men nu ska jag blogga ett långt inlägg!
Idag i skolan hände det inte så mycket. Sen efter skolan så stack jag och Vanessa till Tina. Vi typ åt bara och sen va vi på datan en stund. Sen stack jag hem för jag skulle öva på engelska provet. Så det gjorde jag. Men på vägen hem så utanför Baltichallen så såg jag Linus och Dennis. Pappa stannade bilen och jag steg ur och sprang till dom. Vi stod typ och snackade och Dennis snackade om massa saker, haha. Linus sa typ ingenting, eller jo såklart ganska mycket. Men Dennis snackade mest, visa erat careface nu ;).. Haha, nejmen.. Sen stack jag hem och pluggade lite på engelska provet. Sen skulle jag på fotboll. Så jag och pappa stack till WHA men det var tydligen i Jomala. Men det var försent att åka dit så vi stack hem och åt lite. Sen pluggade jag lite mer och sen kom Reneé hit. Först var vi bara på datan, eller jag pluggade lite. Sen tog vi lite bilder. Sen såg vi Dennis och då stack vi och pratade med han. Han var typ vid massa småfolk. Men sen gick vi in igen. Så va vi på datan, så frågade Shajan om vi skulle komma till Strandnäs. Jao dit stack vi. Va typ med han till åtta. Jag och Reneé ska hem till han i fem timmar imorgon efter skolan, haha!! :D Men sen skulle Shajan hem så jag och Reneé satt vid rökka tills klockan var halv nio så då kom Reneés mamma och hämtade oss. Så stack vi till Reneé och sen stack jag hem. Nu sitter jag bara och lyssnar på musik, som vanligt då ;)? Imorgon blir det ju som sagt att vara med Shajan och Reneé hemma hos Shajan. Nice! :)
På kvällen vet jag inte vad jag ska göra, men vi hörs imorgon! Hääjs! :D

tomatos

Ikväll har jag och Alexandra varit i strandnäs med Shajan och haft det kul, Vi har planerat lite för Thailand och nu ska Alexandra bara vara med sin pappa från och med nästa vecka bara för att ja :) Idag i skolan hände nästan igenting annat än att det slirar för mig och Hanna 24/7 bara. Var hon skolhälsovårdaren återigen för att jag typ hade migränanfall eller något liknande,var helt yr och talen i matteboken bara fladdrade hit och dit, lol. Men nu har Alexandra farit hem men vi tog lite bilder så ni kan få se :) Och imorgon ska vi vara hemma hos Shajan? Haha i fem timmar bara för att han var snål idag :(


MIN DROG + OUTFIT


muffins

Alexandra och jag har just bakat muffins, dom blev hm inte goda! Eller jo men dom smakade plastformen UJ! Men Alexandra äter för fullt! Nu ska vi lägga upp lite bilder!

kom nyss hem från skolan

Hejsan!
Jag kom nyss hem från skolan. Där hände det inte så mycket, var mest med Tina, Nicco, Vanessa, Wilma och Jennifer. På bildkonsten satt jag och Nicolina och ritade saker till varandra eftersom att vi har vikarie så vi kunde typ göra vad vi ville. Chill de va. Sen höll Linus på med mig och Vanessa och det var väldigt jobbigt. Men man får stå ut med det. Sen kom jag hem och gjorde ingenting. Idag blir det först fotboll, sen åker jag till Reneé. Spelar ingen roll om vi inte kan gå ut. Man kan göra saker inne också. Som typ att ta bilder och sånt som måste göras. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag har nyss pärlat klart min lilla sak som jag inte blev klar med igår. Och imorgon har jag svenska prov. Jag tror det komma gå bra eftersom att jag har övat ganska mycket. Sen på Torsdag så har vi engelskaprov. Har inte övat alls, jag har massa ord och massa annat skit.
Jag pratade nyss med Reneé och vi pratade om att mitt photoshop inte funkar fortfarande. Vanessa måste ta bort sitt för att mitt ska funka. Men nu funkar det inte så.. Men hoppas det fixar sig snart. För jag behöver det verkligen. Jag har försökt att fixa det jättemånga gånger, men det går aldrig. Det står att max antalet för att ha ps  är för 2 datorer. Först var det bara jag och Reneé som hade det. Men sen så laddade Vanessa också ner det med Reneés skriva och då funkade det inte för mig längre. Så att.. Men jag hoppas i alla fall att det fixar sig snart..
Men nog om det. Nu ska jag gå och fixa mig lite för fotbollen som börjar klockan 5. Och så ska jag äta något före också. Jag vet inte om jag ska duscha före eller efter? För jag orkar inte duscha efter.. Men om jag duschar före så blir jag ändå svettig efter fotbollen, och om jag inte duschar så kommer jag vara svettig när jag åker till Reneé.. Men jaja. Får se det sen. Men nu ska jag dra. Jag och Reneé uppdaterar från henne sen, eller så uppdaterar jag efter fotbollen. Ha det bra så länge!!
bilden blev ganska konstig för att min webcam är åt helvete, men det får ni stå ut med. Den här saken har jag pärlat klart nyss. Vad tycker ni? :)

SJUK

Hej!
Kom just hem från skolan slutade klockan tre men fick fara hem redan vid ett eftersom att jag är otroligt förskyld. Fick gå ner till Magasin och vänta på bussen i en evighet lovar. Nu är jag hemma ska snart gå och lägga mig sen stiger jag upp när? Alexandra skulle jag vara med ikväll men hur det blir med det får vi se eftersom att jag inte kommer få gå ut och blablabla.

film

Hejhej!
Som jag sa igår så har jag inte kunnat blogga på hela dagen eftersom att jag har vart hos mamma och sett på film med henne. Jag har ju som sagt inte sett henne på kanske en månad. Så idag efter skolan kom hon till skolan för att möta mig. Så vi gick hem i regnet. Sen kollade vi på en film, jag minns inte vilken det var. Men den var bra. Sen kollade vi på en till film, fast bara en del av den eftersom att det finns tre delar av den. Den heter tillbaka till Eden. Den var också bra. Jag och mamma ska fortsätta se den någon dag. Men sen så åt vi kebab, fet som man kommer bli men okej.. Men så åt vi sen såg vi lite mer på film. Sen kom pappa och hämtade mig. Så sen satt jag mig framför datan. Jag mår väldigt illa. Men får kämpa mig till skolan imorgon. Kan inte missa fortbollen igen. Måste helt enkelt gå. Men imorgon blir det ju fotboll och sen på kvällen ska jag vara med Reneé. Då kommer säkert bilder igen. Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik. Ska snart äta, men jag kanske skriver ett till inlägg ikväll. Men fårse.. Är ganska trött, men ni får stå ut tills dess.. ;)
ska säkert pärla ikväll också :D

RELIGION OCH OBOY

gissa vad jag gör vavavava? nope det kan ni inte gissa fakiskt, jag sitter och lyssnar på gamla my chemical romance låtar ♥ och dricker varm oboy och äter tigerkaka! skrev att jag övade på religionen bara för att det skulle låta lite duktigare och socialare neppnepp jag över inte på den för jag vet inte vad man ska öva på & jag har ingen att fråga.. och tänker verkligen inte slösa mina mobilpengar på att fråga så ne det får vara ;-) nog för att vi har ett stort förhör / litet prov imorgon men who cares. Nu ska jag fortsätta dricka oboyen! Hejs!
oh just det ja! till kommentaren av Joel: Hihi ja tydligen var det flera som såg det lite pinsamt men kul endå ^^

FEMTONDE NOVEMBER

HejHej!
Tyvärr blev det ingen outfit bild imorse, satte på datorn och allt men sen missade jag nästan bussen och så vidare. Idag i skolan hände det inte så mycket, köpte en ny skåpnyckel, duktig jag är fast nej:) Hade dubbeltimme gymnastik, men med mina överdrifter om att "jag har sendrag, kan inte gå aj" så slipper man vara med ett tag. Nejmen jag har fortfarande ont sen jag steg på glasbiten. Påtal om det haha! Hanna råkade tappa ett glas rakt över matbordet så typ 5/6 personer fick slänga sin mat, stackars skolköket buhu :( Men i allafall snart ska jag läsa på religion och äta mat. Hemma för en gångs skull! Update: Nu har jag ätit och inte pluggat på religionen men whatever. Pappa kommer snart med min kamera om han hittar den. Blir ju nästan orolig! Förresten igår for jag och Alexandra & hämtade våran cykel, Peggylex som stått utanför Minimarken i en evighet! Äntligen, saknat henne! Nu ska gå hejdå c:
Dumma tandställning! det enda man egentligen kan äta är SOPPA?! jag menar hur kul är det när man bara vill ha massa kakor och shit.. jag hatar tandställning, och han som fixar det är inte särskilt mycket bättre! Någon annan som tycker att tandställning suger peggylex bakhjul ? (:

söndag - snödag - södnag - söndga

Hej!
Läste just Alexandras inlägg, jag förstår att det är svårt att välja men det skulle verkligen bli kul om du kom med eftersom att vi skulle sitta uppe varje natt med bror och ha det allmänt bäst och så vidare! Men imorgon ska jag då inte vara med Alexandra. Så jag vet redan vad jag tänker göra sova. Jag börjar åtta så jag kommer antagligen vara trött hela dagen, slutar tre också. Fast jag tänker fara hem tidigare för jag kommer ändå inte kunna delta på gymnastiken eftersom att jag har glasbitar i foten och kan knappt gå! Så då är det väl ingen vits att sitta och titta på medans andra har "roligt" på tisdag ska jag i allafall vara med Alexandra, då kommer det förhoppningsvis bilder, för nu vet jag och minns att min kamera är hemma hos pappa från sist när jag var där! Men minneskortet är här hemma, konstigt? Jag köpte ju en ny väska också i Lördags. Men jag tänker lägga upp en dagens outfit bild imorgon före jag far till skolan! Så då får ni se den och vilka kläder jag har + scarfen! Nåja nu ska jag gå och vika in kläderna i min garderob och gå och sova och förbereda lite för imorgon! Hoppas att Alexandra får en kul dag imorgon med sin mamma som hon inte träffat på länge! Hejs(:♥

har tråkigt

Hejhej!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag lyssnar på just a dream - nelly. Jag har nyss gjort klart pappas farsdagspresent. Det blev en pärlgrej. Imorgon ska jag inte vara med Reneé i alla fall. Eftersom att min mamma som jag inte har träffat på jätte länge ville vara med mig en dag helt ensam. Så jag och hon ska se på film. Jag vet inte vilken. Men vi får se. Men jag kommer inte att blogga imorgon på dagen utan det får bli ett på kvällen eftersom att jag kanske inte får någon dator hon mamma. Men om jag får det så bloggar jag ju såklart också! Men annars bloggar jag på kvällen eftersom att jag åker till pappa då.
Just det.. Idag när Reneés mamma skulle skjutsa hem mig så började dom prata om att dom skulle till Thailand. Och mitt i allt när Reneé och jag började bråka i bilen, eller alltså inte bråka, men typ slåss, så sa hennes mamma "ååh, vad roligt det skulle bara om Alexandra kom med till Thailand". Såklart sa Reneé till sin mamma att jag och hon tänkte fråga hennes mamma det exakt den dagen och massor. Så när jag kom hem så frågade jag min pappa, och han sa "du får åka, men du får välja med att åka med mig, eller med Reneé, det är du som betämmer". Så det kommer bli väldigt svårt att välja eftersom att jag vill både resa med Reneé och med pappa, men jag vet inte.. Jag vill verkligen resa med Reneé och Emil.. Men jag vill resa med pappa också. Så om jag väljer att åka med Reneé blir pappa ledsen och då är det chans att jag kanske får vänta i 2 år eller mer, och om jag reser med pappa så miste jag min chans att resa med Reneé. Och det skulle vara ganska tråkigt. För vilket jag än väljer så sårar jag någon.. Men ååh, vad det skulle bli roligt att resa med Reneé. Men alltså det där är svårt och något som jag måste fundera på.. Så vi får se. Men det är i alla fall 60 % att jag åker med Reneé..
Nu har jag inget mer att skriva så vi får höras imorgon. Ha det bra!


videoinlägg - åker i trappan


dagens låt

Letting go - Sean Kingston

varit på middag.

Hejhej!
Vi har inte laddat upp något inlägg idag, men det är för vi var inte så mycket på datan på dagen. Vi satt mest och pärlade en Hamtaro! Sen har vi bakat kokosbollar. Men jag tror inte jag tål kokosbollar längre eftersom att jag får ont i huvudet och börjar må illa och får ont i huvudet. Men att sen så skulle vi iväg på middag hos Reneés låtsasmormor. Vi fick någon köttgryta och det var jättegott. Sen åkte vi till Mini Market och tittade om Peggylex var kvar. Till vår stora förvåning var hon kvar. Men inte så konstigt.. Ingen vill väl ha henne. Men att sen åkte vi hem och städade. Nu sitter jag här och bloggar och jag ska hem vid åtta, det är ju farsdag, så jag måste ju vara med pappa lite också. Imorgon blir det stödtimme i matte klockan åtta. Jobbigt. Sen efter skolan ska jag vara med Reneé. Vet inte vad vi ska göra, pärla tror jag. Men nu har jag inget mer att skriva. Hörs! :)

kom på en låt och ett nytt ord för dagen!

Hejhej!
När jag och Reneé åt för en stund sedan så kom vi på både ett nytt ord för dagen och en ny låt. En parodi av "gubben i lådan", för den har ni väl hört? Det nya ordet är "Angardo" , det uttalas ang - gardo om ni ville veta :). Och den nya låten är tills vidare hemlig ;) Så det får ni stå ut med.. Men det kommer väl antagligen att komma upp på bloggen snart.. Men hela kvällen har gått till att pärla en hello kitty. Och snart ska vi pärla någon hamster. Haha. Men jag har väl mest suttit och puffat Zacke. Och nu kommer Reneé och skriver.
Ja just när vi satt och åt kvällsmat klockan ett mja.. Så först fick jag en glasbit i foten och sen fick jag sendrag! Så jobbigt min fot blödde jättemycket och jättelänge & sen vill ni ju inte veta vad som hände när vi åt och Alexandras och min natthumor gör ju lite misstag kanske hehe?
Alexandra sätter oboyburken precis där jag ska ställa ner mitt glas och säger "precis där du skulle sätta ditt glas"
vi båda börjar asgarva åt det som att vi aldrig sett något roligare. Fast det egentligen var hur tråkigt som helst. Nu sitter Alexandra och sjunger våran überfina och bra låt från mina anteckningar på min iphone. Ska skaffa lösenordskod till iphonen igen så ingen kan kolla på våran låt! Haha nej vi försöker inte låta skrytiska? Inte för att ni bryr er menmen iallafall. Snart ska vi pärla en hamster! Och ja. Nu måste jag verkligen verkligen på toaletten!
Hejdå!

Reneé har tappat bort sin kamera

Just nu håller Reneé på att ringa till sin pappa. Hon vet inte var sin kamera är och det betyder att vi måste ta med min kamera. Men jag har inte tagit med min överföringssladd. Så då går det ju inte att ladda upp nya bilder heller. Inte bra inte bra.. Men man får väl ta med Reneés Iphone.. Men det skulle ju vara bättre med en kamera. Men nu när det är såhär så finns det ingen annan lösning. Men att i alla fall. Inatt hade vi tänk vara uppe ganska länge. Jag vet fortfarande inte  om vi ska baka, klockan är ju 10. Men vi får se. Sen så i natt så ska jag och Reneé sitta och lyssna på musik och pärla och ja.. Får se vad vi gör. Men för en stund sedan kom vi ut ur bastun. Det var verkligen skönt. Eftersom att jag inte har badat bastu på väldigt länge. Så det var riktigt skönt. Imorgon är det fars dag och som vanligt har jag inte någon present eftersom att jag aldrig lyckas hitta något. Men jag får väl ge honom ett kort och laga en tårta som jag har lovat han att göra. Då blir han nog glad eller vad tror ni? ;)
Just det! Jag och Reneé funderar på att göra någon ny kategori, men vi vet inte vad det ska vara.. Vi har funderat ganska länge. Och vi funderar på att börja med något nytt. Till exempel börja visa vad vi lagar för mat och så vidare. Men vi vet fortfarande inte. Vad skulle ni vilja att vi började med? Ni kan skriva till [email protected] eller bara skriva i en kommentar.
Men nu ska vi bara äta lite och sen ska vi börja pärla. Så vi hörs senare inatt eller imorgon!
<3 sommar

det som jag saknar mest av allt just nu ..

Det som jag saknar mest av allt just nu och som jag önskar mest av allt att skulle komma tillbaks är nog dethär:
stafettkarnevalen, borgbacken med hetem, tobbe, sofie, ella, sara, ida, simi skolan, biskolan, hejarramsorna, ytternäs, övernär, strandnäs, båten på vägen dit, båten på väg tillbaks, minnen man aldrig glömmer. måste få uppleva det igen. saknar allt så otroligt mycket. hoppas tiden går fort så att man får göra om det här. för det här.. det glömmer man aldrig. ♥

Har städat hela Reneés rum .. :o

Hejhej!
Jag har inte bloggat på hela dagen.. Det är för att i morse så steg jag och Reneé upp där vid tio i elva, så vi ficade oss lite, sen stack vi till stan och köpte lite pärlor och gick runt lite på stan. Sen gick vi till Hesburger och åt lite. Där utanför var Mickiz så vi pratade med henne lite. Sen gick vi runt lite till. Så gick vi in till Magazin och så va pokerdoris där. Reneé visste inte det så skrek hon typ över hela magazin "det luktar poker......"... så märkte hon att pokerdoris va där. Såklart gav kärringen oss massa blickar när vi satt där och garvade. Men inget mer med det.. Sen åkte vi hem till Reneé. Då möblerade vi om hennes rum så som det var på Nyår. Så nu känns det som nytt! Sen städade jag hennes rum och hon satt på datan. Taskigt värre.. Men att sen när vi var klara åkte vi hem till mig för att äta. Efter det så satt jag och hon i min säng och åt klubbor. Och nu sitter vi hos henne och lyssnar på musik. Hon håller på att fixa en ny design också. Ska bli roligt med en helt ny design. Men nu har jag inget mer att skriva, hörs!

LÖRDAGS STÄDNING

HejHej!
Förlåt för att vi inte har bloggat idag men vi har haft fullt upp! Vi vaknade vid elva tiden. Åt frukost och tvättade håret. Sen kom Alexandras pappa och skjutsade oss till stan! Först gick vi in till Sittkoffs där vi träffade Mickiz och Linda. Sen köpte jag en skolväska och en svart scarf på Magique. Efter det köpte vi lite godis och gick runt. När vi kom hem möblerade vi om hela mitt rum, damsög golvet och tvättade det! Nu är allt precis som på jullovet! Just var vi hos Alexandra och åt middag och pratade bara. Nu ska jag ladda upp lite bilder och kommentera och läsa bloggar.

PÄRLPLATTOR

Tjubilu!
Jag vet att jag inte har bloggat idag.. eller igår och ja sådär dom senaste dagarna. Men det är för att, jag spenderar dagarna med det här:
* Hesburger efter skolan.
*Sover ungefär 2-3 timmar när jag kommit hem.
*Övat lite på proven.
*Pärlat random saker.
Och sen glömmer jag alltid att blogga, så det är egentligen inte mitt fel att jag är så upptagen med att leva. Idag var jag på tehehe. Hesburger efter skolan med Saku, Becca,Ida och Åsa. Sen stack jag och Saku hem och det slirade lite på bussen med slirarharry yeah. Sen när jag kom hem sov jag.. till klockan humhum 8 kanske? Sen kom Alexandra vid 10 tiden, och vi har bara pärlat som förövrigt annars blev helt FAIL eller nåja.. dom smälte lite väl mycket kanske för att vi var tvungna att lyfta på pappret/plastet. *när jag grillar dom failar det* sa Alexandra just.
Senast när jag bloggade skulle jag ladda upp megamassa bilder men bloggesse hade något fel så det funkade inte? Men i allafall, inatt/kväll klockan är redan tjugo över elva. Så vi ska pärla något till och ja chillaxa. ;-)
Nu ska vi pärla. / alexandra och renee.

ändrade planer

Jag och renee betämde att vi skulle sova över i alla fall. Så snart går jag iväg till henne. Men först ska jag se lite på Idol. Olle Hedberg var inte alls bra idag. Inte som har brukar i alla fall. Så jag ska alltså till renee och vi ska tydligen bara kokosbollar :D Nice. Men nu ska jag dra, hejs
fick bra samma bild, hinner inte ta någon annan

jag just nu

Just nu håller jag på att lyssna på musik och ska snart gå och ta en kopp varm choklad och ta en Julia tidning och läsa i den lite. Sen ska jag väl fortsätta lana facebook, sen ska jag ta lite bilder säkert.
Kom på en sak förresten .. Linus Toivonen, you made my day!!!!!! fast ne..
Skit i han nu, han va inte i skolan, han svek mig och nicco och wilma.. Satans svikare. Och som jag och Smet säger.. nazismuffinspulsåderspannkaka. :)
Men nu ska jag inte vara för oseriös i det här inlägget, det är bara för att jag har så tråkigt.. Men jaja.
min mun blev konstig på bilden så var tvungen att täcka över den.. :p

dagens låt!

Nu kommer dagens låt. Den här är ganska gammal, men den är skön att lyssna på på kvällen och jag har hört den många gånger på radion för länge sen. Men har inte vetat vad den har hetit. Men nu vet jag och det än en av mina favorit låtar! Kommentera vad ni tycker om den :)

P Square - No one be like you

vad ska man göra den här helgen?

Jag har precis ingenting att göra den här helgen. Dom flesta ska till Täby och till frysen, Reneé ska vara hemma men hon kunde jag inte vara med idag och imorgon så ska jag vara med henne på dagen, men på kvällen vet jag inte vad jag ska göra. Kommer ska skit tråkigt. Men haha, får se vad jag hittar på. Kanske någon som inte ska till Sverige kan komma ut eller nåt. Får se. Men idag så va jag i skolan. Kände mig ganska social. Först hade jag Finska och idag va Nicco inte på skratthumör. Inte jag heller men ändå. Det va lite konstigt eftersom att alla Finskatimmar brukar vi sitta och skratta och massa skit och kommentera allt som vår lärare säger och ja.. Men ingen idag nej.. Men efter finskan så hade min och niccos och Wilmas grupp Gymnastik. Men jag va inte med så jag fick sitta och räkna matte istället, och jobba med någon jävla Geografisak? Men sen när jag hade gjort allt klart va det typ 45 minuter kvar av timmen så jag typ hoppade på någon sak sen tog jag bilder och ja.. Sen hade vår grupp Musik. Linus va inte med på timmen. Fick långtråkigt och höll på att somna. Men sen när det va rast så sprang jag och Wilma och Nicco såklart runt och skrev på alla Baltasarer och Johan och Anders som vanligt, haha. Och sen så hade vi en timme till musik, så jävla tråkigt. Men det gick ganska snabbt. Sen efter det hade vi svenska. Hände ingenting då typ. Sen gick jag, Vanessa och Jennifer till Tina. När vi kom dit åt vi typ och sen satt vi på hög musik och stod och dansade och låtades vara människor och ja.. Haha. Sen typ gick vi till Nicco och satt där en stund lyssna på musik och ja.. Sen va jag och Tina och Jennifer och Vanessa på väg hem när min pappa ringde. Så vi stod och väntade på han vid Kristina och då kom typ Marcial och Olivers brorsa och kastade snöbollar på oss..? Eller inte oss, men bredvid oss. Dom träffade inte fast jag stod på samma ställe hela tiden. N00bs som går i femman och inte kan kasta snöbollar men okej.. ? Sen när han kom så skjutsade han hem först Tina, sen Vanne, sen Jennifer. Och när vi va vid Vanne så va min syster där och så stod jag och pratade med henne lite sen stack jag hem. Då ringde jag till Reneé och hon sa att vi kunde va med varann imorgon istället. Så nu blir det så. Men ska typ sitta och lana facebook hela natten så det blir kul. Ingen kommer ju typ va inne på msn eller nåt. Men aja, kommer sitta ensam ;) Men det brukar jag faktiskt göra. Det är ganska kul ibland.. Men jaja, skit i de nu. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Vet fortfarande inte vad jag ska lyssna på. Får väl söka på vad som helst på YouTube.. Och det går fan inte att ladda ner låtar heller? Vet inte varför. Men får fråga om Nicco kan skicka låtar till mig. Hon har alltid bra låtar på lagret eller vad man ska kalla det.. ;) Men i alla fall så vet jag fortfarande inte vad jag ska göra.. Klockan är ju i och för sig bara kvart över sex, men jag vet ingen som kan komma ut? Sami är väl hon sin mamma? Och jag vet ingen annan som bor i Ytternäs förutom typ Linnéa och Channa och dom där.. Men jag kan ju fråga? Eller jag vet inte.. Ingen av dom e inne på msn i alla fall.  Men jag kan ju typ ta bilder eller nåt.. :p Får se. Men nu har jag i alla fall inget mer att skriva. Men vi hörs. Efter det här inlägget kommer i alla fall dagens låt. Haha, men hejdå.


maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

hey.
det har hänt mycket denna underbara torsdag, fast ne. Eller först skolan dårå som var som alltid -> tråkig. satt typ i ett hört och flummade med hanna som vanligt osv. kastar vatten o så i korridoren naaajs. Efter skolan stack jag åsa och becca te staden och åt hesburger 'hej tjockis' sen köpte vi godis.. heh. sen stack jag hem lite senare kom vanessa och jag fick ett iphoneskal av henne snäll som hon är jaa o: Men iallafall imorgon ska jag vara med alexandra, och vittu jag ska sova så länge den här helgen. så slut så det finns inte värre! ikväll har jag varit @ tvärsan med vanessa och jennifer, chillat & slösat mina pengar på korv med bröd på rökka osvosv. nu sitter jag home och ska snart pärla stänga av datorn och sova, fast ne så lätt är det inte, gick & la mej vid två inatt. videosamtal med alexandra & massa flum blev hungrig åt nudlar mitt i natten och pärlade någon groda skitsöt ju!
men i allfall nu ska jag vara social @ msn & fejan bara så ni vet. och sen ska jag 'sociala' min säng också. imorgon kommer jag och alexandra antagligen ta bilder & såvidare så cul8r :)

inte uppdaterat på hela dagen

Hejhej!
Jag har inte uppdaterat på hela dagen för att vanessa kom hit vid fyra, gulle hade bakat muffins åt mig!! Glad man blir då, haha. Hon lånade sin läsförståelse till mig, haha, fårse om jag tar med den till skolan imorgon. Haha, nejnmen det är ju klart att jag gör. Haha. Men jag och vanne gjorde inte så mycket, lyssnade på musik, åt, vanne platta sitt hår som hon alltid gör, haha. Och ja.. Före hon kom stack jag ner till Matthis och köpte en Julia Tidning, så har mest suttit och läst den. Imorgon blir det skola för mig. Efter skolan ska jag vara med Tina och sen senare på dagen ska jag vara med Reneé. Jag och Tina ska och kolla på hockeyträning. Sen vet ajg inte vad vi ska göra. Jag och Reneé ska väl antagligen på årets sista tur med Peggylex, om hon står kvar där vi lämnade henne, haha. Minns inte ens var. Men och så ska jag och Reneé fixa en ny design. Nice. Och jag tror att jag ska sova hos henne. Vet inte om hon är hos hennes mamma eller pappa imorgon, men det spelar ingen roll! Men nu vet jag inte vad jag ska göra, läsa lite i min älskade Juliatidning <3 Sen ska jag glo på TV sen äta sen sova. Ska ju upp halv sju imorgon. Nice. Men att ja.. Vad ska jag skriva mer då? Har inget att skriva. Lyssnar på musik just nu. Längtar efter att få gå ut, vill träffa folk, har inte träffat någon på tre dagar, okej, det där lät ego? Men seriöst, har inte ens sett min klass. Har inte fått ett enda slag från Shajan på tre dagar, mina armar börjar till och med bli bra igen? Måste verkligen få han att slå mig imorgon. Fan jag har inte BK imorgon, Shajan kan alltid säga nåt kul. Och på Måndag så ska jag och Vanne på stödtimme, seriöst vad tråkigt. Måste upp klockan halv sju bara för lite matte.. Men aja, får stå ut med matte. Ingen är ju perfekt ;) Och justja, har ni något musikförslag? Jag har typ lyssnat sönder alla låtar. Och jag vet inte vilken låt som e bra. Det kan vara vilken låt som helst, bara den är bra, haha. Nejmen nu har jag inget mer att skriva så vi hörs. Ska försöka få Reneé att fixa smileysar till bloggen också om ni fattar vad jag menar, men hejdå :p
gammal bild :)

ååh, hatar det här

Faan! Inte nog med att man ska vara sjuk och massa skit. Utan sen när man måste plugga på finskaord så fattar man ingenting. Hur fan går det att lära sig all skit på finska och blablabla. Men jaja, man får väl stå ut med allt, skolan och vännerna och allt. Men jaja, inget emoinlägg nu.
Vanessa kommer där vid fyra, hon måste baka till sin syster först, haha, inte fan vet jag varför men. Sen kommer hon med böcker och så sa hon att någon hade rivit sönder mitt musikhäfte, skulle inte förvåna mig om det va Linus. Men jaja, det märker man sen imorgon när jag säger till Maggan och hon får damp. Linus kommer säkert börja flabba som fan och då vet man ju.. Haha, Linus tro inte att jag är osmart ;)
Sen måste jag och Reneé fixa en ny design. Nya textstilar och så vidare. Vi har ju en ny header så det skulle vara skönt med en ny design också. Men nu har jag inget mer att skriva, snart ska jag ner till Matthis och köpa lite things. Sen vänta på vanne. Hejs

.. and you will destroy

gammal som fan, men endå bäst. älskar den.




have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they´re  your heart. And you will destroy
anyone who would try to harm 'her.
But what happens when karma, turn right around and bites you?
And everythind you stand for, turns on you to spites you?
What happens when you become, the main source of her pain?


haha, ofta :'o

Godmorgon!
Imorse klockan typ åtta så ringde Vanessa när hon var på väg till skolan.. Jag halvsov då så jag hörde nästan ingenting :o Men hon frågade i alla fall om hon kunde komma med mina läxor idag efter skolan och då sa jag att det säkert va okej. Så efter skolan kommer hon hit. Jag vet inte vad jag ska göra fram till det, men jag får väl hitta på något. Men nu har jag inget mer att skriva så vi hörs senare idag. Hejdå!

PACMAN

TJÄNA.
Hehe oj inte bloggat idag! Nu ska jag blogga ordentligt hära. Idag har jag inte gjort så mycket varit på stan bland annat. Skolan var så jävla rolig eftersom att Hanna och jag slirar lite väl mycket i bögrummet! Men nu ska jag fortsätta ha videosamtal med Alexandra så ni får se mina pärlplattor:)

PACMAN

TJÄNA.
Hehe oj inte bloggat idag! Nu ska jag blogga ordentligt hära. Idag har jag inte gjort så mycket varit på stan bland annat. Skolan var så jävla rolig eftersom att Hanna och jag slirar lite väl mycket i bögrummet! Men nu ska jag fortsätta ha videosamtal med Alexandra så ni får se mina pärlplattor:)

DAGENS LÅT!

Har inte satt in dagens låt på ganska länge, så ni ska få ganska många låtar som jag har lyssnat på nu för tiden så får ni gärna säga vilken av dom som ni tycker bäst om! Här kommer dom:
Det är typ dom låtarna som jag har lyssnat på idag. Sen har jag mest suttit på msn. Idag fick jag reda på att jag hade feber så det blir ingen skola imorgon heller. Men på fredag ska jag försöka att vara frisk. Men vi får ju se hur det blir. Men jag fick hem massa massa läxor idag som jag har suttit och pluggat på nu. Har inte orkat men har gjort det ändå bara för att jag ville ha kvällen fri från att göra massa skitläxor. Dagen har faktiskt gått väldigt fort idag. Det känns som att klockan nyss var 2 på dagen.. Men man märker att det börjar bli vinter i alla fall. Det snöade ju i natt och det blir mörkade och mörkade tidigare och tidigare på dagen. Men jag hoppas i alla fall att snön hålls uppe ett litet tag till. Det räcker med att det är svinkallt ute redan. Det behövs inte snö till det också. Och mina element är ju lite smått cepe. Eftersom att först är dom kalla som is, sen blir dom varma, sen blir dom kalla igen och jag vet inte riktigt vad det är som händer men jaja. Får stå ut med att det varierar lite. Och Reneé har inte vart inne på msn på hela dagen och jag har inte hört av henne alls. Undrar var hon är? Hon ska också blogga lite. Vi måste bestämma någon dag när vi ska va med varann så att vi kanske kan möblera om hennes rum hos hennes mamma på det "vanliga" sättet ;) Om du fattar vad jag menar Reneé ;)
Hejdå

love lights your way through the night

Shaa!
I morse vaknade jag klockan halv elva typ. Jag gick upp och klädde på mig och sen skulle jag och pappa och handla till Sparhallen. Så vi handlade lite och sen åkte vi till tillfället. Köpte inget där. Sen nu är jag hemma och idag ska jag inte göra nåt alls. Igår så satt jag mest hela kvällen och snackade med Puh. Vi pratade mest om vem som har svikit oss och massa annat. Och igår gick jag och sov ganska tidigt. Känner mig ganska så förkyld och jag vill se på någon film. Måste kolla vad jag har. Sen ska jag typ ja.. Kolla på film. Sen äta och sen någonting. Ta bilder kanske. Har inte tagit bilder på ett tag. Så det är ju kanske dags för de med. Men nu ska jag inte skriva mer. Hejdå.

för dig ska jag göra det tusen gånger om ..

test

HUR
Svarar du i telefonen: -  Hallå, Hej
Gör du när du är kär i fel person:  - jadu .. 
Tycker du om gul-bil-leken: - tråkig som fan
Mycket pengar har du i plånboken just nu:  - typ 52 euro eller nåt
Mycket är klockan: 18:41
Många kontakter har du på msn: - 321
Fick du detta test:  - från niccos blogg
Spenderar du en regnig dag bäst:  - hos renee 
VEM
Pratar du med på msn just nu?: - tina, ella, boman, nicco, cesse, åsa & shajan :)
Ringde dig senast?: - någon 
Pussade dig senast?:  - jadu ..
Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen :p 
Saknar du mest just nu?:  - dig.
Är din bästa vän av motsatta kön?:  - shajan, hannes, sami, jerre.
Ska du träffa imorgon?: -  vet inte
Umgicks du med senast?: -  pappa
Sov du med senast?:  - vanne
HAR DU
Cyklat utan händerna: - ao
Gråtit en hel natt:  -ja
Druckit så du spytt:  - ja
Åkt vattenskidor:  - ne
Åkt rullstol:   - ja
Gjort en bakåtkullerbytta:  - Ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: -  ja
Haft träningsvärk:  - ja
Önskat att du var det andra könet:  - nej
Velat vara ett djur:  - när jag var liten
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: - vanne
Tyckt Harry Potter är bra:  - nej fyfan
Hatat choklad: - ja

VEM
vem är i rummet med dig? - ingen
Vem fick du senast sms av?  - smet
vem tänker du på nu? -  jaaaadu ..
pratade du senast i telefon med? - någon
vems hus var du senast i? -  mitt
sa du senast “jag älskar dej" till?  - jadu
vem önskar du var med dig nu?  -  jadu
vem är din favoritsläkting?  - pappa
vem i din skola går dig mest på nerverna?  - linus o.o

VAR
var går du i skolan?  - håland 
var är din telefon? - bredvid mig
var är din mamma?  - vet inte
var sover du? -  i min säng
var handlar du mest?  - Gina och H&M
var fick du tag i tröjan du har på dig? -  H&M
vart åkte du senast bil? - hem
var i ditt rum är du?  - på en stol


VAD
vad åt du senast? -  flingor
vad drack du senast?  - Vatten
vad är det för färg på dina byxor?  - Mörkblåa
var är den närmaste saken som är blå? - min matta
vad gillar du mest med skolan? -  när jag brukar ta shajans plats på maten och sen blir han arg på mig och skriker på mig så att alla i hela matsalen hör mig! <33333
vad har du på fötterna?  - strumpor
vad är din favoritfärg?  - typ blå
vilken film såg du senast? - vet inte 


HAR DU
1 hånglat i mer än 3 minuter? - ao
2. sovit i en annan säng? - ja
3. hånglat på en bio? - nej
4.hånglat i skogen? - ao
5. tyckt att din kusin är het? - nej
6. sovit naken? - nej :s
7. kört över hastighetsgränsen? - naej
8. målat om ditt rum? - Ne 
9. dansat framför en spegel? - ja
10. fått hicka? -  ja ? 
11. dumpat någon?  - Ja
12. stulit pengar från en kompis? -  Nej
13. hoppat i en bil med folk du just träffat? - Ja
14. varit i slagsmål?  - ja med linus FÖR MÅNGA GÅNGER.
15. smugit ut ur ditt hus? - Ja
16. haft känslor för någon som inte känt detsamma? Ja
17. hånglat med en främling? -  Nej
18.älskar eller saknar någon nu?  - Båda

städat

Nu har jag städat hela huset, eller jag städade inte precis men vi säger att jag gjorde det. Pappa sa att jag inte hade städat bra och det hade jag inte heller så jag fick bara fem euro, drygt som fan men jag förtjänade inte mer heller. Haha. Så att. Jag vet inte vad jag ska göra i kväll. Det finns inget att göra och jag kan inte gå ut för det e kallt och jag kan inte vara med Reneé. Skit. Så jag får väl bara va hemma. Orkar inte skriva så långt och jag vill lyssna på¨musik. Så det ska jag göra nu. Hejdå.

tråkigt

jag har verkligen tråkigt och jag har heller ingen lust att blogga. men nu gör jag det endå. förvänta er inte att ajg skriver något seriöst för det hör inlägget kommer säkert att tas bort sen när jag börjar skriva på riktigt igen.
idag ska jag städa hela lägenheten för att få pengar. jag känner att det behövs verkligen. jag har redan plockat i ordning allt och snart ska jag dammsuga. usch det orkar jag verkligen inte med men jag får ju pengar i alla fall.
just nu snöar det väldigt mycket, undrar hur mycket det ska snöa egentligen. hoppas det slutar snart för jag ska ut och ta bilder. inte världens bästa när man har ont i huvudet, men att jag gör det endå för att det kanske hjälper. och jag vet inte vad jag ska lyssna på för musik när det inte ens finns någon bra musik att lyssna på. men att det får jag leva med. får lyssna på sönderlyssnat skit. jag har inte gjort någonting idag. bara sovit typ. och städat lite. fårse vad jag hittar på ikväll. men jag lovar att minst en timme ska jag vara ute och fota sen ska jag fixa dom lite sen lägga ut dom på bloggen. ska ta massa massa så att dom flesta blir bra. och sen ska jag försöka ladda ner någon film också, men det går ju inte heller så bra. vafan är det ? men jaja. jag e ganska stressad vet inte varför. men jag vet ju fan inte vad jag ska göra. jag... åååååååååååååååååh.
hejdå.

inte världens bästa men, fan de funka

Eh.. Hej.
Jag har ju vart sådär jättesocial, men det beror på att det har hänt massa saker och jag har inte haft någån lust att blogga och ja. Men nu ska jag skärpa mig.
Som ni kanske ser så har Reneé och jag fixat en ny header som vi lagade till igår före jag skulle hem från henne. Jag va ju med henne igår och vi cyklade ner till minimarket och köpte choklad. Sen skulle vi vänta på bussen men den skulle komma om tjugo minuter så vi ringde efter min pappa och han kom och hämtade oss. Han skjutsade oss till Reneé och sen skulle vi hem till Sami och lämna hans keps. Vi stannade hos han en stund för min bästavän Shajan va där, hehe. Så vi va där och Shajan hoppade på mig så att mitt huvud krockade i Reneés så nu har vi värsta bulan. Tack Shajan, vi älskar dig också! ♥
Men att i alla fall. Sen stack Shajan hem och jag och Reneé blev och sitta hemma hos Sami ett tag. Sen skulle vi hem och vi satt och åt honungspuffar eller vad det heter. Och sen ville vi ha krov. Vet vi är normala. Sen stack jag hem och då skulle ju såklart massa saker hända mellan hmm och hmm. Så blablabla. Jag skulle ringa till Reneé men då sa hmm till mig att jag inte skulle det och blabalbla. Va en millimeter från dörren innan hmm kom och skrek på mig så jag stannade hemma. Somnade vid elva va så satans trött. Sen på morgonen hade jag satans ont i huvudet så jag stannade hemma. Helvete jag skulle ju på fotboll idag. Satans skit. Men man får leva med det. Nu har jag ännu mer ont i huvudet än imorse.. Satans skit. Men jaja. Imorgon om jag e frisk så ska jag va med Reneé och på fotboll också. Men nog om det.
Det snöar? Nu? I November? Asså shit. Inte snö. Värsta snöstorm. Fuck. Men snart e det jul och då ska jag få en ny Ipod tuoch ♥ Gaah, längtar som satan. Men nu har jag inget mer att skriva, hejs ♥




livet leker , renee steker

hellu i lingonskogen c:
har inte bloggat på länge, men jag har fullt upp med och leva, tihi eller vad man nu ska säga? Den här helgen har jag iallafall varit med Ella. Vi har mest sett på film, varit på disco och ätit massa kebab! Igår gick jag hon och Elina på bus eller godis. Jo att, vi vet att det var förra veckan. Fast vi fick reda på det först när vi passerat Kaunisma's hus! Idag har jag varit med Elina, vi har fotat. Gått barfota genom staden för att vi vill bli sjuka! Nu stack hon, sitter ensam hemma och tråkar. Ska strax påminna Alexandra att hon ska blogga! Hejdå:)

in the end

Hej!
Har inte bloggat på ett tag och det är för att jag har sovit hos kristina. Så nu ska det komma ett inlägg igen!
Igår så sov jag hos kristina, vi gick till skolan, kom försent för att hennes klocka gick fel. Sen på kvällen frågade Hannes om jag skulle komma ut. Så stack jag & Kristina till Select, där va Jerre, Frida och Alle. Vi va bara på Select och sen skulle Hannes och Jerre tillbaks till Godby. Så jag och Kristina stack hem till henne och jag sov där igen. Må morgonen vaknade jag kvart över sex. Tänkte att Kristinas klocka skulle ju ringa. Och sen när jag vaknade klockan 10 och jag började 8 så kom jag ju på att hennes klockan går fel. Så jag börjar skrika att hon ska stiga upp och att Maria kommer dampa sönder och massa. Sen kom jag till skolan ungefär klockan elva. Hade träslöjd då. Satt och messade med Hannes. Haha. Johan märkte inte :p Jag fick typ inget gjort för jag höll på att somna. Sen så när vi skulle äta satt jag och vanne och bråkade. Skrattade lite för mig själv när jag skulle gå från maten för det va så töntigt. Och sen hade vi Biologi. Första timmen gick de bra, men den andra timmen satt typ axel och tryckte upp pennor i näsan eller va de va. Och då började linus garva. sen sa maria att alla skulle kolla på axel. men istället kollade alla på linus och började garva så hårt. så vi skulle springa fullt runt hela skolan. först va jag sist, men sen sprang jag allt jag kunde så jag lämnade vanne och stack. sen kom jag först. haha, stolt man känner sig va? ;) och sen gjorde vi nåt i biologin. sen stack jag hem. har vart hemma sen dess. haft tråkigt. och jag har ingeeet att göra. funderar på att smyga iväg till renee ett tag. saknar henne ): MEN NU SKA JAG TILL RENEE SÅ VI HÖRS IMORGON. HEJDÅ!

cuz i got time she's got freedom

cuz when a heart breakes it don't breakeven.
hm,hej c:
vi suger på att blogga men ibland har man inte lust, den här terminen i skolan är snart slut, slutar den med 6 prickar, nice. Fick ut mattediagnosen idag, blev så nöjd ett halvt poeng av nio möjliga, värdelös man är ? :)
Men jo iallafall, har biologiprov skit imorgon, ska försöka öva lite iallafall. och DUM som man är så färgade jag håret just, blev typ svart. och jag ska bli "blond" typ imorgon eller nästa vecka. Just nu sitter jag och drogar spotify & chattar med Alexandra, och är allmänt social @ facebook&bilddagboken btw. IMORGON är jag köksprao wei, kult fast näe. Dom enda timmarna är typ tyska och biologi och nåt annat c(:
Nu ska jag sticka heys.

Everybody knows We got the magic in us

renee och alexandra sitter och stirrar på skärmen.
renee: nu tar jag bort bloggen!
alexandra: vet du hur död du är då eller?
renee: bryter du mitt finger?
alexandra: låångsamt och prydligt! LIDANADE!
Nåja c: Vi har inte bloggat på jättelänge, fullt upp. I helgen var vi på ett disco i en källare HAHA! Det sög godispåse! I allafall, nu sitter vi hemma hos mig, eller är på träning kanske ;)? Men snart ska vi börja öva på proven, jag har megamassa finska, prov imorgon, och Alexandra om religion, men det är ju bra, för jag är pro på religion och Alexandra är proffs på finska! Så det blir nog überbra. Nu ska jag och Alexandra öva! Och vi ska börja blogga påriktigt! PusseN.

RSS 2.0