dåligt med tid ..

Hejsan.
just nu har jag jätte dåligt med tid att skriva. jag ska snart till skolan för att fixa till för discot. jobbigt att vara i skolan från klockan fyra till klockan elva. men aja. det löser sig.
idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan och när jag kom hem fixade jag lite saker som jag skulle ha med mig till skolan. inatt sover renee här som ni redan vet. och nu hinner jag inte skriva mer så vi hörs ikväll. hejdå!

stepoffa(n)

Hejhej!
Jag har inte bloggat alls idag. Jag vet faktiskt inte varför. Men nu ska ni få ett inlägg om vad jag har gjort idag!
På morgonen åkte jag som vanligt till skolan. Första timmen hade vi Engelska. Vi hade verbförhör. Det gick väl lite sådär. Efter det så hade vi matte. Jag kunde inte så mycket och jag hade glömt att göra läxan, smart som jag är. Sen hade vi två timmar svenska, men den första timmen planerade vi till discot. Vi planerade vart alla skulle jobba, vi gjorde skyltar, och massa annat. Sen den andra svenska timmen så hade vi det som vanligt. Jobbade i dags och så. Sen hade vi två timmar Fysik och Kemi. Där hade vi som vanligt.
Efter skolan åkte jag och pappa till Sparhallen och handlade ljus åt mig eftersom att jag vill få det lite mer mysigt till Halloween och så. Så jag köpte ganska mycket ljus och han köpte sallad. Och sen åkte vi hem. Vi åt mat och efter det var jag på datan lite, fast jag gjorde min läxa på datan då. Inget mer. Sen skulle jag och pappa och titta på en ny lägenhet. Den var väldigt fin, fast ganska liten. Men jag skulle kunna tänka mig att bo där. Pappa sa att han också skulle kunna bo där. Men han sa att vi ska titta på fler lägenheter. Så vi får se. Sen kom i hem och så var jag med Reneé, vi tog massa bilder som vi har sagt  att vi ska göra. Så i slutet av det här inlägget ska ni få se dem.
Imorgon har min klass disco och jag har dans också. Jag ska till skolan klockan 4 för att fixa i ordning allt. Så det ska nog fixa sig. Och sen ska Reneé sova hos mig. Det ska bli roligt.
Men nu har jag inget mer att skriva, nu ska ni få se bilderna i stället.
det va alla bilder, hoppas ni gillade dom!
Ha det bra så hörs vi imorgon, det kommer säkert bilder från discot som vi lägger upp, och bilder från övriga dagen. :)

jag tog en kula för dig

... och fick en smula tbx, för dig ska jag göra det tusen gånger om.
Hej bloggen! c:
Idag har jag varit i skolan, ovanligt fast ne. Ingenting hände, jag och Hanna är bäst jag lovar. Vi satt utanför skolans gräns på min iphone, när vi märkte att klockan var en kvart efter vi börjat eller något sånt, smart! Men vi hade en 80 årig vikarie som jag kallade till farmor, syslöjden ägde för jag var bara på internet hela timmarna x dubbeltimme! Sen hade musik, skulle sjunga med grupperna, kul fast näe. Efter skolan stack jag till bowlinghallen<3 med Hanna och köpte cocosbollar, namnam. Sen stack jag med bussen hem, läskig åktur dära. Jag sov 2 timmar, inte som igår då? Igår sov jag 5 timmar efter skolan, chill. Men internet segade så sätan idag så jag somnade istället. Och imorgon har vi Engelskaprov, jag har inte ens tittat igenom vad vi har, ovanligt fast näe. Jag har inget vettigt att skriva så att :) Imorgon ska jag vara med Alexandra, saknat henne! Vi måste ta bilder, så så blir det nog. Nu ska jag dricka varm oboy nomnom och sen sova. Engelskan.. hm jag skiter i't. Pussheys lort i ****** fejs.

pant ;d

Hejsan!
Idag i skolan så hände det inte så mycket. Allt va mest tråkigt och inget va kul på finskan som vanligt. Skrattade inte ens en gång vilket var ganska så ovanligt. Brukar alltid sitta och asflabba, men nu skrattade jag inte en enda gång. Så det hände inget roligt. Efter skolan stack jag, Kristina och pappa till Sport Center och köpte nya skor till mig, addidas sneakers. Sen handlade vi lite och sen stack vi hem. Då gick jag och Kristina ner till affären och pantade, vi fick inte så mycket, åtta euro, alltså åttahundra kronor. Sen stack vi hem och såg på TV. Det va meningen att Kristina skulle på fotboll. Jag också såklart då. Men Kristina fick jätteont i huvudet så hon kom inte. Men jag stack dit. Vi började fem och slutade halt sju. Men det va roligt. Som vanligt då. Sen efter de kom jag hem och såg på TV, NCIS. Typ mitt favorit program på TV, förutom 2½ men, mobba inte. Men att sen gjorde jag läxorna, men jag sket i en del, eller inte sket i de, men jag kunde de inte. Så jag läste på Fysiken och sen kollade jag TV en stund till och sen kom jag på.. ' jag har ju inte bloggat idag, det kanske är dags nu..'. Så då gjorde jag de.. Haha. Eller.. Jag håller på att skriva ett nu. Asså det där lät konstigt men ändå. Så imorgon blir det väl skola, sen vara med Reneé, sen på Fredag så ska min klass ha disco, från klockan halv sju till tio, tror jag det va. Inträde 1,50. Ni som bor på 'håland' så kan ju komma om ni vill.. ;d Men nu har jag inget mer att skriva, då ni får ha det bra, vi hörs imorgon!
tyckte ni om dom? :)

dålig på att blogga ,

Jag har varit väldigt dålig på att blogga, jag vet verkligen inte varför, men jag glömmer alltid bort det tror jag, eller något sånt. Men att i alla fall. Idag var jag i skolan, det hände inte så mycket där. Jag fick skriva mitt svenska prov, det gick bra, kunde allt. Sen hände det inte så mycket mer. När jag kom hem gjorde jag inget, va inte ens på datan eller nåt. Jag minns inte ens vad jag gjorde. Men att i alla fall så hade jag tråkigt och jag har inte gjort något på hela kvällen. Reneé kom efter sina saker som hon hade lämnat här sen i morse och sen blev jag ensam igen. Och just det. Efter skolan så stack jag och pappa till Kantarellen och köpte lite saker. Asså inte saker, men typ mat och sånt, ni vet. Inte för att någon bryr sig men..
Åh fy.. Jag ser på något jättekonstigt program på TV:n och dom visar typ en orm och det är skitläskigt.. :s Fy fan. Åh gud va äckligt. Nåja. Mer hat jag väl inte gjort.
Imorgon ska jag på fotboll med Kristina. Reneé känner några som går i vårt lag, Ina och dom där. Så ja.. Men det ska bli roligt. Sen ska Kristina sova här eftersom att vi börjar samtidigt och sen ska vi på fotboll på Onsdag också. Så det passar ju perfekt. Imorgon har vi träning på WHA:s grusplan, och på Onsdag har vi i Jomala. Undrar hur jag ska ta mig till träningarna på Onsdagar.. Jag får väl cykla med Kristina eller åka bil med henne mamma. Vi får se om det snöar eller inte. För när det inte snöar så kan man ju passa på att cykla. Sen kommer det snö och då går det inte längre.
Förresten.. Jag har tänkt lite. Och det känns verkligen som att när man går ut så är redan vintern över och att det snart är vår, sen är det lite konstigt för när man tänker efter så är det väldigt länge till våren igen. Men jag längtar verkligen. Det är ganska konstigt, för man är aldrig nöjd. När det är sommar är det antingen för varmt, och då vill man ha det kallare, då vill man ha vinter. Sen när det är vinter och kallt så önskar man så mycket till sommaren. Och sen när det väl blir sommar igen så längtar man till sommaren.. Det är ganska konstigt. Men ändå logiskt på något sätt. Det känns så.. Rätt på något sätt.
Men nog om det. Snart ska jag gå och ta något att äta, eftersom att alltid om jag sitter vaken för länge på natten så blir jag hungrig. Så det blir väl en mandarin så att man får i sig lite C-vitaminer också! Så det blir nog det. Och sen blir det att se på TV och sen ska jag gå och sova. Jag vet inte ens om jag har Religionsprov imorgon. Tänk om jag har det? Då finns det inga undanflykter.. Jag hat inte pluggat alls i så fall.. Men jag hoppas på det bästa.. Att det inte är Religions prov.. Så att ja. Men nu har jag inte något mer att skriva. Ni får ha det bra så hörs vi imorgon! Ha det bra!
förlåt Reneé att jag tog din bild, men det finns ingen annan. Nu måste vi börja ta lite mer bilder..

hinner inte skriva långt

Godmorgon!
Jag hinner inte skriva så långt för jag ska snart till skolan!
Bloggningen har varit lite sisådär, men den ska bli bättre, det kan jag lova! Men att inatt sov Reneé här. Vi va uppe ganska länge och skulle upp halv sju, men det gick. Sen när hon skulle till bussen så missade hon den så hon fick ringa till sin mamma. Då kom hennes mamma och hämtade henne och sen stack hon iväg. Då var klockan 8. Så hon borde ha kommit i tid. Jag fixade mig klar för skolan och sen tog jag lite bilder med Reneés systemkamera, haha. Hoppas det var okej! Men snart ska jag som sagt till skolan och efter skolan ska jag vara med Reneé. Vi får se vad vi hittar på. Men vi ska i alla fall göra en sak! Ta bilder! För det har vi inte gjort på jätte länge, och vi tycker att det börjar bli dags snart! Så att det ska vi i alla fall göra idag! Men nu har jag inte så mycket mer att skriva som är intressant, så ni får ha det bra så länge. Vi hörs!

Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta

Häy världen.
Vaknade klockan halv tre eller nåt sånt great. Nu har jag bara varit på datorn, om ungefär en timme ska jag till Alexandra, vi ska typ pimpa lite på peggylex sen ska vi dra ner till mig -> hämta pengar -> köpa något gott på select :3 Sen efter det ska vi väl bara äventyra med våran älskling <3 snart är väl äventyrandet förbi, men då ska hon ha skidor på sig, så man kommer någon vart, jag lovar vi kommer bli som Loyd och Harry, vi kommer frysa fast, och sen kommer vi börja bråka om att någon av oss hade extravantar, fast jag tror inte vi kommer hitta en hel portfölj med pengar, fast man kan ju alltid hoppas på det! Imorgon är det måndag, då ska jag vara med Alexandra, hon ska äta hos mig har jag bestämt. Så ska vi ta bilder. "nu gör vi som jag säger" Och vad ska vi mera göra, kanske börja smörja skidorna med rapsolja som vi gjorde med cykelkjedjan, jessus ni skulle sett hur trögt cykeln gick innan vi satt rapsolja på kjedjan, rekomenderar verkligen. Ja men nu ska jag sluta skriva och börja fixa mig.  Och igår var jag på någon spökväll, vi såg på 2 skräckfilmer, Decent och The grudge Asian Version. Skitbra var dom iallafall, sen skulle man gå i skogen, det kom nån människa/spöke och lyfte in mig i en taggbuske, sen blev jag och emma jagade av ett spöke i vattnet, och sen kom massa "decents" och jagade oss, och vi blev kastade, tappade luften och så vidare..
Haha, hejs!

hos joel

Hejsan!
Jag var nyss med Tina och Nicco hos Joel. Vi satt mest och pratade men det var ändå roligt. Som sagt så ska Nicco & Tina sova här och just nu håller Nicco på att tjata om att hon vill äta nåt men jag vill bara skriva lite om dagen.
Jag var ju vaken hela natten och  på morgonen för att jag skulle bli pigg så sa jag till pappa att vi kunde fara ut och åka lite bil, haha. Men nej, jag blev bara tröttare. Sen stack jag till skolan. Så som jag sa. Jag somnade på musiken, men Maggan märkte inget som tur va. Jag gick in i min gamla klass och det finns fortfarande kvar arbeten som vi har gjort. Haha. Alla klassrum som jag har haft så har ingen ärvt. Det är bra! Men att i alla fall. Efter skolan stack jag hem, Nicco och Tina sa att dom skulle komma vid 6 tiden. Så jag va på datan en stund, sen sov jag till klockan 7 och sen åt jag. Sen gick jag och duschade. Sen ringde jag hem till Tina och frågade var hon va. Hennes mamma sa att hon var ute med Alexander. Såklart trodde jag att hennes mamma hade menat alle så först trodde jag att Tina och Nicco va med Alle istället för mig och ja.. Men sen kom jag ju på att Tinas lillebror heter Alexander, så då blev jag lugnare. Sen kom Tina och Nicco och först va vi på datan en stund, sen gick vi till Joel. Först var vi ute ett tag och sen gick vi in till Joel. Vi satt mest och pratade och skrattade. Haha. Men nu har jag berättat om allt som har hänt idag. Imorgon ska jag, Tina och Nicco på hockeymatch. Och efter det vet jag inte vad jag ska göra. Men nu ska vi gå och äta. Hörs sen!

SNOW

Imorse när jag vaknade, vid tolvtiden. Jag blev jättechockad det var fullt med snö på hustaken, bilarna
marken och så vidare.. Snöar det hos er? I oktober, jag tycker det är lite för tidigt för snö. Vart tog
hösten vägen, som man knappt fick se på? Iallafall jag är sjuk idag också. Men en sak som gör mig
väldigt glad är att... Klockan 4 idag ska jag köpa en Iphone för 300 euro :) Och sen efter det ska jag
till pappa som jag inte varit på flera veckor känns det som. Men i allafall. Imorgon ska jag sova hela
dagen. Nu ska jag forsätta prata om kvarsittningar med Aresh hejdå :)
/ Reneé

Ojojoj...

Ojojoj... Jag kan inte tänka mig att jag kommer orka vara vaken hela dagen i skolan idag. Jag har varit vaken hela natten. Och jag har försökt att sova, men jag kunde inte. Så jag får väl sova på musiken eller nåt. Säga till Maggan att jag ska på toa så ställer jag klockan på väckning eller något. Haha, nej jag skojade. Men på riktigt. Det är helg och nicco och Tina ska sova här. Vi ska till Joel och massa, haha. Men jag får väl sova lite före vi ska till han så får dom va på datan, hahah, nejdå. Men jag vet inte. Jag måste sova idag. Jag orkar verkligen inte vara vaken 24 timmar. För alla som känner Nicolina Rosing vet att hon kan vara vaken till klockan fem eller senare. Och det kommer inte jag orka. Så jag och Tina får väl sova så kan Nicco vara på datan. Haha, stackarN, det är bara hon som kommer vara vaken när jag och Tina ligger och sover.. Såsyndsåsynd. Jag fixade mig klart för en stund sen och klockan är 25 i 6 och jag börjar 8. Hahahahhaha, man kan inte låta bli att skratta. Jag lovar att jag kommer somna någon gång i skolan. Men tur att vi har två timmar Gymnastik så att jag blir lite piggare.
Nejnu ska jag gå och äta. Hörs senare 'idag', hejs

som vanligt ..

.. Tänker jag nattblogga bara för att jag inte har något att göra. Min pappa tror att jag ska sova eller nåt. Men nejdå.
Jag sitter och pratar med Reneé på msn. Bra det, eftersom att annars skulle jag ha sådär ultratråkigt. Och alla vet ju vad som händer då här på bloggen. Ett inlägg som tar flera tusen år att skriva men som är så oseriöst det bara kan bli.
Men att i alla fall så har jag inget att göra. Jag sitter och tittar på sport på TVn, hoppas det kommer fotboll snart! [y]
Just nu är det bara boxning, men jag får väl stå ut med det. Och jag kan inte lyssna på musik, för då hör pappa och blablabla. Men jag tror jag ska fixa en frågestund på bloggen snart. För det kommer inte så mycket kommentarer och ja.. Och jag ska kanske kika in på lite klädsidor och kolla om det finns några vinterjackor och sånt. En halsduk skulle jag behöva också. Så vi får se. Ingen är social förutom Reneé. Inte ens på facebook är någon inne. Jag vill lyssna på musik, men jag vill inte att pappa ska dampa. För jag börjar liksom åtta imorgon. Jag kommer inte orka upp. Men det lönar sig verkligen att gå till skolan. Fast inte när Alfred inte är där. För om han inte är där blir dagen väldigt långsam. Men när han är där så känns det som att man bara har haft en lektion. Haha. Han är verkligen en som lyser upp ens dag. Det kan ingen neka till, haha!
Men nu har jag inget mer att skriva om, ha det bra!


hur jag sminkar mig [ i textformat ]

Hej igen!
Nu kom jag på vad jag kunde blogga om! Jag kan skriva om hur jag sminkar mig. Men jag kan alltså bara skriva eftersom att det är för mörkt för att ta bilder på det. Så nu kommer ett inlägg om hur jag sminkar mig.
1. Först börjar jag med att sätta ett tunt lager foundation över hela ansiktet. Jag använder en 'foundationsvamp' som jag kallar det. Jag använder en foundation från märket viva la diva och den heter silk finish foundation och den köpte jag på birka paradise för inte så länge sedan. Färg 02.
2. Sen tar jag en puderborste och använder ett ganska ljust puder och sätter det över hela ansiktet. Jag använder ett ljust puder eftersom att min foundation är ganska mörk. Så då ljusnar man till ansiktet lite.  Pudret jag använder just nu kommer från märket LO'real, och heter true match, färg W3.

3. Sedan tar jag ett täckstift som jag har fått någonstans. Och om jag inte hittar det (som har hänt några gånger) så använder jag ett täckstift som är från viva la diva och heter cover up concealer. Det använder jag för att täcka ojämnheter i ansiktet.
4. Sen till sist använder jag en mascara från LO'real som heter Volume Million Lashes. Av den får man volym i ögonfransarna, och den rekomenderar jag starkt.
Nu vet ni hur jag sminkar mig och jag hoppas ni fick en uppfattning om hur det gick till och så. Jag förklarade kortfattat. Bara för att jag är förjävligt trött och ska gå och sova nu!


tvärsan

Hejsan!
Ikväll var jag med Kristina på tvärsan. Där va typ Shajan, Simon och dom där. Kim också. Och han skulle ge min och Kristina 20 € om vi gick ner med en sopkorg på huvudet och sa hej till alla, så gjorde vi det. Men sen gav han dom aldrig. Haha. Men sen stack vi till Kristina och sen stack jag hem. Imorgon blir det att vara med Tina & Nicco. Dom ska sova här. Och vi ska väl hitta på nåt roligt. Ska försöka få iväg pappa så att vi kan va ensamma. Orkar inte att han e hemma. Men sen på Lördag ska jag, Tina, Nicco och kanske Kristina på hockey match. SEn ska jag va med Kristina och hon ska sova hos mig tror jag. Och ja.. Vi hittar väl på något. Och sen på Söndag vet jag inte vad jag ska göra. Imorgon har jag i alla fall Svenska prov. Och jag har typ övat .. Lite .. Haha. Men jag kan endå allt. Men nu har jag inte mer att skriva. Godnatt!

dagens låt!

<3

vaknade nyss o:

Godmorgon!
Eller godmorgon kanske inte var det bästa ordet eftersom att klockan är kvart i 2.. Men jag vaknade i alla fall nyss. Min pappa skulle ha väckt mig klockan halv 7, men väckte mig klockan 10 istället. Då det blev att jag stannade hemma och somnade om. Men om inte Tina och Nicco har bestämt med någon annan så blir det väl att vara med dom idag. Tina ville gå hem till Joel, så det blir väl att gå hem till han då! Så jag ska väl vara med don idag. Sen på kvällen ska kanske Kristina sova här. Jag vet inte om vi börjar samma tid, men  i så fall får väl hon komma till skolan en timme tidigare eftersom att jag börjar åtta och hon börjar 9 tror jag. Men det löser sig. Igår var jag i alla fall på fotboll första gången. Herregud vad roligt det var. Kristina var också där och hon tänker fortsätta. Det tänker jag med. För det var verkligen jätteroligt. Och jag har ju köpt massa fotbolls saker för över hundra euro. Men det spelar
ändå ingen roll för jag ska börja på fotboll!
Mer idag har jag inte gjort eftersom att jag vaknade nyss. Men nu ska jag i alla fall sätta på en låt och ja.. Vi får se sen. Så ha det bra så länge!

SJUK

Shu c:
Vad tycker ni om bloggdesignen, Alexandra och jag gillar den i allfall. Och nej allting är som det ska jag raderade bara lite blogginlägg för det var kanske en miljon av alexandra och inte ett enda av mig. Men nu ska vi blogga 2 gånger per dag, och hela nästa vecka ska vi vara med varandra, och då kommer det komma bilder exakt varje dag. Sen kanske det blir ett videoinlägg, eftersom det senaste var någongång i början av sommaren kanske? Statistiken har ännu inte höjts något, men vi ska besöka många bloggar idag! Nu ska jag gå och äta något eftersom att klockan snart är två och jag inte har ätit någonting. Vi hörs senare.
/ RENEÉ

bästaste vän '

Jag vet inte hur jag ska förklara för dig hur mycket du betyder för mig Reneé. Men jag måste bara försöka.

Ända sen den där kvällen med Bella har det känts som att det är du & jag förevigt. Inget kan komma mellan oss. Du betyder för mycket för mig för att det ska gå att förklara. Du kanske kan vara sur eller arg på mig, men du kommer alltid att finnas där för mig, och jag kommer alltid att finnas där för dig. Du är liksom allt. Allt på jorden. Har jag dig har jag allt. Jag vet inte hur jag ska förklara på något annat sätt. Du är mitt allt, det jag lever för varenda dag. Den jag kan dela allt med, den jag kan vara mig själv med, den jag kan prata med när allt känns så jävla hopplöst. Du måste förstå hur mycket jag gråter vissa kvällar bara för att jag är så jävla rädd. Rädd att mista mitt allt. Skulle inte jag ha dig, skulle jag fan inte ha stått här jag står i dag. Du måste verkligen förstå att du är mitt allt Reneé Karlsson, det finns inget mer jag kan säga. Skulle jag kunna skulle jag förklara för dig. Men det finns inget ord som förklarar dig, som förklarar hur mycket jag älskar min bästa vän. Det är liksom CopykattN & LussebullN föralltid. Det finns inget som kommer mellan det. inget kommer bli som förut, det vet vi båda, men jag tänker hoppas på att allt kommer bli nästan som förut, för du betyder verkligen allt. Jag älskar dig, bästastebästavän. ♥







kristina sov här

Hejsan!
Inatt sov Kristina här, eller inte sov, hon va här hela natten. Det var ju meningen att hon skulle sova, men hon va uppe till typ 10 på morgonen och sen gick hon och la sig. På natten medan jag var vaken satt jag & Kristina och pratade med Hannes om lite .. ja.. konstiga saker. Haha!! Sen gick jag & lade mig för jag skulle se om jag drömde mardrömmar. Kristina skulle väcka mig men det gjorde hon aldrig så att ja. Men mer har vi väl inte gjort. Sen senare idag så kanske vi ska till Godby, men jag vet inte. Sen så kanske ska jag sova hos henne. Men bara kanske. Men jag tror de. Men nu har jag inget mer att skriva, vi hörs. Hejs

dålig bloggning

Har inte alls bloggat bra, men jag har inte orkat. Men nu ska jag skärpa mig.
Idag har vädret varit lite konstigt. Först på morgonen regnade det. Sen slutade det att regna. Det blev sol och sen började det hagla, sen slutade det hagla, sen började det igen och slutade igen. Sen mitt i allt började det att snöa?! Sen slutade det, och sen började det och sen slutade det och nu är det sol? Jag förstår mig inte riktigt på vädret.. Jag hatar sånt här väder. Det är så .. Obekvämt på något sätt. Jag vet faktiskt inte varför, men det känna bara så.
Idag har jag och Vanessa inte gjort något mer än att sett på Avatar och varit på datorn. Sen senare ska vi väl äta något. Vi har inte ens ätit frukost. Men det ska vi väl antagligen göra senare. Sen vet jag inte vad vi ska göra. Jag ska väl sitta på datorn medan Vanessa duschar. Men vi får se. Sen blir det väl att åka hem och fråga om jag kan sova över hos Kristina. Men jag vet inte om det kommer gå. Annars får väl hon sova hos mig.
Just nu sitter vi och lyssnar på gammal musik och chattar med varann på msn, trots att vi sitter en halv meter ifrån varann. Men men, är man inte normal så är man helt enkelt inte de. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, vi hörs!

dåligt väder

Hejsan!
Nu har jag inte lika tråkigt som i det förra inlägget jag skrev. Nu är jag med Vanessa och vi kom nyss från stan. Där var vi med min pappa, haha. Men vi åt i stan så. Sen skjutsade han mig och Vanessa hem till henne och nu sitter vi här. Igår var vi med Hugo och Jyrki. Fast med Shajan, Alex & Emil också. Men sen stack Emil så så blev de bara jag, Vanessa, Shajan & Alex. Vi gick bara runt strandnäs & jag & vanessa vart helt drogade. Sen när vi kom hem såg vi på avatar och sen sov vi vid fyra. Mer har vi inte gjort. Och jag har inget mer att skriva, hejdå.

oseriöst inlägg.

nu kommer ett oseriöst inlägg bara för att jag råkade ta bort det inlägget som jag skrev före dethär som blev helt fail. jag har tråkigt och klockan är 20 över 4. jag hatar att ha tråkigt. jag är trött men vill inte sova, jag orkar inte göra nåt, men jag vill göra nåt. vad ska man göra? jag ska ta en kopp varm oboy för ni som läser bloggen vet att när alexandra är sjuk så måste hon ha oboy, och om vi inte har oboy eller mjölk hemma får jag damp. jag lovar. jag håller på att dö. jag har såå tråkigt. jag vill göra nåt, men jag orkar inte. det finns ingen bra låt att lyssna på, skriv bra låtar i   en kommentar om ni vet någon låt som ni vill att  alla ska veta om. baaaajs. dethär är ett väldigt oseriöst inlägg. fast jag har tråkigt så brukar jag inte sriva oseriösa inlägg, men nu har jag ultratråkigt, så nu måste jag göra nåt. jag har ingen blogg att läsa för ingen uppdaterar. jag har inget att kolla på för ingen på facebook eller bdb är sociala. ingen är social på msn. så fuck vad tråkigt jag har. jag skulle kunna ladfda ner låtar om det inte var för att jag va på min syrras data och hon vill väl knappast ha låtar som jag tycker om på sin data. och jag vill föra över låtarna till mobilen men jag har inte med mig sladden till mobilen, den är hon pappa. skönt att komma till pappa imorgon. då får jag en egen data och då kan jag ladda ner låtar både till mobilen och till datan. braa! men ååh. vad ska jag skriva? jag vill skriva ett jäättelångt inlägg som ingen i världen orkar läsa. så intressant. nu ska jag skriva om något. jag ät en tönt för när jag inte orkar vara på datan eller se på tv så läser jag. jag vet att jag är en tönt, men om man inte har något att göra så ska man läsa. tror jag. har ni något tips på vad man kan göra om man e sjuk och har tråkigt? :o det har inte jag, för om jag skulle veta något som man kan göra skulle jag inte sitta här och skriva dethär oseriösa inlägget. och vet ni hur mycket damp jag skulle få om dethär inlägget skulle raderas? jag måste kopiera det för säkerhetsskull. vänta.. så .. nu har jag kopierat det. vad ska jag skriva om nu? nu loggade någon Hozan in. jag vet inte vem det är, något retard säkert. nu loggade vanessa och hugo in. men nu loggade vanessa ut. ååh. bajs. jag har tråkigt. har skrivit det ganska många gånger nu, men jag har verkligen det. jag hoppas att någon kan underhålla mig. men ingen gör det ju nu så nu har jag tråkigt. jag har skrivit gaaaaaaaaaaaaanska mycket nu. men jag ska skriva minst lika mycket till. för jag har inget att göra. vet ni vad som är äckligt ? mina och vanessas kokosbollar. fyfan va äckligt. smaka aldrig på kokosbollar som jag och vanessa har lagat. det är superduperäcklig. jag vet att dethär är ett oseriöst inlägg. men jag har inget att göra. oj.. har sagt det redan, men jag e typ störd. jag vet inte vad jag ska skriva om. hejdå

nu ska jag blogga på riktigt

godmorgon!

jag kan väl sågär såhär att jag har varit sjuk & inte kännt så mycket för att blogga på sista tiden. därför har det inte kommit så mycket inlägg från mig. men nu kommer i alla fall ett.
på sista tiden så har jag inte gjrot så mycket. igår var jag sjuk & det är jag idag med. hoppas att jag inte är sjuk imorgon. jag orkar inte ha så mycket läxor som jag ska göra. men om jag får mer feber idag så kan jagh ju inte gå imorgon.

just nu sitter jag & lyssnar på musik. vaknade nyss, kanske går & lägger mig igen.
Igår på kvällen låg jag och sökte igen lite låtar som jag ska ladda ner, & jag kan ju säga att det blev en hel del. så imorgon när jag kommer till pappa blir det att ladda ner låtar. & som sagt så får vi se om jag går till skolan, jag hoppas det, men vi får se.

har ni märkt att det börjar bli riktigt höstväder förresten? det blåser hela tiden här & det är kallt & löven börjar bli lite gula. jag borde nog gå ut & fota lite när jag blir frisk. skulle vara ganska kul. men vi får se.

ni får ha det bra, jag har inget mer att skriva. bloggningen kommer ju inte bara sådär på topp, men lite inlägg då & då.

det var ingen som lyssnade

kan inte gråta längre, har tagit slut på tårar vänner föralltig men det kommer kännas sjukt för båda det plågar mig att vi inte kommer sova tillsammans nu går vi skilda vägar även fast vi lovat varanda att det skulle vara du & jag förevigt men utan dig bredvid mig kommer livet sakna mening jag saknar medvind när fan ska det vändaska sluta hoppas för det kommer aldrig hända ta dig i kragen håll dig vaken på dagen för allting går vidare men saknaden skaver ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig tack fär alla fina minnen som vi delat känner rädslan nu för skillnaden att leva spelar ingen roll om det är du & jag för bara du är lycklig så kommer livet sluta bra
är inte rädd för döden längre, ses på andra sidan jag längtar redan dit & resan dit kan bli ganska slitsam har aldrig älskat nån  så mycket som jag älskar dig you took my breath away och jag vill aldrig hämta den men försöker vara lycklig idag för dörren är ju stängd men du har nyckeln tillbaks i alla fall ett tag men jag måste gå vidare inte idag men vill få stopp på mitt lidande minns den gången när vi åkte ut till toppnäset handduk på marken & vi älskade i långgräset sen på natten under stjärnor & en bäcksvart himmel båten ut på sjön, en massa ljus det är nog bästa minnet hellre ledsen med dig än glad utan dig men det spelar ingen roll när sagan bara slutade det var för oss som solen sken som guld & gick upp varje morgon för kärlekens skull
kanske var det bara bra det som hände & vad som än hände så va du min ängel kom från himlen för att ta mig från min depression dethär är ingenting i mängden som jag klätt med ord i mitt hjärta föralltid och jag hoppas att vi bara varit tankspridd för ingen av oss ville ju egentligen dethär och jag vill alltid vara vänner fast än ingen finns där slut med ord nu men jag skriver lite till femton månader den bästa tiden i mitt liv kan bara hoppas på att ödet för oss samman vill leva med dig och få få se döden tillsammans men vi får se nu vad framtiden kan bjuda på du & jag åt skilda håll kan inte bara sluta så så jag lever livet och slutar lipa nu för du & jag har ett band som aldrig kommer slitas ut.








BERLINERMUNK ÄR GOTT.

Hey!
Idag har jag bara varit hemma, Eller igår natt vid 12 for jag till Frida och sov där. Vi la oss typ 3, och sen vaknade vi halv 10 idag ungefär, och hon skulle stigit upp 7, haha nice det då. Jag for till tandläkaren, tog bort en tand. FYSATAN vad ont det tog, den hade en krok längst ner så den var svår att få bort. Men nu är den borta tar ont så säätan men vem bryr sig?:) For till mega och köpte skor, adidas för vet ni hur jävla svårt det är att gå i converse för mig, retard som jag är och allt.. Och en adidaströja inte sån som jag brukar ha med dragskjedja utan mera som en citybyggtröja! Nåja, nu ska jag gå och äta och vänta på min papps som kommer med min plattång<3
Puessheys.

vissa männsikor

är upptagna med att leva, medan vissa människor har köpt sitt liv på ett lotteri, och väntar på vinst.

chobre världen! sitter i mitt rosa rum som snart blir vitt / care. hela mitt rum luktar bananflugor och energidrink. min säng är full med gamla fotografier,mobilladdare och linsvätskor. På mitt nystädade golv ligger det fortfarande högar med kläder,rosa flufftofflor och en reseväska med packning från juni, som jag fortfarande inte plockat upp! igårkväll var jag och elizabeth och röjde runt i terminalen, vi blev hotade av två emos som satt på en bänk, vi skulle tydligen skaffa oss ett liv. vi satte oss i terminalens resevagnar och åkte hem. somnade tidigt / vaknade tidigt av elizabeths väckarklocka?! hon for hem redan vid tolv och lämnade mig här. idag har jag bara varit på en dator utan internet, och allmänt tråkat. nu sitter jag och ska strax se på -> idol som jag förövrigt missat varje avsnitt av det här året. skitsamma, imorgon ska jag till stan och träffa dinah & jennifer. och så måste jag hämta massa kläder från östernäs. jag har målfärg på alla mina kläder, helt wierd. men nu pil teve. vi hörs någongång eller så kollar ni helt enkelt på andra bloggen, pussheys <:

PluggarN..

Nu kommer pluggatN och tar över bloggandet ett tag eftersom att Reneé ska ha bloggpaus. Så nu blir det lite Alexandrablogging som ni får stå ut med ett tag tills Reneé vill börja blogga igen.

Idag har i alla fall jag vart lite med vanessa och shajan efter skolan. Sen stacka jag hem och skulle plugga, har pluggat hela kvällen och jag tror det kommer gå bra imorgon. Hoppas i alla fall. Och sen har jag bara varit på datan och chattat med Becka och inte så mycket mer.. Imorgon ska jag väl vara med Vanessa på dagen och samla in priser till vårat disco som vi ska ha den 29 / 10. Hoppas vi får lika mycket som förra året. Vi kom liksom till skolan med massor massor av priser. Jag, Sillo, Linus och vanessa hade gått runt i exakt hela stan till exakt alla affärer vi kunde hitta och frågat efter priser. Och jag kan säga att det var verkligen inte lite vi fick, vi gick tillochmed till Nordea och frågade om dom hade priser. Men att ja. Och sen på kvällen ska jag väl inte göra så mycket, ska kanske fråga om jag kan vara med Jennifer eller nåt, kanske sticker till typ tvärsan om de e öppet eller nåt. får se.


Men nu ska jag inte skriva så mycket mer, jag kan bara säga att jag saknar vattenkriget och att krypa under madrasser.. ;)


men fyfan

.. bilden på mej på headern endå. tog bort den.
nu tänker jag ta en bloggpaus för att jag lägger ner mitt liv på datorn, så jag liksom skiter i skolan helt. hejdå bloggen för typ några veckor. pussheeeeys
du är stentuff

/ räne

snabbt inlägg

Hejsan.
dethär får bli ett snabbt inlägg eftersom att jag ska ibäg till skolan snart för att möta upp vanessa.  Men jag hinner berätta lite om gårdagen.
Jag och vanessa var på tvärsan med shajan, simon p, dinah, arvis, zacki, edvin, sofie och ella. Shajan döpte sin chipspåse till Charlie och sami fick damp för att vanessa gav hans halsduk till Shakila. Sen typ snackade jag och Vanne med shajan hela kvälle och idag sticker vi väl säkert till honom, de sa vi igår i alla fall. Och jag ska kanske flytta till strandnäs, glad för de så man slipper ytternäs skiten, haha. Och idag ska ju jag och vanne somsagt vara med shajan och kanske sami. Vi får se eftersom att han kanske fortfarande är sur på vanne. Men att ja. Och imorgon har vi prov, igen.. Fysikprov. Usch. Idag fcik jag också skriva mitt Historaprov, det gick bra! Men nu ska jag sticka, hejs!

tvärsan kanske ikväll..

Ikväll kanske jag sticker till tvärsan. Om Vanessa sticker dit kommer jag med eftersom att jag ska sova hos henne. Min pappa ska bort imorgon bitti och min mamma är inte hemma imorgon, så jag måste ha någon att sova över hos. Då fick de bli Vanne, eftersom att hon bor så nära skolan, haha. SEn måste jag ju plugga på provet också. Har inte pluggat idag, men ska göra de snart.
Just nu sitter jag och chattar med lite folk på msn. Och musik. Gyptian-Hold yuh. Har lixom på högsta volymen och min pappa älskar inte precis den låten så.. Men det fixar sig nog? ;)
Nej nu ska jag inte skriva mer så återkommer jag sen, hejs.

~ klassen & mitt skolfoto.

Haha, mina ögon blev jättekonstiga på den där bilden..
6c. <3

~ smink & parfymer ~

1. Ett puder från LO'real, köpt på Viking Line för kanske 100 kronor (10 €)
2. Ett puder från MaXfactor, det har jag fått från Vanessa.
3. En foundation från LO'real, köpt på Viking Line för 120 kronor (12 €)
4. En till foundation från LO'real. Den kostade kanske 140 kronor (14 €)
5. Ett täckstift från Birka Paradise för ungefär 50 kronor (5€)
6. Ett till täckstift för 20 kronor (2€)
7. Ett läppglans som jag har fått någonstans, jag använder det aldrig. Men tyckte att det kunde va roligt att visa det.
8. En mascara som jag har fått från en fridatidning, haha.
9. en mascara från LO'real, kostade ungefär 130 kronor (13 €)
10. En till mascara från LO'real för 120 kronor (12 €)
11. en till mascara från LO'real. Kostade 160 kronor. (16 €)
12. En kajal som jag fick med när jag köpte mascaran (nummer 11.)
13. 2 kajal som jag har fått någonstans.
14. Tre stycken foundation svmapar, men jag använder alltid den som är högst upp.
15. Ett "brun utan sol" puder som jag aldrig använder.
16. Massor av läpp fett som jag aldrig använder.
17. Lite ögonskuggor som jag heller aldrig använder, men som jag ville visa i alla fall.
1. En parfym som jag köpte på Birka Pradise för kanske 150 kronor (15€)
2. en parfym som jag har fått av Reneé när jag fyllde 12.
3. Den där har jag fått av min faster när jag fyllde år.
4. Den där har jag också fått av min faster, men jag vet inte när.
5. Den där har jag fått av min kompis Sofie när jag fyllde 12.
Där var lite smink och parfymer. Det var trots allt inte allt jag har. Jag har ganska mycket mer smink, men jag hittade inte allt, sen har jag lite mer parfymer men jag hittade inte alla där heller, men det fick bli lite den här gången, jag kan visa resten någon annan gång. Det lovar jag! Men här fick ni lite i all fall.
Nu ska jag redigera lite bilder som jag sen ska lägga upp. Bland annat dagens outfit har jag fotat och måste redigera den lite. Och så ska ni få se mitt skolfoto som jag fick ut för ett tag sen men inte har hunnit visa. Så det är väl det jag ska göra nu. Ha det bra så länge.

nu orkar jag inte mer

Nu orkar jag inte räkna matte mer, jag fortsätter sen. Nu ska jag ta lite bilder för att sedan ladda upp på bloggen. Att det inte blir så mycket text utan bilder. Jag själv hatar när jag skrivet ett långt inlägg och inte har bilder till det. Så snart ska jag ta lite bilder.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Fortfarande. Sen efter att jag har tagit lite bilder ska jag väl blogga mer och mer och mer och mer och ja.. Haha. Men nej, sen ska jag kanske äta något och sen ta lite mer bilder. Sen ska jag ta dagens outfit, sen ska jag tänka på om jag ska ha en liten tävling i bloggen. Men jag vet inte, vi får se? ;)
Nejmen nu ska jag gå och ta bilder, dethär blir antagligen det sista inlägget utan bilder, vem vet ? ;)

just nu..

Just nu gör jag dethär!
sorry bildkvalitén, men jag tog med mobilen.

SVAR PÅ TAL!

Hejsan!
Nu kommer inlägget med alla svaren från frågestunden som jag har lovat er att jag ska göra! Jag ska svara från både mig och Reneé fast jag inte vet vad hon skulle svara, men nästan, annars från jag ändra! Men nu ska ni i alla fall få svaren!
vilka bloggar läser ni?
Svar: Vi läser bland annat Kissies, Fokis, Paow, Dessies, tinkerbella, fotograbben, med mera!
Vad är era intressen?
Svar: Alexandras intressen är fotboll & att vara med kompisar!
Reneés intressen är att vara med kompisar.
Varför bloggar ni tillsammans?
Svar: Vi tyckte att det var en rolig grej. Och vi delar nästan på allt, så då tänkte vi att vi väl kunde dela på en blogg också!
Har ni fått er första kyss än?
Svar: Ja det har vi.
Har ni haft ett seriöst förhållande?
Svar: Ja.
Robert Pattinson eller Taylor Lautner?
Svar: Lätt Taylor!
Hur många egna bloggar har ni haft?
Svar: Alexandra har haft kanske 4-5, och Reneé har haft kanske 20 eller mer.
Vad är det värsta som finns enligt er?
Svar: Skitsnack och oärliga människor.
Varför började ni blogga?
Svar: Vi tyckte att det kunde vara en kul grej att folk vet lite mer om vad vi brukar göra på dagarna, och det är roligt när folk tycker om att läsa vår blogg och kommenterar vad dom tycker.
Vem är er idol?
Svar: Reneés idol är Redrama, och Alexandras idol är Akon.
Vad tycker ni om storbloggarna, till exempel Kissie, Foki & paow?
Hejsan!
Jättefin blogg du har. Kika gärna in på min & min kompis blogg! Om du följer & kommenterar vår blogg följer & kommenterar vi också din! Din blogg är jättefin, man märker att du är en bra bloggare dikerkt man ser din blogg!
Titta gärna på svaren på vår frågestund som vi hade för ett tag sen. Skulle vara roligt!
Ha det bra & lycka till! :)
Svar: Underhållande.





Ert dröm yrke om ni fick bli vad som helst?
Svar: Alexandra vet inte vad hon vill bli med Reneé vill bli frisör.
Vad är ert bästa sommarminne?
Svar: Alla åkturer med vår lilla cykel som heter peggylex.
Hur många besökare har ni om dagen?
Svar: Det beror på.
Vad är det bästa med att blogga?
Svar: Att folk tycker om vad vi skriver om och kommenterar vad dom tykcer.
Det var svaren från frågestunden! Hoppas ni tyckte svaren var bra. Men nu ska jag fortsätta göra läxorna så får ni hade så bra tills jag är klar, sen kommer säkert dagens outfit med mera. Syns!





sjuk, igen

Godmorgon.
Jag vaknade med huvudvärk, ont i halsen, och ont överallt. Så jag bestämde mig för att stanna hemma. Då får ni ju mer bloggning också. Så idag ska jag blogga om allt möjligt. Ska lägga upp massa musik och lite annat. Dagens outfit kanske. Men jag vet inte.. Sen lite åsikter om saker och så. Jag ska också plugga hårt idag, eftersom att jag inte hann igår, jag hittade inte min bok eller mitt häfte, så idag blir det att göra läxor också. Och så måste jag vila ut lite också. Jag har inte sovit alls på länge. Så idag ska jag vila ut lite.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik från grooveshark, dricker te och ska snart äta lite. Sen vet jag inte vad jag ska göra, jag ska kanske börja skriva på min bokrecension som jag skulle ha gjort igår, men min dator var så trög så det gick inte. Sen ska jag göra min sju matte läxor som jag inte heller kunde göra igår eftersom att jag inte hittade den heller. Men hittar ju ingenting när man behöver det. Men sen igår när jag skulle gå och lägga mig så hittade jag såklart alla böcker jag skulle ha, och precis när jag skulle gå och lägga mig så funkade datorn som vanligt igen.. Jag tänkte göra läxorna då, men jag orkade inte, jag var jättetrött. Och ja.. Sen i morse vaknade jag som sagt med huvudvärk och ont i halsen. Så idag blir det bara att vara hemma..
Och just ja, idag ska jag svara på alla era frågor. Och idag ska jag varken råka ta bort inlägget, och jag ska komma ihåg att publicera det. Så jag hoppas att det går bra! Ibland kan jag störa mig så mycket på blogg.se att det inte är sant. Ibland loggas man ut automatiskt när man har skrivit ett inlägg, ibland funkar ingenting, och massa mer. Men vi får hoppas att det funkar idag när jag ska blogga som mest, jag ska blogga igen allt som jag inte har bloggat. Statistiken har minskat och kommentarerna, men jag ska blogga igen allt nu så att uppdaterningen blir bra. Och jag tänker verkligen inte säga "nu ska jag börja blogga på riktigt".. För ni som har läst bloggen länge så vet att jag och Reneé säger det hela tiden, och haha, sist Reneé tänkte skriva det blev  jag arg och sa att hon verkligen inte fick skriva det, haha! Så nu ska jag inte heller säga de..
Nejmen nu har jag skrivit lite om vad som ska häda idag och ja.. Nu vet ni allt och nu ska jag gå och skriva min bokrecension. Ha det bra så länge, och kom ihåg att kika in om ni vill se svaren till frågestunden!
listen.grooveshark.com

MÅNDAG

Hejsanhejsan!
Idag var det skola. Jag & Vanessa gick mest runt och ja. Sen efter det stacka jag hem och plugga lite, sen åkte jag till Reneé. Vi åkte till stan och köpte lite saker, och jag svär, vi såg massamassa random människor.. Asså seriöst, har aldrig sett så roliga människor på samma gång.. Men att i alla fall, sen skulle jag hem och äta och sen har jag bara vart hemma. Imorgon ska jag och Vanessa samla priser till vårt disco som vi ska ha om två veckor, hoppas det blir mer lyckat än vårt förra disco. Och jag vill verkligen inte ha "DJ musse & brudarna" asså seriöst, dålagaste jag har hört någonsin.. Sen på Onsdag ska jag vara med Kristina. Jag minns inte ens sist jag va med henne, det va jättelänge sen. Men nu ska jag i all fall vara med henne på onsdag, det kommer bli kul.
Imorgon har jag prov, jag har inte pluggat något alls. Haha, duktigt. Men snart måste jag väl plugga lite. Men asså åh, så tråkigt att läsa. Men man måste väl.. Jag vill endå inte få S. Och juste, jag måste skriva en bokrecension ikväll. Och jag ska göra 7 matteläxor, skriva klart någon saga eller vafan de va. Och ja, massa mer, jag orkar inte, herregud.. Men jaja. Nu ska jag inte babbla om läxor mer. Jag blir bara stressad. Ikväll ska jag kanske skriva svaren till frågestunden som jag har tänkt göra nu ganska länge. Jag skrev alla svar igår helt klart men såklart glömde jag att publisera inlägget, och så har jag försökt en gång före de, men då togs inlägget bort och då orkade jag inte försöka igen. Men denhär gången då fan. Då ska det gå!!
Nejmen nu ska jag nog kika in på facebook, och sen ska jag plugga hårt. Så ni får ha det bra. Vi hörs!

kan inte förklara ' ..

~ det ända jag har kvar är det finaste jag har, det är minnena med dig & dom kommer alltid leva kvar

Reneé har klippt pannlugg på mig .. o.o

Godmorgon!
Igår kväll klippte Reneé pannlugg på mig. Jag blev nöjd! :) Sen gick vi och lade oss. Idag vaknade jag klockan 4 först, alltså i morse. Sen somnade jag om, sen jag vaknade klockan 9 igen, somnade om, vaknade klockan 11. Då var Reneé också vaken så vi gick och åt frukost. Ao, det är väl det vi har hunnit med idag. Sen senare ska vi väl vara med Shajan, till stan säkert, sen kanske vi sticker hem till Shajan, vet inte.. Men att ja. Imorgon är det skola, fyfan, vill ha jullov. Fan va jag längtar. Då ska jag och Reneé möblera om i hennes rum som det var förut förra jullovet. Sen den 29/12-10 har jag & Reneé varit bästavänner i ett år. jag älskar dig bästastebästavän.

Just nu sitter vi och lyssnar på Forever Young, igen.. ;) Och ska snart göra lite saker, kanske lite tips och  så. Fårse.
Men nu ska jag dra, vi hörs, häjs.
kan inte ladda upp bild just nu, eftersom att bliderna alltid blir så stora o:

heaven can wait we're only watching the skies

Hej! Just nu sitter jag och Alexandra med varsinna datorer, vi ska kommentera bloggar för att vi börjar tappa besökarna lite. Men igår kunde man inte ens kolla på våran blogg, det blev något fel med servern, konstigt nog. Vi vaknade vid elva idag, åt frukost. Och jag trodde att jag sov över med någon annan för det såg inte ut som Alexandra, det såg ut som typ Jennifer B. Snart ska jag väl börja kommentera bloggar och massa annat, lyssna på våran favoritlåt, lätt. Pusshejs.

forever young ♥

Hej!
I morse trodde vi att någon hade gått in och tagit bort vår blogg.. men det hade tydligen vart så för andra också. Sen funkade det att gå in på den igen.
Idag har vi vart med Shajan och Sami. Vi åkte hiss, cyklade runt i stan, och kastade stenar. Då var det någon gubbe som glodde på oss, och då tänkte shajan gå och kasta sten på dom, haha! Och sen skulle typ Shajan och Sami hem till Shajan och se på film, jag tänkte komma med, men Reneé ville inte det, så vi åkte hem till henne. Vi va på datan, och så åt vi lite och lyssnade på "forever young", ni som har läst vår blogg sen den startades vet varför vi lyssnade på den. Och så tänkte vi på Junior och på gamla tider. Sen efter det åkte vi till Select och skulle köpa nudlar, men jag och Reneé e så dumma i huvudet att vi inte vet att det inte finns nudlar på Select.. Så vi åkte till Strandnäs till rökka och köpte 4 ostbröd och en korvelåne. Och där va Frida, Nick & Norsken. Vi kastade ostbröd på varann, och ja.. Norskeen och Nick försökte fixa vårt styre som är allmänt cepe. Sen på vägen hem så vid tunneln satt jag upp mina fötter på cepestyret, och så körde vi in i ett träd. Det va ganska nice! Sen när vi kom hem satt vi oss framför datan och lyssnade på forever young, fast det gör vi nu också. Vi har planerat inför nyår
♥.
Det kommer bli fint. Samma som förra året. Men nu ska vi dra och snacka lite med folk. Och imorgon blir det väl att vara med Shajan & Sami. Om dom kommer ut.. Som dom alltid gör. Men aja, hejdå!

gadsgasgdasdga

sahjkfhskjdfsjd

ett liv utan dig jag vill inte tänka tanken

skulle jag förklara hur mycket jag älskar dig, så skulle det ta flera år. jag skulle kunna sitta och skriva ner det med ord, med siffror, men inget räcker till. jag skulle kunna säga det till dig, men orden skulle inte räcka till. ett liv utan dig, orimligt. jag kan inte förklara för dig, orden räcker inte.

men jag hoppas att du verkligen förstår hur mycket jag älskar dig, du måste bara förstå att för mig är du den enda.




RSS 2.0