Bilderna!

Här kommer bliderna! Haha ;d
naturpix ;d
Rockoff.
natur från idag.
har massamassa mer, men pallar inte lägga upp. :p

Var nyss ute.

Var nyss ute och fotade lite. Bilderna håller på att ladda just nu, ni får nästan alla i näst inlägg, det kommer komma lite gamla bilder från rockoff också som jag inte har laddat upp än, och kanske lite andra gamla bilder.
Snart kommer iallafall Nicolina hit. Hon ska sova här somsagt. Vene va vi ska göra, men något blir det iallafall. kanske går ut och ja.. man vet ju aldrig med dendär nicculiinuseeeeNN^ Aja. Har inte så mke mer att skriva, hejjs.

skolan.

inte bloggat, ni har saknat mig right?;) Men iallafall, inte haft tid, nu äre skola också. Första dagen, gick helt okej. 8&9orna fick presentera sig för oss, så jävla roligt. For t Frida imorse satt och pratade, om våra hår osv. :o Satt och messa i skolan, med nån random person som tydligen också haft den här mobilen före jag? Konstigt. Imorgon har jag tyska första timmen, och då är bästa Tina♥ I övernäs på tyska med oss, såbra! Efter skolan far jag till stan tror jag, ikväll vet jag inte vad som händer. Drar ut tror jag, ska bara fråga någon. Vi hörs senare. Puss.

jag orkar verkligen inte.

Jag orkar verkligen inte ha bloggpaus. Så fruktansvärt tråkigt. Man blir så suger på att blogga när men ser på sina kompisars bloggar och så.. Men i alla fall så var jag, Wilma & Vanessa på Mariebad idag. Vi va där i tre timmar, och ja.. Va några random killar där som typ tänkte ta självmord :ö. Jag och Vanne typ lipar för att det är sista dagen i frihet.. Och ja.. Men det ska bli kul att träffa alla klasskompisar. Jag ska till Vanessa klockan 8 imorgon bitti, eftersom att jag inte har någon plattång, och jag måste låna hennes. Haha, kommer bli lite pinsamt att bara komma  in i hennes hur på morgonen och ba "TJEEENA".. Men det fixar sig nog.
Och just ja. Imorgon är det ju skola, och alla sexor ska börja i en ny skola, alltså högstadieskolan. Och ja.. finns massa randomtyper där ;s Så det blir inte så kul. Men vissa ska det bli kul att träffa. Och det som är mest fail är att min klass klassrum är på nedrevåningen, och har man fönstret öppet så kan någon komma in.. Och ja.. Haha, fast det skulle ju va ganska kul. Men jag hoppas att min klass fortfarande är lika random, haha, älskar min klass för att den e så random.. Men i alla fall.. Det ska på ett sätt bli roligt att börja skolan, och på ett sätt inte. Det negativa är att man måste ha prov och alla fucking läxor och skit, och att det finns massa random typer i den skolan som jag ska gå i. Och det possitiva är att man får träffa alla kompisar och klasskompisar och snacka med dom, och ja.. Ska bli fettkul iallafall.
Men nu ska jag nog inte skriva mer, haha, orkar inte skirva mer rättaresagt.. men ni får se hur jag ser ut imorgon sen. Ska fixa dagens outfit imorgon så..

pallar inte denhär skiten mer, och alla falska människor..

- så jag tar bloggpaus, ett bra tag.

Vart på Mariebad med Sofie.

Hejsan!
Idag vaknade jag klockan halv ett kanske. Då åt jag och Sofie frukost, och sen åkte i iväg till Mariebad. Det är en simhall på åland. Den är ganska liten, men det duger. Där skulle såklart Hugo, Anton, och deras kompisar vara.. Haha, dom typ följde efter oss. Men sen efter det så åkte jag och Sofie till Lisco. Där köpte jag lite skolsaker, och ja.. Men nu hinner jag inte skriva mer. Wilma kommer snart hit. Jag vet exakt vad vi ska göra. Haha ;)

I put my hands up in the ear somtimes.

kvällen har vart bra, orkar inte riktigt berätta allt. men var med tina wilma blev jagad av nån skumgubbe. shajan och jag satt och pratade vem som var längst. men i allafall, här kommer en låt.

Sofie sover här.

hejhej.
Inatt sover Sofie här. Vene vad vi ska göra, inte bara sitta på datan iallafall som är mitt vardagliga liv, menmen..
Vi ska typ se på film, vet inte vilken enu, men någon blire. Imorgon ska vi till Västervik. Där ska vi simma med Habbib! Haha, fettnice. Men asså nu ska jag sluta skriva innan Sofie får spasmer:D Hejdå :)

Godmorgon!

Godmorgon alla fina bloggare och bloggläsare!
Jag och Vanessa vaknade nyss och vi bestämde oss för att först va på datan en stund, och sen kunde vi äta frkost, sen gå ut med hennes hund, och sen kunde vi fixa oss och sen bara vänta tills att Shajan ringer. Sen ska vi till stan. Efter det måste jag hem, min pappas tjej fyller år idag. Och då måste jag såklart vara hemma. Synd att jag inte har köpt present, men det ordnar sig. Hoppas jag. Så jag ska alltå bara vara hemma idag, och inget mer förutom den korta stunden jag ska vara i stan..



Och herrgud, skolan börjar om tre fucking dagar!! Hur ska jag klara av dethär? Sommarlovet har gått otroligt fort, och det känns som att det nyss hr börjat, det kändes so att dethär sommarlovet skulle bli långt men det blev det inte. Det blev ovanligt kort.. Men lite iallafall längtar jag till skolan. Men det beroro nog bara på att jag inte har tråffat klassen på ett tag, och då börjar man ju såklart sakna dom. DEt ska iallafall blir jätteroligt att få träffa dom igen, så att man kan göra alla gamla saker med dom. Springa runt och skrika och babbla så att lärarna blir arga, och ja.. Haha. 

Nejmen nu ska jag nog börja dra mig upp för att äta frukost.. Så skriver jag fler inlägg idag när jag kommer hem.. Vet inte hur många det blir, men vi får se. Hejdå.

sover hos vanne.

Hejhej.
Ikväll har jag varit med Shajan, Nicco, Reneé och Vanessa. Vi va först hos Nicco, alltså bara jag och Vanne och Reneé. Sen stack vi till skolan och där träffade vi shajan. Vi snackade bara och typ om gamla minnen och sånnt. Sen gjorde vi inget mer. När jag och Vanne kom hem till henne så va vi på datan och snackade med Boman och cama med en random kille som e 17 ;s. Han va skum. Sen klockan 1 stack jag och vane ut igen, bara och cykla. När vi kom hem igen va vi ganska trötta så vi va bara på datan och ja.. Imorgon ska jag och Vanne örst till Shajan, sen sticker jag och Vanne och Shajan till stan. Där e Habbib och väntar påoss typ. Sen ska vi träffa Aresh och Alle, venne varför. Men Nicco och Reneé kommer också till stan. Reneé sover över hos Nicco också. :)
Men nu ska jag blogga på vannes blogg eftersom att hon inte orkar det själv, hon håller på att somna.. Men vi hörs imorgon het enkelt. Hejdå. :)

Dygna?!

Haha, sitter uppe helt ensam och lyssnar på Anton&Affe.
Funderar på om jag ska dygna och sen klockan sex springer jag iväg till Reneé.. Bara tre timmar kvar liksom.. Eller halv sju, jag vet inte. Och jag vet inte ens om vi ska till Godby.. För Shajan ville att vi skulle komma till skolan.. Men.. Jag vet inte, vi hade ju lovat Habbib, och ja..
Men vad ska man göra när klockan är tre på natten? Ingen e inne på msn, och inget händer? Jag vill ha en ny mobil, skolan börjar om fem dagar.. Usch.. Jag vill bo i Sverige.. I Väsby.. Faan.. Ingen kanske kan tro det, men det händer massa skit här. Alla snackar skit. Och inget är lugnt, det finns inte EN människa som inte bråkar med någon här. Antingen bråkar man med sina kompisar, eller med någon annan. Jag fattar inte att det händer så mycket här. Ingen är vän med alla, det är alltid någon som är ovän och massa skit. Kan man inte bara bo i Sverige.. Önskar att min pappa menade detdär med att "jag orkar inte dethär mer, jag flyttar..", ååh, skulle bli såå glad om jag bara kunde flytta. Men efter sexan ska jag försöka...
Men jag kan inte lämna dig..

F R Å G E S T U N D ! ! ! !

Haha, nu drar vi igång med en till frågestund, och nu ska ni fråga massor, fråga vad ni vill. Vi svarar!




träffa Habbib imorgon!

Nyss fick jag och Reneé reda på att vi ska till Godby imorgon. Vi ska träffa Habbib. Det är vår typ bror, haha, vi kallar han det  i alla fall, haha! Men i all afall, jag berättar sen när vi kommer hem vad vi gjorde, åh, just ja, om jag och Reneé  hinner ska vi baka cupcakes imorgon också. Men bara om vi hinner. Det ska bli kuul att träffa habbib. Han e cool, men ja, vi återkommer snart igen, eller ikväll. hejjs.

photoshop

Hallådär!
Alexandra och jag har mest suttit på datorn hela dagen. Vi har fixat bloggen, vad tycker ni om rubrikerna i menyn? Dom blev helt okej tycker jag. Just nu sitter vi här nere i mitt vardagsrum och kollar på bloggar. Vi har just ätit. Ikväll måste Alexandra sova hemma, men vi ska i alla fall vara med varandra imorgon. Då ska vi bara cupcakes, haha lustigt, men jo. Nu sitter vi och fixar med photoshop. Försökte ladda ner ögonfransar, det lyckades för mig. Snart ska Elina hjälpa oss att dela upp med menyn. Vi hörs senare!<3
photoshop elements 8
vi använder photoshop element 08, vilket använder du, om du använder något, eller vart redigerar du dina bilder?

Gått i sömnen inatt? o:

Haha.. Vet ni vad Reneé sa till mig för en stund sedan?
Att jag hade gått i sömnen? Hur kan jag ha gjort det?! Brukar aldrig göra det. Hon berättade att hon vaknade av att jag öppnade dörren och hade gått ut. Hon följde efter för att se vad jag höll på med.. Haha, jag hade tydligen gått till Ytternäs skola och gungat? Och åkt linbana också?! Haha, konstigt att jag inte minns nåt.. Sen gick jag tillbaks, jag gick förbi Sami, in på hans gård och lade mig i hans gräs och rullade mig i gräset?! Efter det så berättade Reneé att jag gick förbi Joel, att jag hade stått där och tittat på hans hus, och hade stått och sjungit "crank that".. Sen gick jag till Gröna Udden och sen hem igen.. Men det som jag undrar är varför hon inte väckte mig.. Jag menar, ofta hon inte väckte sin bästavän när hon gick ut i sömnen?! Men..
Hon hade försökt väcka mig, men det hade tydligen inte gått, så hon gav upp efter 6e försöket.. Sen när vi kom hem väckte hon mig, och frågade vad jag höll på med.. Det minns jag att jag sa "va? ;o" och sen somnade om?!
Haha, dramatisk natt, enligt Reneé...
brukar ni gå i sömnen?

VI TYCKER TILL!



Hej bloggen!
För det första tänkte jag börja med. Vilken patetisk kommentar! För det mesta får vi snälla och positiva kommentarer, men även vi får taskiga. Vi tar inte emot skiten. Vi låter det inte heller vara. Men dagen blir inte sämre av att någon p12 sitter och kommenterar taskiga saker. Vi bryr oss ju förståss, men vi tar inte illa upp. Så visst, som alexandra skrev. Fortsätt kommentera, det gör bara våran blogg att få mera besökare. Det höjer bara våran statistik som senaste veckan blivit upphöjd endå. Så vi kan på ett sätt säga tack! För att ni läser våran blogg. Men, något fegt är att ni inte skriver ut erat namn. Haha. Haters make us famous.

Haha, ojoj.

Svar: Haha, vi vet vem det är, du behövde inte skriva som anonym, det finns ju en sak som kallas att spåra ip-adressen, vet du om det? ;) Men i alla fall, om du hatar oss, varför läser du vår blogg över huvudtaget? Haha, men ingen har ju tvingat dig att läsa vår blogg. Och vi skriver inte som fjortisar, du kanske tycker det. Men då vet du fan inte vad en fjortis är.. Haha, fjortis är ett beteénde. Och kan du förklara hur vi skriver om vi skriver som fjortisar? Vi skriver ju helt normalt, ellerhur? ;) Och egentligen så bryr vi oss inte om vad du tycker, för vi vet ändå vem du är, och ja.. Haha. Men om du har något emot vår blogg, besök den inte då, eller i och för sig, det höjer bara vår statistik, så ja.. Haha, lite ägd. OWNED BY A GIRL. ;)



Haha, ni ser?! ;]

Lördagen den fjortonde tvåtusentio.

Godmorgon?! Kanske inte bästa ordet när klockan är halv 3 snart, men iallafall.

Jag och Reneé vaknade för ungefär en timme sedan. Vi va ju uppe ganska länge igår. Eller.. Ja.. Vi satt mest uppe och pratade och skrattade. Idag vet jag inte vad vi ska göra, eller jo.. Vi ska kanske träffa Shajan, Tina och Nicco. Men jag vet inte eftersom att jags kulle ju träffa Lukas idag, men det verkar inte bli så.. Vet inte ens om han vill träffa mig? Jaja, det ordnar sig.
Just nu sitter bara jag och Reneé och inte gör någonting. Eller jo, jag bloggar och Reneé gör någon taggning till facebook. Vi ska snart äta något, eftersom att jag är jättehungrig, och ska tvinga Reneé att äta, haha! Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, fler inlägg kommer väl upp under dagen. Hejjs.



Hände lite saker ikväll.

Kanske inte ska gå in på detaljer, men det hände lite saker ikväll. Sådana saker som egetligen inte ska hända i en pytteliten stad kallad Mariehamn. Men ikväll har vi i alla fall varit med Joel, Alle, Aresh, Tina och Nicco. Nu är Aresh arg på mig, men det ordnar väl sig, hoppas jag.. Vi gick typ runt hela stan, och ja. det va kul. Men inte sen när man kom hem.. hm.. men jaja. Just nu sitter jag och chattar med Frida, Sami, shajan och lite andra. Men nu har jag inget å skriva, tog inga bilder.. Men hejdå.

Saknar dig.

Jag pallar inte förklara denna sagan igen, det va du och jag mot världen med du lämna mig själv. Den dagen då du svek mig blev tårarna till floder, alla gånger som vi snackat fan jag saknar dig otroligt. Har försökt på alla sätt, tvingas jag att ta mitt liv för att få slut på denna känslan, utan dig bredvid. Skulle offra allt för dig bara du vill vara nära, av alla mina skatter så har du det högsta värdet. För alla dar vi talat ut om allting som berörde, alla mina känslor och allting du förstörde, så är känslorna detsamma och jag saknar dig så mycket, men min själ har flytt iväg och tog med sig min lycka. Du är allting som jag älskar och jag hoppas du förstod det, och jag gillar bara dig och jag önskar att du tror mig, kanske jag som vandrat fel, kanske jag som varit dissig, i så fall säger jag förlåt, för allt är inte ditt fel.
om det var vi så skulle jag fan aldrig släppa dig.

DIGGAR.

Hej!
Just varit med Ricke följde han hem, flummade med mördarsniglar. Bara för att dom är äckliga. Vi försökte se på film men det lyckades inte, så vi satt och lana haha. Ska inte skriva mera hiss och diss.
Bloggar. Har man tråkigt, eller vill bara läsa något. Då är bloggar absolut
roligast. Jag har ingen favorit, men jag tycker att bloggar med mycket
bilder är roligast, och alla mina vänners då!
Oboy. Oboy är alltid gott, kan dricka hur mycket som helst av det.
Synd bara att jag tydligen blivit laktosintollerant. Men jag kan dricka endå!
Oboy är nog den enda dryck jag tycker om med mjölk.
Snabbt internet! Om man ska göra något viktigt, är det jobbigt med
ett internet som går 1km/h. Eller bara annars, så är det roligt med
snabbt internet, nog för att min dator är den segaste som finns
bortsätt från min farmorsdåmen.
Vi hade i allafall tur med vädret igen. Världens bästa film.
Mera än så vet jag inte. Alexandra och jag kan se den hundra
tals gånger. Så med våran favoritfilm dum och dumare.
Åka ring efter båt! Haha, det är bara för kul, senast idag åkte vi.
Mitt lår fastnade i ringen, och då gick det ju bara snabbare.
Men annars är det roligt, fast jag alltid knuffar ner alexandra,
haha du får hämnas imorgon.
Internet eller en dator som segar. Det kan vara hur jobbigt
som helst, när man inte kommer in på msn, eller något sånt.
Och sen när man ska kryssa, så laggar det sönder. Eller om det
inte funkar när man skall logga in på blogg.se.
Bloggar utan bilder. En blogg utan bilder, 0 bilder ungefär per inlägg.
Det är rentutsagt tråkigt. Åtminstone någon bild kan man ju ha.
Då blir hela bloggen mycket trevligare.
Låg statistiken. Man loggar in, kollar vad statistiken är. Om den
visar mellan 0 till tre besökare blir man väldigt deprimerad.
Och försöker lägga upp massa inlägg för att få kommentarer.!
För småa skor. Jag har många för småa skor, det är för
obekvämt att ha dom på sig. Det är trångt och man får skavsår.
Spärr. Att ha slut på pengar på mobilen är tråkigt, folk messar
och man kan såklart inte messa tillbaka. Det är för tråkigt
tycker jag. Men nu har jag upphöjt så mitt borde hålla ett
ganska bra tag.!
Det var allt för den här gången!:)

inte bloggat idag..

Hejhej.
Idag har jag inte bloggat alls, för jag har inte kommit på det alls. Fast jag har vart på datorn nästan hela dagen. Vi har inte gjort så mycket annat. Snackar med Ricke, och snackat med Max. Han e ju för söt, ellerhur? (a)
Aja, men inte så mycket mer. Vi har mest bara vart på datorn och ja. Inte så mycket mer å skriva, hejdå.

alexandra småsjunger för mig.

Hej bloggen!
Ikväll har jag och Alexandra varit med Rickard, det var länge sen. Vi spelade eyetoy haha, hade inget annat att göra. Sen bakade vi daimtårta. Okej det var random, men den var god. Nu sitter jag och Alexandra här nere i soffan, alla har gått och lagt sig, och Alexandra har pratat med Max hur länge som helst. Och jag sitter här och håller på med något. Pratar med Emilia, jag skulle vilja träffa henne ganska snart. Men i alla fall, kvällen har vart bra. Imorgon ska vi väl bara chilla tror jag kanske skulle vi vara med rickard. Men nu har jag inte så mycket mera att skriva. Vi hörs imorgon. Pussen. <3
inga löshår på mig, inte haft på länge. för mitt hår är rutten färg.

inget inlägg idag :o

Hejhej.
Det har inte kommit något inlägg från mig idag. Har inte orkat bloggat. Har varit lite ledsen. Men i alla fall så har jag, Reneé och bror åkt ring idag. det va kul, man flög av, haha! Har saknat en person också, som kommer imorgon. Men mer har vi inte gjort, har suttit på datorn hela dagen, men ska snart gå från den. Kommer bli värsta fyrkant. Men nu ska jag inte skriva mer, har inget att skriva. puss.



har just åkt ring!

Hej! Vi har just åkt ring, jag trodde på riktigt att min nacke skulle gå av först. Haha!
Först åkte jag på mage, vilket inte gick bra. Jag bara föll av hela tiden då jag skulle
försöka ta mig upp. Sen skulle jag åka i hålet, haha benen flög över huvudet nästan.
Aja, Men i allafall, Alexandra flög också av, men hon kom upp hur bra som helst.
Snart ska vi väl antagligen äta, åka ring och köra/åka fyrhjuling! Vi ska också vara
med bror, och störa han inatt igen, nej men. Och kanske fråga Rickard om han vill
vara med oss. Säkert vill han väl det. Men nu ska jag fortsätta lyssna på Alexandra.
Men vi hörs senare, puss och kram.<3

OTUFIT TÄVLING!


Nu ska jag och Reneé ha en outfit tävling. Såhär tävlar du:
- Du börjar med att ta en outfit bild som du är nöjd med, sen mailar du in den till oss på vår bloggmailadress. [email protected]. Du skriver ditt namn och din  bloggadress i mailet.
- Tävlingen håller på i en månad. Den avslutas 11/9.
Så var med, anmäl dig redan nu! Skicka in i mail, inte i kommentar!

Godmorgon!

Godmorgon! Vi vaknade just och har hållit på att väcka bror hela dagen, men vi lyckades inte förrens nu, då han blev irriterad på oss. Han sa att vi skulle vara tysta men lala. I alla fall, snart ska vi antagligen äta frukost, inte vet jag. Och jag måste verkligen städa mitt rum också, det ser ut som jag vet inte vad. Men vi hörs säkert senare idag, eller om någon minut. Och bloggen blir nog klar idag också, hoppas vi. Ha det bra så länge!

Alla läser bästa Filippas blogg!

Alla ska läsa Filippas blogg! Jag lovar, den e bäst! Älskar att läsa den! <3

besökare är bäst!

Hejhej!
Alexandra jag och bror har varit runt och snurrat på stan. Alexandra och jag har jävlats med bror och han ger onda getblickar till mig,inte roligt. Men i allafall, nu fixar vi photoshop till alexandra. Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, någonting i allafall, vår design är inte klar ännu, sen så ni vet. Men visst är den endå ganska snygg? Jag har inga bilder på denhär datorn och kameran är hos pappa, så tyvärr blir det inget bildinlägg precis. Snart tror jag att jag sätter på min dator, får se lite. Men nu har jag inte mera att skriva. Puss och kram,skumbanan.

Stockholm någon dag!!

Hejhej.
Bloggen håller på att fixas så ja.. Det blev inte Lemland i alla fall. Istället är vi hemma hos Reneé, och ikväll blir det mysigt med Reneés och min "bror", Reneés mamma, och Reneés mammas kille. Vi ska se på film. Ska bli riktigt trevligt. I alla fall så någon dag blir det att åka till Stockholm/Gröna Lund  med Reneés mamma, Reneés mammas kille och "bror". Det ser jag fram emot. Ska bli jätteroligt. Ska tvinga bror att åka fritt fall!! Haha, hoppas det blir någon gång den här veckan! Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, så vi hörs när bloggen är helt klar.
Puss.

Inte så stor bild, men den får duga. :)

Tälta ikväll!

Hejhej!
Jag och Reneé vaknade klockan ett hemma hos Reneés pappa och vi sprang direkt till terminalen för att träffa vår så kallade "bror".. Han hade kommit från Åbo, och vi tänkte möta upp honom.. Men han kom aldrig så. Men nu är han här i alla fall, eller.. Inte här, men in tha house!! Sen dess har vi bara suttit framför datorn, pratat lite med "bror" och ja.. Inte så mycket mer. Ikväll blir det väl att tälta. Vi ska tälta i Lemland på Reneés stuga. Sen får vi se vad som händer.
Igår kväll såg vi inte klart på vi hade i alla fall tur med värdet igen.. Vi blev för trötta och gick och lade oss. Vi såg heller inte på Dumb&dumber. Men klockan fem på natten gick vi i alla fall upp och åt korv, jag blev så hungrig. Efter det gick vi och lade oss. Och ja.. Men under den kvällen gjorde vi inte så mycket. Bara satt på datorn och pratade med massa folk. Och bloggade och ja.. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, fler inlägg kommer upp under dagen.
Bara en fråga.
Brukar du tälta?

Ha det gött!

Dumb&Dumber och Vi hade i alla fall tur med vädret igen.

Nu ska jag och Reneé se på "vi hade i alla fall tur med vädret igen!" . Dom som inte har sett den, så rekomenderar jag varmt att ni ska se den. Det är en av min och Reneés bästa filmer. Och det är så bra. Komisk också, för dom som har sjukt dålig humor. Man kommer skratta åt det minsta lilla. Jag älskar den filmen. Men som ni kanske redan vet så har jag och Reneé en till favoritfilm.. Nämligen "dumb&dumber". Det tycker vi också jättemycket om, och det rekomenderar jag också.. För dom som tycker om komiska filmer, så är domhär två filmerna helt klart bäst! Det kan jag lova er. Men för er som har lite tråkig humor.. hm.. titta inte!
Jim Carrey är ju för gullig, det måste man ju hålla med om, ellerhur?
"jävla fin bilhus nu har där också, jag kan fixa parabol om ni vill.. Över tusen kanaler. tvåtusen kronor, billigare än lök."

Reneé och Alexandra diggar och dissar!

Hejhej!
Jag lovade ju att ni skulle få ett inlägg när vi hade kommit hem. Och nu får ni det också. Hemresan gick bra, men det blev lite långtråkigt emellanåt, men det gick bra! Sen åkte vi hem till Reneé och nu har vi suttit framför datorn hela kvällen ungefär..
Men nu ska vi komma oss till saken.. Jag och Reneé hade börjat göra så att vi börjar Digga och Dissa varje vecka. Jag gör det på en tisdag varje vecka, och Reneé gör det på en Torsdagvarje vecka. Vi dissar fem saker, och Diggar fem saker.  Sen får vi se hur det blir. Vi kommer nog hålla på med det ett tag. Eftersom att vi vill hitta på nya saker hela tiden. Så nu ska jag digga och dissa!
Folk man kan lita på! - Det är verkligen kul att man kan lita på folk.. Tänk om man inte kunde lita på någon.. Skulle inte vara så kul. Men som tur är så har man sina äkta vänner som man kan lita på!
Jordgubbsglass. - Åh, det är så gott med jordgubbsgalss.. Och så passar det perfekt till sommaren.. Men snart är ju sommaren slut.. Men tur att det endå finns jordgubbsglass på vintern också!
Smycken. - Perfekt om man ska på något kalas, eller fest, eller vad som helst.. Ett halsband är fint på vem som helst, och passar till nästan alla kläder. Men jag önskar bara att jag hade mer smycken..
Mobilen!! - Skulle aldrig kunna klara mig utan min mobil. Jag har blivit som beroende av den.. Förut behöver jag inte mobilen alls, tyckte bara den var onödig, men nu sitter jag dagar ut och dagar in och håller på med den.. Men det värsta av allt är nog när ingen är social på den..
Sommaren! - Åh, sommaren är nog den allra bästa årstiden! Man kan vara på stranden hur länge man vill.. Och resa. Och massa annat skoj. Och det är så varmt och skönt, så det är inte klokt! Jag älskar sommaren!
Otur! - Jag hatar när man har otur.. Allt går så fel då. Om man tillexempel har sett fram emot något jättestort, och så kommer något i vägen.. Inte alls roligt, jag önskar att det bara kunde finns tur i allt, allt skulle bli enklare för alla!
Nokia! - Nokia är nog det värsta märket som någon människa har skapat.. Ibland funkar allt jättebra, och ibland går det inte alls, jag är trött på att behöva bli trött på dendär mobilen.. Sony Ericsson, det är äkta mobilmärke, och det håller bättre!
Skolan. - Jag gillar inte alls skolan.. Så tråkigt, och matte.. Usch, säger jag bara! Att bara få sitta innhägnad i en stor byggnad bland massa lärare och skit som tror att dom bestämmer över en, haha, sorgligt säger jag bara!
Osociala - Jag hatar när alla är osociala.. Om man är osocial på msn, eller på att smsa eller vad som helst.. Jättetråkigt tycker jag. Skulle vara mycket roligare om alla kunde vara sociala!
Wannabes.. - Jag gillar inte alls när en person försöker vara som en annan.. VAröfr kan man inte bara vara sig själv, eller försöka åt minstone.. Jättejobbigt när man ser att en person försöker göra exakt som någon annan...
Det var allt för Alexandras Digg&Diss denhär gången, kommer mer nästa vecka.
Puss.

Svar på tal!

Svar: Haha! Nej det har jag verkligen inte.. Tycker det är jättefult på vissa människor. Och jag vet att jag inte skulle passa i det. Och jag tycker att det verkligen är både fräschare och snyggare att vara naturlig och vara precis som man är och vara nöjd med sig själv.. Inte för att jag är speciellt nöjd med mig själv och mitt utseende, men jag tycker iallfall att jag är finare som jag är nu än om jag skulle operera mig..
Svar: Tack så mycket! :)
Nej faktiskt inte, men förut var jag nära på att börja spela gitarr.. Jag älskar att spela gitarr, jag vet inte                varför, men det bara blev så.. Jag är inte så bra på det, men jag gillar att spela endå!
Svar: Ja faktiskt. Men inte så att vi blev berusade eller något, utan bara smakat. Men absolut inte så att vi blev               påverkade.
Nästa gång får ni var bättre med att fråga! Tråkigt med bara tre frågor, men nu eftersom att ingen annan frågade, så blev det bara domhär tre..

hoppas ni blev nöjda med svaren..

Hemma om några timmar!

Hej! Det känns som det var ett tag sen jag skrev. Fast jag skrev en liten del i ett inlägg då medans vi var i Nagu. Ni kanske hörde om historian på vägen hit. Och vet ni vad? Alexandra glömde sin handväska eller egentligen min handväska som hon har lånat, i Nagu. Det var synd. Så nu får hon sova hos mig, för hennes nyklar hem till sin pappa var i handväskan som blev kvar. Men i allafall, nu på båten har vi bara suttit i caféterians salong och läst bloggar! Och jag har för mycket blogglust just nu! Snart tror jag att jag ska gå och köpa något att äta för jag är ganska hungrig. Men när vi kommer hem, så blir vi nog uppe ett tag. Äter något, och sen somnar vi nog ganska tidigt. Eftersom att vi kanske ska till Kalmarnäs imorgon, och då blir det nog inte att sova så länge tror jag. Och jag har knappt sätt min mamma, eller vart hemma där på 3 och en halv vecka,haha. Just nu har vi inga bilder att lägga upp. Men ska försöka få upp några direkt när jag kommer hem och har tid. Nu ska jag nog umgås lite med Alexandra. Men i allafall, vi hör av oss innan vi far till kalmarnäs, och kanske att det kommer upp dagens outfit? See you later!
/Reneé.♥

väntar på färgan..

Hejhej..
Just nu sitter vi ute på en altan och väntar på att färjan ska komma.. Jättetråkigt, men som tur är så har man ju datorn här!
Vi vaknade i morse i båten av att den hade börjat åka iväg. Först åkte vi in till Galtby, och där ifrån åkte vi med bil till Nagu. Så var vi där i några timmar och jag och Reneé gick och hälsade på min farmor och farfar. Sen kom min pappa också eftersom att han också va där. Så vi va där och inte gjorde så mycket, eller jo, det gjorde vi visst.. Vi åkte till min farmors syster och hälsade på hennes kattungar.. Dom var jättesöta.. Synd att inte pappa kunde köpa en.. Dom var redan sålda och jag är ju alergisk, även fast jag själv har katter hemma och så.. Men i alla fall så efter det så var jag och Reneé tvungna att gå hem till min mormor.. Då var vi lite på datorn och pratade med min mamma. Sen kom min mormor hem från jobbet och så åkte vi iväg. Men mamma trodde ju att båten skulle åka iväg härifrån klockan tio över tre, så vi kom hit klockan två.. Och för en stund sedan så ringde mamma till skärgårdsfärjan och frågade när den skulle komma, för vi hade väntat i två timmar och vi trodde att den var försenad. Så nu för en stund sedan så fick vi veta att den skulle komma först klockan sex.. Så nu ska vi sitta i två timmar till och vänta på båten.. Synd, eftersom det finns inget att gära här, men något måste man ju hitta på såatt.. Men nu ska min mamma ha internet, men vi återkommer när vi sitter på båten. Då bloggar vi nog mer båda två.
Puss.

Vi är i Finland!

Hejsan!
Just nu är vi i Finland. Vi har inte bloggat så mycket, för det är för mycket problem med internet. Men nu fick vi iallafall för oss att blogga!
På Torsdagen åkte jag, Reneé, min lillasyster och mamma ut dit som vi skulle ta färgan. Sen åkte vi en femtimmans lång båtresa med skärgårdsfärgan. Vi var mest på datorn, det finns ju inte så mycket att göra där? Men sen när vi kom fram till Galtby så väntade min mormor och morfar där på oss, och så åkte vi in med hans båt in till min stuga. vi kom fram ganska sent, så vi gick och lade oss ganska tidigt. Dagen där på gjorde vi inte så mycket. Vi gick naturstigen, och åt abborrar. Jag kommer inte ihåg vilka dagar vi gjorde vad,men vi har badat bastu,simmat. Alexandra högg ju tammefan sönder tån, nejmen hon slog den så nu har hon bandage! Och sen har vi mest chillat lite och varit med Julia hehe! Imorgon kommer vi hem,så vi måste packa. Reneé har ju inte varit hos sin mammas hem på 3 och en halv vecka. Men i allafall på tisdag far vi till kalmarnäs och bor i en liten stuga, det blir nog roligt. Får se vad vi hittar på för skoj! Nu ska vi nog kolla lite på statisktiken,kommentarerna och strax ska vi börja packa. Förresten när vi kommer hem kommer en ny design! Nu ska vi verifiera ett email, vi hörs imorgon kväll! Kram!

F R Å G E S T U N D ! ! ! !

nu ska jag ha en frågestund här, ni frågar, jag svarar. ni får fråga vad som helst. frågestunden håller på tills på torsdag klockan 14:00. så fråga på!



finland.. igen.

ååh, på torsdag ska jag med Reneé till finland.. igen o: .. asså det känns lite konstigt att bara åka till finland hela tiden.. kan man inte bara åka till sverige eller något? tro inte att jag och Renee är värsta finlandfreaks sen.. för det är iallafall verkligen inte jag.. o: jag skulle kunna ha spenderat hela sommarlovet i sverige, men nejnej, finlandfinlandfinland, hela tiden.. jaja, man får stå ut med det. ;d men nog om det. jag är hos pappa så nu kan jag blogga lite till. jag har iallafall jättetråkigt, jag chattar typ med några på msn, och inte så mycket mer, lyssanr på musik. nu har jag inte så mycket mer att skriva ;d pussen.

vaknade nyss o:

vaknade nyss o: seriöst, och jag har inte kunnat sova inatt för det har varit för varmt.. men idag kanske jag åker till godby.. om jag orkar. sen vet jag inte vad jag ska göra, bara vara hemma. Reneé kanske kommer med till Finland på tosdag. stackars henne. först va vi till Finland, sen 4 dar efter att vi hade kommit hem skulle hon till finland igen, nu har hon varit där i kanske 2  veckor o: och sen kommer hon ju hem på torsdag, och hon hinner inte ens vara hemma i en timme fören vi ska iväg igen o: haha, stackarn, hon borde ha blivit värsta finlandfreak vid dethär laget ;d
vi ska iallafall till min mormor och morfar, och det kanske inte finns internet där om inte min mormor tar med dig sina dator. och det är ju en vääldigt liten ö, och jag vet inte vad det finns å göra där. eller jo.. det vet jag. man kan ju typ simma, och springa och hälsa på massa folk, eller nät sånt.. fan vet jag? ;d ska förklara resan..
på torsdag åker jag, mamma, min syster och Reneé till Långnäs med bil. sen tar vi kärgårdsfärjan till galtby om det är så det heter? sen där står min morfar och väntar på oss, sen åker vi iväg med hans båt. och det tar ju typ 2 timmar att åka med min morfars båt ut till den lilla ön som vi ska till.. men det går säkert bra.. eller?! o: amen vi får se sen. skriver mer idag sen. puss.

Bästavän, jag älskar dig.

bästavän, jag älskar dig. du finns alltid, och jag kan göra allt med dig. du är underbar, din familj är underbar, din mamma är underbar, din pappa, alla är underbara. jag älskar allt med dig. jag finns för dig. du är så jävla äkta. man kan alltid vara sig själv med dig. vart man än är. jag minns nyår med dig. det va bäst. vi satt uppe till åtta, vi snackade på msn, videosamtal från tolv till åtta. haha, och när jag 'spydde' seriöst, vi är ju dumma i huvudet. o: och så minns jag alla resor, den första va till finland med din pappa. vi skulle till din farmor och farfar. och när vi gick ut så va det typ 1 ½ meter snö o: så det gick inte så bra. men de va såååå kul! haha, och vetduvad? ;)    'linispappanärviskulletillmårtenshästar, SÅÅ KUL!' hahaha, asså alla minnen är ju underbara,allt blir underbart med dig bästavän. ja älskar dig. <3

har inte skrivit.

har inte skrivit för jag har vart med Elizabeth. vi har inte gjort så mycket, bara typ varit hos henne. jag sovde över hos henne och massa. vi bakade paj, haha, och lite annat o: mer har jag inte gjort. idag ska jag äta värsta fettomat, kebab. inte så intressant, men jag har inget å skriva :o men på torsdag drar jag till finland. ska bli trååkigt. men ska fråga om renee kan komma med. kanske är lite ovanligt att hon inte kommer med o; men aja. nu har jag inte mer å skirva, så vi hörs.
kram.

020810

shubilu. har inte bloggat här på jättelänge. Nu är det dax igen. Har varit i finland på senaste tiden och inte kunnat blogga, men nu har jag hittat internet. Så bloggning kommer det bli. Kanske inte så mycket men endå. Vad har jag gjort här. Jo jag har mest simmat, sovit och varit på datorn, musik medmera. På onsdag kommer jag hem, då bombar jag med bilder jag lovar. Och vet ni vad? o.o Jag fyller år om ... 39 dagar. Wihu.
/ renee @ sotavarelser.

RSS 2.0