Vart hos mamma..

Har vart hos mamma så har inte kunnat blogga för hennes data laggar sönder. Iallafall. Dom senaste dagarna har jag vart på rockoff. Inte så mycket mer. Jag väntar på att mina paket från Gina Tricot ska komma. Men dom kommer ju aldrig.. Idag har  jag iallafall inte gjort så mycket mer än att cykla genom stan fyra gånger. Fråga inte varför. Men nu är jag hos pappa för jag skulle ge mat till mina katter för min pappa är på jobb och hans flickvän är i Sverige.. Så jag sitter och lyssnar på musik och är inne på msn och bloggar.. Inte mucket mer. Ikväll kommer iallafall Sean Banan till rockoff. Naajs. Jag och Nicolina och Vanessa och Wilma och Jennifer och Tina och Anna ska stå längst fram tror jag, iallafall Nicco och jag. För Nicco och jag är ju värsta freaks?! o: Så vi måste lixom stå längst fram och massa skit.. Men nu ska jag dra, vi hörs kanske mer sen. Hejdå.

Hejhej.

Hejhej.
Jag sa ju att jag skulle blogga här också. Såatt.. Men iallafall. Jag har jättetråkigt. Har absolut inget att göra. Men i och för sig så är det ju natt så då ska man väl inte ha så mycket att göra. Jag lyssnar typ på musik, msn och bloggar. Kan inte skriva mer, onödigt inlägg, men det är ett inlägg iallafall...

Inte skrivit.

Hejhej. Jag vet att vi inte har skrivit på läge, men det är för vi gjorde en ny blogg. Den heter http://www.stoltheterna.blogg.se . Vi har bloggat där ett tag nu, och jag brukar gå in på sotavarelser då och då, och det är då jag inser hur mycket jag saknar denhär bloggen. Jag tycker ärligt talat att denhär bloggen. Jag saknar alla läsare som vi hade, och alla kommentarer vi fick. Elelr vi har inte fått så mycket kommentarer nu för tiden, men före det. Jag hoppas att Reneé också vill börja blogga här igen. För ärligt talat så vill faktiskt jag det. Det känns inte rätt att blogga på stoltheterna när alla våra minnen finns på denhär bloggen... Så ska försöka blogga här ett tag nu.

Sover hos bästavän inatt igen!

Hejsan bloggen. Nu har jag sovit över hos Reneé i två nätter, inatt ska jag sova här igen. Vi kanske sover hos mig imorgon, kanske! Men inatt ska vi iallafall sova här. Och det ska bli lika roligt som vanligt! Vi har bestämt att sova över tillls vi ska till Finland nästa måndag. Det ska bli jätteroligt. Vi ska till Dalsbruk, där Reneés farmor och farfar bor. Vi ska till deras stuga som ligger på ett ställe som heter Vindskär. Och enligt Reneé är det jättefint där, det tror jag också. Vi åker först till Åbo med båten, själva?! Sen kommer Reneés farmor och farfar dit och hämtar oss från terminalen. Sen åker vi till Dalsbruk, och efter det till Vindskär. Jag längtar jättemycket!!  Datorn kommer såklrt, så att vi kan blogga, men jag tror att vi ska vara mest ute, men om vi får tråkigt eller inte har något att göra, så ska vi ju såklart blogga! Så att ni får veta vad vi har för oss där också! Det var nog bara det jag skulle säga! Vi hörs!


CIRKUS.


BLOGGNING PÅRIKTIGT!

.. Vi börjar blogga oftare, 1-2 gånger per dag. + bilder, ofta.
och ny design kommer. :O Men snart far vi till finland. Puss.

Hemma igen!

Hejsan bloggen!
Nu är jag hemma från Finland, och det var riktigt roligt! Första dagen vi var där gick vi ner till stranden och solade. Jag måste säga att jag har fått lite färg! Skönt att inte vara så blek som man har varit(?) Nu är jag iallafall lite brun. Efter stranden bakade vi en kladdkaka, eller vad man ska kalla det. Den blev jättegod. Den kvällen skulle vi sova på min stuga. Vi satt och drogade på paint och wordpad, eftersom att vi inte hade internet. Dagen efter det tänkte vi gå ner till stranden, men det varför kallt, och det var nästan ingen sol alls! Typiskt! Men vi badade iallafall, konstigt nog. Men det var inte så kallt som vi trodde. Men iallafall, jag kanske inte ska berätta så mycket mer, vi hade roligt iallafall, och jag kommer ladda upp bilder senare. Jag hoppas iallafall att Reneé och Ella hade en bra midsommar tillsammans. Jag har saknat dom jättemycket, och jag har saknat många fler också! Skönt att komma hem och få uppdatera bloggen lite! Men nu ska jag nog inte skriva så mycket mer, vi får häras senare isåfall. Imorgon blir det väl att sova över med Ella och Reneé, om det går för Reneés mamma. Man får alltid hoppas!
Hejdå!

RSS 2.0