vågar inte skriva sitt namn, fegis.


haha förlåt men så jävla fegt att skriva namnet, jag dör.

ingenting utan bästavän.<3



Vilka töntar.

Hejsan.
Jag kom nyss hem, satt mig vid datorn och gick in på bloggen. Då fick jag syn på deethär:



Alltså titta.. Hur kan man vara så omogen? Om du inte gillar vår blogg, så titta inte på den. Och vi är absolut inte fjortisar om du trodde det. Då kan du nog vara så snäll och berätta varför vi är det? :) Tack, det skulle vara snällt! ;)

Godmorgon -

Godmorgon bloggen!
Nu har jag precis fixat mig i ordning för skolan, och nu väntar jag bara på pappa så att han kan skjutsa mig till skolan. Efter skolan ska jag hem och blogga lite, sedan klockan tre ska jag till Ytternäs skola för att vänta på Reneé, hon slutar ju tre och jag två. Sen åker vi hem till henne, och ska göra lite saker. Vad vet jag inte, men något blir det(!!)

En fråga till er!
Skulle ni tycka att jag skulle passa som ljusbrunett? Jag har funderat länge på om jag skulle förga det, men jag är osäker. Så nu frågar jag er, vad tycker ni?



Ungefär denhär hårfärgen kanske?! BEror på vad ni tycker;)

strandpromenaden..

VARIT ME ALEXANDRA HELA DAGEN, BILDER KMR IMORGON .HAHSA ALEXANDRA , SKA DU INTE FOTTA MUSEEN??.NU BLIR ALLA KOMMENTARER ANMÄLDA.

vi vet att du bor i uppsala.


pictures


We're real worldwide, breakin all the rules.


steppar in på klubben och jag känner mig..

 (fräsch, haha nej) Hej bloggen! Klockan är fem nu, och ikväll har jag varit på tärnan med massa roliga människor, och så var vi i högstadiumet, vilket gick bättre än jag trott. Har inte haft datorn heller, har varit med Theo och Zacke nu inatt, vi har mest bara varit på oemgle, eller vad fan det heter. Som chatroulette fast ja, bättre. Host,nejtack. Nu tror jag seriöst jag ska gå och sova, men måste bara skriva lite. Hejdå,sötnosarnasungarna:*fett ljust ute bytheway,haha.

Nattinlägg.

Hejsan.
Just nu sitter jag med Vanessa och lyssnar på akon. Wilma sover, hon har inte gjort det så länge, men en liten stund. Idag har vi vart på Jennifers kalas. Det var jätteroligt. Vi tittade på en film som heter "flickan", och den var jättebra, *rekomenderas*. Sen typ sprang Tina och Nicco runt och skrek? Fråga inte varför. Efter Jennifers kalas stack vi hem till mig och typ, såg på film, åt chips, och skrattade.. Och nu somsagt sitter vi här och lyssnar på music.
Ha det bra alla bloggare&bloggläsare.


Jag är så jävla förbannad!

Hej!
Som ni ser på rubriken så är jag så jävla förbannad! För det första så ska domdär jävla Alexandra och Emilia hålla på och kaxa och tror dom är nåt. För det andra är min musiklärare helt störd i huvudet. Tror att hon kan kränka ner folk utan att bry sig, hur fan tänker man? För det tredje så är jag så jävla trött på denhär skolan som jag går i. Jag är sjukt nära på att flytta till övernäs nästa tremin. Jag svär på min mamma, om det blir såhär som det har vart dethär året, då flyttar jag till Övernäs! Nog för att jag har mina bästa vänner i Strandnäs, men ändå, jag pallar inte den skolan om det ska vara såhär. Jag gör bara inte det. Nåja, nu ska jag inte vara så arg, Wilma och Vanessa ska ju sova här idag. Det kommer iallafall bli roligt. Dom är också förbannade på denhär skolan. Iallafall Wilma, vad jag vet om. Idag ska jag inte göra så mycket, vara med Wilma&Vanessa somsagt. Nåja, vi hörs senare ikväll, så får ni se hur jag, Vanessa&Wilma har det;).



Älskar kon;*

shopping

Förövrigt är jag happy, jag fick börja i Åsa och Alicias klass, med massa andra, fan vad glad jag blir!
7B, nice. Jag köpte ett par skor idag, storlek trettioåtta, stora så säätan, ska fara och byta in dom, ithink.
Fick något ryck idag, och skulle flytta till min pappa, lugnt. Nu ska jag dra, pusshejs.

Shoppat.

Hejsan alla bloggare och bloggaläsare! Idag har jag varit och shoppat lite. Först var jag till Ele&Kele och köpte present till Jennifer. Det blev borttaget.. Sen gick jag till bokhandeln för att se om jag hittade något annat. Och det gjorde jag också, en kopp som det står "sweet thing" på. Och jag är riktigt nöjd med allt! Sedan kom jag på att jag måste ju ha avslutningskläder. Så jag gick till magique och köpte skor, en tröja, leggings och ett till par skor. Ni kommer få se två bilder som jag tog.




mobilbloggar ismyg.

PAPPA TROR ATT JAG SOVER,MEN MAN HAR VÄL INTERNET PÅ MOBILTELEFONEN FÖRFAAN!!

Webcam bilder!



Lite eogpix måste ni ju få!
Nu är jag med Rännan. Vi typ gör ingetning, har kollat på Bella&Tyra Show. Och såklart tagit lite egopix. Vi kanske kommer filma in en video senare. Aja, nu ska vi dra och göra något FUN! Hejs.


haha faan.

är med Alexandra, tänkte ta upp detta:

Haha, fan va skrattretande, skriver som en jävla wannabe, och beter sig som ett röhål, fan vad vi tar åt oss. Haha du, vi tänker inte anmäla, eller ta bort kommentarer, bara bra att folk ser vad mogen du är, haha du skriver fint också, haha äckligt men sant. Ta en titt i rumpan gulle ;*


blondiiin.


kvällens tidfördriv.

dessie du är så jävla söt, det säger jag bara, fortsätt snacka skit, men du är sötaste
bloggaren fan.<3

alexandraskriver:*

Hejhej bloggen!
Just nu sitter jag i köket och tittar på lite bilder. Reneé bad mig blogga lite. Så nu ska hon minsann få en liten överraskning!
Iallafall.. Idag har jag vart med Vanessa. Vi har varit ute och gungat med Shajan och Simon(fråga inte varför). Sen har vi typ hoppat stundmatta och drågat på nån låt som går typ "maijah hii, maijah hoo, maijah haa, maijah haha..."  Har ni hört den? Eller känner ni igen den?
När jag hade kommit hem från henne käkade jag lite pizza och tittade på hells kitchen! Ganska bra.
Nåja, mycket mer jag har väl inte att skriva.

Jag vill se på dum&dummare!
Har ni sett den?


nightmare.


det skulle vara en mardröm, så om jag låter ledsen på onsdag,då vet ni, heheh.

now i am solo.

suttit och pratat med alexandra i telefon, haha och vem fan är det som kommenterar på nåt jävla psykospråk? Haha sorry nu, men om ni kommenterar, skriv så man förstår, och eran kommentar var ju vacker dessutom, vad är det vi ska sluta med? Det kan du fråga dig själv. Men i allafall, idag somnade jag i skolan, var uppe länge och jag är dödtrött. Vi hade brandteori, vilket var helt okej, men somsagt är dödtrött. Nu är jag hos pappa, har inte vart det länge, men ska fara och handla snart, och ikväll blir det att inte göra någonting. Börjar tio imorgon, men måste endå fara till mamma vid 9(?) För att jag har glömt lite saker. Myes. Nu kommer en bild, herå.

i want my iphone back.

just nu, vill jag bara ha min iphone fixad, och en stor iphonetårta, är duktigt sugen på iphone alltså. Natten har varit insane, och jag gillar att säga insane.;)

hejhoppligonknopp

-Hejsan.
Ett nattinlägg kommerm trots att jag ska upp klockan sex imogon. Huh, jag behöver inte berätta varför jag nattbloggar. Jag sitter iallafall uppe med min lillasyster, och försöker pina mig att jag ska hålla min vaken. Vad har man att säga? Idag har jag somsagt varit med Reneé, vi bakade och typ, lite annat. Flummade litegrann också.
-Hejsan.
Ett nattinlägg kommerm trots att jag ska upp klockan sex imogon. Huh, jag behöver inte berätta varför jag nattbloggar. Jag sitter iallafall uppe med min lillasyster, och försöker pina mig att jag ska hålla min vaken. Vad har man att säga? Idag har jag somsagt varit med Reneé, vi bakade och typ, lite annat. Flummade litegrann också. Vi låg i hennes säng och chillade, snackade och så vidare. Och åt kladdkaka, mums! Aja, nu kommer lite bilder iallafall!

kladdkaka!

Hej, bloggen! Förlåt att jag inte bloggat, men jag har verkligen inte haft tid. Men nu är jag back on track igen! Idag har jag varit med Reneé likaså är jag det nu. Vi har bakat en snabb men trotsallt god kladdkaka, den är nu i ugnen och det är tio minuter kvar atm. Ja, jag har varit på stafettkarnevalen, det var jättekul. Och nu väntar vi mest på kladdkakan, ja. Och vi hörs senare, puss och kramar. / alexandra.

en bild är mer än tusen ord.


fridös sover här istället. 02:02


I said I don't want to walk this earth if I gotta do it solo.

Iyaz-Solo, så jävla bra! Osminkad,och oplattat fixat hår sitter jag här. Har varit ute hela dagen i princip. Jag blir aldrig brun, fast jag vill att mina ben inte ska vara vita menmen. Senare idag blir det att åka till Frida huset. Där ska jag sova igen, äntligen någon man kan vara med när alla andra är på stafettkarnevalen,ångrar mig inte ett skit att jag for dit. Men iallafall, söker ni mig så får ni ringa Frida för min telefon är hos min pappa, såmed kamerasladden, så bilder kommer inte ikväll, eller isåfall med webcammen, vilket blir superbra! Nu tror jag att jag ska fixa mig eller gå ut i solen och äta melon, mums! Vi hörs senare, puss!:)

I am gonna sing it all night on.


älskar min min på första bilden,eller hur jo. nu är jag hos pappa kom hit efter att ha sovit(?) på gräsmattan. fett chill med helg nu, fast alla är ju typ somsagt på stafettkarnevalen,men det är lugnt. Man har typ ingen att chatta med heller,menja. Såg ni förra inlägget?Spännande? Ja,det är ju inte helt säkert att detdär händer,men annars gör jag med någon annan,det skall bli kul! Imorgon är det en ny dag,lördag. Jag skall vara hemma mestadels,och fota en massor, jag orkar inte lägga upp dagens outfit,tycker ändå jag har uppdaterat ganska bra, duktigflicka.
Men jag älskar er, glöm för faan inte det, puss.

what could it be?

vad kan detta vara? kan det vara en talkshow kanske mellan mej och?... Det får ni se när ***** kommer hem!:)

det är verkligen sommar påriktigt.

Tumblr_l0uqbrmxxs1qa6z5bo1_500_largeTumblr_kvcj6walso1qa3tiko1_500_large
365099-11-1274273881473_large
Tumblr_l2pac0dr7z1qb1kaao1_500_large

jag trodde jag drömde?

Hej Bloggläsarna, har ni haft en bra dag? Det har jag. Somsagt så var alla tjejer i nästan hela sexan på stafettkarnevalen i Finland, så jag har mest varit med Rebecca. Nice. Men i allafall, igår var nog den bästa dagen i mitt liv, pågrund av massvis med saker. Men jag konmmer lägga upp dagens outfit ikväll också, har kameran hos pappa så att mjo. Men iallafall nästa vecka blir jag i allafall blondin, för jag saknart. Men iallafalliallafall, nu ska jag ut och sola är fett blek. Haha, vi hörs senare.
k r a m k a l a s <3



Keep on going dudes.

tjubilu! Nu kommer det vara Reneé som håller bloggen i skick, Alexandra är på stafettkarnevalen, så ja. Men i allfall, gjorde en ny design, sådan här design och header har vi aldrig haft, så jag tycker att den är nice. Vad tycker ni? I allafall, tänkte ha en tävling i bloggen, men får se, hoppas ni fortsätter läsa fast vi bloggar ytterst sällan, vågar inte kolla statistiken,huh? Och ja, jag har blivit blondin, haha pinsamt eller inte. Nej skoja bara, men jag har ju lovat så många att aldrig bli det, så mja. Men i allafall här kommer en bild från Bomarsund och en serie?;)

alicia och jag ska se på skräckfilm.

försov mig en timme, höllpå att dö på gymnastiken, fett chill dag imorgon, och alicia och jag ska se på skräckfilm.
älskar er. <3

fototävling


Tema:
Vad är vårkänslor för dig? Tycker det blir perfekt nu när sommaren börjar närma sig och alla längtar. Skriv i tävlingsinlägget varför den bilden ger just dig sommarkänslor! Blir roligare då :)

Delta i tävlingen:
Lägg upp bilden du vill tävla med i ett inlägg på din blogg. Länka till min blogg. Skicka inlägget med en direktlänk till inlägget med ditt bidrag. Priset är en länkning och en photoshop bild/header.

Regler:
- Du får endast anmäla en bild, alltså inget kollage.
- Bilden ska vara fotad utav dig.
- Du måste ha en blogg för att delta.
- Bidraget ska vara inskickat senast den 23:e maj kl. 00.00.

Finally, the winner is..

Stort grattis till www.caroliinelindblom.blogg.se, du har fått hela 8 röster, och du är veckans vinnare. Din blogg kommer sitta bildlänkad i våran meny tills vidare, grattiskramar till henne!<3
Besök hennes blogg här: www.caroliinelindblom.blogg.se
<3

Schack, damp&Spasmer, kan det bli värre? (;

Hejsan.
Just nu är klockan så mycker som 05:10. Sofie sitter på golvet och ritar, och jag sitter här och bloggar. Inatt har jag och Sofie  ritat av varann, spelat schack, dansat(!!), och typ varit framför datan. Ja somsagt, vi spelade schack, såklart fick jag damp för att Sofie hela tiden vann över mig, och var taskig, så jag stängde av hela spelet helt enkelt. Jag fick nog!
Nog om det, mer har vi väl inte gjort än att vara damp på varann, och min nya älskling (min dator) har haft spasmer?! Seriöst?..
Nu har jag väl inte så mycket mer att säga än att dethär har varit en lite wild child-kväll typ. Så ha det bra, alla bloggare, och bloggläsare där ute!
Ha det bra!
Hejjs!



Jag vet, säg inget.

Hejsan.
Jag vet att uppdateringen har sugit fett från min sida, men min dator är på lagning igen, pappa ska sälja den. Så jag fick min nya älskling istället. Nåja, jag sov hos Reneé i två nätter, detvar faktiskt kul, som vanligt då. Igår var jag och Reneé hos Alle. Det var riktigt kul, fast inte dom tre sista timmarna (läs förra inlägget). Nåja. Just nu sitter jag och hör på musik, jag väntar på Sofie. Hon ska komma hit, och vå får väl se vad vi hittar på. Pappa sitter på golvet och dammsuger just nu, och så sitter han och skriker efter hjälp, han typ råkade dammsuga i sitt ben?! Ja jag vet, ofta. Men jaja, han är min pappa, och jag älskar han ändå så. Jaja, ååh, nu kom Sofie ialafall. Så nu ska vi göra nåt.Hejdå.


Fedt chill bild!
Fedt chill bild(!!)

i want to go home.

var hos alle, det var insane, for till mig, det var nog det värsta som hänt mig, enligt mig var det ett helvete. Men jag bryr mig inte, du får faktiskt tycka vad du tycker och tro på rykten, det är inte mitt problem. Idag är det bra, jag ska få en bmx, tja, mycket mera har jag inte att säga, inatt sover maxhemilian här, nice. hoppas ni har det bra. pussen.

nattinlägg alá varelser.

Haha, ja. Klockan är snart fyra, och vi är inte ett dugg trötta nej. I allafall, Alexandra
och Vanessa kom till mig imorse, Sen kom typ Sami och våldgästade oss. Mja. Sen
så har vi sett på film hela dagen med Sami, Dum och Dummare förståss! Vi åt hos
Alexandra, och ja, nu är klockan snart fyra. Lovely. Vi ville bara meddela att vi levde.
Imorgon kommer videoinlägg när vi ska baka myror. Kanske det blir att åka till Alle
Min kusin imorgon, nja det får vi se, hoppas ni har det bra, och glöm inte veckansblogg.
Ps. Vinnaren röstas fram på fredag, alltså imorgon. Pusshejs.

rösta på veckansblogg.




-Rösta en gång på dig själv, röstar du på dig själv mera än en gång, tas rösten bort.
-Alla kan rösta 2 gånger, men bara 1 gång på sig själv.

- "För bättre lycka, skriv på din blogg att dem skall gå in hit och rösta"

/ sotavarelser.

Thor is on photo!

I am sorry dudes. Har inte haft tid att blogga, har varit på disco klassresa ochsåvidare. Hoppas ni haft det bra iallafall. Nu kör jag i gång med bloggning ingen, jag är typ sjuk, och det är fan jobbigt. Men i allafall, har suttit och chattat med Elina och Shajan nu, nu drog Shajan så jag chattar med Elina. Vi har det väl ganska trevligt:) Men i allafall, imorgon är det skola, om jag går får vill jag säga. Vi skall till Åca, ett mjölkproducering i Mariehamn/Jomala. Blir väl antagligen kul, får man/jag hoppas på. Nu ska jag snart sova, klockan är lite före tolv, och jag ska orka upp och att cykla. Jag hoppas verkligen ni har det bra där ute, och vi hörs senare, nästa vecka kanske mitt hår blir brunt ochkså , det få man se?;) :love

Skolmusik,nästa.

Ciao Amigos! Förlåt för uppdateringen, men har haft mycket att göra, och internet har krånglat. I alla fall, idag i skolan övade vi mest till en musikal i Islandia. Ikväll far alla lågstadie skolor i hela svenskfinland till Islandia och sjunger, efter det blir det disco på mariepark, vilket jag och två kompisar skall gå på! Imorgon är det klassresa för mig och min klass, vi tar tidiga färgan redan halv åtta,sju tiden. Ska bli jättekul, vi far först till Täby och shoppar, och sen blir det Fångarna på fortet, som vi alla har samlat ihop pengar till under läsåret. Ja men imorgon blir det inte mycket bloggning, kanske för Alexandras del, men inte för min, bilder kommer senare, jag lovar er!;)
I alla fall, nu kommer en hiss och diss bild, säg vad ni tycker.!

Rätt okej Onsdag.

Bilderna är helt oredigerade! Men i allafall, har varit och sovit exakt hela dagen, lovely. Nu är jag hos pappa, har katten på min högra sida, och hunden på min vänstra sida. Perfekt, men i allafall, nu ska jag ut och fixa min cykel, ska cykla hela resten av veckan med skolan, skolmusik, wihu, fan vad najs. Eller inte.. Men nu har jag lite bråttom, vi hörs senare, kanske lägger upp en video med mig alexandra och badasha? Haha, hejdå.
Kramkalas.

torkadefrukter

Nu har jag skrivit blogginlägget tre gånger, men min dator ceppar som fasenh. Ja men i allafall, detta har jag underhållit mej med i idag, har gått med Aino ner till minimarket, och rastat thor, så ja. Orkar inte skriva mera, vi hörs senare. later<3



äter du mycket frukt?

VECKANSBLOGG❤

Hej bloggen! Allt bra där ute? Det får vi verkligen hoppas.. Vi har det kanonbra här, har varit ute med Thor det är min hund, han öppnade dörren själv och sprang iväg,pust, tur att pappa fångade honom borta vid sitt jobb. Sedan gick vi och köpte choklad, och nu är det mesta uppätet, hehä. Men i allafall, vi tänkte filma ett videoinlägg, men kameran är urladdad, typiskt. Men då kommer det säkert imorgon, nu tar Alexandra över. Ja, somsagt, vi har vart ute och gick med thor. Sen har vi inte gjort så mycket. Nu sittr vi och äter kakaor, och har det mysigt med reneés pappa och Cecci! Kom ihåg veckansblogg också, som är på inkommande! Ajja, vi hörs, hejdoo!


-Kommentera namn och bloggadress, och vi tar ut ett par finalister, good luck babes!
  / www. sotavarelser.blogg.se ♥

Videoblogg!




Hejsan. Nu fick nu höra vad vi rabblade upp i inlägget, och somsagt, förlåt för uppdateringen, men min(alexandra)dator har ju vart på laging, ochsåvidare. Just nu har vi suttit och fixat lite på designen. Vad tycker ni? Reneé tycker att jag har blivit bättre på att fixa designer. -"Bortsätt från den första designen du gjorde! Haha!!", Säger Reneé. Vad tycker ni att vi ska förbättra oss med i bloggen? Eller vill ni ha något nytt som vi kan börja med, outfit, veckans blogg, godistips, .. Ja, kommentera vad ni vill. Vi lyssnar på era tips. Nu ska jag inte rabbla upp mera, hoppas ni tyckte om videon!❤


Alexandra skriver.



Hejsan!
Som alla redan vet, är det skola imorgon, och allt återgår till det vanliga. Iallafall, jag börjar åtta imorgon, och vi har maskerad. Jag vet ännu inte vad jag ska klä ut mig till. Vi får lite lyx imorgon också, vi slutar ett!
Sedan efter skolan ska jag väl vara med någon, vi får se. Det kommer komma lite bilder också.
Idag har jag ju somsagt varit med Reneé, jag sov hos hennes pappa. Vi hade jätteroligt, vi var ute och fotograferade. Vi gick och lade oss ovanligt tidigt, klockan ett! För ni vet ju att jag och Reneé brukar vara uppe till typ, 9 på morgonen..
Men nu ska jag nog dra, vi syns.
Hejdå!


RSS 2.0