bestfriend

Oj! Här bloggar ingen mera! Ska försöka bli aktivare! Idag i skolan somnade jag typ tjugofyrasju. Fysatan vad jag älskar svenskatimmarna med Doris<3 Fast ne. Ikväll har det hänt lite saker (a) Alexandra och jag är typ världens lyckligaste right now menatt. Satt och snackade med sötast just men han loggade ut skulle sova. Och jag har då absolut inte en miljard läxor men skiter i't liksom. Mitt spotify funkar inte heller, fyfan vad min dator suger sometimes. Iallafall imorgon ska jag vara med Dinah Aresh och Shajan. Men nu borde jag börja lägga mig för är fett trött trots att jag sovit bort hela kvällen från 6 till 8,9 typ. Godnatt.

dålig uppdatering..

Förlåt för den såliga uppdateringen, jag sa att jag skulle skärpa mig, men nu ska jag det på riktigt. Min dåliga uppdatering beror på att jag har mest vart ute denhär veckan och inte har haft tild att blogga. Men nu så ska jag skärpa mig fast jag ska ut och så.. Så nu ska ni få en bra uppdatering!

Idag ska jag vara med Vanessa. Vi ska vara i stan tror jag, men i Strandnäs också. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag tror att jag kommer ta lite bilder. Jag måste nog börja ladda upp lite bilder från min mobil nu, eftersom att jag tar dom flesta bilder med den nu för tiden. Min kamera har slut på batteri, och jag orkar inte ladda den. Och jag hittar inte ens laddaren så.

Men nu ska jag inte babbla om det mera, utan nu ska jag åta frukost, hörs senare!


hänt mycket ikväll ..

Hejsan!
Inte uppdaterat på ett tag, men ska skärpa mig nu. Ikväll så har jag och Vanessa varit på tvärsan. Där var Alle, Shajan, Simon P, Gabbe, Dinah, och Kristina. Och såklart massa mer folk, men dethär var dom vi umgicks med. Det hände lite saker, men det fixade sig, tror jag. Och ja.. Imorgon har Vikingaåsen disco och jag & Vanessa ska dit med varann. Efter det vet jag inte om vi ska sova över eller inte. Men i alla fall så på Lördag ska i alla fall vanessa sova hos mig eftersom att vi ska på kryssning på Birka paradise, det kommer komma bilder från det också! Min pappa jobbar ju där och han bjöd med mig från söndag till måndag, så då sa jag ja! Och jag fick ta med mig en kompis, och då tog jag med min vanessa :)

Men nu ska jag snart gå och sova, eftersom att jag ska upp klockan sju imorgon och klockan är tolv om tio minuter. Så vi hörs, jag uppdaterar imorgon! Sov gott!

glad & social, fan mitt liv var min passion

jag har inte bloggat lala trött, var på nån minnestund idag för min morfar rip. lala, allt suger faktiskt. fast lite saker har hänt ikväll, alexandra vet (a) och jag ska försöka flytta till pappa på heltid. för någon natt sen kom sötis♥ med taxi till mej fick sova i garderoben för att ingen skulle få reda på't och stack iväg 5 på morgonen. snice. annars har jag vart på staden med alicia emma och åsa, köpte chinos? och en svart scarf, fintfint slösat typ 160 euro på en vecka, hundramiljardersmiljarders godis och battery, amen har inte så mycket mera att säga, ska typ till swe och shoppa snart osåå..


usch.

Usch.

Trodde jag kunde lita på dig din fitta, men haha, nejdå. Du visste fan, går bakom min rygg helvete satans bitch, ibland rent ut hatar jag dig. Du var den jag kunde lita på, jag trodde aldrig att du kunde göra det. Men jaja, gjort är gjort, jävla fitta, dra åt helvete.


dagens låt!

Hejsan!
Dethär kommer inte bli ett långt inlägg, men något blir det. Jag kom nyss hem från skolan. Det har varit en sportdag för hela skolan och så vidare och så vidare. Nu e jag hemma och jag ska snart till Reneé, men före det så får ni dagens låt. Och det blir Akon - Dagensous.
Ha det bra! ♥

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS

Hej!
Skolan idag var ganska okej, har varit nervös för tandläkaren. Nu har jag kommit hem från tandläkaren, jag har aldrig i hela mitt liv mått så dåligt/illa. Det kändes ingenting när han stack in bedövningen, och lite när han drog ut. Tänk er än stor tång som håller på att ta ut en stor tand. Aj! Ikväll ska jag antagligen vara med Alexandra, har inget mera att säga, och dom som är känsliga kolla inte nere.

nattbloggar!

Hejsan! Som ni ser på rubriken så nattbloggar jag! Jag har verkligen tråkigt, men jag ska snart sova. Och Reneé har fixat en ny header som ni kanske också ser. Jag tycker den blev bra, men hon ska ändra bilden på henne.
Imorgon ska jag efter skolan ut och springa med Vanessa som jag kanske skrev i det förra inlägget. Jag vet inte hur långt, men en bra bit i alla fall. Jag tror att jag ska börja träna på heltid, eftersom att jag tycker det är jätteskönt att springa och träna och så. Och så ska jag börja på ishockey eftersom att jag verkligen älskar ishockey. Jag har villat börja på det sen förra vintern, men jag har glömt bort det till och från. Men nu ska jag äntligen börja! ♥
Och imorgon efter att jag har sprungit ska jag vara med Reneé. Jag vet inte vad vi ska göra, kanske cykla till stan eller något. Bilder kommer det i alla fall. Jag tror att jag tar med kameran, men annars blir det bara mobil bilder.
Och jag glömde berätta att idag när jag och Reneé skulle cykla till henne så tappade jag min mobil utan att jag märkte det. Så hade en gammal kärring hittat den och så hade min pappa ringt så hade han hämtat den från henne ? Haha, otroligt alltså ? Jag har aldrig tappat min mobil förut.. Men just nu hände det så.. Men att.
Men nu tror jag att jag inte ska skriva så mycket mer, så får vi höras imorgon. Då kommer det komma mera nys bilder på mig och Reneé. Som det var för nästan ett år sedan! Hejdå! ♥

Vart med Reneé

Godkväll.. Eller vad man ska säga.
Ikväll har jag vart med Reneé, och vi har tagit bilder till headern, cyklat till stan, och massa mer. I stan hällde jag battery på Reneé. Och hon blev arg! Men att sen fickjag gå hem själv, men det ville jag. Så det gjorde inget.
Imorgon efter skolan ska jag vara med Vanessa och vi ska ut och springa. Efter det ska jag vara med Reneé, vi ska väl fixa lite på bloggen och så.
Men nu hörrni så ska jag ta och sluta skriva, vi hörs imorgon.

FRÅN OCH MED DU

Godmorgon klockan är tre, vaknade för en timme sen ungefär. Snart ska jag fara till Alexandra, tar kameran med så det kommer garanterat bilder! Vi ska väl försöka ta lite bilder till headern också, för ni ser ju nu, en på bara mig liksom. Igår var jag och åt middag med nåra släktingar för att ja. Kom hem vid 10 sen satt jag bara på datorn typ. Snackade med Alexandra och Aresh. Men nu ska jag börja göra mig klar och sticka till Alexandra. Pusshejs.

Morgonpigg .. ?

Godmorgon.. Eller just godmorgon vid denhär tiden är nog inte rätta ordet, haha. Nejmen, jag vaknade ganska tidigt idag, trots att det är Lördag.. Jag och Dinah och Vanessa vaknade ungefär vid 10 tiden. Då gick vi ner och lagade frukost. Efter det kollade jag klart på Avatar, och herregud vad bra den var. Det är nog lugnt den bästa film jag sett. Jag har aldrig sett något bättre. Efter att jag hade sett på Avatar såg jag på Fucking Åmål. Den var väl sådär. Inte dålig, och inte det bästa jag sett. Helt okej.
Idag ska jag, Dinah och Vanessa på hockeymatch. Det är rätt många där i det laget som vi känner så därför ska vi kolla. Haha, min pappa kommer snart med grejer till mig. Så efter det ska vi väl ta något att äta och sen så ska vi gå på matchen. Hoppas "vårt" lag vinner, haha, jag vet inte vad jag ska kalla det, men jag hoppas att det laget som vi hejar på ska vinna.. Såklart.. ;)
Men nu ska jag nog se om jag hittar en film att se på. Eller om jag vill se någon film, annars får jag väl hitta på något med Dinah och Vanessa. Men Vanne duschar så.. Haha, får väl lyssna på musik. Sen senare idag så ska ju jag sova över med Reneé. Vet inte vad vi ska göra, eller jo.. Kanske ta bilder till bloggen och fixa lite på Peggylex, kanske in till stan en sväng och så. Jag behöver verkligen en ny foundation. Får se om jag hittar, säkert gör jag de.
Ha det bra så länge!

Hos Vanessa

Hejsan!
Just nu sitter jag med Vanessa hemma hos henne. Vi skulle egentligen ha tränat nu, men Vanessa ville inte det, så det blev inte så i alla fall. Idag har vi varit på stan, där va Frida, Reneé, Joel, Frans, och masas andra folk. Joel och Frans hade typ klätt sig helt cepe. Haha, höll bara på att dö. Och sen så åkte vi till mig och där åt vi. Efter det åkte vi till Mattispunkten och köpte bacon, haha, fråga inte varför, för jag vet faktiskt inte. Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, men på kvällen ska i alla fall jag sova över hos Reneé. Vi ska säkert till stan eller nåt. Ikväll ska jag och Vanne göra nåt, ska försöka åka till stan eller nåt, men jag vet att det inte kommer funka.. Eller jag vet;) Jag ska säga till henne att jag ska ta henne till en plats, och sen ås ska jag skjutsa henne till WHA! Mohaha, vad hon kommer bli sur! Menmen nu ska jag va på datan lite sen ska jag lura henne, hahah ;)
överredigerad bild så ni vet.
glöm bara inte bort frågesunden längre ner! :)

Just nu ..

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, dricker Fruity Junior, och har nyss duschat. Snart ska jag börja fixa mig och sedan ska jag dra iväg mig till Strandnäs och möta upp Vanessa. Hon slutar två och nu är klockan ungefär där vid elva. Och mitt Photoshop har fått något fel. När jag ska redigera en bild så står det bara
Vet någon vad man ska göra? Jag har försökt trycka på "nästa" men det funkar inte. Och jag som skulle redigera bilder och allt. Menmen, jag hoppas att någon av er kan hjälpa mig att fixa det! Skriv  i en kommentar  eller mejla till [email protected] om du kan hjälpa mig, vore vädligt tacksam över det!
Idag ska jag och Vanessa först vara i stan ett tag, jag måste köpa lite saker och ja.. Sen på kvällen ungefär klockan 6 så ska jag och Vanne till WHA och springa. Det har vi tänkt göra länge, men det har aldrig blivit av, men nu har vi bestämt att vi ska göra det. Så vi får se vad vi ska göra efter det. Säkert typ åka till stan en sväng till. Men ni får ha det bra, hejjs.

dagens låt!

Dagens låt får bli...
..Abore you - Lil rain

Jag älskar den låten.
You're my little angel, you're my little star
I'm still waitin' every hour you're so close to my heart.

Kolla också Frågestunden två inlägg neråt, fråga vad ni vill!

What a misstake!

Godmorgon på er alla!
Igår var jag kanske uppe bara till halv elva eller något sånt. Jag var jättetrött och min pappa var på kräftskiva. Såklart hade han glömt att ställa klockan på ringning. Så vi försov oss. Men jag ska ändå vara med Vanessa idag eftersom att nu var det pappas fel att allt blev som det blev..
I alla fall så ska jag bara vänta tills klockan blir två så ska jag åka iväg till skolan så att jag kan möta upp Vanessa så ska vi till stan. Före det ska jag hinna med att duscha, äta något, skriva minst två blogginlägg till, och fixa mig. Jag tror inte själv att det kommer bli så himla stressigt. Men kanske lite.
Men nu ska jag ta och lyssna lite på musik, och så ska ni får dagens låt också, jag tror jag vet vilken det blir redan ;) Men det får ni se i ett annat inlägg! Ha det bra så länge!
Kolla också frågestunden under dethär inlägget, fråga vad ni vill!

Frågestund!

Nu har jag bestämt mig för att jag och Reneé ska ha en frågestund på bloggen! Ni får kommentera vad ni vill!
Frågestunden avslutas nästa fredag då vi svarar på alla frågor. Den avslutar klockan 16:00.
Så börja fråga!



Vädret är helt cepe :o

Idag har vädret varit helt cepe!
Först på morgonen så var det mulet och dåligt väder. Sen bärjade solen lysa. Sen när det va sol började det att regna. Och nu är det jättemycket sol?! :o Jag förstår mig inte på vädret. Jag vill bara att det ska vara sol, inte blåsa. Som det gör nu. Jag hoppas att vädret blir bättre imorgon. Jag ska inte vara med Reneé imorgon heller. Jag ska vara med Vanessa eftersom att Reneé ska vara med Elizabeth. Jag och Vanessa ska väl typ till stan eller nåt, jag pallar i alla fall inte vara inne hela dagen som idag. Jag har haft jättetråkigt idag och vart på datan i princip hela dagen. Usch, jag hatar verkligen att vara sjuk. Men jag får väl ta och hitta på något roligt. Sen ska jag ta något att äta och kanske en kopp varm oboy igen..

JAG FIXAR MITT HÅR

snart ska jag typ äta, är hungrig som fan,  men här är en video.

Dagens låt!

Jag och Reneé hade tänkt börja med dagens låt, just därför att vi lyssnar mycket på musik och vi vill inte att det bara ska stå om vår dag i bloggen. Och då tänkte vi ha dagens blogg. Jag hoppas ni uppskattar det!
Jag ska snart äta. Efter det ska jag väl blogga igen. Haha, jag har bloggat ganska mycket idag, jag vet inte varför. Bra de i alla fall.
Nu kommer dagens låt.
Dagens låt blir Bumpy Ride med Mohombi. Jag älskar verkligen den låten. Det får mig på bra humör.
Jag vet inte varför, men det bara är så. Hoppas ni tycker om den. :)

alexandra hissar och dissar!

- Vintervärme.
Vintern är ju ofta kall och blöt, men när det väl är varmt ute på vintern är det inte så blött heller. Och då kallsvettas man inte lika mycket som man gör när det är kallt.
- Varm oboy.
När man fryser på vintern och om man är sjuk eller har ont i halsen så är nog oboy det jag rekomenderar mest! Det är skönt för halsen, det värmer upp ens kropp om man fryser, och när man är sjuk brukar man ofta inte känna smaken av olika maträtter eller drycker, men man känner alltid smaken av Oboy, och det är alltid lika gott!
- Fredagar.
Det är så skönt att vakna på en fredagmorgon och känna att det är sista dagen  i veckan och att man kan göra vad man vill. Jag älskar Fredagar därför att man orkar mycket mer på en Fredag otroligt nog. Och på Fredagar kan man göra precis vad som helst.
- Mandariner.
Tar man en måste man ta fler. Det är jättegott med mandariner. Det innehåller mycket C-vitaminer och det är både gott och nyttigt. Tar jag en måste jag bara ta flera. Det är nog min favoritfrukt.
- Disney Channel.
Jag älskar verkligen Disney Channels underbara filmer. Nästan alla Disneyfilmer är bra och för något bra med sig. Jag älskar dom bra sluten på filmerna och innehållen är bäst! Jag älskar verkligen Walt Disneys filmer!
- Att vara sjuk.
Visst, man slipper skolan och så.. Men det är verkligen inte roligt att vara hemma hela dagen och vara sjuk. Man kan inte gå ut, man e rädd att bli ännu mer sjuk, man orkar inte äta eller något. Det enda man får göra är att sitta hemma och vara på datan. Usch, jag hatar att vara sjuk.
- När internet far bort.
Usch, jag hatar när internet far bort när man håller på med något viktigt. Tillexempel om man håller på att skriva ett blogginlägg och det är ett långt inlägg, så far internet bort och man måste först få tillbaks det, och sen först kan man skriva sitt långa inlägg igen..
- När man loggas ut från msn automatiskt.
Det är jättejobbigt att loggas ut från msn automatiskt. Man kanske inte chattar med någon, men det är jobbigt endå. Jag HATAR att bli utloggad från msn.
- Skolan.
Skolan.. Usch säger jag bara. Det är ju kul att träffa alla klasskompisar och så, men annars är det bara skit. I alla fall i den skolan som jag går i. Jag har ju berättat varför och så. Det är liksom bästa klassen i sämsta skolan.. Herregud..
- När YouTube trögar.
När man har längtat efter att få lyssna på sin favoritlåt, eller fast det inte är ens favoritlåt, så när det inte funkar så blir man inget annat än arg! Jag hatar när det inte funkar. Och när det trögar. Hatar verkligen det.

oboy

Just nu sitter jag och dricker varm oboy. det är jättevarmt och jag ska bara vänta tills den har svalnat lite, och så lyssnar jag på musik på grooveshark. Sen ska jag dricka den. Jag sitter också och pratar med Reneé på msn. Vi pratar inte om då mycket, mest om vad vi ska göra imorgon. Vi hittar säkert på nåt bra att göra, haha, som alltid ;)
haha ;)

sjuk

Idag är jag sjuk. Jag hoppas verkligen att jag inte är det imorgon. Imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen, kallsvettades och mitt huvud bultade.. Jag kallsvettas fortfarande, det är jätteäckligt.. Imorgon ska jag verkligen försöka gå till skolan. Men i alla fall.
Idag har jag ju inte så mycket att göra eftersom att jag är sjuk. Jag kommer mest bara sitta inne och glo på TVn. Och imorgon om jag är frisk så ska jag och Reneé ta bilder till bloggen, och då hoppas vi på bra väder.

Just nu sitter jag och snackar med Nellie och Alexandra på msn. Vi pratar inte så mycket, men lite. Det finns ju typ ingen inne på msn, och det e tråkigt. Så jag har absolut ingetting att göra. Snart ska jag dricka lite varm choklad och kanske något att äta, jag vet inte. Och justja..

Snart är ju vintern här.. Sommarn har redan försvunnit, det gick väldigt fort med sommarlovet och allt. Men man hann med mycket. Ibland älskar jag vintern och ibland hatar jag verkligen den. Ibland är det jättevarm även på vintern, men för det mesta är det förjävligt kallt. För det mesta är vintern rolig, och man kan göra mycket på vintern, men ibland är vintern tråkig och det finns absolut inget att göra.. Jag hoppas att dethär kommer bli en rolig vinter. Jag tror att den kommer bli katt, eftersom att det redan är kallt nu.. Menmen, man får ju hoppas på det bästa.

Men nu ska jag sätta på lite musik och ta en kopp varm oboy. Så att jag inte fryser så mycket som jag gär nu. Så kommer det säkert flera inlägg idag. Jag tror att jag kommer hissa och dissa idag också. Men vi får ju se. Ha det bra!





dunka mig gul och blå

ingen skola idag heller, fråga inte. men i allafall så vaknade jag halv nio, och jag började åtta, great. jag hade värsta ont i huvudet och så vidare.. nu är alexandra sjuk, asså ni ska inte tro att vi båda skolkar eller något sånt, för jag hade ingen aning om att hon var sjuk tehe. senare idag så ska jag bara sova, lyssna på musik. och yeah, har typ 10000 års utegångsförbud också, och nu får jag tydligen inte komma till pappa heller för att jag försov mig.. seriöst. nu ska jag försöka tänka åt rätt håll ett litet tag iallafall, pusshejs.

BOOM BANG BANG

Hej! Läste Alexandras inlägg, inte roligt men jag älskar dig oavsett vad. <3 Min dag i skolan har iallafall varit ganska bra, bortsätt från hur jävla äcklig jag känt mig, jag och fanny blev dyngsura när vi gick till skolan i spöregn, mitt hår var uew och mitt smink var också helt. I alla fall, efterskolan skulle jag ta bussen hem, men den kom inte, vi väntade 1 timme, så sen gick jag hem tog lite bilder på vägen, senare idag ska jag vara med alexandra, kan inte nu för att.. Ja. Men i allafall har inte så mycket att skriva hörs senare!♥

jag hatar strandnäs skola.

Hejsan.
Jag kan börja inlägget med att säga hur jävla förbannad jag är.
För det första så har jag och Wilma och Linus bråkat med varann. Jag och Wilma visste inte att det skulle bli så stort av att man kallade någons tjej för Mustachman. Men tydligen blev det det. Så Linus vred om Wilmas arm, hon bröt nästan den. Så såklart skulle vi till skolkuratorn. Där blev det slagge mellan mig och Linus. Och idag skulle jag och Wilma och Linus till rektorn?! Alltså herregud. Nu får jag inte gå ut eller nåt, min pappa är förbannad..
Och för det andra..
.. Så hatar jag strandnäs skola, dom dömer bara tjejerna där. Det är dom som får allt fel. Killarna är det fan inget fel på, men tjejerna är det tydligen väldigt stora fel på. Eftersom att allt som händer skyller dom på tjejerna. Jag blir så trött på strandnäs. Jag hatar verkligen den skolan. Ni som bor på Åland och inte går i strandnäs.. Börja aldrig i hela livet där. Det suger. Och tjejer ska verkligen inte börja, jag lovar, ni kommer ångra er. Jag tror att Ytternäs är helt okej, och Övernäs med. KHS verkar också bra. Men verkligen inte strandnäs, jag vet inte hur mycket jag ska skriva om att jag hatar den skolan, men ja.. Börja aldrig där iallafall.
Nu ska jag inte vara så negativ. Idag har jag bara varit i skolan, en hel slöjdtimme gick till att sitta i ett kansli och vänta på att man skulle få komma in till rektorn. Sen när jag satte mig i bilden och var på väg hem så hade pappa damp på mig. Ååh, jag satt bara och grät. Jag tänker inte berätta varför jag grät. Det är en för stor sak att säga. Jag hatar verkligen jorden ibland. Usch. Men jag har iallafall en som jag älskar mest av allt, Reneé. Reneé, du vet inte hur mycket jag älskar dig bästastebästavän.

jag tor jag blev förälskad ..

Jag tror att jag nyss blev förälskad i Paows ögon. dom är jättefina, har ni märkt det? Om det finns någon som följer Paows blogg så har du/ni nog märkt att hon har jättefina ögon. Jag tror inte att hon skulle behöva mascara. Hon har ju jättefina ögon. Dom är ju som diamanter. Verkligen, jag älskar dom. Jag skulle absolut vilja ha hennes ögon, hennes ögonfärg är också fin. Jag älskar verkligen hennes ögon.

vet ni någon som har jättefina ögon?

så läskigt.. :s

Hejsan!
Jag kom nyss hem från Reneé och vi har mest varit ute och gått med Diablo och tagit foton med hennes systemkamera. När vi var ute med Diablo så kom det en liten hund som ser ut nästan som min farmors fast brun. Den började skälla och såklart hoppade Diablo på den lilla hunden och jag knde inte hålla emot. Kärringen som ägde hunden blev förbannad på Diablo och skyllde allt på honom. Alltså jag och Reneé fick något så otroligt damp på henne, att hon bara kan skylla på Diablo?! Herregud alltså!

Sen när vi kom hem så tog vi massa bilder och jag lärde Reneé hur man skulle ta på tidsinställda tagningar och hur man fick bort blixten. Haha, otroligt att jag kunde de.. ?! Men iallafall, vi tog massa bilder, både som vi kanske ska ha till bloggen och bara slumpbilder. Och Becky tatuerade sig jättefint på sidan av magen, tatueringen blev verkligen jättefin, och jag längtar tills imorgon så att jag får se den, jag hann inte riktigt ikväll eftersom att jag skulle hem..

Och när jag skulle hem var det jätteläskigt. Jag skulle cykla förbi pommern och alla lastfartyg som står i hamnen. Och jag cyklade så fort jag kunde, alla båtar vinglade och det blåste jättemycket. det var jättemörkt och mitt hjärta slog i 270 kan jag säga.. Jag var verkligen livrädd och jag trodde på riktigt att detdär var mina sista andetag på jorden. Men jag kom ju i alla fall hem till sist, och det var ju det som var huvudsaken.

Och imorgon ska jag till pappa, då har jag ju egen dator och ja.. Uppdaterningen hoppas vi blir bättre efter bloggrenoverningen, om man kan säga så! Jag och Reneé ska ta ännufler bilder till bloggen imorgon om det blir bättre väder. Och jag tror att vi har hittat ett ställe som vi kan ta bilder på. Hoppas det blir bra. Men nu ska jag nog ta och gå in på facebook och gitta lite nytt som jag kan skriva om.




domhär fartygen åkte jag förbi, och tänk, det blåste, regnade, båtarna gungade och det var kolsvart.
Skulle ni klara av det?
Det är nog ett under att ens jag klarade av det..


ny header- design

Hejhej.
Idag var jag i skolan, eller inte i skolan.. men.. Vi har haft idrottsdag. Vi va bara  på WHA. Alltså Wiklöf Holding Arena. Jag hade först bozyboll, sen hade jag Zymba.. Och sen gymnastik, eller egentligen ishockey, men jag klarar inte av att vara i samma rum som en viss person. Sen till sist hade jag fotboll. När jag kom hem duschade jag, va på datan lite, och åt lite. Jag ska snart till Reneé och vi ska väl försöka ta lite bilder med hennes nya systemkamera till vår nya header. Sen ska vi fixa ny design och ja. Ska bli kul att se hur de blir. Hon har just nu en tillfällig header, men vi har redan planerat hur vår header ska vara. Vi pratade lite om det igår. Ni får se sen hur det blir. Jag hoppas att ni bli nöjda. Men rosa bakgrund ska vi iallafall ha.




Och justja. Jag och Reneé har ju glömt att hiss och dissa. Men det är på grund av att vi har bråkat lite och under det bråket så gjorde vi nya egna bloggar, men nu har vi bestämt att vi bara ska ha sotavarelser. Så fort jag kommer till min pappa kan jag hissa och dissa sen. Det lovar jag. Men nu ska jag dra till Reneé. Vi syns. Jag skriver säkert ett till inlägg senare ikväll. Om jag får datorn vill säga..

FINT RUM MAN HAR

fick min älsklingsystemkameranu<3 förövrigt är allt annat skit, men mitt rum är fint, fast ne..

disco

hejhej.
ikväll ska jag och renee på disco. jag orkar itne skriva med stora bokstäver sen. men iallafall. jag och renee ska på disco som vi redan sa. 7or får egentligt inte komma.. men aja. och juste!!!1








RENEÉ, MIN BÄSTASTEBÄSTASTEVÄN FYLLER ÅR IDAG, OCH DET SKA STRÖMMA IN KOMMENTARER SOM DET STÅR GRATTIS PÅ. ANNARS....

JAG ÄLSKAR DEJ BÄSTASTEBÄSTAVÄN. GRATTIS PÅ FÖRDELSEDAGEN TONÅRING.

men nu ska jag dra till Reneé

peggylex

Hejsan.
Idag har jag och Reneé cyklat runt med Peggylex runt exakt hela stan, kanske fem gånger i rad. Vi såg busshållplatsgubben och Pokerdoris. Och så va vi på select och köpte mjölk. Så köpte jag en födelsedagspresent till henne. Så körde vi till Esso på Peggylex. så tappade hon den utan att vi märkte nåt. Sen när vi va vid sk8parken så såklart kom hon på att vi hade tappat den först då -.- Så vi cyklade i full farn (gasen i botten eller vafan ? :o) till Esso. Och SÅKLART.. hade den blivit påkörd.. Men som tur va så gick det inte sönder. Jag sa att hon fick öppna det.. Hade köpt ett bästavännerhalsband :) sen så cyklade vi runt, sen till Koitpizza, och sen hem.
Imorgon ska jag till henne på kalas. Sova där, sen på Lördag ska jag va med henne på dagen, sen på kvällen måste jag va hemma.
det va bara de jag skulle säga, hejjs.




renee skriver

Hey!
Varit ganska upptagen domhär dagarna och så har jag och alexandra bråkat, men nu är vi här igen! Igår cyklade jag och Alexandra runt på peggylex genom stan och så vidare, sen på kvällen sov hon hos mig, vi la oss ändå ganska tidigt för vi skulle ha väckning halv sju typ. For till skolan idag också, var helt okej.. fick reda på lite nya saker också :d? Men iallafall, snart är Alexandra säkert vid Museumet och då ska jag dit med peggylex. Men nu ska jag äta, hörs senare fyller år imorron :d

jagvetjagvet.

ja, jag vet att vi inte är aktiva eller nåt. men det är för att vår design och alt bajs.. ja.. men vi ska fixa det till nyår. då fyller ju faktiskt vår blogg ett år. ojojoj vad jag längtar till nyår.
men i alla fall. idag var jag och renee på stan. där träffade vi hannes och frida så va vi med dom ett tag. så kom kim, så va vi med kom i kanske 20 minuter. sen stack vi. sen typ åkte vi hem till renee. så lagade vi en cykel, eller.. HAHA, stylade.. men det blev bara en planka på pakethållaren denhär gången, imorgon ska vi fixa mer. så cyklade vi med det först till stett. sen till strandnäs, sen tillbaks till ytternäs. på tillbakavägen så kom sami. :) vi cyklade med honom och ja, jag filmade lite. och ja, han sjuktsade mej på lilla cykeln och renee tog hans. haha, han skulle såklart stegra.. haha!:) sen när jag kom till renee skulle jag hem. och ja.. nu bloggar jag. :p men nu orkar jag inte blogga mer.

RSS 2.0