LÄNKAS!

kommentera era bloggadresser som kommentarer enda tills 00:00 (2011)
så publicerar vi det senare!



GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR RENEÉ OCH ALEXANDRA!

stan med joel idag :D

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Heysan! Idag var jag och Reneé och Joel i stan och ja. Vi gick mest runt och snackade och satt på hesburger. Hetem, Danesh och Soroush va där också. Ofcourse. Jag kunde typ bara ta tre stycken bilder för min kamera hade inget batteri. Men det funkade ändå. Sen när bussen kom höll vi på att missa den så jag sprang jag skitfort så att jag tappade andan och inte kunde andas. Kul att veta jag vet. Men nu när vi kom hem så sa vi att vi skulle blogga och nu gör vi det, haha! Kul att veta jag vet. Ikväll ska jag och Reneé till Miramarparken och titta på fyrverkerierna. Men före det måste jag träffa min pappa också men han är i Strandnäs och jag vet fan inte hur jag ska komma dit.. :s Men det fixar jag sen. Men nu har jag inget mer att skriva. Jag ska ladda min kamera lite så att jag kan filma och ta bilder på fyrverkerierna sen ikväll/inatt. Så lägger jag upp dom när jag kommer hem. Men nu har jag inget mer att skriva. Hörs sen!
mr aah :D
PAPI JUMP!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥
ser ni joel där borta? :D
där ser ni han va? :D
I STAN MED JOEL OCH RENEE OCH JOEL VA DUM FÖR HAN VISA FIIINGER........
nu kommer joel bli arg på mig och säga att jag e dum :( men JAG LÄGGER UPP BILDERNA ÄNDÅ.

Reneé sa  att hon skulle kolla på sin fot och hon ville inte att jag och Joel skulle se så hon gick bakom någon skylt och ja.. SÅ SJUKT STÖRIGT.


HÖRS SENARE! :D


hissar och dissar


Buss, roligt att åka för finns alltid massa konstiga personer på bussen och det är alltid så varmt i den hehe.

Milkshake, gott kallt och på hesburger är dom godast & såna man gör själv men aja :)

Nyåret. Inte bara raketer osv.. förra året var så bra när vi camade hela natten till 8a på morgonen.

Lov,LEDIG,SOVA HUR LÄNGE MAN VILL OCH INGEN SKOLA MAN MÅSTE GÅ TILL.

Barnfilmer!Typ som ett småkryps liv, så läskig men bra;)!

Värme<3! Längtar så tills vi far till Thailand vi kommer inte kunna sova på hela natten eller nånting.

DISSAR.

KYLA!... Snö är helt okej, men när det är massa minusgrader finns det inget värre än att gå ut på morgnarna.

AVSLAGEN JULMUST!Eller avslagen dricka hur som helst, så SJUKT STÖRIG! (äcklig)

Djurplågeri?Det är väl bland det värsta som finns, hur fan kan man göra nåt sånt egentligen, helt sjukt.



massa random bilder som jag fick lust att lägga upp!

niccos pappa, suddig bild
suddig bild igen på niccos pappa.
från gymnastiken när jag inte kunde vara med och jag fick sitta och räkna matte istället.
matteboken igen. hade inte kamera med och min mobilkamera suger så de blev lite konstig kvalité.
första snön som inte va slask.
dagen när jag och renee va ute och fotade lite.
en stolpe.
minns inte när de va.
lemland första gången jag va där.
hockeymatch. Mariehamn IFK mot Tuna. Minns att jag blev jävligt arg när Tuna vann.
Ingalunda ;)
När jag va på Jennifers innebandyträning:)
när jag och pappa på cityläkarna och jag skulle ta en spruta eftersom att jag ska till thailand.
någon egopic som jag har tagit den här månaden
julgranen som jag har hemma som typ är helt förstörd för att mina katter fäller den varje natt..
kurris min man! :*
kurre
kurre, btw har han facebook, bli vän med honom om ni vågar ;) Kurre Karlpetter @ facebook.
Junior, R.I.P ♥
mat som jag och jennan åt när jag sov där.
såhär spenderar jag och renee en vardag. spelar mr aah. fast renee hatar det men jag älskar de, btw va de jag som ladda ner de.
Det var alla bilder, random eller hur? xd Inget mer att skriva nu. Hejdå för kanske tredje gången XD. Nu ska vi chilla galaxen / renee.

nyår!

Idag är det ju den trettioförsta december. Det betyder ju att det är sista dagen på 2010. Hoppas verkligen att 2011 inte innehåller (eller hur ska man säga? ;)) så mycket skitsnack som 2010 gjorde. Fast egentligen har 2010 vart ett ganska bra år. Fast samtidigt dåligt. Det beror på lite olika saker. Bråk och sånt. Men det reder ju ut sig i alla fall. Det bästa som har hänt under det här året var nog sommaren. Nog för att jag och Reneé bråkade just då. Men som tur va bråkade vi inte så länge. Kanske i två till tre veckor. Men det blev ju bra sen. Men till exempel så fick jag träffa min käraste broder Emil det här året för första gången, jag fick åka ring efter båt med Reneé och jag höll på att dö för jag skrattade så mycket. Kunde knappt andas. Jag har fått SIMMA medan jag har dragit en båt efter mig (alltså en gummibåt) där Reneé sitter och chillar. Jag höll faktiskt på att drunkna eftersom att jag såklart skulle simma under båten och inte fick luft och det kom vågor från båtar eftersom vi / jag simmade utanför en små båts hamn. Jag har hunnit resa till Finland, både till Nagu där min farmor & farfar & min mormor & morfar bor, och till Vindskär där Reneé & Alles farmor och farfar har stuga. Det har vart jätteroligt det här året. Men samtidigt så ibland kan det ju vara så att det har känts lite konstigt och att man har vart ledsen och så. Men det fixar sig ju alltid. Så.. Jag hoppas att sommaren 2011 blir lika bra. Men en sak vet jag.. Att 2011 kommer att börja bra i alla fall, eftersom att den femte februari åker vi iväg till Thailand. Shit vad jag längtar. Då kommer vi ju inte kunna blogga och så. Men det fixar vi på något sätt. Det måste väl finnas datorer att låna där.. Eller.. Egentligen, OM det skulle finnas så varför skulle jag och Reneé spendera vår tid framför en data när man är i Thailand? Det skulle kännas lite skumt.. Elelr vad tror ni? ;)
I alla fall så har jag och Reneé spenderat vår natt med att äta fem stycken smörgåsar och två stycken ostbröd plus cola. Vi har tagit massa oseriösa bilder med min wencam också. Så dom kommer upp nu i det här inlägget. och bara för att vara snäll nu när det är nyår och allt så ska jag länka massa bloggar som jag och Reneé brukar läsa. Så joina domhär bloggarna:
JOELS BLOGG!
NICOLINAS BLOGG!
FILIPPAS BLOGG!
ELIAS BLOGG!
ISABELLES BLOGG!
SIRIS BLOGG!
WILMA OCH INAS BLOGG!
Ja typ dom. Visst besöker vi fler bloggar men det här va några. Så besök dom! :D
Imorgon ska jag och Reneé som sagt till stan igen fast idag har Joel lovat att han ska stiga upp! ;) Och nu har jag hans nummer och han har mitt så nu kan vi få tag på varann i alla fall. Men nu ska jag dra och vara lite social med Joel på msn. :) Hörs! Och just ja, här kommer cambilderna!

HAPPY NEW YEAR.

Tjooho.
Vi har just ätit, 4 mackor 2 ostbröd och massa cocacola mums! Sen höll vi på med våra saker som vi skulle göra, vi ska fortsätta sen. Och vet ni vad? DET ÄR NYÅR! WIHU! men jag undrar om butikerna @ staden är öppna imorgon fast det är nyår? ... äeh det får vi se då. Just nu sitter vi mest och bloggar tänkte bara skriva ett sista inlägg för idag, och vi har väligt mycket besökare fast vi haft 'bloggpaus'. Fortsätt besöka den och kommentera! Vi hörs imorgon!
' mobba inte tjockisen på bilden hehehe '

risiga cambilder men man får väl ta & bjuda på sig själv va? ;)

snacka om att se drogad ut.. :o
Ikväll ska väl jag och Reneé ta mer bilder antagligen. Har satt ut som flesta på facebook i alla fall. Så det är fixat och ja. Det känns mycket bättre nu när alla bilder är utsatta. :) Men bloggar kanske mer senare inatt ;). cya!

like it was 09 yesterday.♥

TJOHO!
gissa vem som just kryssade allt man hade skrivit, gr8. Iallfall har vi varit hos Alexandra the hold night. PatteLatte har misshandlat mig tryckt mig mot en vägg och slagit mig bhu, och hoppat på oss jagat oss, han ger sig aldrig!:( Sen gick vi enda till mig med väskor och hela shejten. Vi tog med oss lite kort don't tell ya. Idag på stan spionerade vi hihi det var väldigt roligt och gömma mig under en reklamskylt HEHEHEHEHHE. Imorgon ska vi kanske till stan, men Joel om han inte försover sej(?) Eller sover bort hela dagen, stänger av väckarklockan i sömnen ehehm? Och sen ni alla kära läsare är det JOEL ERIKSSON som vi talar om. -->back to the thing, ja så ska vi till stan maybebaby. Jag vill ha hårförlängningar fast ändå int. o.O Nu hörs vi imorgon! Kanske med en suprise!;)♥

min pappa trodde att jag och reneé skulle åka tåg till thailand.... ?

Shena igen då! Va i stan idag då, men vi tog inga bilder.. Hehe... Vi träffade heller inte Joel eftersom att vi inte fick tag på honom. Men vi hade ganska kul ändå. Såg massa människor och spionerade lite, hahah! Sen åkte vi med bussen hem till mig och åt och nu ska va va här en stund. Vi vet fortfarande inte vad vi ska ha för kamera att fotografera med eftersom att den vi fotade med igår har Reneés pappa tagit. Det var därför han väckte oss imorse, han skulle ha kameran .. -.- Typiskt Kittestyle ;) Men vi får ta och söka efter Reneés minneskort till hennes systemis ;) Men bilder kommer sen och bilderna från inatt :D cul8r!

vi är ....

ELIT ;)

goodmorning sunshines! ;)

Heeysan!
Idag vaknade jag klockan halv tolv av att min mobilklocka ringde. Jag stängde av den medan jag halvsov och sen somnade jag om. Sen efter en halv timme stod Reneés pappa utanför fönstret och bankade, SUCK-.- Så vi steg upp, och sen stack till mig. Idag ska vi till stan med Joel. Och vi ska ta mer bilder tonight ;) Så att det inte tar slut så fort.. Nog för att vi kanske tog upp till mer än femtio bilder igår men ändå :p Och vi blev nöjda med alla, nästan! Så det är väl dagens planer, bloggar mer efter stan och det där! :) Hörs :D
grissyster, fissyster ♥

young style nananananana, ett år idag

Shit, inte bloggat på jävligt länge och då fattar man ju varför man inte har några besökare heller?! :s Men nu faan efter nyår ska vi blogga som förra året!
Under den senaste tiden har det ju vart jul och allt det där skiten, haha! När jag och Reneé har tagit bild på allt vi har fått visar vi nog upp det. På jul var jag i Sverige hos min farmor och farfar. Fast vi var hos min faster och där var det massor med folk.. Eller inte massor då men.. I alla fall så var det trevligt och jag fick inte så mycket julklappar när vi va där men när vi kom hem till farmor igen så fick jag massor, haha! :p
Idag har jag och Reneé mest vart hos mig och ja.. Sett på Gustav filmerna :D Igår såg vi på fem filmer, mer säger jag inte, hahah! Och nu inatt så gissa vad ? :D Det som vi har lovat så himla länge men som aldrig blir av.. ;) VI HAR TAGIT MASSA MASSA BILDER! :D Alla kommer ju såklart inte upp i ett enda inlägg, men vi tar mer imorgon och på nyår! Jag och Reneé bestämde att vi ska va med hennes granne Zacke! Nice :D
Men nu har vi inget mer att skriva, bloggar mer imorgon ;)

J U L A F T O N , F T W !

YEAH! Julafton.
Inatt gick jag och la mig vid 5 tiden gjorde ingenting snackade med Hannes och Jonte hela natten typ. Igår gjorde jag ingenting bara var på datan hela hela dagen. Steg upp 12 idag och paketerade in ett enda paket som jag gjort, en tavla med massa bilder till mamma. Kollade också under granen (a) ETT paket resten till min bror såklart!
Vid fyra kommer typ min låtsasmormor, så ska vi fira med familjen kul. Jag vet en present i allafall och det är att jag kommer få pengar på mitt konto? Imorgon ska jag till pappa och få paket.
Har inget mera att skriva p u s s he j s !
bara för att han är het och bäst :)

julfest idag

Hejsan.
Idag sov Vanessa hos mig. Jag somnade där vid 2 kanske, var skit trött. Jag vet faktiskt inte varför. På morgonen vaknade jag runt sådär kanske .. Halv ett? Och sen städade jag rummet lite och nu ska jag duscha. Visar kläderna efter julfesten. Orkar inte nu. Hejdå

d14m4nt

Hallå (: !
Vaknade typ för ett tag sen av att jag var väldigt täpt i näsan och ont i halsen. Igår hade jag feber också så att, måste iallafall försöka orka mig till julfesten för vi ska ändå mest sitta så det är lugnt. Igår gjorde jag ingenting, i skolan hade vi mest vanliga timmar fast vi såg på film då. Sen så gjorde jag svenskaprovet vilket inte gick bra, har nog allvarligt inte varit med om nåt svårare prov.
Men i allafall... Så om ni vet när öhs julfest börjar kan ni langa in en kommentar eftersom att jag inte vet när vi ska vara där och min mobil är död!
Imorgon ska vi dansa med skolan jättekul eller så inte. Efter skolan om jag inte är sjuk så ska jag träffa Frida eftersom att det var ett tag sen. Men jag är antagligen säkert sjuk då så -.-
Nu har jag inget mera att skriva så vi hörs antagligen efter julfesten eller före!

julfestkläder

För första gången på kanske en vecka eller så så ska jag äntligen blogga! Nicco har tjatat på mig så mycket!
I förr igår sov jag hos Nicolina. Innan vi gick och lade oss sa jag upp kanske trettio saker som jag hade skrattat åt. Över trettio till och med. Till exempel att försöka stryp dig genom att sätta en mandarin klyfta i halsen, försöka strypa dig med en socka, bränna upp ett mandarin skal, futta, Google translate, en lampa som såg ut som en blomma fast som nicco sa att såg ut som en dödskalle, niccos buddastaty, pannkakor, med mera. Kan inte ens säga allting. Men det var i alla fall sjukt kul allt det där. Har aldrig skrattat så mycket på en kväll, det kan jag i alla fall säga. Förra veckan nästa varje dag förutom på måndagen åkte jag och Vanne buss i en timme efter skolan. De va kul eftersom att man fick se massa roliga typer från Ytternäs! Sen idag har jag och Vanessa vart på stan med Elina och provat julfestkläder. Dem får ni se imorgon eftersom att jag inte tänker avslöja något nu. Men jag kan säga att det inte kommer bli någon klänning i alla fall. Mer har jag väl inte gjort idag. Men nu har jag inget mer att skriva, så vi hörs. Hejdå! :D

someday


julfestklänning

Hiss eller diss?




SUNDAY

Hejhej!
Har inte bloggat på ett tag nu men nu ska jag iallafall blogga!
Idag är det söndag, jag har inte gjort så speciellt mycket spelat tv spel med pappa och beccy hahaha! Igår for jag hem från Åsa vid 1 tiden, så sov jag typ tills 4 och sen såg vi väl bara på film och tv hela dagen. Alexandra har bloggpaus till imorgon så hon börjar antagligen blogga imorgon! I fredags var jag hos Åsa vi gjorde väl inte så mycket, såg på Sunes sommar och åt godis tog bilder.
Imorgon är det måndag och vi kommer väl inte ha normala timmar på hela dagen tror jag. På tisdag har vi ledigt om jag förstod rätt, och på Onsdag julfest. Sen --> jullov!♥
Jag hade också tagit väldigt många bilder till bloggen, men nu hittar jag inte överföringssladden/grejen så jag kan inte ladda upp dom, så bilderna kommer väl i ett senare inlägg.
Imorgon har jag svenskaprov som jag egentligen skulle ha haft i torsdags men var sjuk då så att. Jag har knappt övat alls, vet att det handlar om Substantiv,Adjektiv,Verb och Adverv. Pronomen och Temaformen har vi också men fattar ingenting så det kommer antagligen skita sig. Det får gå hur det går iallafall.!
Just det, alla mina kläder kom i fredags, jag som trodde att dom inte skulle hinna komma till julfesten. Klänningen var ju inte ens den jag hade beställt?:S Eller så minns jag fel.. Men den var ändå ganska så rätt så möjligtvis så sisådär bra ändå!
Nu har jag ingenting mera att skriva ska lägga upp dagens låt och kommentera lite bloggar vi hörs.!
:)
/Reneé.
Tumblr_ldojzawerd1qe3rjto1_500_large

dagens låt

I'm not perfect, but I keep trying 
Cause that's what I said I would do from the start 
I'm not alive if I'm lonely, so please don't leave 
Was it something I said or just my personality?

7k

SORRY!
Har inte bloggat på väldigt länge men jag har varit sjuk de senaste dagarna förrutom måndag och tisdag. Jag märkte igår att jag mådde illa och ja. Satt mest hemma och sov spelade the sims heheh. Idag har jag också bara spelat the sims och lyssnat på musik och snackat med nån konstig daniel haha. Snart kommer det några människor och ska äta middag här jätteroligt eller inte. Ikväll ska jag mest sova och spela sims hehehehhe. Alexandra har också sovit här varje natt när jag varit sjuk! Nu ska jag gå hejdå!

bildkonst

Bara för att NICOLINA ville att jag skulle skriva om bildkonsten så gör jag de eftersom att jag hade lovat henne också! :)
Idag på BKn så satt jag & nicco och skrattade för att Linus inte ritade bra han ritade helt konstigt & inte ALLS BRA! :( FY LINUS. Han fick damp & började skrika på Axel som satt & frågade MASSA frågor om någon Lucas eller hur det stavas. HAHAHHA asså jag menar massa frågor, höll på att få damp, helt seriöst. Sen på rasten så tryckte vanne på Tinas ansikte så jag garvade som jag aldrig garvat förut i skolan. Det va verkligen helt sjukt. Sen satt jag & nicco & garva för att jag får ryck hela tiden & hon tyckte inte att hennes teckning blev fin.. :( det blev den visst. tycker jag. Men jag tror inte att någons blev fin eftersom att vi skulle rita propositioner och det blev heelt fail. Men nu ska jag till Reneé. Nicco får nöja sig med det här. Hejdå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

snabb skola :o

Jag har märkt att skolan går mycket mycket snabbare om man inte kollar på klockan! :o Så tiden gick nästan lika fort som igår fast igår gick det snabbare, haha! ;) I skolan skrattade jag som fan åt Tina för att Vanessa gjorde nåt med hennes ansikte som fick mig att börja skratta, haha! :D Sen åkte jag hem efter skolan & satt min och pärlade. Ska visa upp allihop sen på en bild i slutet av inlägget! :D Men idag är det fotboll och efter det ska jag till Reneé eftersom att jag ska sova där för min pappa ska till Sverige, vet inte varför men han ska dit med en kompis så jag ska sova hos Reneé då som sagt. Men nu ska jag ta bilderna med pärlorna, sen ska jag börja klä på mig fotbolls kläderna, hörs efter det! :)


dagen låt


atm

Sitter jag och dricker cocacola framför datorn har försökt ta några bilder men perkele vad min kamera suger ibland iallafall, ska väl inte ta 30 sekunder att ta en bild efter man hållt ner avtryckaren. Heeeeeelt sjukt. Men i allafall idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid 10 av att jag var jättetäpt somvanligt då på lördagarna när man vill sova. Alexandra kom vid 2 tiden, vi satt nere och hade brottning,läste vitsar och sov 1 timme. Sen for hon hem vid 6tiden.
Ikväll ska jag nog verkligen lägga mig tidigt och nu menar jag det igår gick jag halv 4 eller något sånt. Imorgon är det söndag, känns ju inte sådär jättebra när man inte gjort någonting på hela helgen. Och det är sjukt kallt så man kan inte göra någonting. På måndag ska vi simma med skolan har ingen bikini eller nåt tänker ändå skolka den timmen för jag hatar att simma för jag är värdelös på det också.
Nu har jag inget mera att skriva kanske kommer lite bilder senare ikväll, håller på att ladda min gamla kamera som är snabb på såndääärnt med att ta bilder direkt :):) Hörs senare!

puff puff!

Håller på att överföra mina bilder som jag har tagit, dom kommer upp sen! :)
Annars sitter jag väl bara och puffar på facebook :)
Sov gott!

lite av det jag beställt


idol 2010

Har inte följt det alls, så jag tänkte att jag kan väl kolla finalen i alla fall. Vet faktiskt inte vem jag tycker att ska vinna. Men jag tror att jag vill att Minnah ska vinna. Jag vet inte varför, men hon är i alla fall jättebra & det skulle ju vara ganska tråkigt om Jay vann eftersom att det har vart killar många år i rad som har vunnit.
Men nu har jag inget mer att skriva, syns! :)

omnomnom


nedräkning

14 dagar eller 2 veckor kvar tills julafton.
67 dagar kvar till Thailand.
21 dagar kvar till Nyåret.
80 dagar kvar tills Alexandra fyller år.
Och bara för att så lägger jag in dagens låt!



ur the line in sand when i go too far

Hejhej!
Har inte hunnit bloggat idag. Skolan var chill hade fysik där vi exprimenterade med karamellfärgatvatten och tennvätska. Sen hade vi gymnastik: damsugaren som jag och Alicia är pro på iallafall! Sen hade vi moraklockan och massage + kodboll. Efter det lästimme på matten. Till lunch hade vi korvsoppa intressant och veta eller så inte!;)
Dubbeltimme bildkonst där jag ritade en bild på mig själv, Dick ritar av min hund och massa nataliedee figurer. Efter skolan stack som vanligt till Magazin och köpte patroner! När jag kom hem sov jag som vanligt tills klockan 6 ungefär. Då åt jag så kom Alexandra.
Vi har väl mest haft massa tejp i vårat ansikte och tagit bilder, inte bilder som vi kommer lägga upp hehe. Och så satt vi mest och pratade. Nu stack hon just och jag ska väl snart gå och duscha ska lägga mig tidigt även fast det är helg. Måste vara hemma hela helgen blir ändå rätt så skönt fast ganska tråkigt. Imorgon ska jag stiga upp tidigt iallafall försöka fast jag vet ju att det inte går haha. Sen ska jag vara med Alexandra.
På måndag är det lucia i skolan jag undrar vem som är. Sen har vi ingen läxa tills på måndag eller jo finska med shithesame. Och vet ni vad?
Det är exakt 2 veckor kvar tills julafton.
Inte för att jag ser framemot den för att jag ska fira den på Åland som jag bara gjort 2 gånger i mitt liv. Firar med Mamma Låtsaspappa och Emil och Kevin. Och ja så ska jag ju till Thailand så jag kommer typ inte få så mycket presenter av dom men av pappa såklart fast man vet ju hur det blir med det, att han kommer med någon ursäkt så får jag dom i April eller nåt.
Nu ska jag gå jag bloggar antingen senare idag eller imorgon. H3JS.

dagens låt!

Cooler than me - Mike Posner



dag 10 - det här hade jag på mig idag

Jeans, gamla, vet inte var jag har fått dom ifrån | Linne, Gina Tricot | Kofta, Reneés | Strumpor, Inter sport.

haha, jag hittade den!

Haha jag hittade min kamerasladd! Gissa var den va? ;) Logiskt, den var ju fan där som ALLA ANDRA sladdar finns! Så jävla dum i huvudet kan jag vara!
Ska kanske ut med Shajan, vet inte vad vi ska göra. Men jag vet inte ens om jag kan komma till strandnäs. Tror att jag sticker ut med honom imorgon istället, om han kommer ut då. Får väl se. Vet ju aldrig med honom. Men snart ska jag väl äta. Ska ladda upp lite bilder från min kamera sen. Ska ut och ta lite bilder så att jag har något att visa! :) Ska ta lite bilder ute tror jag. De va länge sen. Typ någon gång senast var typ dagen när skolan hade börjat. Men nu ha jag inget mer att skriva. Vet inte vad jag ska göra ikväll, kan kanske fråga om någon kan sova här? Yes yes, men nu ska jag ringa till Reneé sen äta sen sticka till Reneé fast hon inte vet något ;). Just det.. Vad ska jag säga när jag ringer till henne?!?!??!?!?!??!? :o

tråkig skola?

Jag måste faktiskt säga att det händer ingenting i skolan när inte Linus eller Shajan är där. Men annars är det väl bra antar jag. Sitter och lyssnar på musik, Eminem är bäst ju.. ♥ Ska städa mitt rum nu. Ska söka efter min överföringssladd också så att jag kan ladda upp bilder från min kamera också. När jag hittar den kommer det bättre bilder än vad det har vart på senaste tiden. Men nu ska jag städa. Hörs :)

spotify

Laddade nyss ner spotify, jag vet att jag är efterbliven, men jag har inte kunnat ladda ner det, datan har alltid börjat lagga när jag ska ladda ner det. Men nu funkade det äntligen! :) Nuu ska jag först blogga klart det här inlägget, sen ska jag dra till Reneé. Får se vad vi hittar på. Man vet ju aldrig. Skulle somsagtbella ha funnits kvar skulle vi ju såklart ha åkt med henne ;). Vet inte vad jag ska skriva mer? Kanske kommer ta lite mer bilder, men som ni vet så har jag ju ingen kamerasladd som jag nämner i ganska många inlägg som jag har skrivit. Men jag ska försöka att hitta den. Men var kan den vara? Kan den vara hos mamma? Knappast. Men får se om jag hittar den snart. Men nu har jag inget mer att skriva, hörs!
fick bli en gammal egopic från hösten :) Har ju inga bilder.

dag 9 - min tro

Ja vad ska man skriva om det? Jag tror inte på God eller Jesus eller något sånt, tycker det är helt onödigt att vi lär oss om det i skolan över huvud taget. Jag tror inte på någon gud förutom barkman guden. Det är vad jag tror på. Jag tror inte att Gud skapade Jorden och att Jesus kunde så få mycket mat av 5 bröd att det räckte är typ tusen personer. Jag tror inte på någonting av det. Ska man till kyrkan med skolan typ där vid jul är det ju helt onödigt att dom som inte tror på Gud och all den dör skiten ens kommer med? Varför blir man tvingad att gå till kyrkan? Det är ju sjukt..
Det var allt.. :p


?

varför?

Varför röker man?
Varför super man?
Varför slåss man?
Varför dissar man?
Varför snackar man skit?

Varför är det egentligen så att alla snackar skit? Röker? Dricker? Varför gör man sånt skit när man är under 16 år? Tycker man det är coolt eller? Jag ska berätta en sak; det är inte coolt. Man kommer bli mycket mer accepterad om man inte super och röker och sånt. Man kanske känner sig som en i mängden när man gör det. Men om man vill vara en sån så visst. Men man ska i alla fall ha klart för sig att det är verkligen inte coolt och man blir mindre och mindre uppskattad om man inte gör sånt, även fast man kanske tror att det är tvärtom. Man kanske är uppskattad och älskad just nu för att man håller på så, men snart kommer man att inse att det inte är värt att hålla på så. Om man vill förkorta ditt liv genom att röka och supa, så visst. Men det har man tid med senare.. Sen när du blir vuxen kanske du ångrar dig med det du har gjort, och ångrar att du missade så mycket av din barndom genom att röka och dricka. och när man dricker leder det ofta till slagsmål, ska det vara så? Ställ er den frågan, ska man behöva slåss och skaffa skit till sig själv bara för att man dricker? Ta en liten fundering och tänk efter vad du håller på med innan du börjar att röka och dricka.


Varför dissar man?
Varför dissar man sina vänner? Varför kan inte alla vara vänner? Jag blir så trött på att alla snackar skit och sprider rykten, rykten som inte ens är sanna. Och även om ryktena skulle vara sanna så varför sprider man det vidare? Kan man inte hålla det för sig själv? Ska man vara så sugen på att berätta något? Berätta det till någon man verkligen litar på. Man ska inte behöva känna sig tvingad till att säga något som man har fått i förtroende att inte berätta. Det är fel. Och om man inte visste det redan, så kommer man att förlora så mycket vänner om man sprider vidare rykten och hemligheter. Har man ett förtroende till någon ska man inte behöva bryta det. Och litar man på en person så ska man inte behöva bli osäker sen bara för att man hör att den och den har sagt det. Om någon berättar att någon har sagt något om dig till exempel, fråga personen som har "sagt" något om dig före du tror på det dom andra har sagt och bli sur. Lita inte på allt du hör och på vad andra säger, och om du gör det.. Tänk efter före. Lita på sanningen.




lucia - blond eller brunett?


dagens låt


svenska

Hejhej!
Idag har jag inte alls varit på datorn, förrutom på iphonen i skolan så jag har inte kunnat blogga! Idag var det meningen att jag skulle till Alexandra men av vissa orsaker så funkade det inte.. I skolan hade vi massa tråkiga timmar som syslöjd finns inget värre eller jo svenska/samhälla med Doris -.- Sen så har vi 9 stycken prov den här terminen, missar 3 med Thailandresan så jag får göra 3 på samma dag, jätteroligt! Ikväll har jag sovit och övat lite på svenskan och tyskan, finskan struntar jag i det får gå som det går ska ändå sluta så att. Har just varit och duschat/badat bastu, eller jag kan ju inte bada bastu för jag får värsta astmaatackerna (Alexandra fattar vad jag menar ;)) Nu ska jag snart gå och äta och kanske öva lite till för en gångs skull! Hehe imorgon börjar jag 9 skönt!:) Just det visste inte att detdär hände i Strandnäs, shit vad läskigt ju!:O Imorgon bitti kan jag försöka hinna med bloggning men jag tror nog det! Jag har inte så många bilder idag heller.

dag 8 - ett ögonblick

Jag vet inte riktigt vad man menar med "ett ögonblick" men vi kan säga att man ska skriva om ett speciellt ögonblick som man minns riktigt bra! :)
Ett ögonblick som jag minns riktigt bra var i trean när jag, Tina och Vanessa vad bästa vänner. Vi alla tre var emot Nicco och snackade skit om henne varje dag! Det var liksom vår stora hobby! :S Jag minns att en dag när vi satt på Vanessas studsmatta och hon och Tina snackade om att dom ville ha fett mat! :o typ pommes fritres och hamburgare och massa.. :S Och alla vi var kär i Alfred då och vi pratade om att vi skulle gå hem till han och knacka på och säga att vi älskade honom och massa skit?! :o Haha!! Riktigt bra tider, fast då bråkade jag med nicco, inte bra inte bra :(
Det va typ allt. :)

dagens låt!

Har inte satt upp dagens låt på ett bra tag. Den här låten för mig är ganska gammal, men jag lyssnar fortfarande på den och jag tycker att den är bra!
cee lo green - fuck / forget you

våldtagen ?!

Hur fan kan något sånt hända på Åland? Jag som alltid har känt mig trygg här. Men det kan man tydligen inte längre. Den är en kvinna som blev våldtagen vid Ålandsbaknen i Strandnäs i Måndags. Hon blev tvingad att sätta sig i en bil och sedan körde dom som tog henne iväg till Båtnabben och sen har ingen sett något mer. Läskigt.. :o Hur kan nåt sånt hända på Åland?! Det är det jag funderar på.. Och det var i Strandnäs också.. Nära skolan. Fy fan vad läskigt. Nära Vanessa, Linus, Shajan, Och dom där? :o Fan va läskigt.. :S
tryck på bilden så kan ni läsa vad som hände!

kul dag, fast ne

Hejsan!
I morse när jag skulle till skolan steg jag upp där vid sex tiden. Otroligt nog var jag faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Tur! Så jag åt lite, sen fixade jag mig. Fick lite tid över, ovanligt. Sen gick jag till bussen, behövde inte vänta på den så länge, den kom ganska direkt. Sen tog det ungefär en halv timme sen var jag vis skolan. Först hade vi historia. Förhör. Kunde inget så jag fick ta upp boken :). Sen kunde jag allt. Sen skulle vi göra något på datorn. Fick ha lärarens laptop. Såklart blir Zache avundsjuk och sitter och kollar hela tiden.. -.- Störande.. Sen hade vi finska. Tråkigt. Men Tina va med på timmen och då va Kajsa lite roligare. Hon sa att Nicco och Zache va gifta, så sött! Men sen ville Nicco separera. Då blev Kajsa ledsen. Men sånt är livet. :( Sen hade vi träslöjd. Hann ganska långt. Snart e dörrarna klara. Men jag kommer nog inte hinna klart eftersom att jag aldrig får hjälp?! Sen efter två timmar träslöjd hade vi typ.. någonting. Men dom två sista timmarna hade vi geografi. Tråkigt. Vi hade prov. Gick sådär. Men men.. Sånt är livet också. SEn stack jag till Julias pappa. Satt där och kollade på film. Sen kom mammas kille och hämtade oss. Stack hit till Leemland. Så nu sitter jag här och väntar på att den här dagen ska vara slut, eller kanske inte. Eller jo.. Eller nej jag vet inte. Men det är tråkigt. Men ska äta snart. Då blir man i alla fall sysselsatt av att äta! Kuuuuult! Sen vet jag inte vad jag ska göra. Det går inte att gå ut och fota när man inte har någon bra kamera, och det går inte någonting. Men får se vad jag hittar på, har inte gjort mina läxor heller, kanske bra att göra dom. Matte läxa är inte kul. Inte engelska ordförhör heller. Men live wiht it! Men nu ska jag skriva ett till inlägg om eh.. Ja vad det nu var. Men det får ni se sen. :) Ses!
har ingen bögbild >.<

dag 7 - min bästa vän


Som ni alla vet så är min allra allra bästa vän Reneé. Men jag har en till också som ni kanske inte har hört så mycket om. Hon heter i alla fall Louise och bor i Sverige. Jag har känt henne sen jag var ett och jag träffar henne då & då när jag åker iväg till Sverige. :)
Reneé har jag mest minnen med, eller kanske båda jag vet inte. Men jag tror att Reneé & jag har fler minnen just nu än vad jag och Louise har. Eftersom att jag bor nära Reneé och vi är med varann så mycket som det bara går. Men det är heller inte så bra eftersom att med vissa personer så är det så att man tröttnar väldigt fort på varandra & kanske börjar bråka och så. Men sånt håller inte jag och Reneé på men längre. Vi hade ju ett stort bråk förut. Men det är ju över nu som tur är. Hoppas att det aldrig händer igen. Eller.. Det kommer det inte att hända. Haha!
Men jag har ju några till bästa vänner också. Dom kan jag lita på också väldigt mycket och det är lätt att prata med dom! Nicolina, Tina, Jennifer och Wilma! Jag älskar er verkligen! ♥

-

Hejhej!
Glömde bort att blogga igår, idag kanske det inte blir världens roligaste inlägg efter som att jag är 7kt irriterad. Jag går inte in på det nu men att. Idag i skolan hände väl ingenting höll på att somna och dubbeltimme svenska sistatimmarna jättekul right. Sen hade vi typ massa tråkiga timmar och skit. Igår gick jag och la mig vid 1 kunde knappt sova en minut inatt kändes det som vet inte varför. Imorse hade pappa tydligen fått magsjukan så snart får väl jag det också hm?... Har sovit två timmar kanske tre timmar. Har ätit och klockan åtta har jag utvecklingsamtal i skolan, det kommer gå så skit. Efter det vet jag inte vart jag ska ............. cp
Hejdå!
om nån månad slipper man bort härifrån no idea om hur skönt det kommer bli.

@ lemland

Hejsan!
Just nu sitter jag "hemma" i lemland.. :s Vad gör jag här egentligen? Jag sitter ute i Lemland och vad gör man här? Ingenting.. Jag har inte ens sett hela huset än?! Vad fan ska jag göra? Känner ingen här. Vad gör man då? Sitter på datorn. Oj vad social jag kommer känna mig, verkligen! Och min syster har börjat se på Harry Potter också :o Så ska man ju såklart sitta och höra på när hon snackar om alla hans filmer 24/7. Nice det här vettu!! :D Fast ne. Men man kan ju lära känna folk i alla fall. Men hur länge ska de ta då? Hundra år kanske? :) Nejmen .. Helt seriöst. Jag måste läsa. Har prov imorgon. Ett prov och ett förhör. Plus att jag måste läsa ut min bok som jag ska recensera sen också. Så kan inte skriva mer nu, hej då!
Var sociala!

dag 6 - min dag

Ska man skriva om hela? Skit samma, skriver om från morgonen tills nu!!
Jag vaknade kanske där vid elva tiden. Jag vaknade av att Reneé ringde mig. Hon frågade när jag skulle till Lemland. Jag sa att jag inte visste och blablabla. Den delen skiter vi i. När jag var med Reneé gjorde vi inte så mycket. Vi satt lite på datorn och latade oss lite.. :) Sen stack vi till Reneé. Det var meningen att jag skulle till Lemland, men nej det skulle jag inte så det blir imorgon.. :S Men att jag och Reneé gick till Select. Köpte lite saker. Och sen gjorde vi inte så mycket mer. Vi gick hem och hade brottning. Sen skulle jag hem så jag gick hem och nu är jag här och sitter och skriver. Men det var hela mig dag. Så nu har jag inget mer att skriva. Bilder lägger säkert Reneé upp så .. :p

nya bilder

Glömde att skriva ett inlägg i morse så jag skriver ett litet nu! :)

Just nu är jag med Reneé och vi håller på att fixa lite för att vi ska ta nya bilder till bloggen idag! Kanske till en ny header? :)Man vet ju aldrig. Vi ska nog inte göra så mycket idag än att vi ska åka till Lemland.. Tråkigt eller? Men nu har jag inget mer att skriva, uppdaterar med sen, hejs! :D
Snart ska ju jag och Reneé till Thailand så vi ska ju ta massa sprutor, det är här vi tar dom om ni vill veta.. :s
Läskigt ställe faktiskt..

nu du!

Jaja.. Jag vet att jag inte har skrivit på länge, och jag måste erkänna att jag inte har någon bättre ursäkt på det än att jag inte har orkat blogga. Jag har försökt att skriva något varje dag, men jag har raderat allt eftersom att jag inte kommer på någonting att skriva. Men nu ska jag skriva ett super långt inlägg, bara för att Nicolina & Reneé ska bli glada! :)


Jag börjar med att sammanfatta dom här dagarna som jag inte har bloggat på säger vi!

På Lördagen var jag bara hemma på dagen och var på datorn och pratade med folk på msn och så. Sen på kvällen vid sex tiden stack jag till Tina för att vi skulle gå till skolan för att se på dunder dansens uppvisning. Så vi gick dit och vi satt kanske i 20 minuter och  väntade tills det skulle börja. Sen började det! Det var mest den "högre" grupper som uppträdde, men det var ändå en bra uppvisning. Shajan och Linus var där också, men vi satt inte med dom. Men när uppvisningen var slut så gick vi ut. Linus och Shajan stack hem. Jag, Nicco, Tina & Kristina gick först till Tombos och köpte lite saker. Sen ville vi vara med Shajan, men han var hos Linus. Så vi gick hem till Linus och sa att dom skulle komma ut, så kom dom sen. Först satt vi bara på Tombos och snackade, sen gick vi typ där vid Ålands banken, där blev jag, Tina & Kristina kastade i snö, så Tina och Nicco stack hem för att Tina fick kallt. Jag och Kristina stannade kvar för vi ville inte sticka. Men jag frös som jag aldrig hade gjort förut i alla fall. Så till sist när jag inte klarade av mer så stack vi alla hem. Jag och Kristina stack först till henne för vi frös så satan. Kristina duschade först, sen duschade jag. Sen drack vi lite te och sen åkte vi hem till mig. Vi lade oss kanske där vid tre, men vi gjorde ingenting, men vi somnade i alla fall.
Sen på Söndagen vaknade jag och Kristina av samma orsak som alltid.. Min pappa kommer och skriker att det snöar ute. Så vi gick upp och åt frukost. Sen skulle Kristina hem så hon stack. Sen satt jag bara hemma och tråkade. Hade ganska ont i huvudet så. Men mer har jag väl inte gjort idag. Imorgon blir det att stiga upp ganska tidigt. Jag ska träffa Shajan och efter det ska jag till Lemland. Där blir jag tills på Torsdag. Jätte roligt fast kanske inte.. Men man vet ju aldrig? Det  kanske blir roligt i alla fall .. ! :D Men där ska jag i alla fall ta bilder! Reneé kanske kommer med också! Om hon får för min mamma såklart.. Det är inte helt säkert, men man får ju hoppas! Så det är vad jag har gjort. Och nu skriver jag det här inlägget bara för att jag inte har någonting att göra och jag kan inte sova. Jag har kollat på film också nyss. Yes Man. Har sett den en gång innan. Men jag orkade inte ladda ner någon. Jag är ändå ganska trött. Så snart ska jag väl försöka sova, man får ju hoppas att det går bra med tanke på att jag vaknade klockan 2 på dagen idag..
Vad ska jag berätta mer om då? .. Ja just det.. Jag ska ju skriva om ... Eh .. Just det.. Jag måste skriva om dag 4 och dag 5. Dag 6 skriver jag om "imorgon". Men jag kan inte skriva om dag 4 eftersom att jag inte har någon bild eller något så. Jag gör bara dag 5 istället! :)





Dag 5 - vad är kärlek?

Första gången jag var kär var nog när jag bodde i Sverige fortfarande. Jag hade en kompis där som hette Jesper. Jag minns inte hur det var, men jag var inte kär i honom så länge i alla fall. Sen jag flyttade till Åland har jag nog haft känslor för många.. Men jag har vart riktigt riktigt kär tre gånger, nämner inga namn på dom tre personerna. Men dom som känner mig kan nog räkna ut vem det var i alla fall. Kärlek kan vara svårt och jobbigt när det inte funkar, och när den man har känslor för inte känner likadant. Men när det väl funkar så känner man den där känslan som alla vill känna. Och alla komma nog att få känna den någon gång. Även fast man inte kan tro det, så kommer det någon dag när man får känna den känslan! En dag kommer din dag också komma!

Nu har jag inte så mycket kvar att skriva, men imorgon kommer fler inlägg, det kan jag lovar! Nu fick Reneé och Nicolina sin vilja igenom, och plus att Nicolina fick en länk lite högre upp. Kolla gärna hennes blogg, älskar den! :) Ha det bra så länge! :D


En bild jag tog för länge sen på någon bild jag hittade i min ficka :o Inte så tydlig bild, men det är en The Simsons grej. Haha! Men nu ska jag sluta skriva, nu ska jag sova! Godnatt! :)

SPARHALLEN

bara så där lite random mitt i allt.
negativa saker bout sparhallen.
* jag får alltid ont i magen när jag är på sparhallen.
* man går vilse där hur lätt som helst.
* alla plastsaker man köper går sönder direkt.
* dom på sparhallen dampar sönder väääligt lätt iaf på mig.
positiva saker bout sparhallen.
* billigaste butiken at hela åland.
* dom börjar med julsaker i september och slutar i januari ?
Hehe, bara sådär random mitt i allt. Igår kväll såg vi på film någon som hette 'It's alive' Handlande om någon bebis som slaktade hela sjukhuset vid födseln, och är tydligen en mördare. Läskig var den iallafall, nog för att alla somnade fem minuter efter den börjat så jag somnade också. Vaknade vid ett och sov i soffan hela natten. Och vet ni vad ?
M A G S J U K A A A A !

Becky har magsjuka, pappa har magsjuka och min hund har magsjuka?!?! Snart får väl jag också magsjuka. Jag har inte haft magsjuka sen jag var 5 år, enda gången jag fick sova i mammas säng så spydde jag i den heh(a)
...Och som ni i Sverige antagligen inte vet... Så vi på Åland / Hela finland är lediga imorgon (måndag) eftersom att det är finlands-nationaldag. Alltså det känns som att vi inte haft den dagen här förrut har vi det? Eller är det den dagen då man äter sånadärna småa kakor med sylt på toppen eller något? Kalevala bakelser? Asg.
Nåväl så igårkväll kom min kusin farmor och farfar och farbror hit. Drack glögg, fick värsta julafton känslorna där?
Sen så hade jag tänk ändra lite småa saker på bloggen typ som nedräktning till julafton. Idag är det 19 dagar kvar, 2 veckor och fem dagar ithink?
Nåja nu har jag ingenting mera att skriva laddar väl upp lite bilder heys !

till min bästavän ♥

nu är det så, att alla brev och allting Alexandra har skrivit till mig har jag såklart läst och tagit åt mig av. Jag har inte svarat så långt som hon skrivit och det kommer jag aldrig kunna för jag är inte bra på sånt men jag ska i allafall försöka bevisa här över våra underbara besökare och så att alla kan läsa!

Du har alltid ställt upp för mig när jag behövt du har alltid funnits där bredvid när jag behöver & annars.
Du berättar aldrig dina historier till mig, vet du varför? för att jag har varit med i dina historier som du berättat.
Du kan knarka, du kan förstöra dig helt, du kan göra vad du vill för mig är du alltid min bästavän oavsett vad.
Vi behöver egentligen inte skriva hundratals hjärtan för att få varandra att förstå att vi är bäst i världen.
Vi kan inte skrika och bråka med varandra, eftersom allting alltid slutar med ett skratt.
Jag vet inte hur du tycker men enligt dina brev så har alltid ställt upp och så vidare. Jag skulle känt mig omogen om jag bara skrev detsamma. Så såhär blir det. I min kamera står det att vi träffades 29. Fast nu förstår jag själv att det måste varit 27. Det är stor skillnad, fast båda dagarna var en av dom bästa i mitt liv. Utan om skulle jag inte suttit här och skrivit allt det här.
Jullovet spenderade vi tillsammans, nyåret också fast vi inte var med varandra. Saker har förändrats men inte dom dagarna eftersom att vi bara upplevt dom tillsammans 1 gång. Snart har vi känt varanda i ett år. Vi har hunnit med massa under dom dagarna. Vi har bråkat vi har småtjafsat och för det mesta haft roligt. Som med gummibåten i somras, det var ganska ofräscht måste man allt hålla med om, men vi klarade det endå. Vi har hunnit till finland en fram och tillbaks och dit och tillbaks igen. Men aldrig till Sverige. Du känner min släkt, jag
känner din för det mesta. Mitt hem är ditt hem, ditt hem är mitt hem and so on.
Din humor och min humor är sämst, förlåt om det tappades en del av dej nu HAHA! Men så är det. Vi skrattar åt ariztåkatt&angardo. Vi har alltid roligt när vi är med varandra. Alla våra historier och minnen skulle ta år och dagar att skriva, fast vi inte ens känt varandra i ett år. Jag kan vara mig själv med dig det vet du till 100 procent. Jag behöver väl inte skriva hur mycket du betyder för mig, varje gång jag varit ledsen har du tröstat mig! Du betyder jättemycket för mig syster! Vi är bäst, vi mot världen du & jag. LussebullN och CopykattN. Gun och Gösta. Agentkälmers och Agentmusarn. lloyd Christmas och Harry Dunne.
Den här senaste veckan har det känt som att någonting har hänt så därför skriver jag det här. Du kanske har blivit irriterad på mig och jag har blivit på dig fast ingen av oss egentligen gjort något fel? Jag tror att det blir så när man är med varandra så många dagar och länge. Men det känns alltid bättre när vi träffas. Och för mig känns det som att du blir ledsen när jag inte kan komma till dig på grund av vissa saker eller någonting, såklart jag också blir lite ledsen då men det bryr vi oss om inte när vi träffas igen.
Och du och jag ska till Thailand 5e februari till 19e februari, det är någonting man aldrig kommer kunna glömma iallafall! Det kommer nog bli dom bästa dagarna med oss bland annat.
Vi har våra saker, grön och rosa dum och dummare vi hade iallafall tur med vädret solsidan peggylex somsagt bella nudelshåpa och så vidare. Och så finns det folk som försöker sno våra saker ifrån oss, namnen och så vidare du vet vad jag menar. Men dom lyckas inte slå våran vänskap. Vi håller ihop i vått och torrt.
Det här var mitt svar till allting jag fått av dig, och december den 27e ska du få någonting väldigt fint av mig du behöver inte ge tillbaka något för det här är bara mitt tack!




sometimes dreams come true

Shoo!
Nu är det så att jag bloggade inte alls ett långt inlägg igår, publicerades det då nej? Mitt blogg.se eller allas (?) segar jag vet inte men långt vare iaf. Men nu ska jag försöka få ihop ett litet inlägg iaf.
Iförrgår hade vi dagsverke, dagsverkade hemma. Städade hela min garderob och hela mitt rum! Allt ihop tog väl någonting runt 2/3 timmar. Sen på kvällen gjorde jag ingenting var på datorn och la mig rätt så tidigt!

Igår i skolan var det rätt så kul! Hade dubbeltimme bildkonst biologi morgonsamling och sånt chill! Efter skolan stack jag,Åsa och Joel ner till stan och åt på Hesburger där också Frida,Becca & Norsken och lite andra var. Efter det stack jag och Åsa till papi och hämtade saker sen till mamma! Kvällen spenderades mest med Joel och lite Charlie då. Vi stack hem rätt så tidigt för vi var trötta hehe, hängde med Joel runt i östernäs. Sen la vi oss vid halv tolv, tolv någonting. Vaknade såklart av att mitt finger värkte? Så jag började hälla cocacola på mitt finger och linda runt det med papper, normalt haha?!

Idag vaknade vi vid 12 eller tidigare. Stack till stan och åt på Åsas pappas jobb sen for jag ju hem med bussen! Och nu sitter jag här, har just varit ute och träffat farmor,farfar,farbror,pappa,alle & min kusin som jag inte sett på 2 år eller något sånt. Nu ska jag bara vara hemma och chilla och fara och handla med pappa typ hehe. Ikväll blir det att fara till mina kusiner och dom där. Jag tror jag sover i hamnen inatt. Men nu ska jag ta och göra något ha det kivaaaa!
/ reneeeeee

bloggar inte Reneé bloggar inte jag heller, så ni får stå ut tills hon har börjat blogga igen.

-

dag 3 - mina föräldrar

Vad finns det att veta om dom?
Min mamma & pappa var tillsammans tills jag var två, sen skilde dom sig. Min pappa är min hjälte i allt, min mamma också, fast jag är inte hos henne så ofta. Men snart ska jag dit igen om ni ville veta. Min pappa är ganska konstig, men min och Reneés bästa vän <3 WE LOVE YOU PATTE!!!!! Han är ganska jobbig ibland eftersom att när jag är med någon ringer han varje havtimme, men det gör inget.
finns inget mer att skriva, orkar inte skriva mer, hejdå!

dag 2 - mina syskon

Jag har två syskon, en som heter Linnéa och en som heter Julia. Båda två går i samma skola som mig, men Julia är 7 och går i tvåan och Linnéa är 15 och går i nian. Julia är jättejobbig ibland och ibland snäll och ja.. Men jag brukar inte umgås med henne så ofta. Linnéa är omtänksam och så men jag brukar inte träffa henne så ofta trots att jag går i samma skola som henne.
Finns inget mer att skriva.

andra december

Hejjohej.
Bloggade inte igår för att jag var upptagen hela dagen och sen på kvällen gick det inte att publicera. Men i allafall, igår hände väldigt mycket iallafall. Satt hela dan @ hesburger med fina vänner :) Och på kvällen var jag med Alexandra och vi bakade kladdkaka och blev jagade av Patte-Latte. Idag vaknade jag tio, skönt? Klockan tolv ska jag till tandläkaren, mindre nays. Sen måste jag städa min garderob som har saker från 2002 ? :O

 Orkar egentligen inte men hehe, måste få ihop 20 euro till dagsverket och jaa. Imorgon är det normal skola tråkigt, men missade den segaste dagen på hela veckan Torsdag. Svenska,Engelska,Finska,Tyska,Musik. Och just det kanske inte hade skrivit det men. Mina betyg var dåliga, verkligen jättedåliga. Men ni vet, jag brukar ibland inte få vara med på lektionerna för att jag suger på att spela gitarr och så vidare. Och sen får jag en 8a i musik wiierd. Fick 8a i Bildkonst också vetäfän hur? Ajajaoajo, Efter jag har städat min garderob och skiten ska jag ner till Mariebar där en viss Åsa jobbar :) Och såsåså, har jag inte så mycket att skriva har inte bilder heller det suger. Har nog aldrig haft så mycket bildbrist som nu iaf.

Nu ska jag antagligen gå och äta frukost eller så sover jag tills halv tolv för då kommer papipapipapi. Har laddat ner massa kul spel till iphonen också, 4/5 mappar med spel? Helt 7kt hur jag spelar. Men nu ska jag ladda upp lite bilder ..






nu --> sova!

Imorgon blir det skola, börjar åtta så det är bäst att gå och sova nu! Vi har förhör i engelska och Svenska, har inte haft böckerna hemma så har inte kunnat öva.. Bra man är fast kanske inte. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, ska fråga om någon kommer ut. Kommer ha så tråkigt annars. Eller så kanske jag ska vara med Reneé om hon inte ska vara med Åsa. Men om hon ska vara med Åsa så får jag väl fråga någon annan. Typ Tina eller Nicco eller Shajan eller Sami.. Ja vem som helst bara jag slipper sitta hemma hela dagen! Men nu ska jag sova, godnatt!
bild från samis, frans, joels, peders, tobbes hockeymatch, hatahatahata tunnorna.

dag 1 - om mig

Var ska man börja?
Jaa, jag heter Fanny Alexandra Pettersson, föddes år 1998 det 18 februari i Stockholm / Nacka. Bodde där tills jag var kanske fyra år. Men när jag var två så flyttade min mamma till Åland och min pappa bodde kvar i Sverige. Så jag fick åka varje vecka med båt från Sverige till Åland och tillbaks. Kul fast ne. Sen flyttade pappa också till Åland. Det var mindre roligt. Så nu bor jag här. Känner massa fina människor, så på det sättet ångrar jag inte att jag flyttade hit. Min bästavän heter Reneé, som ni redan vet. Vi har massa bra minnen som är bäst!
Jag har ingen favoritmat, men jag äälskar cola. Jag går i världens bögigaste skola, nämligen Strandnäs skola. På helgerna är jag med Reneé, ibland Shajan & Reneé, Ibland massa folk. Men för det mesta Reneé. Jag hatar töntiga fittor som bara lever efter vad man tror om andra och vad man hör om andra. Såna som sprider rykten och massa andra skit.
-
orkar inte skriva mer, men nu vet ni lite i alla fall.

bara för att ha något att göra när jag inte har något att göra!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina syskon
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mitt bästa minne från lågstadiet
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

ett år om 28 dagar ♥

Min och Reneés blogg fyller ett år om exakt 28 dagar. Längtar dit! Jag hoppas att det kommer bli som det var för ett år sedan. Men just den här dagen, den första december förra året, då hade inte jag och Reneé träffat varandra. Det känns jättekonstigt... :o Tänk vad mycket jag och Reneé har hunnit göra sen vi träffades första gången.. Vi har hunnit resa .. Ja jag vet inte hur många gånger, vi har hunnit bråka en gång ;) Men lite småtjafs har det ju vart, men det har bara vart ett stort bråk på ett år. Bra att det inte har vart flera stora bråk, och att det inte kommer flera heller! Och så har vi hunnit lära känna varandras föräldrar, jag lärde känna Reneés mamma redan första dagen jag sov över hos henne! Så henne känner jag jättebra! :) Hennes pappa minns jag inte när jag träffade honom första gången, men jag lärde känna honom ganska fort också! :D Jag och Reneés pappa är bra på att dyka! Det kom vi fram till i somras när vi var vid "vårt" simställe och hoppade! Alltså.. Mitt, Reneés och Reneés pappa. Jag har lärt känna Reneés kusin, Reneés farbröder, ja.. Alltså jag vet allt, men det skulle ta för länge att skriva..
Jag älskar dig Reneé, som  du redan vet!

önskelista


dagens lucka!

Jag är med och tävlar om att vara med på dagens lucka på JOELS blogg. Kika gärna in på hans blogg om ni också vill vara med och tävla om att bli "dagens lucka"! :)
klicka på bilden för att komma till hans blogg!

1:a december!

Första december börjar ju bra, man är sjuk, man har ont i huvudet, man måste bara sitta hemma hela dagen och det kommer att komma någon psykolog hit som jag träffade i fyran! Kan det bli bättre? :D Ja det tror jag faktiskt. Tänk om man inte hade vart sjuk, om man inte hade haft ont i huvudet, om man inte skulle behöva sitta hemma i sitt vardagsrum med en psykolog..? Vad allt skulle bli bättre. Men jaja. Man ska inte klaga, det kommer väl bättre dagar, men just den här dagen .. Det är inte min dag. Men men. Man får helt enkelt se från den ljusa sidan och hoppas att det kommer bättre dagar, som det förhoppningsvis gör.. :)
Se hela bilden

RSS 2.0