hiss och diss - just for jennifer!

Cola! Finns det något bättre än att hitta colaflaskan i kylskåpet när man är som mest sugen? Nej jag tror inte de! Godaste läsken som finns!
Step up är en av de bästa filmer jag sett. Har sett alla och alla är lika bra! Älskar dom! Perfekt till en fredag kväll om man inte har något annat för sig!
Bruno Mars är bäst! Allvarligt, han sjunger så jävla bra och hans låtar är bäst! Älskar hela han, hans utseende, hans röst, hans låtar, allt! ♥
Musik är det bästa som finns! Äääälskar det. När man är ensam hemma och har hur tråkigt som helst ska man lyssna på musik på högsta volym. Så lovar jag att man inte får tråkigt längre ;). Och när man ska städa är musik PERFEKT!
Mobilen är inte bara bra att ta bild med och lätt att ta fram när man behöver den, den är allmänt bäst! Och lätt att få tag på någon när man har bråttom ;).
Finns det något mysigare än ljus? När man ska se på film eller bara vara, läsa en tidning eller något så är ljus absolut det ända som fattas! Sen har man det hur mysigt som helst!
Jennifer Bergman är en av de finaste människor som finns! Finns alltid och man kan lita på henne till hundra procent! ♥
Msn, hur kul som helst att sitta och snacka med sina vänner ;) (tönt jag är....)
Usch för dålig andedräkt! Borsta tänderna istället för att lukta som en ospolad toalett i munnen!
Äckliga wannabe fjortisar som tror att dom är något och kaxar mot alla och kräver sjukt mycket uppmärksamhet! Diss på det!


Hata hata hata reklam!


Hata regn. Sjukt tråkigt och man vill inte gå ut och träffa någon heller. Hur tråkigt som helst. DISSDISSDISS!
Dissa den arga gubben som skrek åt Jennifer att han skulle polisanmäla henne om hon inte slutade skjuta raketer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0